Jungle Cruise (2021) (Emily Blunt, Dwayne Johnson)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Super-J, 28.07.2021.

 1. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 496
  Saadut tykkäykset:
  256


  Nyt olisi tällaista Disney-leffaa tulossa teattereihin. Emily Bluntin esittämä tutkija matkustaa Amazonille etsimään viidakosta jotain lääkekasvia, eikä matka tietenkään suju ihan noin vaan vaan perinteisen oloista viidakkoseikkailua on tiedossa. Vaikuttaisi äkkiseltään ihan koko perheen viihteeltä... ikäraja 12.
   
 2. opelman

  opelman Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.10.2007
  Viestejä:
  1 589
  Saadut tykkäykset:
  55
  Aaah Emily Blunt. Maailman sexyin mirri.
   
  sokka tykkää tästä.
 3. HTH

  HTH Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.03.2017
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ei saanut Johnson vieläkään Ramboaan tai Terminaattoriaan. Kun ottaa huomioon ukon menestyksen, hieman harmittaa että se "signature" rooli vielä puuttuu.
  Monista paremmista elokuvista surutta lainaileva, harmiton ja viihdyttävä kertakäyttöhupailu. Olen hyvällä tuulella joten pisteitä 2,5/5.
   
  Viimeksi muokattu: 30.07.2021
 4. scented

  scented Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2005
  Viestejä:
  1 568
  Saadut tykkäykset:
  97
  Ihan ok. Tuntuu, että kaikki mitä silmille läväytetään on tehty tietokoneella ja niin taitaa melkein ollakin, lukuun ottamatta näyttelijöitä. Tosin osa hahmoistakin on niin cgi:tä, että. No eipä siinä, melkoinen vuoristorata kokemus kaikenlaisine kohtauksineen sademetsän syvyyksissä. Tulee mieleen, että blenderiin on laitettu hyppysellinen piratesofcaribeania, indianajonesia, jotainpiirrettyäleffaa ja niin edelleen, sellainen sekametelisoppa yhdistetty eri leffoja yhteen rainaan. Repliikit olivat välillä erinomaisia ja ne saivat nauramaan ääneen.
   
 5. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 496
  Saadut tykkäykset:
  256
  Oikein mukava toimintaseikkailu, jatkuvaa ns vuoristorataa alusta loppuun. Visuaalisestikin enimmäkseen ihan ok vaikka suurelta osin kaikki onkin yhtä isoa erikoistehostetta. Lähinnä Aguirren tulessa mukaan kuvioihin kavereineen mentiin cgi:ssä silmiinpistävästi huonommalle tasolle... mutta ei siitä enempää etten spoilaa. Sisältö tässä on aika perinteistä, tosiaankin indianajones-tyylistä seikkailua, eli etsitään viidakosta jotain arvokasta ja pahiksetkin on sitä samaa etsimässä. Mikäpäs siinä, ja ovi jää auki jatko-osillekin jollaisesta on huhujen mukaan jo keskusteltukin. Emily Bluntista ollaan ilmeisesti leipomassa toiminta-tähteä ihan tosissaan... eikä mulla kyllä ole mitään sitä vastaan.

  4-/5 (miinukset lähinnä cgi:stä)
   
 6. Hippo

  Hippo Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  28.07.2004
  Viestejä:
  2 025
  Saadut tykkäykset:
  144
  Tosiaan koko perheen viihdettä, vaimo nukahti ja minä odotin että koska tämä päättyy. No jälkikasvu tykkäsi.

  Tässä nyt oli vaan liikaa kaikkea. Disneyn huvipuistoajelu venytettynä kahteen tuntiin. Jos edes osa budjetin rahoista ja meuhkaamiseen käytetystä energiasta olisi laitettu käsikirjoituksen hiomiseen, niin tästä olisi voinut tulla hyväkin elokuva.

  2/5
   
 7. Riker

  Riker Käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2017
  Viestejä:
  66
  Saadut tykkäykset:
  14
  Ei miellyttänyt, 2 / 5. Cgi oli huonoa paikka paikoin, mutta ei senkään parantaminen olisi nostanut arvosanaa kuin puolikkaalla. Kässäri suurin ongelma mielestäni.