[Arkistoitu] Jorma löysi vaimon netistä

Keskustelu osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana bill, 17.02.2005.

?

Uskotko nettirakkauteen?

 1. Kyllä

  145 ääntä
  62,0%
 2. Ei

  89 ääntä
  38,0%
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. kurdt

  kurdt New Member

  Liittynyt:
  27.11.2002
  Viestejä:
  7 255
  Saadut tykkäykset:
  25
  Olet ilmeisesti alaikäinen kun et ikinä ole käynyt baarissa ;)
   
 2. makeu2happy

  makeu2happy Dear. You make me 2 happy Tukijoukot

  Liittynyt:
  29.11.2005
  Viestejä:
  94
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen sinua vanhempi vieläpä. Sanoppas baari jonne ei kohta 26v pääse. Tammikuussa 26v täyteen. En mie niin nuori ole. Olen käynyt baareissa pari kertaa ja siihen on jäänyt. Ei kiinnosta. Ennemmin neljän seinän sisällä kotona.
   
 3. Jaded

  Jaded New Member Tukijoukot Blokattu

  Liittynyt:
  23.04.2004
  Viestejä:
  1 548
  Saadut tykkäykset:
  1
  26v, pari kertaa käynyt baarissa, mielummin 4 seinän sisällä. Sit ihmetellää ku ei lasagnea irtoa ja ole vaimoa.
   
 4. niiles

  niiles Sugar plum fairy Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.10.2003
  Viestejä:
  3 969
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ehkä makeu2happy luottaa luonnolliseen vetovoimaansa, ettei tarvi koluta baareja. Mutta eipä niitä baarien lisäksi monia paikkoja ole, jossa nuoret voisivat tavata toisia nuoria. Paitsi harrastuspiirit ja koulut.
   
 5. Pazze

  Pazze Well-Known Member

  Liittynyt:
  16.09.2003
  Viestejä:
  4 990
  Saadut tykkäykset:
  103
  Onhan niitä paikkoja, kun vain käyttää mielikuvitusta. On niitäkin epätasapainoisia tyyppejä, että kun ei vetovoima riitä, pitää luottaa pelkkään voimaan. Tällöin kohtaamispaikkoina voivat olla esim. rautatieasemat, puistot, rappukäytävät, vähäliikenteiset kävelytiet, huonosti valaistut lenkkipolut... En kyllä suosittele tätä vetovoiman sijaan käytettävää "vetelen voimalla" -tapaa, se tuskin johtaa pitkäaikaisiin (ainakaan lämpimiin) suhteisiin ja on sitäpaitsi laitonta ja moraalisesti erittäin tuomittavaa. Olipa taas huono juttu!

  Kokemuksen syvällä rintaäänellä kerron, että baareja en suosittele. Itse toin kotiin eukon, joka kantoi mulle hymyillen oluttuoppeja pubin pöytään. Ah tuo kaunis, hoikka ja pitkä enkeli, joka tajusi mitä mies tahtoo, naureskeli jutuilleni ja ilmiselvästi viihtyi myös kavereideni seurassa... No eipä ole kotona paljon kantanut harikoita pöytään... tai hymyillyt... tai kaverit meillä majailleet... Parisuhteen etuna moninkertainen rahamäärä kuitenkin sujahtaa neitokaisen pikku kätösiin ja sitä kautta maailmalle (ja meillä kenkä ja käsilaukkuvuori vaan kasvaa). Niin, ei hän siellä baarissa kyllä työskennellyt kuin pari kuukautta... Ei kai oikein sopinut alalle:D!

  Että kirkosta, netistä tai lavatansseista vaan hakemaan sitä elämäntoveria kulkemaan vierellä myrskyssä ja tyvenessä, etsimään ihmistä joka haluaa jakaa surut ja ilot, olemaan läsnä kaikissa elämän eteen tuomissa tapahtumissa... Uskovaisille sisin merkitsee enemmän kuin ulkokuori (pitäis ainakin), netissä sitä ulkokuorta ei edes näe ja lavatansseissa kuulemma riittää, kun mies osaa tanssia. Siinä sitä pääse liki ja voi hurmata liukkaalla kielellään ja syvällisellä ajatusmaailmallaan.
   
 6. Jeukkuli

  Jeukkuli Active Member

  Liittynyt:
  26.02.2004
  Viestejä:
  1 857
  Saadut tykkäykset:
  6
  "Use the force!"

  Voihan tuolta netistä löytää samanhenkisen naisen, johon voi sitten myöhemmin rakastua. Itse en vain uskalla moista kokeilla, vain ihmishirviöt voivat olla ns. samanhenkisiä minun kanssa. Silloin pitäisi soittaa manaajalle tai palkata Igor ja Oleg upottamaan moinen otus suohon.
   
 7. niiles

  niiles Sugar plum fairy Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.10.2003
  Viestejä:
  3 969
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kaikesta päätellen Pazzella ainakin on liukas kieli ja syvälliset ajatukset. :D :D :weep:
   
 8. Gambit

  Gambit New Member

  Liittynyt:
  03.12.2000
  Viestejä:
  1 019
  Saadut tykkäykset:
  6
  Jos ei ole pokeria vongata livenä niin saa kyllä ollakin ilman. Pahinta on nämä itkijät, jotka mankuvat että "voi voi kun ei ole ketään, kun en käy ikinä missään...", "baareista ei löydä kun sellaisia tyyppejä", "baareissa vedetään vain jotain roolia (mitä netissä ei huhujen mukaan tapahdu kuin aniharvoin)" jne...

  Mielummin saan rehellisesti pakit unelmieni naiselta, kuin kuvittelen vokottelevani unelmieni naista, tämän lopulta paljastuessa kuivan maan "mulla on kiva luonne ja se on pääasia" lahtivalaaksi.
   
 9. makeu2happy

  makeu2happy Dear. You make me 2 happy Tukijoukot

  Liittynyt:
  29.11.2005
  Viestejä:
  94
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos ei baarista löydy niin ollaan ilman. Aina sitä saa ihmetellä kumminkin ja eihän siihen puutteeseen kuole, mutta kovan vatutuksen se saa aikaan. Onneksi on mahtava ja suuri internet. Kyllähän naisia näkee kadulla yms. Ne jutut jää vaan läppä asteelle. Salillakin saattaa tavata naisia, mutta tälläiset tiukka kroppaiset muijat omaavat jo ison körilään. Ei sinkut käy salilla. Jos nettiä ei olisi niin eipä olisi mulla koskaan emäntä kokelaitakaan ollut. Tyttöystävä sana ei oikein sovi kuvioihin, joten käytän sanaa emäntä kokelas.

  Kyllä sitä kehtaa vongata, mutta se on mielestäni jo säälittävää. Melkein sama että lähdetäänkö vaaka mamboon kysymys. Todellakaan baarissa ei käy mielenkiintoisia ihmisiä. Mistä voit tietää kuka harrastaa mitäkin tai millainen ajatusmaailma on. Netissä se onnistuu. Kerrotaan musamaku yms. Ei tarvitsekysyä. Itse en itke vaikka ei akkaa ikinä saisi. Niin ei kyllä käy. Siirrytään sitten niihin säälittäviin tapauksiin jos muita ei saa.

  PS: Onneksi täällä DVD plazalla käy nättejä tyttöjä/naisia ;) *virn*
   
 10. SmiL

  SmiL Member

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  279
  Saadut tykkäykset:
  0
  ~11,5v mennyt ekasta irkki-tsättäilystä.
  Tuloksena: tänään aamulla 8:41 syntyi tyttö-vauva :D
  Vähän etuajassa, mutta halus vissiin päästä osalliseksi joululahjoista jo tänä vuonna.

  Meni joulusuunnitelmat "vähän" uusiksi, mutta sai mennäkkin :), P
   
 11. WhiteQueen

  WhiteQueen New Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  21.04.2002
  Viestejä:
  1 591
  Saadut tykkäykset:
  2
  Onnittelut! Mikä sen ihanampaa kuin saada jouluvauva :love:
   
 12. Gambit

  Gambit New Member

  Liittynyt:
  03.12.2000
  Viestejä:
  1 019
  Saadut tykkäykset:
  6
  Ihan mielenkiinnosta kysyisin, miksei kapakassa voi kysyä esim harrastuksia tai musiikkimakua???? Miten tulet tulokseen että baareissa ei käy mielenkiintoisia ihmisiä?

  Miten vonkaaminen eroaa kyräilystä, kun puhutaan jostain säälittävästä?:rolleyes: Ja joulun kunniaksi en kommentoi plazan naisia.
   
 13. makeu2happy

  makeu2happy Dear. You make me 2 happy Tukijoukot

  Liittynyt:
  29.11.2005
  Viestejä:
  94
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse en oikein ole innostunut baareista. Tekno jytää niin kovaa, että ei edes kuule toisten puheita. Sitten siellä haisee se tupakka. Mitä baarissa muka voisi puhua? En ole innostunut hauskanpidosta ellei kysymys ole miitistä yms. Siihen mun baari reissut saa jäädä. Mitä hauskaa ihmiset näkee seuraavassa..... Istut ja kuuntelet musiikkia jotain litkua juoden. Katsot muijia, mutta mitään he eivät kuule ellei tule musaan taukoa. Mitä tässä nähdään? Valikoit siinä sitten ulkonäön mukaan neidon? Kun taas netissä voit valita neidon mielipiteen perusteella. Näet kiinnostavan kirjoittajan ja laitat töpinäksi. Jos ei onnistu niin katsotaan seuraavaa sitten joskus. Siinä on sitten se jännitys. Et ikinä tiedä millainen neito siellä on.

  Kaikki ne muutamat kerrat mitä olen diskoissa, baareissa yms käynyt. Minua pelätään vaikka en ole mikään iso. Miksi ihmiset pelkää katsetta joka on aina peruslukemilla? Tapaus laivalta. Kävin katsomassa millainen meno on laivan diskossa. Tilasin kaksi Coka Colaa itselleni ja istuin pöydässä. Pikku hiljaa alkaa porukkaa tulemaan. Paikka oli täynä ja kukaan ei uskaltanut siihen isoon pöytään minun kanssa. muut paikat oli täpöten täynä. Istuin keskellä sitä sohvaa ja hyvä, että viereisillä paikoilla kukaan uskalti olla. Moni seiso ja kyräili mitä toi tossa istuu. Menen minne tahansa istumaan niin samaan pöytään kukaan minua ei tunteva ei uskalla istua. Oli vaikka kuinka kova tungos.
   
 14. kebek

  kebek Active Member

  Liittynyt:
  13.01.2003
  Viestejä:
  2 623
  Saadut tykkäykset:
  9
  Käsittääkseni siihen puutteeseen juuri kuolee (ts. suvun jatkaminen päättyy sinun osaltasi kun kuolet). :D
   
 15. Ephram

  Ephram New Member

  Liittynyt:
  15.03.2004
  Viestejä:
  357
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nettitutustumisen suuri etu on se, miten toisesta osapuolesta saa tietää sellaisia asioita, jotka usein tulevat pintaan vasta pitkän irl-tuntemisen jälkeen. JOS siis toinen ei markkinoi itseään parhaana asiana sitten viipaloidun voileivän. Harva on nettideittailussa mitenkään sikarehellinen.

  Olen 20v. ja baareissa en kierrä. Löydän kyllä seuraa muualtakin. En silti poissulje nettisuhteenkaan mahdollisuutta. Ei se loppujen lopuksi ole sen ihmeellisempää kuin tavata joku vaikka kahvilassa.

  Ja onhan netti hyvä paikka tutustua jos rohkeutta ei ole tarpeeksi avautua tavallisissa tilanteissa eikä baarireissut maistu. Itselläni pokka pitää tilanteessa kuin tilanteessa; viimeisin yritys oli kun sujautin nätille kassaneidille puhelinnumeron setelin välissä ostoksia maksaessani. Varattu tyttö, mutta hymyillen suhtautui ja otettu oli. Elämä jatkuu... :cool:
   
 16. bill

  bill New Member

  Liittynyt:
  20.07.2004
  Viestejä:
  558
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olisit laittanut siihen pari seteliä ylimääräistä niin olisi voinut tyttö loukkaantua :D
   
 17. Wile E Coyote

  Wile E Coyote Suurmufti Tukijoukot

  Liittynyt:
  16.11.2004
  Viestejä:
  2 370
  Saadut tykkäykset:
  8
  Kyllä täytyy sanoa että omituisissa baareissa olet istunut, niitä on kun muunkinlaisia kuin 120db:n teknoluolia.

  Ymmärtäähän sen että ei se kaikille ole, mutta silti. Esm. Pubeissa on varsin mukava istuskella kavereiden kanssa ja nauttia esm. hyvistä oluista. Musa ei pauhaa niin ettei keskustella voisi ihan normaalilla äänellä, ja erittäin helppo päästä juttuun täysin vieraidenkin muijien kanssa.
   
 18. makeu2happy

  makeu2happy Dear. You make me 2 happy Tukijoukot

  Liittynyt:
  29.11.2005
  Viestejä:
  94
  Saadut tykkäykset:
  0
  No suvunjatkuminen loppuu, mutta ei tuo parisuhde ole niin tärkeä. Ruuatta ei pysty kauaan olemaan, mutta yksin ihminen pystyy elämään. Ei hän siihen kuole. Toisaalta jokainen on kuollut joka on leipää syönyt tai tulee kuolemaan.

  Pubit voisivatkin olla rentoja paikkoja. Yleensä niissä istuu vanhat papat ja kaupungin pulsut. Muutenhan pubit olisivat loistavia. Mahdollisuus pelata biljardia ja dartsia. Teknoluoliin tuntuu kaikki nuoret suuntaavan ja se meteli on niin jumalaton. Varmasti aktiivinen teknoluolissa vierailija kärsii kuulovauriosta. Se meteli on niin jumalaton.
   
 19. cityjeesus

  cityjeesus New Member

  Liittynyt:
  17.02.2004
  Viestejä:
  2 314
  Saadut tykkäykset:
  4
  Jos et sattumoisin ollut asiasta tietoinen, niin termillä "pubi" ei välttämättä tarkoiteta sitä korttelikapakkaa, jossa myydään vain ja ainoastaan pullokaljaa, ja kuunnellaan jukeboksista Popedaa. Ihan tyylikkäitä illanistujaisiin soveltuvia baareja on vaikka millä mitalla ympäri Suomen maata; Molly Malone's, Teerenpeli, Hemingway's, muutamia mainitakseni. Eipä ole laitapuolenkulkijoita tullut vastaavan tyyppisissä paikoissa vastaan, ja musiikkikin soi vain leppeästi taustalla. Nuoret / nuoret aikuiset ko. paikkoja tuntuvat enimmäkseen kansoittavan, ja tunnelmahan on poikkeuksetta mitä mainioin. Paikkoja baari-illan viettoon löytyy siis pilvin pimein, vaikka ei yökerhoista diggaisikaan. Ja pubeissahan tapaa tunnetusti parhaat tyypit, sukupuoleen katsomatta :thumbsup:
   
 20. Wile E Coyote

  Wile E Coyote Suurmufti Tukijoukot

  Liittynyt:
  16.11.2004
  Viestejä:
  2 370
  Saadut tykkäykset:
  8
  Jep. Suomesta löytyy läjäpäin todella laadukkaita olutravintoloita, joissa on välitön, viihtyisä tunnelma ja kännihörhöt kaukana.

  Lisäys; Ja äijä asuu vielä Jyväskylässä :hitme: Brick's, Hemingway tunnetummista, sitten kannatta pyörähtää myös Vihreässä haltijattaressa(kauppakadun yliopistonpuoleinen pääty). Sitten on Parnell's ja O'malley.

  En ole tosin aikoihin noissa kaikissa pyörähtänyt, joten onhan muutosta saattanut tapahtua. Silti kannattaa kokeillla.

  Lisäys; Ja onhan se toki ymmärrettävää että ai kaikesta huolimatta koe sitä omakseen. Mutta nuo ennakkokäsitykset oli sitä luokkaa että piti vähän oikoa.
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.