John Rambo

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana From Finland, 11.05.2004.

 1. IsoArska

  IsoArska Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.07.2003
  Viestejä:
  1 794
  Saadut tykkäykset:
  4
  Syltty ilmoitti tuossa muutama päivee takaperin Jay Lenossa, että DC tulee ja tuotto Burmaan. :thumbsup:
   
 2. opelman

  opelman Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.10.2007
  Viestejä:
  1 589
  Saadut tykkäykset:
  55
  Mikä on dc? donkey Wietcong?
   
 3. Aceman

  Aceman Shot down in flames!

  Liittynyt:
  23.02.2000
  Viestejä:
  3 599
  Saadut tykkäykset:
  147
 4. Goofy75

  Goofy75 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.09.2005
  Viestejä:
  1 359
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meinaa varmaan Directors Cut
   
 5. Raimo

  Raimo Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.02.2000
  Viestejä:
  2 650
  Saadut tykkäykset:
  4
  Oli tullut vuokralle tämäkin ja sain katsastettua näin jussin kunniaksi. Vähän näyttää ikä painaavan jo Sylttyä mutta hyvän paketin oli saanut kasaan. Ei turhaa puhetta,
  vaikka näytti välillä että tästä tulee jotain loveshittiä sen naikkosen kanssa, mutta ei onneksi.
  Komeat oli maisemat vaikka kyseessä olikin DVD-versio. DTS raita kuulosti melko "voimakkaalta", liekkö myös naapureiden mielestä. Hyvä demo levy siinä suhteessa kuvan kanssa. Kotelon K-18 merkintä on kohdallaan, melko rankka tarina loppujen lopuksi. Vähän jäi kuitenkin kaipaamaan Richard Crennaa.
  Mitä sitten DC-versio tuo tullessaan?
  BD pitää hankkia jossain vaiheessa.

  *****/*****
   
 6. Drokk

  Drokk Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.11.2001
  Viestejä:
  1 576
  Saadut tykkäykset:
  4
  Tämä kaikki on mutua, muta epäilisin, että ainakin lisää väkivaltaa. Esim. muistaakseni teaserin raskaan konekiväärin riiston jälkeen kuorma-auton kuskia paukutetaa mansikkahilloksi kauemman kuin itse elokuvassa.
   
 7. Fitzgerald

  Fitzgerald Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.11.2004
  Viestejä:
  80
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämähän oli parempi kuin odotin, ihan niinkuin täällä sanottiin. Todella mukavaa pitkästä aikaa katsoa alle puolentoista tunnin leffa, josta kaikki epäoleelliset sivujuonet on karsittu pois.

  Plussaa myös elokuvan rakenteesta, jossa kaikki paukut oli säästelty kunnon loppukohtaukseen. Alkupuolen "odottelu" vain lisäsi loppupuolen tehokkuutta.

  Allekirjoitan myös väitteen, että DTS-ääniraidan volumetaso oli muita DVD-leffoja korkeampi. Piti pudottaa -5db volumea verrattuna tavalisesti käytettyyn äänenvoimakkuuteen (vahvistimena Sony STR-DA1200ES), ettei naapureiden posliinit putoile kaapeista.
   
 8. Aceman

  Aceman Shot down in flames!

  Liittynyt:
  23.02.2000
  Viestejä:
  3 599
  Saadut tykkäykset:
  147
  Syltyn mukaan leffa meni MPAA:n seulasta läpi kaikkien odotuksien vastaisesti leikkaamattomana, joten lisähurmetta tuskin on luvassa. Eiköhän sinne upoteta muutama minuutti sitä "hahmoa syventävää" materiaalia...
   
 9. Drokk

  Drokk Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.11.2001
  Viestejä:
  1 576
  Saadut tykkäykset:
  4
  No en nyt tuolla tarkoittanut mitään, että kyseessä olisi jonkinmoinen leikkaamaton versio. Eihän tuo DC ole enää vuosikymmeneen tarkoittanut ns. oikeaa directors cuttia (ts. sellaista, jossa ohjaajaa jää kyrsimään oikeasti jokin studion tai muun tahon tekemä leikkaus tms). Nykyään 'directors cut', 'extended', 'unrated' ym. merkinnät voi merkata ihan mitä tahansa.
   
 10. Sleep0

  Sleep0 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.09.2007
  Viestejä:
  343
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vuoden paras toimintaleffa ehdottomasti! Odotukset ylittyivät noin satakertaisesti. Stallone oli täysin uskottava vielä 60-vuotiaana, wow! Hieno DTS-raita, hyvä kuvaus, paljon hienoja kohtauksia ja juonikin oli! :naminami:

  5/5
   
 11. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 979
  Saadut tykkäykset:
  429
  Olihan tää jumalauta kova leffa. Tutusta tarinasta oli revitty kaikki mahdollinen irti ja vähän enemmänkin. Jälki oli komeaa ja toiminta sai puntit tutiseen. Siinä vaiheessa kun Rambo hyppää esiin ja pistelee kusipäitä nuolella päähän, niin ei siitä paljo tunnelma enää voi nousta. Live for nothing or die for something puhekin sai ison miehen herkistyyn. Lopussa ympyrä sulkeutui hienosti. Kyllä Syltty osaa!

  ****½
   
 12. petepas

  petepas Elämme fataaleja aikoja Tukijoukot

  Liittynyt:
  30.01.2005
  Viestejä:
  2 441
  Saadut tykkäykset:
  4
  Nyt on tämäkin nähty ja täytyy kyllä myöntää että olihan menoa ja meininkiä. Vinosilmät saa huutia oikein kunnolla :eek: Olihan se väkivaltainen mutta ei se minua häirinnyt, päin vastoin näen asian koko neljän leffan jatkumona. Ekassa osassa Rambo pyrkii välttämään väkivaltaa viimeiseen asti ja vuosien väkivaltaisten tehtävien lopputuloksena Rambosta on kehkeytynyt paatunut tappokone. Joka lopussa sitten tekee elämänmuutoksen ja palaa normaalielämää viettämään.

  En pettynyt
   
 13. -Force-

  -Force- Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  11.06.2005
  Viestejä:
  322
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ehdottomasti vuoden paras leffa mun mielestä... Taistelut oli tehty niin mahtavan hienosti, että kokoajan vain halusi lisää verta ja suolenpätkiä ja pettymys olikin suuri, kun parhaimman mätön jälkeen leffa loppuikin "kesken".

  Ehkä vähän odotin sitä, että Rambo olisi joutunut johonkin pahaan pinteeseen ja olisi joutunut Ramboilemaan urakalla mutta hommat hoidettiinkin pääasiassa pitkän matkan päästä räiskimällä mutta kyllä sitäkin katseli vellit housussa, sen verran makeeta mättöä se oli.

  5/5 on mun arvosana tästä leffasta ja tuo pitää kyllä hankkia ehdottomasti kokoelmiinkin koska tuon katsoo kyllä uudelleenkin. Turhaa löpinää leffassa ei paljon ole ja kuka sitä Rambolta odottaakaan...
   
 14. Hynkel

  Hynkel Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.12.2004
  Viestejä:
  235
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eilen tuli katseltua Rambo toiseen kertaan kaljottelun ohessa. Nytkin leffa iski aikalailla yhtä hyvin kuin ensimmäiselläkin kerralla. Tyly väkivalta sopi hyvin suoraviivaiseen leffaan ja viihdyttävyysarvo oli kohdillaan, joten minulta napsahtaa arvosanaksi ***½
   
 15. koneistaja

  koneistaja Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.05.2006
  Viestejä:
  178
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itsekin katsoin tämän tänään DVD:ltä ja yllätyin todella positiivisesti. Odotukset olivat lähes nollissa, mutta niin vaan kotelosta kuoriutui paras toimintapätkä miesmuistiin. Tylyys, tinkimättömyys, realistisempi ote, hidastuksien, koreografian ja muun kikkailun puuttuminen toimintakohtauksista tekee tästä elokuvasta niin hyvän - Stallone ei ole juossut trendien perässä vaan ottanut hienon ja kompromissittoman linjan. Luulin että tällaisia elokuvia ei enää osata tehdä, mutta olin näköjään väärässä.
   
 16. mustis

  mustis Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  07.11.2004
  Viestejä:
  1 510
  Saadut tykkäykset:
  16
  Tarinapuolessakin oli pientä ylläriä.
  Luulin ihan, että Rambo lähtee pelastusretkelle yksin ja juoksee metsien läpi, mutta Rambon rooli toisellakin reissulla alkoikin pelkkänä jokilaivurina ja leffan teemaan tuli mukavaa toistoa, mennään taas jokea pitkin mutta aivan eri tunnelmissa kuin alussa. Leffa ikään kuin alkaa toisen kerran. Ja ehkä hivenen yllättäen, pelastusryhmä ei ollutkaan ihan pelkkää heittopussia vaikka totta kai Rambo otti tilanteen haltuun isännän ottein.
   
 17. PeeVee79

  PeeVee79 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 035
  Saadut tykkäykset:
  16
  Vihdoin ja viimein pitkän odottelun jälkeen sain Rambon katselua. Odotukset olivat suhteellisen korkealla, lähinnä lähes pelkästään positiivisten arvostelujen läljiltä.
  Ja voi JU-MA-LAU-TA mikä leffa. Ei todellakaan tarvinnut pettyä. Ainoastaan pituutta olisi saanut olla enemmän.

  Juoni oli moneen kertaan nähtyä pelastustarinaa, mutta jostakin Syltty oli onnistunut löytämään jotakin erilaista.
  Väkivalta oli uskomattoman raakaa, ainakin Hollywood-mittapuulla. Kyläläisten teurastus jätti sanattomaksi. Noin yksityiskohtaista lahtaamista harvoin näkee elokuvissa, mutta luultavasti tuossa maailmankolkassa meininki on hyvinkin lähellä leffassa esitettyä.

  Kyllä tälle on pakko 4,8/5 antaa, pieni miinus tulee pituudesta. Tai siis lyhyydestä.

  Jos Stallone päättää vielä kyhätä viitosRambon, niin ei mulla ihan heti mitään sitä vastaan ole. Ehdottomasti paras toimintapätkä miesmuistiin ooli tämä.
   
 18. PimeydenPaavi

  PimeydenPaavi Käyttäjä

  Liittynyt:
  10.11.2006
  Viestejä:
  355
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eilenhän tämä tuli sitten itsekin nähtyä. Ristiriitaisten odotusten jälkeen ei elokuva meikäläiselle "järkyttävän" hyvä ollut. Plussaa massiivisesta veren ja ruumiinosien lentelystä. Jotenkin vain jäi fiilis, että tämä olisi pitänyt tehdä jo 10 vuotta sitten. "Ympyrän olisi suonut sulkeutuvan" ennen, kuin Rambosta oli tullut vanha sika.

  Keskivertoleffan yläpuolella kuitenkin.
   
 19. tsinivuo

  tsinivuo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.03.2002
  Viestejä:
  3 907
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kyllä munkin pitää iso peukku antaa vielä kun muistaa. Parasta kakkosrambon ohella. :thumbsup:
   
 20. visionary

  visionary Käyttäjä

  Liittynyt:
  13.07.2007
  Viestejä:
  207
  Saadut tykkäykset:
  0
  4,5/5 Rambolle

  Sykähdyttäviä "kasariväkivaltaleffaelämyksiä" valitettavasti näkee enää harvoin :)

  Vanhan lentopommin jysähtäminen ja viidakon lakoaminen oli hieno kohta.
  Tuli mieleen ihan Predator-leffan loppumossahdus :)