IR-kauko-ohjattava valohimmennin ohjelmoitavilla muisteilla

Keskustelu osiossa 'Kimppakauppa' , aloittajana KMOK, 30.08.2012.

 1. KMOK

  KMOK Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  21.06.2002
  Viestejä:
  1 937
  Saadut tykkäykset:
  33
  Olisikohan jollakulla muullakin tarvetta otsikon mukaiselle laitteelle?

  Tähän asti olen hoitanut valojen himmentämisen RF-kauko-ohjatulla pistorasiapömpelillä, mutta silloin tällöin olen etsinyt vaihtoehtoja, jolla saisin homman hoidettua ohjelmoitavalla kaukosäätimellä. No nytpä satuin sellaisen löytämään.

  Linkki valmistajan sivulle.

  Kyseisessä pömpelissä on kaksi himmenninpiiriä, joilla molemmilla voi ohjata 60W-150W kuormaa (ei led, eikä loisteputki). Eri piirien valotason voi säätää seinäkytkimestä erikseen, mutta kaukosäätimellä voi säätää ainoastaan molempia piirejä yhtä aikaa. Himmentimessä on kuitenkin neljä muistipaikkaa, joihin voi tallentaa erilaisia himmennystiloja ja nämä voi valita yhdellä kaukosäätimen painikkeella. AVForumsilta bongattu kuva:
  [​IMG]

  Laite löytyy englannin Amazonin sivulta erittäin kohtuulliseen 33 punnan hintaan, mutta sitäpä ei toimiteta Suomeen. Etsiskelin netin syövereistä kyseistä himmennintä myyviä liikkeitä ja löysin yhden joka toimittaisi sitä myös Suomeen (www.downlightsdirect.co.uk). Veroton hinta himmentimelle kyseisessä liikkeessä on 28 puntaa. Tiedustelin kaupasta toimituskulujen määrää ja vastauksena sain, että rahtikulut ovat 16 puntaa. Samoilla kuluilla tulisi maksimissaan kahdeksan aparaattia.

  Verollinen hinta yhdelle himmentimelle (sisältää kaukosäätimen) olisi 40-45 euroa ja toimituskulut tilaajien määrästä riippuen 2,5-16 euroa.

  Kiinnostuneita??

  [edit] Asun Oulussa ja hienointahan olisi, jos kimppakauppalaiset asuisivat lähialueella. Tokihan postitus onnistuu ja kuluja edelleen lähetyksestä ei varmasti kovin roimasti vitosta enempää tulisi.
   
  Viimeksi muokattu: 30.08.2012