Integroitu sterovahvistin 250-350 €

Keskustelu osiossa 'Vahvistimet' , aloittajana sharkki, 27.01.2013.

 1. sharkki

  sharkki Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.12.2011
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen noin 15 vuoden pimennossa olon jälkeen jälleen hiukan enemmän kiinnostuneempi mitä kuuntelen ja millä. Kysyisinkin vinkkejä integroiduista stereovahvistimista otsikon mukaisessa hintaluokassa.

  Tällä hetkellä vanha vahvistimeni on alkanut rätisemään ja haluan vaihtaa sen, sillä sen säilyttämiseen ei ole mitään syytä. Saa siirtyä työtilaan huudattamaan kaiuttimia kilpaa sirkkelin melun kanssa. Uusi vahvistin tulisi OR-160Hi -kauittimille, jotka ovat olleet minulle tähän mennessä riittävät. Vahvistimen hankinnan jälkeen cd-soitin on varmaan järjestelmän heikoin lenkki, mutta se tulee seuraavana.

  Olen alustavasti katsellut näitä kahta:

  NAD C316BEE http://www.kruunuradio.fi/verkkokauppa?ItemCategory=11&Item=95 sekä

  Denon PMA-520AE http://www.kruunuradio.fi/verkkokauppa?ItemCategory=11&Item=856

  Uskon, että vanhan vahvistimeni jälkeen jo tässä hintaluokassa koen itselleni uskomattomia elämyksiä. Koekuunteluun ajattelin haarukoida muutaman, joista sitten valitsen itselleni parhaan.

  Olen kiitollinen vinkeistä, kuten mainittu, omat kokemukseni ja tietämykseni ovat hyvin vähäiset.
   
 2. jakuhe

  jakuhe Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.06.2004
  Viestejä:
  57
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minulla on ollut reilun vuoden käytössä Yamahan viritinvahvistin R-S700, johon olen ollut hyvin tyytyväinen. Sen hinta on MustassaPörssissä 349 euroa.
  Vastaava integroitu Yamahan vahvistin A-S700 maksaa 299 euroa. Kannattaa ottaa koekuunteluun mukaan.
   
 3. JayKay70

  JayKay70 Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.01.2008
  Viestejä:
  574
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sharkki: Mites sulle kävis käytetty laite? Tuossa antamassasi hintaluokassa saisit näet käytettynä jo varsin asiallisen ja hintaluokkaa kalliimman vahvistimen (mutta olisiko se sitten parempi, on eri asia ;)). Et mainitse mitä laitteita vahvistimeen tulee liitettyä ja tarvitsetko esim. levysoitinliitäntää? Hifimaailma on myös testannut varsin usein edullisia stereovahvistimia ja käy sivuiltaan tsekkaamassa tarkemmin ja tutustu testeihin kirjastossa tai osta numero(t) digilehtenä http://www.hifimaailma.fi/.

  Mitenkään Plazaa dissaamaatta, niin täältä saa nykyisin kuitenkin aika vähän tietoa kaksikanavalaitteista ja suosittelisin ennen ostoa tsekkaamaan myös perinteisempään hifiin keskittyneen Hifiharrastajat ry:n forumin (http://www.hifiharrastajat.org/foorumi/forum.php) ja sieltä aloittelijoiden osion ja miksei myös myyntipalstankin. Helsingissä hyvä käytettyjä ja vintagelaitteita myyvä liike on Classic Audio ja tuoltakin voi tehdä löytöjä: http://www.classicaudio.fi/fi/. Lisäksi eri hifiliikkeiden sivuilla on listattu vaihto- ja poistolaitteet (näihin saa yleensä vielä takuunkin) ja alennukset voivat olla varsin suuriakin.