Indiana Jones IV eli Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Samppa, 04.12.2001.

 1. makeH

  makeH So what?! Tukijoukot

  Liittynyt:
  14.01.2003
  Viestejä:
  966
  Saadut tykkäykset:
  4
  2007 se alkaa....
   
 2. Xantaks

  Xantaks Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.11.2006
  Viestejä:
  784
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kuvausten alkamista ainakin täällä Valkeakoskelta on odotettu kuin kuuta nousevaa. Vihdoinkin. Toivottavasti Indiana Jonesin päivittäminen onnistuu hyvin uudelle vuosituhannelle. ja se Harrison Ford. Toivottavasti hän on hyvässä kunnossa ja eikä ole minkäänlaisia jäykkyys ongelmia :) Mutta onko tietoo etä onko varmasti Sean Connery tässä projketissa mukana?
   
 3. blobo

  blobo Käyttäjä

  Liittynyt:
  20.03.2005
  Viestejä:
  338
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vaikea mennä sanomaan, kun virallista tietoa ei ole julkaistu. Käsittääkseni Connery on ainakin itse sanonut jääneensä jo eläkkelle (eihän hän ole tainnut olla missään leffassa mukana sitten vuoden 2003). Tietysti ei kai comeback mikään ihme sinällään olisi.
   
 4. The_Daywalker

  The_Daywalker Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  01.03.2003
  Viestejä:
  1 003
  Saadut tykkäykset:
  2
  David Koepp (Spider-Man, The Lost World: Jurassic Park, Mission: Impossible & Jurassic Park) on siis tehnyt uuden Indiana Jones leffaan käsikirjoituksen. Se on viimein hyväksytty. Kaikkien osapuolten toimesta eli: Georgen, Stevenin ja Harrisonin osalta.

  http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=18208
   
 5. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  Enpä oikein tiedä mitä odottaa seuraavalta Indyltä. Kyseinen leffasarja kun nojaa niin pitkälle Harrisoniin, ja kun mies ei kuitenkaan enää ole Indy-kunnossa, niin voi olla, että toiminnanpuutteen vuoksi itse leffakin tuntuu keskinkertaiselta.

  Niin, Indy-leffojen aikaahan Harrison kuitenkin oli todella hyvässä kunnossa. Itse asiassa silloin kun ostin Indy-dvd-boksin ja tarkemman kuvan avulla tarkastelin Indyn menoa, niin ihmettelin, että "Herranjestas, en tiennytkään, että Harrison noin lihaksikas on ollut". Tyypillähän taisi olla ihan sixpäkkikin. Viimeisin Harrison-leffa minkä olen katsonut on Firewall, ja siinä kyllä Harrison näytti sellaiselta, että mies ei voi kauheasti juosta ennenkuin polvet menee tuusan nuuskaksi.

  No, toisaalta Indyä on tekemässä kyllä sellainen tiimi, että pyörätuoli-Harrisonistakin saisi vähintään kunniakkaan lopetuksen tälle legendaariselle leffasarjalle. Tuskin nyt Lucaskaan muuten haluaisi tehdä vielä uuden Indyn, jos tietäisi, että todennäköisesti sieltä sitten sataa niskaan kritiikkiä. Ja Georgella taitaa sitä kritiikkiä olla entisestään niskassa jo sen verran, että luulisi miehen olevan edes vähän tarkka tekemisistään.
   
 6. Vekka

  Vekka Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  13.02.2004
  Viestejä:
  1 022
  Saadut tykkäykset:
  8
  Star Wars episodes I-III fiaskon jälkeen olen jo toivonut, että Indy IV jäisi tekemättä. Ongelmat käsikirjoituksen kanssa kielivät vähän siitä, että tarina ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi vahva ja sitä on epätoivoisesti yritetty saada ruotuun usean kirjoittajan voimin.Toisaalta vaikka Lucas tuntuisikin menettäneen kaiken tyylitajunsa, niin tällä kertaa tiimissä on onneksi kavereina muitakin kuin kritiikittömiä jeesmiehiä. Vahvastihan nämä ovat tietysti myös Spielberg-elokuvia.

  Firewallin perusteella Ford alkaa olla tosiaan jo aivan liian vanha toiminnalliseen rooliin. Gagejä voidaan tietysti hakea jostain "I'm too old for this shit" tyyppisistä tunnelmista tai The Last Crusaden tapaan isä-poika/tytär asetelmasta (huhuja on liikkunut Indyn aviottomasta lapsesta).
   
 7. Jarkko G.

  Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2001
  Viestejä:
  12 991
  Saadut tykkäykset:
  36
  Indy IV - tehtävä saada lapsi avioon!

  . . Edelleen ristiriitaiset odotukset elokuvasta. Jotenkin vielä vain uskon siihen että sentään Indiana Jonesia ei Lucaskaan pysty pilaamaan.
   
 8. Tepi76

  Tepi76 Käyttäjä

  Liittynyt:
  22.04.2002
  Viestejä:
  292
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ei pysty, ei... kun Spielberg ohjaa...
   
 9. TumppuR

  TumppuR Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.06.2006
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ristiriitainen olo täälläkin. Uskoni Lucasin pilaamismahdollisuuksiin on kuitenkin huomattavasti suurempi kuin usko projektin onnistumiseen. Ajatus siitä että George "I don't like sand. It's coarse and rough and irritating and it gets everywhere. Not like here. Here everything is soft and smooth." Lucas hyväksyy ja hylkää käsikirjoituksia saa ihon kanan lihalle. :OI
   
 10. JaySee

  JaySee swiftly and with style Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.03.2002
  Viestejä:
  1 198
  Saadut tykkäykset:
  52
  "I don't use locations. I have computers" :D
   
 11. ebonite

  ebonite Uusi jäsen

  Liittynyt:
  25.01.2006
  Viestejä:
  241
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä juuri näin, näyttelijät eivät tosiaankaan jää käytännössä eläkkeelle ennen kuin vaihtavat hiippakuntaa. Virallisesti tietysti muka jäävät mutta käytännössä vain vähän vähentävät töitä.
   
 12. Darth Saul

  Darth Saul Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.01.2005
  Viestejä:
  634
  Saadut tykkäykset:
  0
  No tuskin se vielä niin haudassa makaa, ettei esim. puolen vuoden tehotreeni personal trainerin avulla + rasvaimu/botox + hyvä maskeeraus + digitaalinen retouch saisi siitä vielä ihan uskottavaa hahmoa aikaan.  Juuri näin!
  Lucashan nimenomaisesti otti kritiikistä opikseen Star Warsin special editioneiden jälkeen, ja tämän kokemuksen jälkeen nöyränä miehenä toteutti mestarilliset osat I-III ja viimeisteli aikaisemmat osatkin tarkasti yleisön toiveita noudattaen DVD-versioita tehdessään.

  Lisäksi mikäli mahdoton tapahtuisi ja Lucasin arviointikyky syystä tai toisesta hetkellisesti pettäisi, niin onneksi pelastavana lenkkinä on Steven "onko tuo radiopuhelin taskussasi vai oletko vain iloinen nähdessäsi SE-version" Spielberg.


  Mitä sitten taas tulee Conneryyn, niin se eläköityminen on tosiaan aika vahvoissa lainausmerkeissä. Se todennäköisesti pitää lukea:
  "meikäläinen on nyt eläkkeellä, ja täällä sitä palmun alla pillillä imeskellään drinkkiä ananaksen puolikkaasta, paitsi siinä tapauksessa että yskäisette pöytään X miljoonaa ja Y % leffan tuotoista."
   
 13. Kristian

  Kristian Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  31.10.2002
  Viestejä:
  2 578
  Saadut tykkäykset:
  55
  Eikös se suurinpiirtein täsmälleen noin ollutkin The Scotsman -lehdessä, kun eläkkeestä ilmoitettiin...? Eli Connery sanoi olevansa nyt eläkkeellä, ellei joku tarjoa ihan järjettömästi rahaa jostain roolista... Toivotaan, että Indy4:ssä kaveri nähtäisiin...
   
 14. huuru

  huuru Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.12.2005
  Viestejä:
  213
  Saadut tykkäykset:
  7
  Sir Sean Connery has confirmed he is considering returning to the silver screen to reprise one of his most popular roles in Indiana Jones 4.
  The actor told UK Teletext he will read the script for the fourth movie and, if he likes what he sees, will appear once more as Indiana's father, Dr Henry Jones.
  Connery said: "At the moment there's nothing decided. I haven't got the script. Everything depends on the script."

  "We are writing him in whether he wants to do it or not," Lucas said on an American TV show recently.

  http://www.darkhorizons.com/news07/070122e.php
   
 15. Mookid

  Mookid Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 553
  Saadut tykkäykset:
  255
  Tulipa tässä muuten mieleen, että Ralph Fiennes sopisi mielestäni oivallisesti Indyn rooliin, olettaen siis että Indy-leffoja haluttaisiin jatkossa tehdä lisää, mutta itse Harrison Ford olisi jo liian vanha.

  Fiennes on toki loistava näyttelijä, mutta hänessä on myös ulkonäöllisesti jotain samaa kuin nuoressa Harrison Fordissa:

  [​IMG]  Onko kukaan samaa mieltä... :)
   
 16. JPH

  JPH Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  02.02.2003
  Viestejä:
  2 907
  Saadut tykkäykset:
  4
  Samaa ajattelin katsoessani Red Dragonia tv:stä vuosi pari sitten. Joissakin kohtauksissa yhdennäköisyys Fordin ja Fiennesin välillä oli varsin suuri.

  [​IMG]
  (maskeerattua halkiota lukuun ottamatta :) )
   
 17. VARNSEN

  VARNSEN Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.07.2004
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täällä David Koepp kertoilee hiukan käsiksen kirjoittamisesta.

  Tuon perusteella ei ainakaan leffassa kuulla väännöksiä klassisista repliikeistä tyyliin: "It`s not the mileage honey, it`s the years."
   
 18. Xantaks

  Xantaks Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.11.2006
  Viestejä:
  784
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ainakin mtv3:n viihde palsta ilmoitti taannoin, että Connery nimen omaan jäi siksi "puoli eläkkeelle", koska leffojen teko oli mennyt ärsyttäväksi ja naurettavaksi. Mitä hän viime aikoina oli tehnyt leffoja, niin hän sanoi, että hän oln työskennellyt viime aikoina liikaa pelle ohjaajien kanssa, että hänelle riitti. Eli joko hän ei ollut saanut kunnioitusta, taikka leffojen toteutus oli mennyt naurettavaksi naurettavilla käsikirjoituksilla ja ohjaajilla (viitaten herrasmiesliigaan ja eikä pelkästään vain siihen). Tosin hän mainitsi lopuksi, että jos hän palaa elokuvien pariin, niin käsikirjoitus ja ohjaaja täytyy olla hyviä. Ei mtn. herrasmies yliluonnollista kikkailua.
   
 19. The_Daywalker

  The_Daywalker Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  01.03.2003
  Viestejä:
  1 003
  Saadut tykkäykset:
  2
  En osaa ymmärtää miksi muka Harrison Ford olisi turhan vanha Indyksi? Suorastaan vaikuttaa tämä väittämät alkavat kuulostaa turhalta valitelulta :hitme:
  Minusta hyvä asia että uudessa Indyssä Ford on yhä Indy. Ja toinen hyvä jos Indyn isän rooliin tekee paluun Connery. Joten turhat valitukset pois...
   
 20. 71 dB

  71 dB Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  19.01.2005
  Viestejä:
  10 661
  Saadut tykkäykset:
  520
  Harrison Ford olisi liian vanha mikäli tarina sijoittuisi 30-luvulle mutta sehän sijoittuukin 50-luvulle! Ehkä kannattaisi odottaa sinne 2008 asti ja nähdä itse leffa ennenkuin alkaa arvostelemaan toteutusta.