In wall kaiuttimet kotiteatteriin

Keskustelu osiossa 'Kaiuttimet ja subwooferit' , aloittajana systeemi, 19.12.2013.

 1. TummaPaahto

  TummaPaahto Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.11.2016
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  3
  Nuista Keffin Ci4100 seinäkajareista oli hieman haastavaa löytää mitään kokemuksia kotiteatterikäytössä, kun taannoin niistä tietoa etsin, enkä loppujen lopuksi löytänytkään tapauksia kuin niiden isoveljistä: https://www.avforums.com/threads/kef-ci5160rl-thx-ci3160rl-thx-ci200rr-thx-thread.1970127/

  Eikös nuo Linnit olisi hinnan ja speksien puolesta varteenotettava vaihtoehto. Ulottuu ainakin tarpeeksi alas, jos sinulla on subbari. Liekkö muilla foorumin käyttäjillä kokemusta tai tietoa kotiteatterikokoonpanoista, joissa Genen AIW25 on käytetty etukanavissa? Ymmärsin, että Sauraman vanhassa kokoonpanossa näitä oli käytössä jollakin seinällä - ja ainakin audiovideon testissä sai kehuja kyseiseltä herralta.

  Mitenkäs seinään upotettavat subbarit? Onkohan tämä aihe, joka aiheuttaa vain sarkasmia ja vihaa. Jos subbarin haluaa piiloon, eikä tilaa ole, voisi sen laittaa vaikka valkokankaan taakse. Mielipiteitä? Esim: http://www.highendstudio.fi/kef_19049

  Itsellä varmaan ensi vuonna betonikopin kotiteatterin uusimisprojekti ja on/in-wall kaiuttimet kiinnostaa. Scope kuvasuhde ja kaiuttimet ääntä läpäisevän kankaan takana suunnitelmissa. Aluksi mietin on-wall kaiuttimia, mutta ei tuo 10cm paksuisen seinän rakentaminen betoniseinän eteen mahdoton homma ole. Kommentteja on/in-wall kajareiden eroista, jos on-wall kajarit tulee betoniseinään kiinni puhtaasti ja in-wall esim. normi kipsilevy tai gyptone-seinään?
   
 2. Snäckby

  Snäckby Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.04.2016
  Viestejä:
  1 261
  Saadut tykkäykset:
  60
  Linn on hyvin vapaamielinen ilmoittaessaan vasteet eli -10dB pisteet on käytössä. Eikä taida enää valmistaa noita seinämalleja.
   
 3. Harri

  Harri Käyttäjä

  Liittynyt:
  04.05.2001
  Viestejä:
  134
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hieman kiinnostaa tuo on-wall/in-wall ratkaisu täälläkin. Sattuuko Oulun seudulla olemaan kellään noita AudioVideo:n Purismeja, joita pääsisi vähän koekuuntelemaan? Saa vastata yv:lläkin.. : )