Idols ja ratkiriemukkaat hetket

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat' , aloittajana shack, 28.09.2003.

 1. Jarkko G.

  Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2001
  Viestejä:
  12 979
  Saadut tykkäykset:
  33
  Kyllä Take Thatin voi laskea poikabändi kategoriassa kuninkaalliseksi.
  Biisikin on oikeasti toimiva popkappale.
   
 2. Zipman

  Zipman Genelec Tukijoukot

  Liittynyt:
  07.02.2002
  Viestejä:
  7 043
  Saadut tykkäykset:
  166
  No joo, tuossa kategoriassa kyllä.

  Tästä olen kyllä eri mieltä. Erittäin ärsyttävä biisi.
   
 3. Fakiiri

  Fakiiri Active Member

  Liittynyt:
  25.08.2006
  Viestejä:
  1 464
  Saadut tykkäykset:
  9
  Ottaen huomioon Meurmanin Are You Gonna Go My Way -huutamisen ja sen, että kaveri on ollut jotenkin sairaana viime päivinä, tässä on aineksia lähes yhtä säälittävään esitykseen kuin 1. Idolsissa I Want It Allia esittänyt suihkulaulaja, joka ei kerralla tajunnut olevansa ihan toivoton tapaus. Toisaalta Panu on valitellut, ettei hänen äänialansa ihan kevyesti riitä tämänpäiväiseen lauluun, joten katsellaan kuka tipahtaa. Ensimmäisen sopivan biisivalinnan tehnyt Kristiina jatkanee (ehkäpä valitettavasti) tältä kierrokselta joka tapauksessa, koska saa sen pienen riittävän edun viimeistään siitä, että vastakkaista sukupuolta on 50 % enemmän jäljellä.
  Olisko tällä sittenkin haettu Rod Stewartia, joka on tehnyt biisistä 70-luvulla sen kuuluisimman version (ei siis myöskään ollut alkuperäinen), ja maikkarin sivuilla biisin tiedot taas vaihteeksi puoliksi päin persusta?
   
 4. maverick76

  maverick76 New Member

  Liittynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  60
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eiköhän 10 listaykkössingleä brittilistoille saanutta bändiä voida pitää kuninkaallisena ihan yleisemminkin. Tuota saavutusta ei kovin monella ole.
   
 5. karpulk

  karpulk New Member

  Liittynyt:
  29.03.2000
  Viestejä:
  262
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mitenkäs tuo Whitesnakekään on kuninkaallinen? Bändihän on kaverien ns. kakkosbändi ellei jopa alempana listalla. Ja alan menettää uskoani Ariin, kaveri on liian yksipuolinen.

  Ja tietysti NakkeNakuttaja jatkaa, siitä pitää Kallonen huolen. Ja Pano tietysti pikkutyttöjen äänillä.

  Toivottavasti Kristian vetää queeninsä hyvin ja Anna löytää vähän lisää sävyjä ääneensä. Siinä suosikit.
   
 6. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 114
  Saadut tykkäykset:
  97
  Annetaanpa oma arvio tulevasta illasta...

  Panu - Tästä lähtien tulemme varmaan kuulemaan sitten (tuomariston neuvojen mukaan) vain kauniita balladimaisia biisejä häneltä. Juuri tämän yksipuolisuuden takia hän tulee putoamaan, mutta ei ihan vielä. Patience varmastikin sopii Panulle erittäin hyvin, kun biisin alkuperäisen esittäjän (eikös se ole Barlow joka laulaa enimmät osuudet) äänikin on samantyyppinen kuin hänellä.

  Ari - Tosiaan, tylsä valinta. No onhan tuo nyt kuitenkin vähän modernimpaa kuin Iron Maiden -mättö, mutta silti Ari nimenomaan voi yllättää valitsemalla sellaisia biisejä, joita ei ihan heti häneltä odottaisi. Alaspäin mennään, muttei lujaa vielä...

  Kristian - Niin, onko Kristian nyt sitten ottanut sen suorasukaisen ja kunnianhimoa peittelemättömän tyylinsä ihan suoranaiseksi taktiikakseen, kun biisivalintakin on täynnä sitä fiilistä. Ehkä hän ajattelee, että "there's no such thing as bad publicity" ja niimpä pelaa niillä "Kristianilla on noussut pissi päähän" kommenteilla. Kyllä tästä vähän parempi esitys tulee kuin edellisellä kerralla, mutta tällaisia stadion-rallatus-biisejä ei oikein kannata valita, jos on ollut huono viikko takana. Ne valitaan silloin, kun on kaikkien suosikki ja halutaan jokaisen katsojan takovan kättä ilmaan biisin tahdissa.

  Anna - Itse asiassa hänhän näyttää melkein juuttuneen samaan kuoppaan Arin kanssa, sillä taas tulee tällainen biisivalinta, mitä ns. sielukkaat tädit ameriikan puolella lauleskelevat. Eli sydäntäraastavaa tulkintaa on tulossa... Valitettavasti veikkaan, että jälleen Anna tulkitsee biisin sekavasti ja nojaa liikaa niihin lujasti laulettaviin kohtiin ja R'n'B-laulukikkoihin, jotka nekään eivät mene keskivertoa paremmin. Hänen pitäisi tulla alas sieltä pilvilinnasta ja tajuta, että on kävellyt jo pitkään aivan liian suurissa saappaissa -- enkä puhu nyt Toivosen saappaista. Pieni epäilys muuten on siihen, että tällä kertaa tulee joku huomattavampi moka...

  Kristiina - No nyt se tippuu! Tällaisilla biisivalinnoilla se on selvää, koska voitte vain kuvitella kuinka paljon sitä tulkintaa tulee nenän kautta, kun muistetaan biisin A-osa vaikka. Kristiinalla olisi ollut mahiksia, jos hän olisi joukon ainoana vetänyt jonkun suomalaisen hittibiisin (2002-2006), mutta tämmöisellä biisivalinnalla hän jää muiden jalkoihin. En millään voi enää uskoa - nyt kun Annakin on kirkkaasti se ykkösnainen ja -suosikki tässä kisassa - että kansa äänestäisi hänet enää jatkoon. Tästä tulee illan tylsin, läpi- ja nenänkauttalauletuin ja tuomaristolta vähiten sympatiaa saavin esitys.
   
 7. jake styles

  jake styles Member

  Liittynyt:
  17.05.2006
  Viestejä:
  100
  Saadut tykkäykset:
  0
  Modernimpaa mistä kohtaa? :)

  Minäkin kuulisin mielelläni jotain vähän räväkämpää Annalta. Ja suomenkielistä (ei mitään poppoppoppop-musiikkia). Ei tämä nyt sentään niin ennalta-arvattava valinta ole kuin olisi odottanut. Mutta eiköhän tämän jälkeen taas palata sinne rhythm&blues osastolle.

  Paitsi että Asko on edelleen niin muna pystyssä, että kehuja tulee vaikka tyttö vain hyräilisi biisin läpi. Tosin Kristiinan enkunääntämisellä hyräily vois ollakin se parempi vaihtoehto.

  Jos nyt totta puhutaan niin alkaa jo vähän kyllästyttää, kun kaikkialla vaaditaan vain monipuolisuutta. Onhan se kiva kuulla erilaisia biisejä samalta ääneltä, mutta realistisesti ajatellen monipuolisuutta ei idolilta kyllä jatkossakaan tulla odottamaan. Vai luuleeko joku että idolin levy tulee olemaan kokoelma biisejä pitkin poikin eri musiikkigenreistä? Jos tekee yhtä juttua hyvin niin se riittää. Jos ura jatkuu pidemmälle niin sitten voidaan alkaa katsella sinne aidan toiselle puolen.
   
 8. Fakiiri

  Fakiiri Active Member

  Liittynyt:
  25.08.2006
  Viestejä:
  1 464
  Saadut tykkäykset:
  9
  Joo mutta tulee tämänkin sydänsurubiisin esittämään vahvan johdonmukaisen tunteikkaan uskottavasti vieno hymy naamallaan.
  "Cause I’m broken when I’m lonesome, and I don’t feel right, when you’re gone away. :) :) :) Ja sitten kaikki kädet mukaan! äksdee äksdee äksdee"

  Jee jee! Sika hyvä meininki, kun on niin hajalla!

  "It's been seven hours and fifteen days, since you took your love away :) äksdee äksdee"

  Sitten tänään: I would have given you all of my heart :) , but there's someone who's torn it apart :) LOL jihuu :)
   
 9. Gambit

  Gambit New Member

  Liittynyt:
  03.12.2000
  Viestejä:
  1 019
  Saadut tykkäykset:
  6
  Jee! Taas samoja itkupallaaaaadeja ja paskaheviä. Isopää ei sentään vedä mitään r'nb skeidaa, mutta eipä mitään huikean erilaistakaan ole luvassa.

  Eikö noita voi pakottaa laulamaan jotain hieman eri genreä? Mihin jäi aikaisempien kausien teemat? Nykyinen konsepti ei kerro laulajista yhtään mitään "sä vedät heviä, sä itketät pikkutyttöjä ja sä ratkiriemukasta poppia...". Meurmanilla on sentään vähän väriä tuossa toistossa. Aika kova ero nykyisillä kilpailjoilla on johonkin Pakariseen, Tuiskuun ja Wickholmiin, jotka taipuvat useaan eri tyylilaajiin.
   
 10. LongJohn

  LongJohn New Member

  Liittynyt:
  08.11.2004
  Viestejä:
  790
  Saadut tykkäykset:
  2
  Tuisku varsinkin. Siedettävästi ei taida mennä yksikään tyylilaji jos laulua ajattelee. Säälittävä teinipoika. Mutta sätkiihän se koreografiat läpi ja myy pärställään pissiksille paljon levyjä. Se on ainoa joka merkkaa. Koreografiat oppii riittävällä toistolla apinakin. :D

  Long
   
 11. Hemsley

  Hemsley New Member

  Liittynyt:
  23.05.2006
  Viestejä:
  53
  Saadut tykkäykset:
  0
  Heh myyntikö sen määrää kuka on kuninkaallinen? Siinä tapauksessa noista ei ole kukaan lähellekkään kuninkaallinen.

  Tässä olisi myynnin puolesta ehdottomasti kuninkaita

  Elvistä
  Michael Jacksonia
  Beatlesia ja vaikkapa ABBAa.

  Ainut jonka noista voi laskea kuninkaaksi niin on Queen, muut on uskomatonta paskaa, mutta joo kappalevalinnat enteilee tasotonta finaalia, Ari vetää kerta toisensa jälkeen samalla tavalla ja samanlaisilla kappaleilla:sleep: . Kristian taitaa haukata paskaa oikein urakalla, Panusta nyt puhumattakaan ja en kyllä mitenkään pysty kuvittelemaan, että Kristiina klaaraa No Doubtin tuolla lankaakin ohuemmalla äänellään :hitme:
   
 12. Gambit

  Gambit New Member

  Liittynyt:
  03.12.2000
  Viestejä:
  1 019
  Saadut tykkäykset:
  6
  Kyllähän tuisku laulaa kaikkea laidasta laitaan ihan siedettävästi. Vaikken kaverista diggaakaan, niin Tuisku oli finaaleissa potenssiin miljoona monipuolisempi kuin yksikään nykyisistä.
   
 13. Zipman

  Zipman Genelec Tukijoukot

  Liittynyt:
  07.02.2002
  Viestejä:
  7 043
  Saadut tykkäykset:
  166
  Olihan tämä nyt vitsi? :eek:
   
 14. maverick76

  maverick76 New Member

  Liittynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  60
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mitä muuta kuin levymyyntiä musiikissa voi pitää menestyksen merkkinä?

  Näistä olen kanssasi samoilla linjoilla. Arista ja Kristianista en ole innostunut kuten suuri osa kansaa näyttää olevan. Kristianin semifinaaliveto sekä ekan finaalin Lapin kesä olivat tosi hyviä esityksiä, mutta jotenkin ei vaan iske muhun. Viime viikkoinen oli jo huonompi veto, tänään saattaa olla samaa luvassa.

  Ari tosiaan vetää aika yhden kaavan mukaan, eikä ole mielestäni kovin karismaattinen kaveri. Panulla on hyvä ääni, mutta vähän "harmaa"/ei karismaattinen kuva jäänyt. Saa nähdä riittääkö rahkeet tänään, biisissä mennään aika ylös. Kristiinan Don't speakin kanssa vähän samat ajatukset: riittääkö eväitä vetää tuota biisiä.
   
 15. Harry

  Harry Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.09.2004
  Viestejä:
  1 904
  Saadut tykkäykset:
  7
  Pakko olla vitsi. Ja jos noita listasijoituksia pidetään mittareina, niin onko Tuisku sitten myös niitä kuninkaallisia :D

  Meurmannille pidetään peukkuja, toivottavasti vaan tuolla itsevarmuudella pärjää tarpeeksi pitkälle.
   
 16. JTX

  JTX Active Member

  Liittynyt:
  28.09.2001
  Viestejä:
  5 818
  Saadut tykkäykset:
  14
  Meurmanin ähinää en jaksaisi enää kuunnella, toivottavasti yllättää tänään.
   
 17. Gambit

  Gambit New Member

  Liittynyt:
  03.12.2000
  Viestejä:
  1 019
  Saadut tykkäykset:
  6
  Meurman on ainoa joka on jatkokinkereissä vähän vaihdellut tyyliä, muut vetävät silkkaa samaa paskaa. Nykyisillä näytöillä vain Meurmania voidaan pitää edes vähän monipuolisena. Kun Tuisku oli mukana, nähtiin hieman monipuolisempia esiintymisiä ja tämän perusteella näen Tuiskun monipuolisempana. Panu, isopää, hokislutti ja Ari ovat vetänäät tasan samaa skeidaa alusta loppuun ja monipuoliseksi näistä ei voi ketään sanoa.

  Tuiskun kuninkaallisuuteen en laajemmin ota kantaa, mutta luulisin tämän olevan enemminkin prinsessa tai kuningatar. Tämän vuotisista Idoleista tulee yhtä pannukakkuja kuin Jeesus Jääskeläisestä tai Indx-pojista.
   
 18. sarrad

  sarrad New Member

  Liittynyt:
  29.01.2005
  Viestejä:
  757
  Saadut tykkäykset:
  0
  Voi jessus, surkeimmat biisivalinnat tähän mennessä. Jokainen aiheuttaa pahoinvointia jo ennen kuulemista, mutta eiköhän pohjat vedä taas krisse.

  :sleep: + :sick:
   
 19. Crimson

  Crimson New Member

  Liittynyt:
  03.08.2001
  Viestejä:
  3 320
  Saadut tykkäykset:
  2
  1. Panu Larnos - Patience (Take That)
  Hieno biisi, sopii Panulle. Jatkoon.

  2. Ari Koivunen - Here I Go Again (Whitesnake)
  Melko tylsä valinta, mutta sopinee Arille hienosti. Toivottavasti saa laitettua hienoon biisiin jotain omaakin mukaan.

  3. Kristian Meurman - I Want It All (Queen)
  Toivottavasti Kristian keskittyy hieman viime kertaa enenmmän laulamiseen, ettei mene pelkästään huutamiseksi.

  3. Anna Abreu - First Cut Is The Deepest (Sheryl Crow)
  Ei R'n'B:tä tällä kertaa? No, eiköhän tästäkin saada sellainen sovitus, että pikkuorava ehtii vetämään henkeä välillä ja saa taas huudettua kertsit. "Sielukasta tulkintaa" (naama kuin hangon keksi) jälleen luvassa.

  4. Kristiina Brask - Don´t Speak (No Doubt)
  Voi jumalauta, mikä biisivalinta jälleen kerran! Tämä tyttö on kuullut musiikkia varmaan ainaostaan Radio Novalta. Sen verran järkyttävän kuluneita hittibiisejä tyttö vetää. Toivottavasti tällä kertaa tulee noutaja.
   
 20. jms

  jms Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  28.06.2002
  Viestejä:
  1 845
  Saadut tykkäykset:
  4
  Jatkoon menee varmasti Ari ja Anna, muista kuka vaan voi tippua. Veikkaan Panua, tai Kristian jos esitys menee huutamiseksi.