Idols ja ratkiriemukkaat hetket

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat' , aloittajana shack, 28.09.2003.

 1. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 114
  Saadut tykkäykset:
  97
  No no... montakin asian siedän, mutta kansantaitelija Loirin pilkkaamista en. Jätetään Vesku rauhaan, kun mies on kuitenkin yksi hienoimmista asioista mitä koskaan on suomalaiselle kulttuurille tapahtunut.

  Jaa-a, voi olla, että poden vauvakuumetta. No, tarkoitus oli jälleen kerran EtP:mäiseen tapaan huomionhakuisen vitsikkäästi viitata aiempiin kommentteihini Miasta ja siitä kuinka hän näyttää monesti synnyttävältä naiselta. Ei minulla itsellä ole tosielämän kokemusta aiheesta, mutta toki olen nähnyt dokkareita ja leffoja (joissa toki tilanne on lavastettu, mutta joissa silti edes vähän haetaan realismia). Tässä ei ole kyse Mian haukkumisesta, vaan siitä, etten voi mitään, että Mian pää tuo minulle mieleen kliseisen synnyttävän naisen pään -- ja BTW pitäisi sen tuoda monelle muullekin, kun aika monet merkit siihen viittaavat. :D

  No joo, ei se Annan nuoruus aina tule olemaan esteenä... Tarkoitinkin lähinnä aikaväliä "tämä kilpailu" - "pari seuraavaa vuotta, jos Anna sattuisi voittamaan". Mielestäni hän osaa laulaa sielukkaasti, eli että hän osaa äänellään eläytyä, jos biisi sattuu olemaan dramaattinen jne. Jokin vaan liittyen Annan nuoruuteen ja teinimäisyyteen saa ainakin minut olemaan syttymättä hänen esityksiinsä.

  Ei tässä mitään skandaalia ole, kyllä nämä meidän Plazan sedät ovat ihan tavallisia pervoja. Totta kai se on niin, että Annassa on vähän tuota ns. cockteasen vikaa, ja totta kai moni voi saada mieleensä henkilön nimeltä Gauge vaikka, jos Annaa ajattelee. Anna ei voi ulkonäölleen mitään, mutta ei hän kyllä toisaalta ole koittanutkaan olla olematta sellainen viaton härnääjä. Tosin joidenkin mielestä jokainen teini on viaton härnääjä, joka oikeasti haluaa sitä, mutta jos ei nyt kuitenkaan lähdetä ihan sille tielle. :D
   
 2. Kaitzu

  Kaitzu Active Member

  Liittynyt:
  31.07.2001
  Viestejä:
  3 367
  Saadut tykkäykset:
  10
  Mitä omalaatuista on nenään laulamisessa, pitemmän päälle ärsyttävää?
   
 3. Stormlord

  Stormlord New Member

  Liittynyt:
  12.02.2006
  Viestejä:
  677
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oli sitten nenäänlaulamista tai ei, niin soundi on mielestäni erittäin hieno kun vaan biisi on oikea. Ensimmäisenä Kristiinasta tuli mieleeni Kristín Anna Valtýsdóttir, joka laulaa Islantilaisessa múm-yhtyeessä. Ja tämä on sitten kohteliaisuus. Joka tapauksessa Kristiinan ääni sopii mielestäni upeasti herkkiin ja hyvin pelkistettyihin biiseihin, joissa ääntä käyetetään hieman tavallista poppia varovaisemmin.
   
 4. sarrad

  sarrad New Member

  Liittynyt:
  29.01.2005
  Viestejä:
  757
  Saadut tykkäykset:
  0
  No siitähän lähetää ettei noita tylsiä tusinatepsuja kuten Anna tai Kristiina voi hoteiksi sanoa, noitaha riittää joka kylän kulmilla aina perjantaisin kännissä lätkäpohkeita imuttelemassa ja naamaanki pitää laittaa sentinpaksunen tikkurilakerros ennenku ees kehtaa kellekään näyttäytyä :sleep:
  Mia onkin sit ihan eri juttu, persoonallinen ja kaunis ja vois laittaa kyl kans :love:

  Asiaan: Mia, Anna, Kristian ja Ari oli perusvarmoja ja niin hyviä kuin odotinkin. Panu ja Kristiina taas just niin kamalaa kuunneltavaa/katsottavaa kuin mahdollista, Kallonen vois kaataa housuihinsa jääkylmää vettä jotta vältyttäisiin tollasilta älyvapailta kommenteilta ("sulla on yks hienoimpia ääniä koko kisassa") :hitme:

  Mutta voi Johanna minkä teit! No tiesihän sen jo pelkän biisivalinnan perusteella et nyt kusee, mutta että noin pahasti... Kiva tyttö tuntu olevan, mut saa kyllä tippua jos tollasta soopaa pistää kriittisellä hetkellä kehiin. Tosin oisin kyllä suonut että noi kaks hirvitystä ois ensin lähteny, mutta kansa on valintansa tehnyt.
   
 5. Fakiiri

  Fakiiri Active Member

  Liittynyt:
  25.08.2006
  Viestejä:
  1 464
  Saadut tykkäykset:
  9
  Jonen keskisormet olivat tosiaan aika tökerö tempaus. Ei ilmeisesti Toivola ole pohjimmiltaankaan ihan Nikulan suosikki. Muutenkin Jonelta on sinkoillut aika tarpeetonta kommentointia; aina kun on edes vähän tilaisuus, pitää haukkua esitetty kappale maanrakoon. Ihan turhaa narsistisuutta. Käytännössä Nikulan kommentit laulajille ovat usein tarkoittaneet seuraavaa: musiikkimakusi (ja samalla myös tuhansien ja tuhansien katsojien) on ihan perseestä ja voisit sen perusteella painua vaikka ****uun, mutta lauloit sentään ihan hyvin.

  Ei kai Katja Ståhlia muuten lisätty mukaan sukupuolitasapainon takia? "Tasa-arvon" nimissä oikein korostettu taas sukupuolien välistä eroa? Ehtikö Haatainen vääntää jo lain, että vähintään 40 prosenttia Idols-tuomareista on oltava naisia riippumatta duuniin pyrkijöistä tai heidän pätevyydestään.

  P.S. Täällä on nyt ainakin yksi kirjoittelija, joka voisi pistää itsensä jäähylle vähäksi aikaa ja mennä vetämään vaikka A. Kallosen kanssa kunnon perjantaikännit.

  Btw. Ihme kun siitä, kuinka Ellen hinkkasi itseään Kristiania vasten, ei ole - ainakaan tietääkseni - väännetty vielä tabloideissa mitään...
   
 6. JTX

  JTX Active Member

  Liittynyt:
  28.09.2001
  Viestejä:
  5 818
  Saadut tykkäykset:
  14
  Älä pidä mua jännityksessä! Kuka?
   
 7. vemkki

  vemkki Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.09.2006
  Viestejä:
  3 202
  Saadut tykkäykset:
  111
  Mistäs moinen ajatus? Eiköhän Suosikki-lehden päätoimittaja ole ihan passelin alan ihminen kertakäynnille tuonne. Ensi kerralla on onneksesi Remu Aaltonen, niin ei tartte pelätä enempää naisia. Sen perusteella, mitä olen American idolia kattellut, niin kyllä sielläkin nuo vaihtuvat tuomarit ovat vain lisämausteita.
   
 8. ErgoWanker

  ErgoWanker New Member

  Liittynyt:
  09.02.2007
  Viestejä:
  272
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sekoittiko rva päätoimittaja Deep Purplen ja Iron Maidenin laulajat vai tarkoittiko jotain ihan muuta sanoessaan, että tän vetää hyvin vain Ari ja Bruce Dickinson?
   
 9. Stormlord

  Stormlord New Member

  Liittynyt:
  12.02.2006
  Viestejä:
  677
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minä käsitin, että Ståhl puhui hevilaulajista, vaikka ilmaisikin asian hieman huonosti.
   
 10. Käikäle

  Käikäle Member

  Liittynyt:
  14.03.2001
  Viestejä:
  992
  Saadut tykkäykset:
  0
  Google osaa kyllä kertoa, että myös Bruce on lauleskellut Perfect Strangersia Dream Theaterin säestämänä. Oli pakko tarkistaa heti aamulla kun särähti tuo kommentti niin pahasti omaan korvaan.

   
 11. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 114
  Saadut tykkäykset:
  97
  Toivottavasti en sentään minä. Vaikka päätin tällä kertaa kirjoittaa asioista suoraan, niin en minä nyt sentään tietääkseni väittänyt, että itse olisin kiinnostunut Abreusta. Itse asiassa mielestäni sanoin, etten edes pidä hänestä.
   
 12. Fakiiri

  Fakiiri Active Member

  Liittynyt:
  25.08.2006
  Viestejä:
  1 464
  Saadut tykkäykset:
  9
  Katja Ståhl on hyvä tyyppi ja JYRKI rules. Rupesin vain tänään ihmettelemään, miksi neljäs tuomari oli lisätty siinä vaiheessa, kun sille on vähiten tarvetta (tuomareiden suora vaikutusvalta loppui jo). Oikein muuta selitystä en keksinyt, kuin että Kallosen massiivisen kuolaamisen takia olisi tullut painetta tuomarikokoonpanon kehittämiseen.

  Toinen teoreettinen mahdollisuus olisi, että leikkaukset olivat ulottuneet jo Idolsiinkin: miksi maksaa neljälle tuomarille uuvuttavasta karsintaruljanssista, kun kolme voi hoitaa saman homman. Aikaisemmilla tuotantokausilla Suomessa tuomareita on ollut jatkuvasti samat neljä. Poikkeuksena voi mainita oikeastaan vain sen, että Jarkko Valtee oli yhtä tyhjän kanssa, ja Ståhl käväisi paikkaamassa 1. kaudella jossain välissä yhtä vakituomareista.
   
 13. JTG

  JTG New Member

  Liittynyt:
  15.09.2004
  Viestejä:
  428
  Saadut tykkäykset:
  0
  Älä turhaan ujostele noiden kommenttien kanssa. Traci Lords ja synnyttävä nainen on just kohdalleen osuneita vertauksia. Kokemusta on ensimmäisen tuotannosta, ja on siellä synnärilläkin vierailtu.
   
 14. maverick76

  maverick76 New Member

  Liittynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  60
  Saadut tykkäykset:
  0
  Salaliittoteoriat on aina kivoja, mutta uskon, että tämä homma on päätetty jo ennen tuotantokauden alkua. Katja Ståhl sanoi eräässä lehtihaastattelussa (valitettavasti en muista missä) jo hyvän aikaa ennen iltapäivälehtien (älytöntä) Kallonen-Kristiina kohua, että tulee vierailevaksi tuomariksi Idolsiin.
   
 15. Toni W

  Toni W New Member

  Liittynyt:
  15.01.2005
  Viestejä:
  343
  Saadut tykkäykset:
  0
  Muutaman kerran katsonut nyt uudelleen tota Kristiania juutuupin kautta ja toi eilinen esitys on kerrassaan mykistävän hyvä! Tolla äänellä ja esiintymisellä kyllä ansaitsee voiton tässä skabassa ehdottomasti, mutta toisaalta levy tulee vaikka miten kävis, se on fakta. Ja mikä siinä on hyvä, niin se levy tulee myös myymään.
   
 16. alspe

  alspe Active Member

  Liittynyt:
  09.10.2006
  Viestejä:
  4 245
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mä oon varmaan ainut joka on hieman Panun puolella. Se on silti enemmän "idol" ketä tässä nyt haetaan. Jos Ari ei lisää skaalaa keveympää, se ei oikein kuulu tähän ohjelmaan. Lisäksi Eye of the tiger oli kivan synkkä versio, ei mikään räyhäkäs hyökkäys joksi se oli tarkoitettu alunperin.
   
 17. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 114
  Saadut tykkäykset:
  97
  No ei ainakaan tarkoituksellisen synkkä. Olihan Panun soundissa vähän sitä synkkyyttä kieltämättä, mutta ei se kyllä ollut varmaan tarkoituksellista, vaan lähinnä Panun kyvyttömyyttä löytää biisiin sitä omaa ääntä ja tulkintaa. Jos kuuntelet hänen muita luikautuksiaan, niin samalla soundillahan hän 90% biiseistään on vetänyt. Sitä paitsi, että aika outoa hakea synkkyyttä punainen paita ja aviaattorit päällä. Panu pääsi jatkoon, koska on ainut miespuolinen tyyppi mukana, jolla on Leo DiCaprion katse ja poikabändimäisempi ote laulamiseen.
   
 18. skorde81

  skorde81 New Member

  Liittynyt:
  10.09.2005
  Viestejä:
  218
  Saadut tykkäykset:
  0
 19. Hemsley

  Hemsley New Member

  Liittynyt:
  23.05.2006
  Viestejä:
  53
  Saadut tykkäykset:
  0
  No minäpä kerron, popparit pukeutuvat kaikenmaailman trendipelle vaatteisiin ala Antti Tuisku ja Nisse tai naisista(tytöistä) tämä Anna. Mutta joo ketjuja olisi voinut olla vähemmän ja ne niitit ois voinut olla pois kokonaan.
   
 20. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 114
  Saadut tykkäykset:
  97
  Unohtui muuten mainita Arin pukeutumisesta. No olihan se kieltämättä vähän outo; ne hoppari-housut eivät sopineet hänelle juuri ollenkaan. Tosin, en minä kyllä kannata sitäkään ratkaisua, että hän pukeutuu kuin perinteinen suomalainen hevari (bändi T-paita, ja jotkut tiukat kuluneet tummat farkut). Hevarikin voi pukeutua tyylikkäästi, ja siitä ollaan nähty esimerkkejä American Idolissa tyyliin Bo, Chris, Constantine...

  Tässä on vielä se pointti, että Ari on nuorekkaan näköinen tyyppi. Perushevariakin heiveröisempi ja pienempi, poikamainen isoine jänöjussietuhampaineen ja androgyynisine kasvoineen. Ei tällaista tyyppiä voi pukea perushevariksi, koska silloin uskottavuus kärsii. Nahkaiset vaatteet, italilialaiset kiiltobootsit ja avonaiset kauluspaidat ovat tyylikkään hevarin vaatekaapissa monesti, mutta niin sanotusti Ari can't pull them off. Varmasti miestä on vaikea pukea yleensäkin osuvasti.