Hyviä liikkeitä Helsingissä?

Keskustelu osiossa 'Satelliitti-TV' , aloittajana sateki, 05.05.2014.

 1. sateki

  sateki Member

  Liittynyt:
  11.06.2008
  Viestejä:
  108
  Saadut tykkäykset:
  2
  Ikuisuus projektini liikkuu eteenpäin kuin mummo hangessa... huh huh.

  no onneksi itsellä ei ole kiire, ei....

  Nyt tilanne edennyt huimasti, 5:en asunnon pikkuyhtiössämme on muutakin kiinnostuneita peilin suuntamiseen ja laitteiden kuntoon laittoon.
  Sitten kun yritin etsiä mistä apu säätöön ( itse en voi, ehdi, pysty enkä uskalla ) , tulikin tenkkapoo. Eipä noita firmoja liikoja enää olekaan. Kävin aikoinaan siinä Malmilla, liikkeessään. Laitteilla leikkimässä ja neuvoja saamassa. Ei liene ole enää siellä ?
  Missä on Helsingissä tai lähistöllä, osaava liike/asennus palvelu ? Joka järkevään hintaan suuntaa peilimme ja vahvistaa kiinnityksen (ettei heti taas tuulessa käänny ) ja tsekkaa että kaikki on OK? mielellään saisi olla myymälä tai liike jossa saisi koettaa mitä vapaita kanavia on tarjolla.
  Edelleen myös pähkimme että Astraanko vai Hotbirdiinkö suuntaamme ?

  Toki olen noita listauksia katellut, mutta aika hankalia ja epäselviä ovat. Johtunee siitä kun siellä niin paljon noita aivan joutavia kanavia listattuna.
  Haluaisimme nähdä englanninkielisiä, edes jokusen. Eikä haitaksi olisi jos vaikka formulatkin näkyisi livenä (RTL?) .
  Kukaan ei ollut kiinnostunut maksu/kortti kanavista, vain ne ilmaiset. Kun ne saataneen vain se oma vastaanotin hankkimalla näkyviin.

  Kumpaa väki suosittelee nousta kahdesta ja miksi ?

  Kiittäen,

  Eki
   
 2. 2x4x

  2x4x Member

  Liittynyt:
  16.03.2013
  Viestejä:
  52
  Saadut tykkäykset:
  4
  Ei näy formulat ilmaiseksi enää kuin 19,2E Astra ykköset RTL kanavilla. 13E hotbirdit oli vielä viime vuonna sveitsin RTL (ja pari vuotta sitten 9E sveitsin ranskankieliset), mutta sekin siirrettiin 19,2E. Ovat menneet joka maassa maksukanaville formulat tai ainakin satelliitissa.

  Englannin kielisiä kanavia 19.2E:ssä vain uutiskanavia BBC world news, bloomberg, cnbc, cnn, al jazeera, sky news. Ilmaiset kanavat pääasiassa saksaksi (saksa, itävalta), seassa jonkun verran ranskan ja espanjan kielisiä. Täältä näet helposti 19,2E ilmaiset kanavat http://flysat.com/astra19.php (vapaat sinisellä ja vaalean vihreällä pohjalla, maksukanavat vihreällä pohjalla).

  Muita kanavia englanniksi kuin uutisia on vapaana tosi niukasti 28,5 E Eutelsat 28A, joista suurin osa ihan huttua (ostoskanavia ja uskonnollisia, puhelintyttö mainoksia) ja loppujen sisältökin varsin onnetonta (eli englannin pääkanavia (BBC, ITV, Channel4) ei näy Suomessa ilmaiseksi kuin yli 3 m lautasilla).
   
 3. sateki

  sateki Member

  Liittynyt:
  11.06.2008
  Viestejä:
  108
  Saadut tykkäykset:
  2
  Kiitos !
  Sitten taidamme sen Hotbirdin unohtaa, ja tähtäämme edelleen Astraan.
  Sinnehän se aiemminkin osoitti, kunnes myrskytuulet sen käänsi. Luulen.
  Kyllä se tästä vielä iloksi muuttuu!
   
 4. Borje

  Borje Active Member

  Liittynyt:
  08.03.2004
  Viestejä:
  2 270
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vantaan Antennipalvelua voi suositella Sat ja muissakin antenniasioissa.