Huonoin elokuva minkä olet nähnyt pitkään aikaan?

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Nice Guy Eddie, 28.09.2001.

 1. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 927
  Saadut tykkäykset:
  81
  AVP: Alien vs Predator
  Aiempia osia lainkaan näkemättä voin sanoa ettei tämä paljoa viihdyttänyt. Olen jokseenkin perillä kumminkin Alien ja Predator -jutuista, mutta tämä oli aika kuraa. Pitkästä aikaa tuli vastaan Hollywood -tason leffa jonka näyttelijöistä en tunnistanut ketään. Varmaan ihan syystä, kun ei ole kehumista. Tehosteet näyttivät aika huonoilta ja mörrimöykyt olivat myös kehnoja. Paikoin tämä oli erittäinkin typerä esim. miksi tutkimusryhmällä on pienen armeijan asearsenaali mukana, jos eivät edes tienneet odottaa mitään verikestejä?

  0,5/5 Kai tästä jotkut sarjan fanit saavat jotakin irti, mutta itse en juurikaan jaksanut innostua. Plussaa lyhyydestä ja että tarina etenee aika rivaksi vaikka onkin hölmö.
   
 2. Groke

  Groke D'oh! Tukijoukot Guest

  Liittynyt:
  18.08.2005
  Viestejä:
  2 651
  Saadut tykkäykset:
  1
 3. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 927
  Saadut tykkäykset:
  81
  No kyllä kaikki varmaan tajuavat mitä tarkoitan aiemmilla osilla ;).
   
 4. Pazze

  Pazze Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.09.2003
  Viestejä:
  4 974
  Saadut tykkäykset:
  119
  :) Leffan paskuus meni jo kaiken arvostelun yläpuolelle. Tässä ei toiminut yhtään mikään. Ei sitten mikään. Silti 1½ tuntia viuhahti ohi kuin siivillä. CGI:n käyttö oli todella ilmiömäistä. Onneksi oli tissejä, niistä tulee aina plussaa. Juoni... Näyttelijäsuoritukset.... Mä ehkä hankin tän kokoelmaan. Arvosanaa ei voi antaa. Ei vaan voi.
  No eivät näemmä tajunneet. :)
   
 5. Asarias

  Asarias Jutsait Tutaa! Tukijoukot

  Liittynyt:
  24.04.2007
  Viestejä:
  188
  Saadut tykkäykset:
  5
  Niin on vaikiaa..
   
 6. paha80

  paha80 Guest Guest

  Liittynyt:
  03.09.2007
  Viestejä:
  143
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vuosaari. Suurinta kuraa piiitkään aikaan, meni pikakelauksella puolet leffasta. Samaan aikaan vuokrattu Pussikaljaelokuvakin oli aika karmeaa roskaa, tosin parempi kuin tuo Vuosaari.
   
 7. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 927
  Saadut tykkäykset:
  81
  AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
  Jatko-osa tulikin televisiosta viikon verran ykkösosaa jäljessä ja ei näillä suuremmin ollut eroa. Elokuvan ensimmäinen puolisko oli lahdattavien henkilöiden esittelyä eikä jälleen kerran kenenkään heidän kohtalo kiinnosta. Loppupuoliskossa lähinnä keskitytään porukan lahtaamiseen niin kuin arvata saattaakin. Tämä noudattaa samaa kaavaa kuin aiempi ja porukkaa tapetaan samoilla tavoilla. Annan kumminkin tälle hieman paremmat pisteet, koska tämä oli hieman edeltäjäänsä julmempi ja raaempi paikoin, mikä on mielestäni plussaa tämmöisissä elokuvissa.

  Näyttelijöihin oli jopa panostettu tässä osassa, kun peräti Reiko Aylesworth (24:sta tuttu) esitti yhtä pääosista, lisäksi yksi näyttelijä muistutti etäisesti Mark Ruffaloa eli Hollywoodin kerma oli koolla. Loppujen lopuksi kaikki olivat yhtä huonoja rooleissaan. Paikoin oli myös erittäin vaikea saada mitään selvää kun oli niin pimeää, vielä kun alienit ja predatorit olivat kovin tummia ja niissä on vielä samaa näköäkin. Välillä sai kanssa ihmetellä noiden otusten liikkumista, kun niillä on tapana aina käsikirjoituksen kannalta sopivasti kadota ja toisinaan pysyä näkyvillä vaikka tuo katoamistemppu olisi parempi idea. Joitakin muita juonireikiäkin löytyy ja muita järjettömyyksiä. Loppu jättää homman auki eikä kolmososaa ole vissiin edes tulossa.

  0,75/5 Sinänsä tämä leffa sopi fiilikseen sillä halusin katsoa jonkun aivottoman kurapätkän ja AVPR sopi tarpeisiini täydellisesti.
   
 8. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 927
  Saadut tykkäykset:
  81
  Voi ei, miksi tämä hieno topic on valunut näin alas? No nostetaanpas.

  Never Back Down
  Elokuva kertoo lukioikäisestä Jakesta, jolla on ilmeisesti tapana tehdä mitä muut sanovat. Siis oikeasti Jake on nuori, jolla on vähän vihanhallinta vaikeuksia ja hän suuttuu joka provosta. Hahmo ei taida koko elokuvan aikana tehdä yhtään päätöstä itse vaan tekee mitä muut häntä pyytävät tekemään. Elokuvalla ei ole minkäänlaista opetusta tai sanomaa tai oikeastaan mitään sisältöä. Kaverin hakkaaminen ratkaisee ongelmat? Hahmokehitykstä ei tapahdu vaan leffa keskittyy vähän väliä näyttämän jotain treenausmontaasia, kun taustalla soi jonkin never-heard -bändin rokkirallatus. En myöskään ymmärrä miten tämä leffa kestää 110 minuuttia eikä tässä tapahdu minkäänlaista henkistä kasvua tai vastaavaa.

  Näyttelijäkaartin puolesta aika kova porukka kyseessä, Djimon Hounsou joka on ollut Oscar -ehdokkaana, 24 -sarjasta "tuttu" Leslie Hope, joitakin rooleja tehnyt Amber Heard ja yhden roolin Cam Gigandet. Itse päähenkiön näyttelijä on joku malli/näyttelijä eli suomeksi sanottuna toivoton jälkimmäisessä hommassa. Elokuva palkittiin arvostetussa MTV movie awardseissa parhaan tappelun pystillä. Kertoo jälleen kerran palkinnon tasosta, kun Bourne Ultimatumin kaksinkamppailu hävisi tälle tuossa kategoriassa... Ja jolloin ihmeellä tämänkin leffan budjetti on 20 milliä eikä se näy missään.

  0,75/5 Halusin huonon päivän "kunniaksi" katsoa jotain roskaa, mutta tajusin että tämäkin tuotti niin hyvin että sai jatko-osan jolla ei ole edes mitään tekemistä tämän kanssa. Ajatella että joku oikeasti tienasi tällä roskalla, minäkin haluaisin saada rahaa kun teen jonkin asian yhtä huonosti.
   
 9. LOP

  LOP Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.02.2001
  Viestejä:
  4 057
  Saadut tykkäykset:
  49
  Oikeastaan lähiaikoina tullut parikin umpisurkeaa pätkää tarkasteltua.
  • Haywire (IMDB) perustuu välillä ihan mainioonkin toimintaan, johon on sullottu pääosanesittäjän lisäksi näennäisesti kova näyttelijäkaarti (Michael Douglas, Antonio Banderas ja Ewan McGregor). Homman juju piilee siinä, että näyttelijänä kyvytön vapaaottelija Gina Carano seikkailee pääosassa ohuttakin ohuemmassa tarinassa, johon ei ole hetkeksikään osattu keksiä mitään järkevää sisältöä. Sivurooleissa vilahtelevat Douglas, Banderas ja McGregor eivät ole rooleissa kuin nimikkeen myyntiä edistämässä.
  • Setup (IMDB) käytännössä vaivaa aivan samat murheet mitä Haywireäkin. Elokuvamaaiman ulkopuolelta otettu kaarti laitetaan pyörimään kameran eteen onton tarinan kera. Haywiren kaltaisesti Bruce Willis on saatu mukaan kasvattamaan myyntiä. Tämän rinnalla Haywirekin näyttää jo ihan hyvältä yhden tähden elokuvalta. :)
   
 10. x_jmt_x

  x_jmt_x Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  18.08.2006
  Viestejä:
  7 593
  Saadut tykkäykset:
  503
  OT:ish
  Lueskelin viimeistä edellisestä Empirestä Sodenberghin haastattelua, ja Haywiren stoori oli yksinkertaisuudessaan se, että pari päivää ennenkuin hänen piti aloittaa MoneyBallin kanssa Sony ilmoitti, että vetävät ns. johdot seinästä. Tuli vähän kiire järjestää reilulle sadalle ihmiselle töitä; viikonloppu aikaa lukea joka halvatun käsis mitä vaan oli saatavilla ja tehtäväksi valikoitui tuossa rytäkässä Haywire. Ei ihan paras mahdollinen lähtökohta..?

  Sinänsä omasta mielestä Haywire oli 'ihan jees', mutta ei missään nimessä loistava - jos ei huonokaan.
   
 11. Repo

  Repo Käyttäjä

  Liittynyt:
  12.03.2004
  Viestejä:
  457
  Saadut tykkäykset:
  0
  The Day
  Post apocalyptista urpoilua pahimillaan.
  Kaikki kliseet samassa pätkässä, jos niitä tykkää keräillä niin loistovalinta.
  Star Trek: Into the Darkness
  Leffahistorian urpoin pahis, samaa sarjaa Die HArd 4:n "softaneron" kanssa.
  Roiskis paiskiss isolla rahalla. Kapun ja hobitin lasin läpi pussailu huvitti kovin.
   
 12. CleverIndeed

  CleverIndeed Guest Guest

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Elma ja Liisa. Voi päivää sentään... Hyvähän se että NUORILLA taiteilijoilla on tekemistä, ja pystyvät itsensä näin ollen tyydyttämään. Katsoin tallenteen alusta loppuun. Koko juttu oli teiniaivoista feministipropagandaa vailla minkäänlaista tolkkua tai järkevää yritystä mielekkyyteen, edes jonkinlaiseen yleisinhimilliseen kosketuspintaan puhumattakaan jotenkin katsojallekin asti toimivasta tarinankuljetuksesta. Hienoa aikalaiskuvausta toki jonka välissä kaiken hetkessä herkistäviä peltoaurinkoja. Homman kruunasi tietenkin tuo ulkomaisesta esikuvasta pöllitty nimi ja perusidea. Vittu. Vitun vitun vittu! Nyt vittu. Nyyh, nyyh, lasikatse. Vittu.
   
 13. PeeVee79

  PeeVee79 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 035
  Saadut tykkäykset:
  16
  American Battleship

  Jessus... Ehdottomasti paskin leffa, mitä on tullut katteltua. Ikinä. Järkyttävän surkeat tehosteet, pökkelöt "näyttelijät", umpipaska juoni...
  Joskus elokuva voi olla niin huono, että se on jopa hyvä. Tämä oli vain huono. HUO-NO!
   
 14. scented

  scented Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2005
  Viestejä:
  1 789
  Saadut tykkäykset:
  162
  Once Fallen

  Aivan käsittämättömän huonoa dialogia. Tosin suurimmaksi osaksi dialogi on korvattu musiikilla. Niin ja juoni oli...oliko tässä juoni?
   
 15. Digital Man

  Digital Man Käyttäjä

  Liittynyt:
  17.06.2000
  Viestejä:
  665
  Saadut tykkäykset:
  4
  Kaikki Asylumin tekemät elokuvat ovat samaa halvalla ja nopeasti tuotettua ulostetta.
   
 16. jmo

  jmo Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  26.04.2002
  Viestejä:
  1 388
  Saadut tykkäykset:
  212
  No oletkos katsonut tuon sisarteoksen isommalla rahalla.
  Battleship
  Kaikki sama mitä tuossa kerrot sopii myös tähän.

  Haywire ei taas tänne kuulu, vaikkei mikään mestariteos olekaan.
  Mutta ei siis tolkuttoman huonokaan, vaan omalla tavallaan hieman erilainen ja jotenkin kiinnostava tekele.
   
 17. PeeVee79

  PeeVee79 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 035
  Saadut tykkäykset:
  16
  Mun mielestä ei sovi. Tai no juonen osalta joo, mutta verrattuna halvempaan tekeleeseen, mennään senkin suhteen ihan eri sfääreissä.
  Kalliimmassa näyttelijät hoitaa hommansa sentään kunnialla ja tehosteet ovat hemmetin hienoja.
   
 18. jmo

  jmo Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  26.04.2002
  Viestejä:
  1 388
  Saadut tykkäykset:
  212
  Noh. Sanotaanko vaikka että makuasia, sanoi kissa kun prsttään nuoli.

  Jos isompi on millään tasolla mielestäsi edes kohtuullinen, niin en ole samaa mieltä.
  Aivan sama laitetaanko enemmän rahaa, kun lopputulos on säälittävä.

  Ja siis kummassakin tapauksessa. Ilman rahaa tai rahan kanssa.
  Halvemmassa camp-meininki pelastaa jotain surkeutta, mutta ison rahan tekeleessä mikään ei pelasta mitään.

  Ja. :D
  Ovathan nämä nyt surkeita tapauksia. Liam Neesonkin vielä patsastelemassa ääliöelokuvassa.
  Tosin harjoitellut jo toimintapätkissä muutenkin..
   
 19. Mookid

  Mookid Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 635
  Saadut tykkäykset:
  298
 20. SpiderJerusalem

  SpiderJerusalem Guest Guest

  Liittynyt:
  17.01.2008
  Viestejä:
  1 017
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ehkä "hieman" projisointia kyseessä ja vähäsen antaa leffalle enemmän krediittiä kuin se ansaitsisi. Tälläistä samanlaista analyysiä voi kehittää mistä tahansa leffasta vaikka mihin suuntaan haluaisikaan.