Huonoin elokuva minkä olet nähnyt pitkään aikaan?

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Nice Guy Eddie, 28.09.2001.

 1. Groke

  Groke D'oh! Tukijoukot

  Liittynyt:
  18.08.2005
  Viestejä:
  2 651
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tikipoksilta tuli katsottua - tosin pääosin kelaten - Rogues Gallery (2010). Tai tuolla nimellä se näköjään IMDb:ssä on. TV5:ltä tuo tuli nimellä Operation Endgame. Kuuluu sarjaan hämmentävän huonot leffat.
  Aivan kuin tekijät olisivat impanneet liuottimia tms. ja sen vuoksi mikään ei ole hallinnassa. Repliikeissä ei ole tolkkua (osa kuin 12-vuotiaan känkstä-räppärin kirjoittamia), juonessa ei ole tolkkua ja itse asiassa yhtään missään ei ole. Toisaalta ei kuitenkaan puhuta kreisikomediasta, eikä oikein komediastakaan, tai ylipäätään hauskasta. Varmaankin on yritetty jotain Kill Bill -vaikutteista agenttisplätteriä. Tämä on yllättävän "hyvät" arvostelut kuitenkin saanut (IMDB: 4.9/10, rottentomatoes.com: 53 %). Itse en antaisi puoliakaan tuosta.

  Juoni: totaalisen epäkiinnostava ja täysin karismaton tyyppi on ensimmäistä päivää töissä valtiolla salamurhaaja-agenttina, tai jotain. Sitten he alkavat tappaa toisiaan, tietenkin yksitellen ja tietokonepelimäisesti (eri hahmot eri tavoilla), koska kylähullulta vaikuttava pomo kerran on sattumalta juuri murhattu. Paikka räjähtää kahden tunnin kuluessa ja ovi on lukossa. Lopussa joku kait pelastuu, mutta who cares.


  Pari kaunista naista on mukana, mutta koska heihin ei sen kummemmin keskitytä, eikä mitään muutakaan ole tarjolla, ei tätä leffaa voi oikein kenellekään suositella. Eli ei naurattanut, ei ollut jännä, ei näkynyt edes tyydyttävän tasoista näyttelemistä tai juonta, eikä edes tissejä. Tai mainitsemisen arvoisia efektejä tai mitään muutakaan. Ei ollut edes sellaista tahatonta komiikkaa, kuin vanhoissa ufo-leffoissa.
  Positiivista tässä leffassa on se, että tämän jälkeen useimmat DVDPlazallakin umpisurkeiksi haukutut leffat vaikuttavat itse asiassa varsin hyviltä. Esim. Matrixin paljon parjatut jatko-osat ovat varsin hyviä tähän leffaan verrattuna. Vaikka olivatkin massiivisia pettymyksiä.
   
 2. luisfigo

  luisfigo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.10.2008
  Viestejä:
  23
  Saadut tykkäykset:
  0
 3. Bokor

  Bokor Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.01.2007
  Viestejä:
  193
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jaahas, nyt tiedänkin mitä rupean seuraavaksi jäljittämään :D
   
 4. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 995
  Saadut tykkäykset:
  432
 5. Hynkel

  Hynkel Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.12.2004
  Viestejä:
  235
  Saadut tykkäykset:
  0
  Uwe Bollin Rampage. Pari leffaa olen nähnyt kyseiseltä sankarilta, joista tämä tosin sijoittuu sinne parempaan päähän. Leffassa oli semi-nokkela idea, joka olisi ehkä riittänyt 15min lyhäriin, mutta homma olikin venytetty melkein puolitoistatuntiseksi. Iso osa elokuvasta oli myös vastenmielistä sivullisten lahtaamista, jota ei oikein osattu perustella millään tavalla. Alku lupaili hieman parempaa, mutta kun tappaminen alkoi ja jatkui vaan, fiilis latistui täysin.

  1½/5
   
 6. Pasti

  Pasti Uusi jäsen

  Liittynyt:
  29.02.2012
  Viestejä:
  27
  Saadut tykkäykset:
  0
  Botched

  Aivan uskomattoman huono leffa. Sain joskus joululahjana joten en ole varmaan ollut kovin kiltti. Leffassa pyöritään jossain venäläisessä hotellissa 13. kerroksessa ja yritetään pysyä hengissä kun samalla Iivana Julma lahtaa porukkaa matalaksi. Alusta asti leffa on todella väsyttävää katsottavaa.
   
 7. aheikkinen

  aheikkinen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.04.2007
  Viestejä:
  5 011
  Saadut tykkäykset:
  121
  Death Race 2 :hitme:
  Huh sentään kuinka huonotasoinen tuotanto. Eihän tässä ollut yhtään uskottavuuden alkuakaan, ei niin miltään kantilta tarkasteltuna. Hahmojen toiminta oli täysin logiikkaa vailla ja näyttely kehnoa tasoa. Tilanteet ja juoni yleensäkin olivat epäloogisia. Aika kului toistuvasti vaihtelevalla nopeudella. Itse leffan nimen mukaiseen toimintaan päästiin käsiksi noin 20 min ennen lähes kaksituntisen leffan loppua. Leffa oli täynnä jotain siistin näköiseksi tarkoitettuja "hahmoesittelytauluja", jotka oli selostettu (huonosti) stereotyyppisellä äänellä. Pääpaholaisella oli brittiaksentti.

  Ja ne autot :hitme: Oli ilmeisesti haettu jotain uskottavuutta noilla panssareilla aseilla, mutta kun kaikki oli tehty paskasti niin eihän se vain toimi. Pahiten häiritsivät moottorien äänet, joilla ei ollut mitään yhteyttä kyseisiin autoihin tai niiden liikkeisiin. Toisekseen, jos päällystetään vanha iso ameriikanlaiva kauttaaltaan tuuman paksuilla polttoleikatuilla teräslevyillä, niin painoa kertyy aika helposti tuhansia kiloja lisää. Silloin ei ehkä liikkuminen ole aivan noin sulavaa.
  Pääosahahmon auto taasen tuhoutuu kokonaan ja sen jälkeen vielä palaa maan tasalle, mutta ilmestyykin myöhemmin ralliraitojaan ja aiemmin irti lähteneitä aseitaan myöten tismalleen entisessä kuosissaan takaisin radalle.

  Aseista sentään oli yritetty tehdä uskottavia luistin liikkeineen ja lentävine hylsyineen, mutta äänet olivat jälleen pielessä. Pistooleissa oli jopa rekyyliäkin, mutta haulikoissa ja isommissa ei sitten enää.
   
 8. Paskaleffa

  Paskaleffa Uusi jäsen

  Liittynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täytyy sanoa, että vaikka rakastan paskaleffoja kuin vasenta kättäni, Zombie Nightmare ei säväyttänyt sitten millään lailla. Kyseinen "zombielokuva" oli hidastempoinen, tylsä ja ennen kaikkea huono leffa. Raina ei ollut edes niin huono, että siitä olisi saanut irti camp-huumoria; sen sijaan Zombie Nightmare oli ainoastaan puuduttavan kuiva, pakkopullalta tuntunut tekele. Ohjaajana olisin karsinut 90 % turhasta materiaalista pois ja tehnyt pitkäelokuvan sijaan 10-minuuttisen lyhytelokuvan – tulos olisi näin ollut huomattavasti parempi. Käsikirjoittajilla ei yksinkertaisesti riittäneet rahkeet mielenkiintoisen elokuvan loihtimiseksi.
   
 9. Dbol

  Dbol Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.10.2004
  Viestejä:
  251
  Saadut tykkäykset:
  0
  Act of Valor. Oli kovat odotukset ja traileri lupasi hyvää. Juonen kehittely onnetonta, näyttelijöiden roolin syvyys oli olematon. Leffa oli lähinnä USA:n armeijan mainoskampanja ja toimintakyvyn esittelyä. Aidot sotilaat rooleissa tosin toimivat uskottavasti taistelu kohtauksissa.

  Leffa saattaa toimia usassa, mutta kyllähän tuo sellaista kökköä valitettavasti oli.

  2/5 räkäpäätä.
   
 10. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 927
  Saadut tykkäykset:
  81
  Tears of the Sun
  Muistin nähneeni elokuvan lopun joskus vuosia sitten ja koska se oli muistaakseni niin siisti silloin, katsoin elokuvan eilen kun se tuli Neloselta. Olipas pettymys. Bruce Willis esittää elokuvahistorian surkeinta luutnanttia, joka ei yllättäen enää osaa noudattaa komentoja. Lopuista hänen miehistään ei jää mitään mieleen, koska heillä ei ole sen suuremmin hahmoja. Monica Belluccikaan ei paljoa mieltä lämmitä. Elokuva yrittää olla tunnelmallinen ja jännittävä, mutta se ei onnistu kummassakaan. Mieleen lähinnä jää elokuva, jossa porukka kävelee sademetsässä kaksi tuntia ilman että mitään mielenkiintoista tapahtuu ja lopussa on iso räjähdys, jonka tuottamiseen on varmaan käytetty suurinosa budjetista. Eikä tässä nyt toimintaakaan oikein ole ja se mitä on, on tylsää. Leffan ainoa käänne on ihan ok.

  1,25/5 Bruce Willis on niin kova, ettei kasvomaaleja tarvita viittä minuuttia pidempään.

  Elokuvan typeryyksiä:
  1. Belluccin hahmo on aika mielenkiintoinen, kun hän ei aluksi suostu lähtemään ilman pakolaisiaan, sitten Willis-luutnantti muuttaa mielensä ja päättää ottaa terveimmät mukaan ja yhtäkkiä Belluccin hahmon mielestä se on ihan tarpeeksi, ja haavoittuneet voi jättää kuolemaan kapinallisten käsiin.
  2. Aika tuntuu menevän omaa tahtiaan, kun alussa kylään tullaan keskellä yötä ja kun ollaan valmiita lähtemään onkin jo miltei keskipäivä. Oli puolitoista tuntia myöhässä aikataulusta tai ei niin tuo oli jo aika hölmö feilaus.
  3. En tajua miksi Willis-luti ei voinut tunkea sitä naista myöhemmin siihen helikopteriin niiden muutaman pakolaisen kanssa, kun päätehtävä oli viedä se nainen sieltä pois. Hän meinaakin kuolla loppuelokuvan aikana kaksi tai kolme kertaa...
  4. Se soluttautuja tyyppi oli aika random, kun jos kapinallisilla oli hänen perheensä ja oli valmis tekemään mitä vaan heidät pelastaakseen niin luulisi jo, että hän olisi voinut tappaa sen pressan pojan eikä vain kulkea jäljitin taskussa.
  5. Lopussa ilmatukea ei heru, kun Nigerian ilmatila käy liian kuumana, mutta puoliminuuttia jutustelun jälkeen onkin ihan okei lähettää ne kaksi hävittäjää apuun, vaikka juuri puhuttiin ettei tämä käy.

  On näitä varmaan muutakin.
   
 11. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 927
  Saadut tykkäykset:
  81
  Lake Placid 2
  Paskin elokuva ikinä. Paskin. Ikinä. En tiedä pitäisikö laskea tätä leffaa mukaan minun "100 leffaa vuodessa" tavoitteeseen, koska tämä on televisioleffa, mutta koska tämä oli niin huono että koko elokuvan katsomisen voi mielestäni laskea jo uroteoksi.

  No itse leffasta, ykkösosan tapaan samalla järvellä tapahtuu taas ja random ihmisiä kuolee krokojen hampaisiin. Hauskinta on että kukaan ei tätä taas usko ennen kuin nähdään omin silmin, vaikka luulisi että ykkösosan perusteella tarina järvessä elävistä krokotiileistä olisi päässyt mediaan tai edes kylän sheriffi tietäisi asiasta. Ei olisi ollut varmaan niin vaikea uskoa, että järvessä saattaa asua jotakin kalaa suurempaa.

  Jos nyt pitää perustella vielä että mikä tässä leffassa on vikaa niin kaikki. Näyttely, hahmot, juoni, käsikirjoitus, tehosteet... Tässä toistetaan dialogin kohdalla erittäin kliseisiä vuorosanoja, tehosteiden puolesta jättikrokot näyttävät surkeilta, mutta parasta on ettei tekijöillä ollut varaa hankkia oikeaa pientä lentokonetta, joka joudutaan luomaan erikoistehoisten :D. Sen lisäksi että se on elokuvahistorian surkein efekti, on koneella myös taipumus kadota mystisesti kun sitä ei käytetä. Krokotiilitkin sukeltavat erittäin mystisesti vaikuttamatta vedenpintaan mitenkään. Irtoraajat ovat myös niin epäuskottavia kuin voi vaan olla, saman efektin saisi jos ottaisi mallinukelta käden ja hieroisi siihen punaista maalia. Yhden hahmon vanhat arvet näyttävät palovammoilta...

  Näyttely on niin huonoa kuin vain voisi olettaa. Minkäänlaista tunnetta ei ole missään tai sitten ylinäytellään kuten yli coolia sheriffi -päähenkilöä esittävä näyttelijä tekee. Kukaan ei millään tavalla noteeraa että joku kaveri tai työkaveri kuolee, sivuroolissa ollut tyttökin toteaa ihan ilman mitään "kolme kaveriani on kuollut". Sheriffikään ei piittaa kenenkään kuolemista.

  Lisäksi että hahmojen näyttelijät ovat huonoja, ovat hahmot erittäin tyhmiä. Kokeneelle metsästäjälle pitää selittää elinten reviirikäyttäytymistä ja sitten neiti krokotiiliexpertille pitää selittää miksi vauvakrokotiilit pitävät ääntä kuoriutuessaan (ja tämän selitti vielä tuo äskön niin tietämätön metsästäjä). Sitten ne krokot eivät loppupeleissä kuoriudukkaan :OI. Hetkeä aiemmin rikkoutuneissa munissa on sisällä vain jotain keltuaista ja valkuaista vaikka krokojen piti olla kuoriutumisvalmiita!! Mitä helvettiä oikeesti! Hauskinta kun sheriffi ammuskelee krokoja kranaatinheittimellä, joka ensinnäkin mystisesti katoaa yhdessä vaiheessa. Hän ampuu yhden liskon sen ollessa vain reilun metrin päässä pojastaan, mutta myöhemmin hän ei uskalla ampua krokon ollessa viiden metrin päässä neiti krokoexpertistä sanoen että "räjäyttäisin kaikki". Niin ja hetken päästähän sheriffi ampuu krokoa vaikka vieressä on pari kiloa räjähteitä :hitme::DD.

  Hienointa on krokotiilien käyttäytyminen. Jostakin syystä ne ovat kokoajan nälkäisiä ja onnistuvat aina hiipimään ihmisten taakse vaikka ne murisevat. Lisäksi ne ovat jatkuvasti siellä missä on ihmisiä, vaikka järvi on suht iso. Hienoa on myös että kohdatessaan ihmisen kasvokkain ne eivät hyökkää heti vaan murisevat kuin jotkut dinosaurukset konsanaan. Juuri sopivasti että hahmot ehtivät pakoon (paitsi jos käsikirjoittajat haluavat tappaa jonkun niin silloin hahmo ei ehdi paeta).

  Krokot onnistuvat jatkuvasti yllättämään ihmiset myös silloin kun hahmot katsovat krokon suuntaan! Miten voi hiipiä ja yllättää, jos katsoo tulijan suuntaan?! Yhdessä vaiheessa hahmot päättävät kiivetä puuhun turvaan koska eivät muka pystyisi juoksemaan krokoa karkuun, vaikka ollaankin aika tiheässä metsässä ja puuhun kiipeäminenkin kestää ties kuinka kauan. Myöhemmin hahmot pystyvät juoksemaan taloon krokoa karkuun, joka ei pysty murtamaan etuovea joka on miltei puoliksi lasia (aiemmin se kumminkin pystyi tuhoamaan veneen minuutissa). Yksi uhri muuten makasi liskon alla, mutta päätyykin krokon suuhun? Hetkeä aiemmin tuo hahmo siis yritti tappaa krokon viidakkoveitsellä hakkaamalla niskaan, onnistumatta vaikka hän oli aiemmin päivällä yhden onnistunut tappamaan vastaavalla tavalla :D.

  Paras kohtaus on ehdottomasti, kun porukka yrittää saada yhtä krokoista kiinni. Suunnitelma on ampua veneestä otusta harppuunalla ja ilmeisesti vetää se jonnekin (harppuunassa siis on köysi). Neiti krokoexpertti pysyy maissa ja jäljittää otusta kaikuluotaimella tai jollakin vastaavalla (kroko kumminkin onnistuu halutessaan katoamaan tutkasta :D). Samaan aikaan metsästäjä lentelee koneella yrittäen paikantaa otuksen ja yrittäen ampua sen (ilman että koneessa on mitään aseistusta, ilmeisesti ajatteli ampua sen kiväärillä koneesta). Kroko tulee paikalle ja siihen osuu ensimmäinen harppuuna, mutta se mystisesti katoaa? Tilalle laitetaan toinen harppuuna, mutta herra metsästäjä ilmoittaa haluavansa tappaa sen ja syöksyy alaspäin ampumatta millään, suoraan krokon ja veneen väliin. Veneestä ammutaan harppuuna, joka osuu vesitason kellukkeeseen :D. Harppuunan vaijeri on veneessä kiinni, joten veneessä olijat hyppäävät veteen, koska köyttä ei ilmeisesti voi katkaista. Vene vissiin hajoaa vaikka sitä ei sen kummemmin näytetä ja vesitasosta irtoavat vain kellukkeet eli vene tuskin kärsi mitään vahinkoa. Hahmot onnistuvat uimaan rantaan turvaan, vaikka luulisi krokotiilin olevan hieman nopeampi uimari. Myös lentokoneessa ollut metsästäjä ilmestyy mystisesti veteen samaan paikkaan :D. Miten tämä voi olla mahdollista?

  Nojoo, tämä on pisin kirjoittamani viesti täällä ja näitä typeryyksiä riittää niin paljon. Ykkösosa oli vielä ihan hyvä, vaikkei sekään ollut mikään mahtiteos. Koska elokuva oli 88 minuuttia pitkän on arvosanani -88/5 koska joka minuutti oli silkkaa paskaa :D. Sori että spoilasin mutta tuskin se haittaa ketään.
   
 12. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tears of the Sunin huonouden haistoin, mutta tuo toinen piti katsoa, ja nyt vähän harmittaa... :D Eka oli jo aika hauska, krokoa (vai alligaattoria?) raijattiin oikein urakalla sieltä järvestä..
   
 13. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 927
  Saadut tykkäykset:
  81
  Tuo ensimmäinen osa oli ihan viihdyttävä. Huomattavasti paremmin tehty, vaikkei kyseessä olekaan mikään Jawsin tasoinen jännäri. Varsinkin kohtaus jossa kroko nähdään ensimmäistä kertaa oli hyvä.

  Lake Placid 2 tulee sunnuntaina taas Foxilta klo 22:50 jos haluat nähdä. Kannattaa pelata sen aikana juomapeliä säännöllä "juo kun jotakin typerää tapahtuu".
   
 14. geru

  geru Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2007
  Viestejä:
  1 389
  Saadut tykkäykset:
  0
  Iron Skyn melkein laittaisin tälle listalle. En haluaisi olla tarkoituksella vahingoniloinen, tyyliin "Hähää, Nokia menee konkkaan kun se mokasi Symbianin kanssa, kyllä me suomalaiset ollaan paskoja", mutta kun elokuva onnistui olemaan noin paljon huonompi kun olisin osannut edes kuvitella, niin vaikea tässä on mitään positiivista sanottavaa keksiä. Elokuvan idea oli hieno ja tietysti toivoisi menestystä suomalaiselle elokuvateollisuudelle, mutta heikolta näyttää.

  Oikeastaan tästä tuli vähän sama tunne kun Rare Exportsista: oli lupaava idea ja paperilla kaikki vaikutti vielä siltä että lopputulos ei voi olla muuta kun hyvä, mutta metsään meni siltikin. Paitsi että siinä missä Rare Exports jäi hieman pliisuksi, Iron Skyssa oli lähes tulkoon kaikki pielessä, aina tuskaisuuteen asti.
   
 15. Luotijuna

  Luotijuna Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.07.2011
  Viestejä:
  33
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämä oli todella huono pätkä, mutta ihan mielenkiinnolla katsoi mitä sekoilua seuraavaksi tapahtuu. Maukkaita kohtauksista täynnä, kuten esimerkiksi se että henkilöt pystyivät henkeään uhattuna nukkumaan puussa kaatosateella ja että kiväärin kanssa piti juosta 50 metrin päästä 5 metrin etäisyydelle tähtäämään ja ampumaan. Yksi asia jäi kuitenkin askarruttamaan tai meni ohitse.. Eli siinä vaiheessa kun sillä porsaalla ja verkolla pyydystettiin, niin se silmälasipäinen veneenkuljettaja lensi yhtäkkiä puuhun. Mikä tapahtuma tämän aiheutti? :)
   
 16. Antimidas

  Antimidas Käyttäjä

  Liittynyt:
  29.04.2011
  Viestejä:
  254
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oli khyll mahti leffa tosiaan tuo Lake Placid2:) Oli upeesti tehty ja näyttelijät oli loistavia! Mä luulen, että se silmälasi miäs lens sinne puuhun siks, että sen krokotiilin häntä jysäytti sen sinne? Miksi se vesitaso piti tehdä tietokoneella, kun se tuli siihen laituriin? Eikö ne viittiny ees vesitasoo hommata tähän huippu pätkään:)
   
 17. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 927
  Saadut tykkäykset:
  81
  Kroko taisi osua mieheen, joka sitten osui puuhun ja tippui sinne kuoppaan :D. Vähän sama tilanne kuin kun se sheriffin poika on metsässä vaeltamassa ja pysähtyy seisomaan, ja yhtäkkiä maa pettää jalkojen alta koska hän ei ole muka huomannut seisovansa joen rannalla :hitme:.
   
 18. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Alien vs Predatorin vika tunti. Asetelmallista leffaa parhaimmillaan jossa Anderson copypasteilee näkemänsä parhaat palat aiemmista leffoista. Ilmeisesti tärkeässä roolissa ollut musta nainenkin keskittyi toljottamaan touhua ilmeettömänä. Kivan väriset lopputekstit.
   
 19. Mastema

  Mastema Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  09.11.2006
  Viestejä:
  1 230
  Saadut tykkäykset:
  21
  The Brothers Solomon, 2007. Ohj: Bob Odenkirk, pääosissa mm. Will Arnett, Will Forte ja Kristen Wiig.

  Ei jumalauta miten huono elokuva. Meni neljässä osassa läpi, kertakatselu olisi hyvin todennäköisesti vastannut lobotomiaa.

  Will Arnett on ehkä ärsyttävimpiä näyttelijöitä tällä pallolla, eivätkä edes varsin ihkut Kristen Wiig ja Malin Akerman tätä pökälettä pysty pelastamaan.

  Tuossa IMDb:n ensimmäisessä arvostelussa sanotaan että elokuvasta nauttiakseen pitää olla sinut sisäisen idioottinsa kanssa, ja vaikka olen sisäisen idioottini kanssa äärimmäisen läheisissä ja lämpimissä väleissä ei tätä kuonaa silti pysty kertaistumalta katsomaan. Gitmossa tälle voisi käyttöä olla, muuten on vähän vaikea kuvitella mitä on tuotantoportaan piipuissa polteltu kun leffalle on vihreää valoa näytetty.

  Aivan käsittämätön elokuva.

  Niin vähän pisteitä kun mahdollista.
   
 20. Asarias

  Asarias Jutsait Tutaa! Tukijoukot

  Liittynyt:
  24.04.2007
  Viestejä:
  187
  Saadut tykkäykset:
  4
  Ponterosa. Katsoin juuri äsken.Paskaa.Piste.