Huonoin elokuva minkä olet nähnyt pitkään aikaan?

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Nice Guy Eddie, 28.09.2001.

 1. jmo

  jmo Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  26.04.2002
  Viestejä:
  1 037
  Saadut tykkäykset:
  95
  Kun noin kehutaan, niin täytyyhän tämä jostain kaivaa ja katella uudestaan..:D
  Kiitos suosittelijoille.
   
 2. geru

  geru Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2007
  Viestejä:
  1 389
  Saadut tykkäykset:
  0
  Starship Troopers 3. Vau. Tämä elokuva taisi juuri asettaa täysin uudet huonouden standardit, ainakin sillä saralla miten eksponentiaalista tahtia peruskökkö elokuva voi loppua myöten muuttua vielä aivan käsittämättömän paljon huonommaksi.

  Tuo uskontoteema tuli kyllä ihan puskista, yhtäkkiä tuntui kun olisi 1,5h katsonut elokuvaa ja vasta nyt tajunnut että tämä koko juttu olikin kyhätty kasaan siksi että loppuun saadaan muutaman minuutin Jeesus-festivaali.

  ...mitä helvettiä?? Sen lisäksi että elokuvan juoni ja dialogi meni heti alussa suoraan ö-luokkaan, tuotantoarvot ovat sitä tasoa että puolessa kohtauksista ääniraita särkee normaaleissa keskustelukohtauksissa ja näyttelijät ovat yksi toistaan karmeampia silikonihuulia ja törötissejä, niin tämän kaiken kruunaa täysin käsittämätön loppuratkaisu jossa koko federaatio kääntyy kristinuskoon, vain koska yksi sivuosaroolin siviili onnistui käännyttämään skeptisen naiskomentajan uskoon kuoleman uhatessa.

  Enkä edes nyt tarkoita sitä että tässä uskonnollisessa sanomassa itsessään olisi mitään vikaa, mutta mistä kummasta tämä käänne repäistiin tähän elokuvaan? Oliko koko elokuva siis oikeasti vaan väsätty siksi että ohjaaja sai tuon uskontobuffin valkokankaille? Jäi lähinnä vastaava fiilis kun menisi katsomaan Matrix 3:sta tai Sormusten Herra 3:sta, ja loppuminuuteilla elokuvan sankarit marssisivat Siwaan nauttimaan sen tarjoamista edullisista hinnoista ja pitkistä aukioloajoista. Ääääää?? :hitme:

  Olkoonkin etten odottanut tämän olevan mikään hitti kakkososan jälkeen, mutta tämä oli kyllä jo aika surreaali tapaus. Ja kyseisen rainan ohjaaja on kuitenkin sama kaveri joka on käsikirjoittanut alkuperäisen Starship Troopersin ja Robocopin...
   
 3. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Gone with the River by Paola Suhonen.

  Huh mikä! Tämän sekasikiön kohdalla ei tiedä mistä aloittaa. Ok, kyseessä on lyhkäri, mutta puoli tuntia hukattuna tähän laittaa jo oikeasti kaduttamaan. Nyt tuli nähtyä aidosti huonoin elokuva tyyliin niinku ikinä.

  Ensinnäkään, ei varmaan kannata lait(atut)taa omaa nimeä leffan jatkoksi, etenkään kun sitä nimeä ei ohjaajana vielä varsinaisesti ole.. Toiseksi, ohjauskoulussa opittua yhtä kikkaa ei kannata varmaan toistaa KOKO PUOLEN TUNNIN ajan, toistuvalla syötteellä. Vaikka se nopea leikkaus onkin jännä juttu ja mahtuu niinku pitemmin leffaakin sitten. Kolmanneksi, sillä kameralla voisi koittaa kuvata niinkin ettei kuva nyi jatkuvasti oudosti. Neljänneksi, tarinassa olisi hyvä olla edes jokin tolkku ja sen saa myös tuoda esiin. Viidenneksi henkilöiden ei tarvitse olla kadulta repäistyjä. Kuudenneksi New York = cool, mutta ne bongatut komeet maisemat ja kuvakulmat ei oo varsinaisesti "se juttu" joista tulee hyvä elokuva. Seitsemänneksi, dialogin totaalinen idioottimaisuus ei ole kaikkein paras tapa sitouttaa katsoja näkemäänsä. Kahdeksanneksi "tapahtui joskus tosielämässä" kannattaisi kuitenkin sijoittaa alkuun lopun sijasta, näin tapahtumiin voisi tulla edes jotain mielenkiintoa. Yhdeksänneksi, facebook on hot mutta katsojia ei välttämättä kiinnosta tekijän triviaalit mielipiteet siitä KESKELLÄ ELOKUVAA. Kymmenenneksi se elokuva on niinku kokonaisuus alusta loppuun tai siis ainakin pitäisi olla.

  Tytön polkupyöräily harmaassa sadekelissä pianonpimputuksen säestämänä oli kyllä kieltämättä herkkä kohtaus.

  Excuse me.. :sick:

  *
   
 4. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ja johan tuli ketjuun lisää asiaa.

  Surveillance. Hyvää yötä...

  Kova kisa Argenton ja Lynchin tyttärillä menossa, kumpi on huonompi/huonoin tytär/naisohjaaja. Tässä ei nimittäin taas toiminut YHTÄÄN MIKÄÄN. Ihan käsittämätön sekasotku. Juonesta ei kannata alkaa edes puhua. Toki ohjaajalla oli siinäkin näppinsä pelissä. Vähän isä-Lynchin tyyliin heitetään kummaa small talkia, nättiä maisemaa, erikoista musiikkia, järjettömiä tapahtumia ja hahmoja yms. Nyt vaan ei ihan lahjat riittäneet näkemykseen. Tämä kävi selväksi jo ekan noin 5 min. jälkeen. Olihan tässä Michael Ironside joka jäi kyllä tietysti täysin käyttämättä. :mad: Pullmankin mukana, suhteilla arvatenkin. Mitäs hittoa ne poliisit oikein oli tässä. :confused: Tämä arvoitus ei ole sitten millään lailla merkityksellinen. Katsokaa ja ihmetelkää. Älkää. :sick:

  *
   
 5. hkj

  hkj Avatar Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.09.2003
  Viestejä:
  4 126
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tähtivieras Dave ...
   
 6. M-J-B

  M-J-B Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.09.2003
  Viestejä:
  300
  Saadut tykkäykset:
  2
  No eilisillan telkkuleffatarjonnastahan tuo oli melkein helmi, ainakin jos verrokkina on American Pie: Band camp. :hitme:
   
 7. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 926
  Saadut tykkäykset:
  77
  The Matador. Kovin yrittää olla jotenkin fiksu ja aikuisille suunnattu komedia, mutta käsikirjoitus ei ole kovin kummoinen. Leffa ei onnistu olemaan missään vaiheessa hauska tai kiinnostava, ja on liian hidas tempoinen toimiakseen. Suuret loppukäänteet eivät olleet kovin kummoisia. Lisäksi elokuva oli jopa komediaksi epäuskottava, kun...
  Kinnearin esittämä Danny auttaa tappomiestä murhassa ja ei tunne mitään syyllisyyttä, vaikka puoli vuotta aikaisemmin ei voinut millään lähteä tappokeikkaan mukaan. Ei sopinut hahmolle laisinkaan.

  0,5/5 ajan ja digiboksin tilan tuhlausta.
   
 8. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Crocodile Dundee Los Angelesissa

  Vanha äijä huljuttelee kylpyammeessa, kuka tietää miksi. Seuraavaksi tulikin sopivasti mainoskatko. Leffahan on edelleen menossa mutta ton on pakko olla todella huono. Se alkuperäinen jatko-osakin oli vielä jotenkin sympaattinen mutta mitäs helvettiä tuo nyt oikein oli. Katsoin siis puolisen minuuttia ja yksi tähti.
   
 9. Dbol

  Dbol Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.10.2004
  Viestejä:
  251
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kill list (2011) raakaa väkivaltaa, juoni jää epäselväksi. Elokuvan jälkeen lähinnä hölmistynyt olo.
   
 10. miksu

  miksu Amatööri - monella tapaa Tukijoukot

  Liittynyt:
  02.04.2001
  Viestejä:
  1 682
  Saadut tykkäykset:
  5
 11. peergunt

  peergunt Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.02.2007
  Viestejä:
  680
  Saadut tykkäykset:
  5
  Digiboksilta löytyi The Grudge - Kauna.
  Ja olihan se huono. Aika paljon sai kelata että jaksoi loppuun asti..
   
 12. pmv

  pmv Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.03.2005
  Viestejä:
  224
  Saadut tykkäykset:
  0
  Knight and day

  Aivan käsittämätöntä tuubaa. Ei meinannut hereillä kestää loppuun asti. Juoni surkea, näyttelijäsuoritukset onnettomia, dialogi myötähäpeää aiheuttavaa, toimintakohtaukset kökköjä ja erikoistehosteet päälleliimatun näköisiä. En kyllä keksi tästä elokuvasta mitään hyvää sanottavaa. Ehdottomasti huonoin elokuva moneen vuoteen, mitä olen nähnyt.

  Arvosteluista päätellen kaikki eivät kuitenkaan ole kokeneet samoin, esim. mtv3:n Outi Heiskasen arvostelussa sanotaan:
  "Knight and Day on napakymppi. Mitä muuta voisi sanoa elokuvasta, joka alkaa ja loppuu kutkuttavasti koukuttaen katsojansa vastustamattomasti keskelle herkullista tarinavyyhtiä." http://www.mtv3.fi/viihde/arvostelut/elokuva.shtml/1155889/knight-and-day
   
  Viimeksi muokattu: 04.01.2012
 13. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 926
  Saadut tykkäykset:
  77
  Haha, ei hemmetti mitä sontaa koko arvostelu. Onhan se ihan suloista, jos jonkun mielestä tämmöinen on viiden tähden tavaraa.
   
 14. tpi

  tpi Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  4 379
  Saadut tykkäykset:
  28

  Taitaa osittain johtua arvostelijan hiukan omaperäisestä asteikosta. Nopeasti koetin löytää hänen arvostelemia elokuvia, ja silmiin sattui kulttuuripläjäys "Maaginen Kristalli 3D", josta arvostelija ei oikein löytänyt yhtään mitään positiivista sanottavaa, mutta antaa 2.5 tähteä, joka minun mielestäni tarkoittaisi vain aavistuksen keskitasoa heikompaa elokuvaa.
   
 15. Mookid

  Mookid Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 539
  Saadut tykkäykset:
  245
  Heh, minun mielestäni varsin hyvä. Enemmän saisi olla tällaisia elokuvia, joissa genre ei ole alusta loppuun ihan selviö saatika sama. Juoni, hmm, no ei ihan selvimmästä päästä mutta nyt kun katselin elokuvaa toistamiseen, niin aika hyvin loksahteli paikoilleen. Sikälikin palkitsevaa, että koko ajanhan noita juttuja oli pohjustettu pitkin elokuvaa melko kylmäävälläkin tavalla, vaan eipä niitä heti hoksannut. Trianglen ja Primerin ohella yksi niistä mysteereistä, jotka on tullut tsekattua heti elokuvan loppumisen jälkeen uudestaan, vaikka edes pikakelaten ja sieltä täältä katsoen, kaivamaan asioiden merkityksiä ja ihan vain nähdäkseen mitä yksityiskohtia missasi. Ja hyvän elokuvan merkki sekin, että se jää mieleen häiritsevästi kummittelemaan ja Kill List kyllä jäi. Katselukokemuksen kannalta parhainta olisi, ettei tästä tietäisi etukäteen yhtään mitään. Juonikuvauksestakaan ei kannattaisi ottaa edes lähtökohtaa selville. Kyllä siinä muutaman kerran isketään varomatonta katsojaa suoraan takavasemmalta. Tai itse asiassa sekin on tavallaan lievä spoileri, että kertoo elokuvan olevan "yllättävä" :rolleyes:
   
 16. RidgeForrester

  RidgeForrester Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.08.2004
  Viestejä:
  554
  Saadut tykkäykset:
  1
  Jerusalem Countdown. Kiertäkää kaukaa. Toteutuksen huonous oli ilmeistä jo alkumetreiltä, mutta ideankin huonous alkoi haiskahtaa läpi jo varsin pian. Loppu sitten oikein räjäytti paskapankin. Huhhuh.
   
 17. Kutis

  Kutis Käyttäjä

  Liittynyt:
  27.09.2006
  Viestejä:
  376
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tämä. Sääli kun Canalilla ei ole Imdp-luokituksia ikärajojen lisäksi.
   
 18. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kaurismäkien Valehtelija. Mies haahuilee ympäri mustavalkoista Helsinkiä vieraiden naisten perässä (ok), replikoi välillä epäselvästi kuin pikakelauksella, lisää haahuilua, eksyy katsomaan jotain ranskalaista taidefilmiä ja sitten harrastetaan porukassa dialogia kirjakielellä. Voi elämä mikä taidepläjäys. Jatkuu Teemalla jos kiinnostaa. :D
   
 19. sokka

  sokka Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  10.10.2003
  Viestejä:
  5 694
  Saadut tykkäykset:
  294
  Johnny English Reborn. Jestas, mitä paskaa.
   
 20. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 926
  Saadut tykkäykset:
  77
  Näin tämän kanssa viime viikolla ja eilen ollessani Filmtownissa näin kuinka joku ukkeli katseli jotakin vuokrattavaa ja hypisteli tuon leffan dvd -koteloa. Teki mieli hypätä karkkihyllyn ylitse hidastettuna huutaen "NOOOOOO, don't do it!". Kumminkin Englishin vieressä oli Horrible Bosses, joka on huomattavasti parempi komedia. Teki mieli mennä neuvomaan, mutta jätin välistä.