Huonoin elokuva minkä olet nähnyt pitkään aikaan?

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Nice Guy Eddie, 28.09.2001.

 1. carpenter83

  carpenter83 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.07.2004
  Viestejä:
  1 817
  Saadut tykkäykset:
  1
  Paranormal Activity

  koko elokuvan tapahtumat olisi voinut tiivistää 15 minuutin lyhytelokuvaan kun oikeasti ei tapahtunut niin ja mitään. En ymmärrä miten tätä pidetään niin saakelin pelottavana elokuvana. Ei ihme että traileristakin on puolet yleisön reaktioita kun muuten olisi vahingossa näytetty kaikki näyttämisen arvoinen
   
 2. SpiderJerusalem

  SpiderJerusalem Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.01.2008
  Viestejä:
  1 017
  Saadut tykkäykset:
  0
  Breaking News

  Paljon kehuttu honkkari jännäri, jonka piti kuulemma näyttää "miten se oikeasti tehdään". Lopputulos tahattoman koomista ja surkeaa katseltavaa. Kovat ideat ja puheet, mutta taidot ja budjetti ovat niin rajallisia, että oli harkittava hyvin vahvasti jaksaako uhrata aikaa ja katsoa leffaa alkua pidemmälle. Kyseisessä kohtauksessa n. parikymmentä tyyppiä ammuskeli toisiaan metrin etäisyydeltä kenenkään osumatta toisiinsa ja välillä aseiden äänien kuuluessa mutta ilman minkäänlaista näkyvää reaktiota saamatta.

  Äärimmäisen amatöörimäinen elokuva.
   
 3. aheikkinen

  aheikkinen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.04.2007
  Viestejä:
  5 011
  Saadut tykkäykset:
  121
  Clash of the titans
  Näin naurettavia ja kömpelöitä toimintakohtauksia, lavastuksia, tehosteita, tai näyttelysuoritteita en olekaan aikoihin nähnyt.
  Huomioita sis. spoilereita, joten:
  Erityisesti facepalmia aiheutti kohtaukset jumalten 'mestoilla', eli taivaassa tms. Myös ko. kohtauksissa pääjehun 'hohtava' ylivalotettu hopeinen haarniska oli jotain mitä olisin odottanut näkeväni 70-luvun divarileffoissa. Kahden henkilön väliset läheltä kuvatut riitely/väittelykohtaukset hakevat noloudessaan vertaistaan. Mustapukuisen jumalan uhoamiset ja savupilvenä lentely oli erittäin huonoa jälkeä myöskin. Sinipukuisten pitkien otusten siniset ledisilmät eivät olleet mielestäni mitenkään erityisen upeasti toteutetut.
   
 4. Ruis-Antero

  Ruis-Antero Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.01.2006
  Viestejä:
  123
  Saadut tykkäykset:
  0
  Avatarista vielä... Ei se oikeasti ole surkeanhuono elokuva. Siis ihan aikuisten oikeesti. Esim. viime viikolla telkkarissa näytetty Rautakotka on oikeasti noin sata kertaa huonompi, samaten Star Wars I-III.

  Mutta yhtälailla, ei se Avatar mikään mahtihyvä elokuva ole. Se on ennalta-arvattava ja muutenkin aika keskinkertainen. Mutta ei tuo silti siitä tee tunnetun maailmanhistorian yhtä huonointa elokuvaa. Voin hyvin helposti listata ison joukon huonompia elokuvia. Esim. Eliminators:

  http://www.youtube.com/watch?v=WJgAeGUD2FU

  Syy tuohon Avatar-inhoamiseen on pohjimmiltaan yksinkertainen: se tehtiin valtavan budjetin ja vielä valtavamman hypen turvin, joten se herättää luonnollisesti jonkinlaista vastareaktiota, varsinkin joidenkin "tosiharrastajien" keskuudessa. Mutta ei siitä silti saa väännettyä uber-surkeaa elokuvaa, ei vaikka miten yrittäisi. Eli jokainen joka yrittää väittää, että Avatar on yksi huonoimmista elokuvista koskaan, voidaan surutta sivuuttaa, koska kyseessä on vain "tosiharrastajan" vastareaktio Avatar-hypeen.

  Tietenkin voidaan sanoa, että Avatar on pettymys jos sen laatua suhteutetaan sen saamaan hypeen ja rahoitukseen. Mutta tuollainen vertailu on hölmöä. Elokuvat tulisi arvostella elokuvina, eikä siten että elokuva X on parempi kuin elokuva Y koska X:n budjetti ja ennakkohype oli pienempi....
   
 5. ana198

  ana198 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 735
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meinaatko nyt kun tähän ketjuun kirjoitit että Avatar ei voi olla huonoin elokuva mitä on nähnyt pitkään aikaan. Tämä ketju kun ei ole mikään "paskin leffa ikinä".
   
 6. Jeukkuli

  Jeukkuli Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  26.02.2004
  Viestejä:
  1 865
  Saadut tykkäykset:
  7
 7. Hak

  Hak Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.04.2001
  Viestejä:
  1 176
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sex and the city - Sinkkuelämää. Onneksi en laittanut senttiäkään peliin, vaan lainattiin leffa. Odotukset eivät luonnollisesti olleet korkealla mutta siltikin mentiin alle riman ja kovasti.
   
 8. Ruis-Antero

  Ruis-Antero Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.01.2006
  Viestejä:
  123
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämä on "huonoin elokuva jonka olet nähnyt pitkään aikaan". Mikä on "pitkä aika"? Viikko? Kuukausi? Vuosi?

  Kyllä, väitän vieläkin, että Avatar-kitinä on vain "tosiharrastajien" vastareaktio uber-hypetettyä elokuvaa kohtaan. Avataria huonompia elokuvia tulee varmaan joka toinen päivä televisiosta.
   
 9. ana198

  ana198 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 735
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minun tapauksessani taisi olla kuukauden sisällä paskin leffa jota katsoin tämä Avatar. Niitä tulee katseltua ehkä joku 10 kuussa. Joten Avatar oli paskin leffa mitä näin pitkään aikaan(kuukauteen).
   
 10. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 927
  Saadut tykkäykset:
  81
  Itsekään en Avatarista välittänyt, mutta ei se niin huono ollutkaan, vaikka pettymys olikin. Muistan, kun siitä näytettiin jo puoli vuotta ennen ensi-iltaa noin 10 minuutin näytöksiä, ja silloin jo kehuttiin. Myös ensimmäiset arvostelut lupasivat jotakin uskomatonta, ja menin katsomaan teoksen lähinnä sivistysmielessä ilman liian suuria ennakko-odotuksia, mutta petyin silti.

  Avatar on tyhjä vaasi, kaunis ulkoa, mutta sisältö on olematon. Sam Worsthington ei osaa näytellä ja tarina on kliseinen sekä nähty jo sata kertaa, usein myös paremmin toteutettuna. Hahmot ovat pääasiassa tylsiä stereotyyppejä ja kiinnostavimmatkin tapettiin. Paljon hehkutettu fantasiamaailma ei ole kovin kummoinen, jokainen ötökkä näyttää kissalta tai dinosaurukselta. Ainoa mielenkiintoinen juttu oli ne yhteydet eri eliöiden välillä, mikä jäi kyllä hieman liian vähälle huomiolle. Lisäksi ne leijuvat vuoret, joissa oli vesiputokset ihmetyttivät. Okei, se on fantasiamaailma, mutta silti joku raja naurettavuudessa.

  Elokuvan positiivisiin puoliin kuuluu lähinnä komea ulkonäkö ja ihan hieno loppukamppailu, mutta noilla meriiteillä ei pitkälle päästä, ainakaan minun arvostelussa. Eli joku 0,75-1/5. Onhan näitä huonompia elokuviakin, mutta ei missään nimessä mitään mullistavaa.
   
 11. Kvarkki

  Kvarkki Käyttäjä

  Liittynyt:
  30.12.2008
  Viestejä:
  57
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tähän ketjuun en ole viitsinyt aiemmin kirjoitella kun siitä kuitenkin tulisi jollekin paha mieli.;)
  Mutta yleistyksenä: Jos jotain elokuvaa kovin täällä kehutaan niin nousee sitä omatkin odotukset korkealle ja sitten elokuvan nähtyään tuntee itsensä petetyksi jos ei kolahtanut. (Viimeeksi Inception). Ketjun otsikko on mielestäni hyvin subjektiivinen ja väittelyt täällä tuntuvat jotenkin hupaisalta, vaikka nythän itsekin tähän osallistun.
  Televisiosta tulee varmaan huono elokuva/päivä mutta eipähän niitä tule katsottua.
   
 12. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 538
  Saadut tykkäykset:
  262
  Tästä tuli mieleeni uusimmassa Empire-lehdessä (august 2010) oleva haastattelu, Cameron/Spielberg/Zemeckis... jossa Cameron käsittääkseni pitää tarinaa elokuvien tärkeimpänä osana. Ja lisäksi... lainaus suoraan siitä haastattelusta:
  :)
   
 13. Tsuhna

  Tsuhna Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.07.2009
  Viestejä:
  60
  Saadut tykkäykset:
  0
  http://www.imdb.com/title/tt1385867/

  Enpä ole aikoihin tällaista paskaa yrittänyt katsoa. Yritin kuitenkin, tunnin verran.
  Komedia? Eipä hymyilyttänyt edes.
  Ei viihdyttäväkään, taiteellisista ansioista puhumattakaan.
   
 14. geru

  geru Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2007
  Viestejä:
  1 389
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuollaiset sanaleikit elokuvan nimessä ovat kyllä nykyään niin takuuvarma merkki elokuvan surkeudesta, että ihmettelen eikö nämä tekijät enää edes välitä. Lyön vielä vaikka vetoa että tuo suomennetaan jotenkin "Hullun hauska kyttäkaksikko", tai vastaavaa. Vai oliko "Kreisikyttä" jo käytetty suomennos?

  Ja tietenkin tämän arkkityypin elokuvista löytyy aina toisesta pääroolista se joku ex-SNL näyttelijä, joka yrittää breikata elokuviin mutta osoittautuu pian täydelliseksi flopiksi, ja vajoaa unholaan jossa häntä ei muista kukaan muu kun ne muutama, jotka surkuttelivat kuinka hyvä hän aikanaan oli SNL:ssä. :rolleyes:
   
 15. Peg0

  Peg0 Käyttäjä

  Liittynyt:
  11.06.2008
  Viestejä:
  112
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eipähän kyllä ollut kovin suuria odotuksia tätä leffaa kohtaan, mutta en olisi arvannut että kyseinen teos on näinkin paska.

  Siis aivan älytön kasa paskaa: aivan liian hidastempoinen, Gibsonin vituttava naama/letti ja sen "Freedom!"-huudot, historiallinen epätarkkuus ja tylsä kokonaisuudessaan. En kyllä ymmärrä mitenkään ihmisiä, jotka tälle sen 5/5 antavat.

  Oli ylivoimasesti heikoin elokuva, jonka olen nähnyt viimeisen vuoden aikana.
  1/5
   
 16. etuliite

  etuliite Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.04.2009
  Viestejä:
  39
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hyvä provo.
   
 17. PeeVee79

  PeeVee79 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 035
  Saadut tykkäykset:
  16
  Sen enempää kyseenalaistamatta mielipidettäsi, tai makuasi, niin ihan vain mielenkiinnosta tiedustelisin, että minkähänlaisia leffoja olet viimeisen vuoden aikana kattellut, jos kerran Braveheart oli niistä ylivoimaisesti paskin?
  Itse nostan em. elokuvan hyvinkin korkealle omalla parhaimpien elokuvien listallani.
   
 18. Peg0

  Peg0 Käyttäjä

  Liittynyt:
  11.06.2008
  Viestejä:
  112
  Saadut tykkäykset:
  0
  No on tässä tullu katsottua aika monenkin sorttista elokuvaa, mutta ehkä tuollainen eeppinen hidastempoinen Gibsonin egonpönkitysteos ei vain satu iskemään. Genre ei kyllä olekaan omia suosikkejani, joten en odottanutkaan mitään mindblowing-elokuvaa. Uwe Bollin leffojen kattomisesta on jo reilu vuosi, muuten en tätä tänne olisi pistänytkään.
   
 19. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 927
  Saadut tykkäykset:
  81
  Cameronilla on hyvä huumorintaju, jos on noin sanonut. Arvostukseni kaveria kohtaan nousi hieman :thumbsup:
   
 20. Recce

  Recce Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  2 939
  Saadut tykkäykset:
  228
  En tiedä mistä kiikastaa (varmaan Gibsonista) mutta kyseinen elokuva saa niskavillat koholle. Kuuluu kategoriaan paskimmat leffat kautta aikain.