Huonoin elokuva minkä olet nähnyt pitkään aikaan?

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Nice Guy Eddie, 28.09.2001.

 1. Ari

  Ari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  25.06.2000
  Viestejä:
  3 320
  Saadut tykkäykset:
  4
  Canal+ Film HD:lta oli tullut 3d-leffana tehty Matka maan keskipisteeseen, Brendan Fraserin huvipuistoajelu...
  Taisi se Avatar olla tosiaan ensimmäinen tällä uudella 3d-tekniikalla tehty "oikea" elokuva. Tätä ei oikein elokuvaksi voi ainakaan kutsua ja todella hyvä, ettei tästä tullut aikoinaan maksettua teatterikatselun hintaa kun tuli harkittua katsomaan menemistä ihan vain 3d-teatterin kokeilun takia. Tässä oli ne kaikki 3d-kikat käytetty jotka huomasi ihan 2d-versiostakin joita EI pitäisi käyttää kuin huvipuistoajeluissa... mutta tämä muistutti muutenkin enemmän huvipuistoajelua kuin elokuvaa, vuoristoradat ja kaikki. Oli kyllä juu todella onneton tekele niinkuin elokuvana ilman 3d-teatteria. Ja sielläkin se olisi ollut todella onneton tekele jos siitä olisi joutunut vielä täyden hinnan maksamaan...
   
 2. Ghast

  Ghast Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.10.2005
  Viestejä:
  106
  Saadut tykkäykset:
  3
  Katselen aika paljon elokuvia, mutta onneksi on tullut vastaan hyvin vähän elokuvia, jotka oikeasti ovat huonoja. Seuraavat on tullut vastaan:

  - Numb. Oikeasti eräs kaikkein aikojen kehnompia näkemiäni elokuvia. Käy kuitenkin kelpo unilääkkeestä.

  - Just My Luck. Jos paholainen tekisi elokuvan, se olisi luultavasti tämä.

  - Butterfly Effect. Yäk, muuta ei voi sanoa.

  - Club Dread. Ei niin huono kun ylläolevat, mutta ei myöskään mikään hyväkään
   
 3. El Grande

  El Grande Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  25.07.2007
  Viestejä:
  3 383
  Saadut tykkäykset:
  223
  Pari päivää sitten katsoin Kummelin Alivuokralaisen ja kieltämättä oli melkoista soopaa. Junnaa paikallaan, on tylsä, ei ole hauska. Tuntuu, että porukalla on ideat aivan loppu.
   
 4. Jedah

  Jedah Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.11.2002
  Viestejä:
  42
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meno sentään parani vuoden mittaan ja kakkalista karttui loppuvuonna "vain" kolmella muulla teoksella: Brüno :hitme:, Extract :sleep: ja Four Christmases :OI.
   
 5. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Nyt se on nähty: luultavasti kenties kaikkien aikojen surkein elokuva!?

  Team America: Maailman poliisi.

  Aivan totaalisen pataluhta teos. Ei mitään mieltä, missään. Ensinnäkin, suurimpana idioottimaisuutena: koko aika melkein joka kuvassa roikkuvat nukkejen narut! :hitme: :OI :confused: :sleep: Toiseksi, koko hutussa ei ole päätä eikä häntää: ts. käsikirjoitus on olematon, tai suoraan sanottuna: siihen ei ole vaivauduttu ollenkaan oikeasti panostamaan, tai ehkä loogisimpana vaihtoehtona: tätä enempään eivät tekijöiden rahkeet yksinkertaisesti riittäneet. Jutut ovat aivan käsittämättömän surkeita, idioottimaisia, mauttomia, totaalilapsellisia, ja epähauskoja (tämän tarkoitus oli ilmeisesti olla jotenkin hauska?). Sekoitettu tosielämän näyttelijöitä, ja poliittisia hahmoja, ja millä tavalla, anarkistisella ja nauruhermoja repivälläkö? Ei! Vaan idioottimaisesti, toimimattomasti ja ilman huumoria. "Elokuva" ei naurata ollenkaan, itkettää vain että on tehty ja ylipäänsä päässyt koko roska leffateattereihin asti! Ja ihmiset käyneet vielä katsomassakin...:eek::sick: Säälin heidän ankeita kohtaloitaan.

  Toisaalta, yllätys ei ole se että tekijät ovat "kulttisarja" South Parkista :hitme: tuttuja - tämä tekele jo suorastaan tuhoaa katselijan aivosoluja. SP on jopa jonkinlaista viihdettä tämän rinnalla! Kaikenlaista roskaa nykyaika "taiteilijoineen" suoltaakin. En anna edes arvosanaa, enkä onneksi katsonut tätä kokonaan. Tästä tuli oikeasti vihaiseksi. :OI
   
  Viimeksi muokattu: 09.01.2010
 6. diablo

  diablo Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.07.2004
  Viestejä:
  389
  Saadut tykkäykset:
  2
  Heh..parasta mitä vähään aikaan lukenu... koko aika melkein joka kuvassa roikkuvat nukkejen narut!,no ei se mitään jos jollekin ei kolahda ja osaa lukea rivien välistä niin :thumbsup:,täähän on parasta komediaa aikoihin!!! Sulle varmaan kolahtaa noi Deuce Bigalow-komediat!!:)

  Ps.No joo..makunsa kullakin!!
   
 7. j_pirttikoski

  j_pirttikoski Uusi jäsen

  Liittynyt:
  13.11.2006
  Viestejä:
  83
  Saadut tykkäykset:
  0
  En tiedä onko täällä jo, mutta huonoin leffa minkä olen ikinä nähnhyt oli suomalainen Rock ´n roll never dies...:OI
   
 8. tpi

  tpi Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  4 380
  Saadut tykkäykset:
  28
  Ehkä elokuvaparodia ei oikein iske, jos ei tunne parodioinnin kohdetta (Myrskylinnut TV-sarja, maailman politiikan arkipäivä) vähääkään.
  Ei se minustakaan mikään vuotensa paras elokuva ollut, mutta oikein hauska hupipätkä kuitenkin. Paljon hauskempi kuin suurin osa komedioista. Hauskempi kuin yksikään "komedia"elokuva, joihin liittyvät tietyt suosikkinimet tyyliin Adam Sandler tai Jack Black.
   
 9. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Myrskylinnut tiedän ja maailmanpolitiikkaakin tulee seurattua. Eikä toi leffa ollut täysin uusi tuttavuus, ensi-ilta-aikana näin arvosteluja, jolloin kävi itse asiassa mielessä että tuohan voisi olla hauskakin. No kaikkea muuta. Joo en ole Myrskylinnut-sukupolvea mutta ei ne narut vaan naurata kun niitä joutuu katselemaan koko leffan ajan. :D Ja nimenomaan siksi, että leffassa käsitellyt maailmanpolitiikan kuviot ovat katsojalle niin tuttuja, ei typerä itsestäänselvä satiiriyritelmä vain toiminut - enemmän satiiria löytyy politiikasta itsestään. Kim-Il-Jong -nukke oli kieltämättä näköisensä, jos se lasketaan sitten tässä kohtaa positiiviseksi huomioksi. Ja siinä oon samaa mieltä että ei toi nyt pahemmin hävinnyt noille muille tämän päivän tekijöiden "komedia"viritelmille. :hitme:
   
 10. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Piti oikein googlettaa kun oli täysin tuntematon nimi: jotain mieshuoran seikkailuja? Veikkaan ettei kolahda. :)

  On kyllä jännä miten helposti tehdään isoja oletuksia toisen mausta yhden leffakritiikin perusteella. :thumbsup: Parodiaakin on monenlaista, huonoa ja parempaa. Mutta kyllä mulle esim. Visa Mäkisen tuotanto ainakin osin uppoaa. :D
   
 11. CrC

  CrC Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.01.2007
  Viestejä:
  394
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ettet vaan ois huumorintajuton tosikko jolle elämä on yhtä draamaa? Nimeä nyt jotain mistä pidät..
   
 12. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  En pysty nimeämään mitään...Taisi osua nappiin.
   
 13. Fisher83

  Fisher83 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.01.2009
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuli tänään katsottua elokuva Dragonball Evolution. Imdb:n arvostelu 3.3 kertoo varmasti jo monelle riittävästi, mutta tulipahan katsottua.
   
 14. sarrad

  sarrad Uusi jäsen

  Liittynyt:
  29.01.2005
  Viestejä:
  757
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niinno, politiikkahan on parasta satiirin kohdetta, Myrskylintujen kökköys naurattaa jo valmiiksi ja South Parkiakin on tullut fiilisteltyä alusta asti... mutta Team America oli kaikesta huolimatta melkoisen surkea tekele.
   
 15. geru

  geru Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2007
  Viestejä:
  1 389
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eilen tuli telkkarista katsottua Pedon Sydän. Tyypillinen Stephen King-filmatisointi, eli aivan surkea tekele. :rolleyes:

  Elokuva jossa ei ollut mitään sisältöä, ja sekin vähä mitä siinä oli oli todella tuskaista katsottavaa. Anthony Hopkins teki minkä pystyi, mutta koko elokuvan dialogi tuntui todella kömöltä. Varsinkin pääosan nuori poika onnistui laukaisemaan lähes joka lauseen täydellisen epäuskottavaksi, lähes jokaisessa kohtauksessa oli dialoginpätkä joka pisti silmään kuin kipeä peukku, finglishiä käyttääkseni.

  Irkissä joku tiesi kertoa että elokuvan tarina on Kingin teoksen ensimmäinen osio viidesta tjsp, ja siltä kyllä vaikuttikin. Tarinassa ei oikein tapahdu mitään, sivuhahmot lähinnä käväisevät ruudussa ja ylipäänsä mistään tarinan elementistä ei kehity mitään.
   
 16. katchu

  katchu Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.06.2006
  Viestejä:
  487
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuli katosottua Jackie Chanin City Hunter (1993). Elokuvassa Jackie Chan näyttelee yksityisetsivää (tai jotain sen tapaista) joka saa toimeksiannon etsiä rahakkaan johtajan tytär. Pienen takaa-ajon jälkeen Jackie Chan löytää tiensä laivalle jonne terroristit ovat suunnitelleet iskuaan.

  Vaikka kutakuinkin kaikki Jackie Chanin elokuvat pitävät sisällään hassua komediaa ja koreografisia toimintakohtauksia, erosi City Hunter selvästi muusta tuotannosta. Mielestäni elokuva vaikutti eräänlaiselta parodialta. Vaikka luenkin itseni jonkin sortin Jackie Chan faniksi, ei tämä elokuva oikein iskenyt. Koko elokuvan ajan tuli vilkuiltua kelloa että koska tämä loppuu :) Olen nähnyt elokuvan aiemminkin mutta siitä on niin pitkä aika että aika oli todellakin kullannut muistot.
   
 17. Valhalla

  Valhalla Nikon & Elinchrome Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.12.2002
  Viestejä:
  2 543
  Saadut tykkäykset:
  4
  Far Cry.. kuumeesta huolimatta tuo oli kyllä ihan kamalaa kuraa:sick:
  Odotukset eivät olleet todellakaan korkealla, mutta leffa pystyi alittamaan ne vähätkin :thumbsup:
  Älkää vuokratko tai vaivautuko muutenkaan katsomaan.

  EDIT: imdb antaa tälle 3.3, mikä on kyllä pahasta yläkanttiin.
   
 18. bmike

  bmike Käyttäjä

  Liittynyt:
  19.03.2002
  Viestejä:
  588
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla on edelleen Bitch Slap kesken, ollut jo pari viikkoa. En vain jostain syystä päässyt ensimmäistä n. 23-25 minuuttia pidemmälle vaikka siinä kokoajan jonkun tissivako onkin esillä mehevästi. Pitää yrittää joku kerta taas uudestaan. :weep:
   
 19. Dbol

  Dbol Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.10.2004
  Viestejä:
  251
  Saadut tykkäykset:
  0
  2012 tuli käytyä katsomassa avokin pakottamana. Oli kyllä niin hirveää kuraa koko elokuva, ettei paremmasta väliä.
  Koko elokuva perustui mammuttimaisten tehostepläjäysten ajamiseen. Juoni oli niin huono, että hävetti.
   
 20. pose

  pose Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.07.2009
  Viestejä:
  80
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itsekin katsoin tämän juuri ja oli kyllä hirvein pätkä sitten Gamerin. Välillä piti nauraa ääneen kovasti elokuvan paskuudelle.