Huonoin elokuva minkä olet nähnyt pitkään aikaan?

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Nice Guy Eddie, 28.09.2001.

 1. burner

  burner Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.06.2007
  Viestejä:
  655
  Saadut tykkäykset:
  0
  The Love Guru. Muutaman trailerin nähnyt kauan aikaa sitten ja muistelin että ne olivat edes jotenkin hauskoja. Eilen sitten boxilta tallennettuna aloin katsomaan ja kyllä muutaman minuutin katselu sai jo niskakarvat pystyyn. Piti vielä käydä oikein imdb:n sivuilla tiiraamassa mitä kyseinen leffa oli saanut. 15 minuuttia tätä huttua jaksoi katsoa ja sen enempää ei viitsinyt iltaa tähän tuhlata. Omalla kohdalla kyllä harvnaista että elokuva jää kesken sen takia että on vain yksinkertaisesti huono...
   
 2. geru

  geru Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2007
  Viestejä:
  1 389
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vau. Starship Troopers 2 tuli katsottua, valitettavasti. Heti alusta alkaen elokuvan tuotantoarvot tuovat mieleen lähinnä Outer Limitsin jaksot, mutta aika pian huomaa että laadussa jäädään noin valovuoden verran jälkeen.

  Elokuvalla ei ole mitään tekemistä scifin kanssa, alkuperäiseen Starship Troopersiin ei ole juuri mitään yhteyttä, ja loppua kohden elokuva muuttuu jostain kumman syystä ö-luokan gorefestiksi, jossa ei taatusti jätetä yhtään klisettä käyttämättä, joka vaan mitenkään sopii loppupään "juonen" tapahtumiin.

  Laitoin tälle IMDB:ssä 2/10 pistettä, mutta äänestyshistoriaani katsellessa huomasin että olen merkinnyt saman arvosanan Dreamcatcherille, mikä tuntuu lähinnä oikeusmurhalta, sikäli että juuri tällä hetkellä tuntuu että tämä elokuva oli laadultaan yhtä kaukana Dreamcatcheristä kuin Dreamcatcher on Pulp Fictionista. :D
   
 3. o_O

  o_O Käyttäjä

  Liittynyt:
  12.11.2004
  Viestejä:
  149
  Saadut tykkäykset:
  2
  Push: uskomatonta **skaa!! Ei voi suositella kenellekään.
   
 4. Vekka

  Vekka Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  13.02.2004
  Viestejä:
  1 022
  Saadut tykkäykset:
  8
  88 minutes. Missähän kosteassa saunaillassa Al Pacino on mennyt lupautumaan päärooliin. Nooh, joka tapauksessa kyseessä on typerän tarinan omaava ja lähes kaikki mahdolliset kliseet käyttävä straight-to-video-tasoa oleva tusinajännäri. True Blood -faneille pientä "lohtua" tuo vänkyrä Bill surkuhupaisassa pikkuroolissa. Todella huono, mutta ei kuitenkaan sillä hyvällä tavalla.
   
 5. Barleycorn

  Barleycorn Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.11.2006
  Viestejä:
  61
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mjoo-o. Eipä tehnyt muuta vaikutusta kuin armottoman pitkästymisen. Eikö näissä nykykauhuelokuvissa ole juonenkululla tai edes jonkuntasoisella käsikirjoituksella mitään sijaa? Ville Virtasesta ei ole oikeaksi näyttelijäksi tälläkään kertaa. Viktor Klimenkon suoritus nousee ylitse muiden. Harvinaisen vähän on saatu irti tästä saunasta löylyjä! :sick:
   
 6. a9801259

  a9801259 Käyttäjä

  Liittynyt:
  30.06.2006
  Viestejä:
  85
  Saadut tykkäykset:
  0
  Alexander - Fortune favors the bold

  Sain lopulta tämänkin katsottua (melkein), kun "director's cut"-versio tipahti eteen. Loppuratkaisut jätin katsomatta, sen verran alkoi meno oksettaa.

  Huonoa mm.: kieli ja slangi valinnat, puvustus, lavastus, kerronta, näyttelijät, uskottavuus, ...

  Aiheena mielenkiintoinen mutta toteutus täyttä paskaa :OI

  Arvio 1/5.
   
 7. JS83

  JS83 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  07.12.2006
  Viestejä:
  2 563
  Saadut tykkäykset:
  0
  Starship Troopers 2. Kauheeta paskaa :sick: Meinasin jo puolessa välissä leffaa lopettaa mutta en antanut periksi.
   
 8. geru

  geru Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2007
  Viestejä:
  1 389
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hyvä ratkaisu, pääsit vielä näkemään sen hienon loppuhuipennuksenkin. :rolleyes:

  (Uskomatonta että elokuva joka on näin huono, voi muuttua vielä niin paljon huonommaksi loppua kohden.)
   
 9. Jusa74

  Jusa74 Käyttäjä

  Liittynyt:
  13.11.2005
  Viestejä:
  217
  Saadut tykkäykset:
  0
  Twilight on aivan uskomaton paska:sick: Ei ymmärrä miten tuolaista voi päästää edes markkinoile :eek:
   
 10. Mordor

  Mordor Käyttäjä

  Liittynyt:
  18.02.2006
  Viestejä:
  46
  Saadut tykkäykset:
  0
  Twilight - Auringossa kimalteleva vamppyyri? Mutta ei ihan nyt niin huono elokuva ollut ja kyllä tämä ainakin hakkaa Transformers 2

  Tieto "Knowing" - Kun uskovaiset eivät voi todistaa jumalan / enkeleiden olemassaoloa, niin lopulta keksitään elokuva jossa yritetään
  selittää että enkelit on uhovonautteja
  . Enpä tiedä mikä oli elokuvan idea, mutta sain käsityksen että elokuvalla haluttiin pelotella katsojaa eri katastrofeilla. Jos joku kuulee ns. ääniä päässä jotka puhuu sinulle niin silloin kannattaa mennä jo hoitoon.

  Numeroilla voi keksiä ihan mitä vain, mutta täytyy myös muistaa että numerot eivät ole todellisia, ne ovat ihmisen keksimä termi jolla kuvataan määrää. Mutta elokuvassa numeroilla pystytään ennustamaan tulevaisuus ja enpä nyt pahemmin jaksa rupea kirjoittelemaan siitä. Jos joku tyhmä uskoo kaikkeen astrologia / meedion / ennustajan harhoihin niin silloin kannattaa katsoa tämä elokuva.
   
 11. Liekinheitin

  Liekinheitin Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 480
  Saadut tykkäykset:
  76
  Kolme miestä ja pikkuneiti. Sisäinen masokistini pakotti ottamaan selvää, onko tämä todella niin huono kuin mitä muistikuvat kertovat. No myönnettäköön, että siedin tätä vähän paremmin kuin ensimmäisellä katselukerralla. Ehkä siksi, että tällä kertaa en joutunut maksamaan elokuvasta mitään. :D Ja olihan se pikkuneiti ihan söötti.

  Mutta muuten: k a m m o t t a v a a paskaa. Kässäri lienee kirjoitettu pöntöllä istuessa, jossa syntyi näin huikean kekseliäs juoni (spoileria, sorry): pikkuneidin äiti muuttaa Englantiin naidakseen niljakkaan ohjaajan, mikä tietysti surettaa kolmea miestä täpöllä. Niinpä hekin lähtevät Englantiin. Miehet huomaavat ohjaajan aikomukset pistää pikkuneiti sisäoppilaitokseen, johon ohjaaja sanoo eipäs, mutta miehet todistavat että juupas. Joten pikkuneidin äiti naikin yhden kolmesta miehestä, the end.

  Elokuvan "huumori" on suunnattu kunnianhimoisesti imbesilleille ja/tai noin 4-vuotiaille. Myötähäpeän tunne tekijöitä kohtaan on harvinaisen tapissaan tätä epähauskuutta katsoessa, rap-numeron kohdalla kiemurrellessani sitä olisi jo toivonut Jasonin, Leatherface'in tai kenen tahansa terävää esinettä heiluttavan pöpilään pestatun paikalle keskeyttämään hirvitys irrottamalla kolmikon päät.

  Luojalle kiitos, kolmatta osaa ei enää tehty.
   
  Viimeksi muokattu: 24.09.2009
 12. Kinkkujuusto

  Kinkkujuusto Käyttäjä

  Liittynyt:
  16.09.2008
  Viestejä:
  53
  Saadut tykkäykset:
  0
 13. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  Olihan tämä Hollywoodille perinteinen "köyhäideainen" jatko-osa, mutta niille, jotka pitivät ensimmäisestä elokuvasta, pitänevät tästäkin ainakin jonkun verran. Ensimmäisen elokuvan unilaulu muuten vieläkin soi ajottain päässäni (jehkä se onkin juuri se mysteerinen PS3 Slim -sirinäni :D). Toisen elokuvan "uniräppi" oli ihan perussettiä, joka edelleen uppoaa jonkun verran niihin, jotka ensimmäisestä elokuvasta pitivät.

  Olen minäkin onnellinen silti, ettei kolmatta osaa tehty, koska tätä elokuvasarjaa voisi verrata aika hyvin Hei Kuka Puhuu -elokuvasarjaan. Viimeksi mainitun kolmas osa oli jo sellaista pinnallista kuraa, että se lähes pilasi koko sarjan. Tosin Travolta on itse kovaa vauhtiassa pilaamassa elokuviensa muistoa tämän hänen suoraan sanoen typerän uskontosekoilunsa takia -- jonka takia ymmärtääkseni epäsuorasti hänen poikansa kuoli.
   
 14. Harry

  Harry Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.09.2004
  Viestejä:
  1 903
  Saadut tykkäykset:
  7
  Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Oikeastaan tämä on jo suorastaan surullista, että Indy piti pilata tälläisellä paskalla :weep:
   
 15. Liekinheitin

  Liekinheitin Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 480
  Saadut tykkäykset:
  76
  Huomautetaan vielä sen verran, että muistaakseni kyllä ihan tykkäsin siitä ensimmäisestä osasta, kun kerran tämänkin sitten menin katsomaan. Tämä oli siitä huolimatta järkyttävä kasa paskaa. Ja tuo räppi erityisesti jotain aivan kammottavaa muka-hauskaa. Ei muuten mikään ihme, että edes Simpsonien Kivenhakkaajat eivät Steve Guttenbergin suhteen onnistuneet ;) kun tällaisiin elokuviin itsensä törttöili.

  Mutta varmasti joillekin toimiikin, en sitä epäile. Mitä tuohon nyt muuta sanoisi kuin että kaikki eivät voi tai halua ymmärtää laadun päälle, tai ennemminkin sen puutteen.
   
 16. Slayer

  Slayer Käyttäjä

  Liittynyt:
  29.12.2002
  Viestejä:
  767
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei kai tuo nyt edellisiä elokuvia millään tapaan pilaa? Eihän monet huonot Bonditkaan pilaa niitä hyviä yksilöitä.
   
 17. pose

  pose Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.07.2009
  Viestejä:
  80
  Saadut tykkäykset:
  0
  Melkein pakon edessä jouduin katsomaan Markku Pölösen Ralliraita teoksen.

  Ja muka Jeesus kärsi ristillä, veikkaan että kärsin paljon enemmän katsoessani tätä kuraa.

  Harva suomielokuva minun uppookaan mutta joku roti, stana heheh.
   
 18. smöög

  smöög Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.06.2009
  Viestejä:
  165
  Saadut tykkäykset:
  0
  En tiedä kuinka monta kertaa tämä on jo sanottu, mutta Sinkkuelämää elokuva. Tyttöystävän kanssa (=takia) tuon katsoin ja riitahan meillekin siitä paskasta tuli. Eihän tuossa saatana ollut mitään järkeä!

  Juoni: Mies ja nainen menossa naimisiin. Nainen ryyppää kavereiden kanssa, eikä viitsi vaivautua kirkkoon ajoissa. Mies turhautuu ja lähtee, jolloin ämmä suuttuu hänelle ja lähtee huoraystävineen miehen maksamalle häämatkalle!!???

  Kaksi ja puoli tuntia kenkäpornoa, rumia vanhoja naisia ja juoni, joka on vartissa esitetty. Ja ihmiset pitää Transformersia rahastuksena... Oikeasti, nyt jotain rajaa :OI:OI:sick:
   
 19. Harry

  Harry Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.09.2004
  Viestejä:
  1 903
  Saadut tykkäykset:
  7
  :D se meni just noin, täysin turha elokuva.
   
 20. Jakkis

  Jakkis Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.10.2004
  Viestejä:
  770
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ja naiset sanoo et me ollaa idioottei ja katotaa vitun huonoi leffoja :thumbsup: