Huonoin elokuva minkä olet nähnyt pitkään aikaan?

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Nice Guy Eddie, 28.09.2001.

 1. peacemaker

  peacemaker Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  1 450
  Saadut tykkäykset:
  10
  Kommentoinpa tuossa parisen sivua sitten tapahtunutta "kiistelyä".

  Itsestäni on vähän erikoista, että jos haukkuu suosittuja/klassikko leffoja, joku toinen nousee siitä barrikaadeille. Perusteluja tai ei. Varmasti jokaisen mielestä löytyy oikeutettuja haukkumisia ja haukkuja, mitkä on mennyt väärälle leffalle.

  Itsenikin mielestä parin sivun takainen Shoot 'em up on hyvä juuri "kieli poskella" tyylin takia ja muutenkin on pitkästä aikaa vähän omaperäisempi toimintaleffa. Ymmärrän kyllä jos joku siitä ei pidä, mutta en jaksa marista siitä, ettei minun ja jonkun toisen leffamaku kohtaa.

  Moni täällä kuitenkin ymmärtää monestakin leffasta automaattisesti mitkä on niitä love / hate leffoja ja miksi se on jonkun mielestä huono, vaikkapa avaruussekoilu 2001 tai clockwork orange on sellaisia jotka jakavat mielipiteitä.

  Toki perustelut olisi positiivisiä, että voi sitten omaa kiukkuaan sillä tyynnytellä, että "heh tuo ei ymmärtänyt, kylläpä minä osaan kun tykkään citizen kanesta, koska kaikki kriitikotkin siitä pitävät".

  Parasta on olla itselleen rehellinen. Joku sanoi täällä pitävänsä Armageddonista, joka yleensä mielletään aika kuraksi. Minusta on hieno juttu, että omat erikoisuutensa uskaltaa tuoda täällä julki. Itsellänikin on liuta leffoja, mistä pidän jotka ovat saaneet täällä useampia haukkuja ja eivät muutenkaan ole kovin ylistettyjä. Löytyy myös niitä, mitkä ovat aina top movies of the world listala, joista en pidä. Varmasti jokaisella. Ei siitä tarvitse joka kerta närkästyä jos oma lemppari on toisen inhokki.

  Ja pistetäänpä yksi todella huono leffa listalle:

  BloodRayne II: Deliverance

  Huono juoni, huonot näyttelijät. Tekohampaiden esittely ja sihiseminen ei koskaan ole uponnut. Itse olen kyllä erikoistunut katsomaan Uwe Bolleja jostain kumman syystä. Kaipa sitä sitten arvostaa hyviä leffoja sitten eritavalla, kun tietää miltä nämä 2,5 pistettä IMDB:ssä leffat näyttävät ja tuntuvat. Toisaalta näin huonot leffat menevät vähän komedianakin jos kaverin kanssa sattuu katsomaan. Yksin katsominen on vähän masokistista.

  Kun leffaa pitää ruveta kelaamaan (olisi tietenkin voinut jättää kesken, mutta halusin nähdä lopputaistelun) on se minulle merkko todella surkeasta leffasta.

  IMDB: 1/10 oma arvosana.
   
  Viimeksi muokattu: 17.07.2008
 2. Ressi

  Ressi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.08.2005
  Viestejä:
  123
  Saadut tykkäykset:
  0
  Paljon tullut surkeita leffoja viimeaikoina nähtyä, mutta selkeästi huonoin varmaan Danny De Viton Ohjaama "Asuntoloukussa" (engl. Duplex) komedia. 20 minuutin kohdalla alkoi jo leffa tympiä ja ärsyttää, mutta sinnillä katsoin sen loppuun. Parin minuutin välein tuli vilkaistua kelloakin. Viimesen päälle pohjanoteeraus :sleep::grr:
   
 3. romulusko

  romulusko Käyttäjä

  Liittynyt:
  13.08.2004
  Viestejä:
  120
  Saadut tykkäykset:
  0
  Komppaan. En ole nähnyt 300 mutta mietityttää, että pystynkö edes ton jälkeen.
   
 4. Brennick

  Brennick Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.08.2006
  Viestejä:
  322
  Saadut tykkäykset:
  0
  Omega Doom

  scifi-toimintaleffa, joka kuvattu 99% 100m2 alueella.

  Ne 90 minuuttia kun sais takasin...
   
 5. Willy

  Willy Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.05.2006
  Viestejä:
  210
  Saadut tykkäykset:
  0
  Epic Movie tuli katsottua. On kyllä hirveää katseltavaa. Vitsit eivät ole ollenkaan hauskoja ja on jo moneen kertaan nähtyjä. Sitten niitä vielä selitellään ja toistellaan monta kertaa. Monet jutut ovat lisäksi aivan irrallisia.
   
 6. Aceman

  Aceman Shot down in flames!

  Liittynyt:
  23.02.2000
  Viestejä:
  3 599
  Saadut tykkäykset:
  147
  Yleensä en näissä "avautumisthreadeissa" pahemmin rieku, mutta Tali-Ihantala 1944 on kyllä keskimääräistä kovempi pettymys. Pohjoismaiden suurin taistelu, jep, mutta ei sitä kengännauhabudjetilla pystytä toteuttamaan. Taistelu vaikuttikin lähinnä epämääräiseltä pikkukahakalta, joka lopulta voitettiin ampumalla muutama savukranaatti lähipuskiin. Näyttelijät olivat myös tasoa kesäteatteri. Ei näin.

  Plussaa autenttisista tankeista. Niitä meillä sentään vielä riittää.
   
 7. phixel+

  phixel+ Uusi jäsen

  Liittynyt:
  05.01.2005
  Viestejä:
  414
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pirates of the Caribbean: Maailman laidalla

  Ei osunut, ei uponnut. Aivan järkyttävän tylsä ja pitkä.
   
 8. opelman

  opelman Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.10.2007
  Viestejä:
  1 589
  Saadut tykkäykset:
  55
  http://www.imdb.com/title/tt0357413/ legenda Ron Burgundista. Oli kyllä niin huono että ihan itkettää. Aattelin että kun on tuo tyyppi tuossa pääosassa niin ois hyväkin filmi. Mutta ei vitsit ei naurattaneet yhtään ja muutenkin ihan arsesta. Siis että masentaa. No onnex se will ferrell on tuosta parantanut ku sika juoksuaan. :thumbsup: Christinakin näytti jotenkin oudolta. Jaa jatkonkin tehneet sille. No pitää varmaan jättää väliin se.
   
  Viimeksi muokattu: 22.07.2008
 9. RoopeB

  RoopeB Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.03.2006
  Viestejä:
  508
  Saadut tykkäykset:
  0
  Beowulf
  Aivan kauheaa kuraa, eikä sitä pelastanut visuaalisuuskaan, joka sekin omasta mielesäni oli totaalisen ylihypetettyä. Huono tarina, huono toteutus. Olis kyllä saanut tämä elokuva jäädä tekijöiltä julkasematta.
   
  Viimeksi muokattu: 22.07.2008
 10. geru

  geru Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2007
  Viestejä:
  1 389
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kummasti nuo jatko-osat onnistuttiin kyllä pilaamaan. Itse koitin tuota toista osaa joskus katella, joskus puolessa välillä alkoi niin kovasti nukuttamaan että joutui jättämään kesken, eikä ole sen jälkeen kiinnostanut jatkaa.

  Erikoinen tapaus sikälikin että noita toimintakomedioita kun alkaa katsomaan niin arvaa jo että luvassa on aivot-narikkaan-vipellystä, mutta tuo Kuolleen Miehen Kirstu onnistui epäonnistumaan siinäkin.
   
 11. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 979
  Saadut tykkäykset:
  429
  Santa's Slay

  Jos haetaan jotain hyvää tästä elokuvasta (kuten minä yleensä elokuvista yritän hakea), niin se on pituus. Reilu 70 minuuttia on toki pitkä aika, kun kyseessä on kasa paskaa, mutta olisihan tämä voinut olla huonolla säkällä pitempikin. Toinen hyvä asia tässä oli se, että alussa piipahtanut James Caan oli älynnyt vetää nimensä pois lopputeksteistä. Ei näillä plussilla tosin vielä kuuhun mennä.

  *
   
 12. Jiii

  Jiii Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.11.2005
  Viestejä:
  381
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tähän on nyt äärettömän helppo vastata:
  You Don't Mess with the Zohan - Zohan Lupa saksia

  Kyseinen elokuva on varsinkin mieskatsojalle jotain jota en ole aikaisemmin kokenut, pahempaa kuin vastenmielinen. Jo elokuvan viisi ensimmäistä minuuttia antaa täydellisen kuvan mitä on tulossa. Huumori on sitä että Sandler heiluttaa pallejaan mummojen kasvoilla, ja naiset voihkii innosta. En kertakaikkiaan voi käsittää miten tällainen elokuva on voitu edes tehdä, ei ole tainnut kukaan tuotantoporukasta olla selväjärkinen kun on tällaisen tuotoksen päästänyt markkinoille.

  Zohan kun on ehdottomasti Sandlerin surkein elokuva, ja omakohtainen vihani Sandleria kohtaan vain kasvoi tämän leffan nähtyäni. Voi että takavuosien Click! oli enemmän kuin mestariteos tähän verrattuna. En voi suostitella tätä roskaa edes pahimmalle vihamiehelleni, tätä surkeampaa sontaleffaa kun en ole koskaan nähnyt. Ainakin nyt tiedän mikä on surkein leffa ikinä.:sick:
   
 13. Jokke79

  Jokke79 Käyttäjä

  Liittynyt:
  07.03.2007
  Viestejä:
  899
  Saadut tykkäykset:
  2
  One Missed Callin kattoin eilen ja kyllä puolen elokuvaa meni pikakelauksella. Paskin leffa mitä olen tänä vuonna katsellut :sick:
   
 14. Kilari

  Kilari Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.12.2007
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pet Sematary 2
  Samaa mieltä Slayerin kanssa kauhiaa kuraa koko leffa! Surkeaa näyttelytyötä ja todella nihkeitä ja kliseitä kohtauksia täynnä. Clancy Brownille voi antaa yhden pisteen. Muuten, Hyi! 1/5
   
 15. Spaulding

  Spaulding Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.11.2005
  Viestejä:
  325
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen varmaan ainoa Plazalta joka "kehtaa" myöntää pitävänsä tästä B-luokan roskaläjästä.

  Gus Gilbert: No Brain, no pain... think about it. :)

  Pet Sematary 2 :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:\[​IMG]
   
 16. Aceman

  Aceman Shot down in flames!

  Liittynyt:
  23.02.2000
  Viestejä:
  3 599
  Saadut tykkäykset:
  147
  Hey, count me in. Clancy Brown tekee tästä ehtaa kulttikamaa. :D
   
 17. Laakeri

  Laakeri Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.06.2006
  Viestejä:
  74
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sooloilua ja Kolmistaan.

  Huoh, suomalaista draamapaskaa ja loppuun kulutettu juoni molemmissa. :sleep: No, onneksi en näihin rahojani tuhlannut. Oikeasti hyvät suomalaiset leffat tältä vuosikymmeneltä voi edelleen laskea yhden käden sormilla.
   
 18. peacemaker

  peacemaker Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  1 450
  Saadut tykkäykset:
  10
  Sokean sirkkelimiehen lisäisinpä tuohon.
   
 19. Thingy

  Thingy Käyttäjä

  Liittynyt:
  07.09.2005
  Viestejä:
  642
  Saadut tykkäykset:
  17
  :thumbsup: Juuri näin! Clancy on mahtava! ..tässäkin.
   
 20. tuna

  tuna Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  09.12.2004
  Viestejä:
  2 381
  Saadut tykkäykset:
  204
  Hell Ride (2008). Olipa surkea tekele! Leffassa näytellyt Michael Madsen oli parasta mitä tässä kuonassa oli. Tietenkin hyvän näköisiä naisia unohtamatta.
  Ohjaaja Larry Bishop, näytteli myös pääosan. Uskon että Bishop oli kerännyt ystävänsä kyseiseen leffaan ja sitten porukalla päätetty että hankitaan mukaan toinen toistaan paremman näköisiä naisia. Että vanhat miehet saavat esittää hurjia prätkä äijiä ja siinä samalla touhuta parikymppisten pimujen kanssa(missä ei sinäänsä ole mitään pahaa).
  Mutta kun tuntuu että koko leffan idean taustalla oli kyseinen ajatus.
  Elokuvasta oli varmasti yritetty tehdä 2000-luvun Easy Rideriä(kun mukaan oli ympätty myös Dennis Hopper. Aivan naurettavassa ja turhassa roolissa). Tai jotain!!
  Itseäni harmittaa vain kuluttamani puolitoista tuntinen tätä katsellessa. Tietenkin olisin voinut jättää leffan kesken. Mutta sittenhän en olisi voinut tulla tänne tätä skeidaa haukkumaan!
  En suosittele tätä kenellekään:OI

  Hell Rider: 1-/5 (1- Michael Madsenistä ja naisista)