Humax PVR 9200 T sekoilee

Keskustelu osiossa 'Humax' , aloittajana nfl4u, 29.01.2013.

 1. nfl4u

  nfl4u Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.01.2012
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aivan samalaiset ongelmat kuin tässä keskustelussa, mutta tuossa keskustelussa ei koskaan tullut selville mikä oli syy !

  Onko kellään kokemuksia samoista ongelmista...

  http://keskustelu.afterdawn.com/thread_view.cfm/645903
   
 2. MrMercury

  MrMercury Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.04.2008
  Viestejä:
  42
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moi !

  Kyseinen Afterdawnin keskustelu viittaa allekirjoittaneen Humaxiin, joka aikoinaan sekoili tallennusten kanssa.
  Lyhyesti sanottuna ongelma johtui liian täydestä kovalevystä, mikä johti sen sekoamiseen. Ainoa keino - ainakin minun tapauksessani - oli kovalevyn tyhjennys (tai vaihto). Enää en muista kummanko ne huollossa tekivät.
  Paljon lähti silloin hyviä tallennuksia bittiavaruuteen - osa sellaisia mitä en ollut ehtinyt vielä edes katsoa. Eli melko huonolta näyttää mahdollisuudet selvityä ilman tallennusten menetystä.
  Kyseisen episodin jälkeen olen pitänyt tyhjän tallennustilan vähintään 10 %:ssa ja ongelmia ei ole ollut. Ja Humax pelittää hyvin vielä tänäänkin.
   
 3. nfl4u

  nfl4u Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.01.2012
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä, tuo johtuu ehdottomasti liian täydestä kovalevystä ! Miunulla on täyttynyt kova kesken tallennuksen kaksi kertaa, edellisellä kerralla homma palautui ihan boottaamalla ! tällä kertaa ei enää löydä levyn sisältöä !
   
 4. El Cohete

  El Cohete Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.12.2005
  Viestejä:
  158
  Saadut tykkäykset:
  0
  Taitaa olla ominaisuus tai tyyppivika jota ei huollossakaan saada sen kummemmin korjattua. Itsellä on 9500T ja vanhemmilla 9200T (sama laite, vain eri kokoinen levy) ja molemmissa on ollut tuota ongelmaa että tallentaa vanhojen päälle ja näkyy tuplana jos levy pääsee liian täyteen. 10Gt tyhjää olkaa olla riskiraja, ja jos on pitänyt huolen että tyhjää on 15-20Gt ei koskaan ole sekoillut. Itsellä on viimeinen aikoinaan tullut päivitys ja vanhempien laitteessa alkuperäinen, joten ainakaan softassa ongelmaa ei ole korjattu.

  Toinen ongelma on ollut sellainen että vanhoista tallenteista häipyy satunnaisesti muutaman minuutin pätkiä. En ole onnistunut paikallistamaan sitä missä vaiheessa tuo tapahtuu, mutta alunperin ovat kuitenkin tallentuneet kokonaisuudessaan. Liittyisikö sitten myös tuohon samaan levyn täyttymiseen, tai sitten siihen että kun poistaa tallenteista loppuja tai muuten editoi, niin laite nappaakin satunnaisesti jostain muualta pätkän pois?

  Sen verran näppärästi tuosta saa, kun kopan viitsii käyttää auki, piuhalla ja Humaxrw:llä siirrettyä säästämisen arvoiset tallenteet koneelle, että kun ko. viat huomasin olen napannut ne parin viikon välein talteen, jolloin levyllä pysyy sopivasti tyhjää ja mitään korvaamatonta ei pääse häipymään.

  Nuo viat ovat kuitenkin aika harvinaisia, ja muuten molemmat laitteet ovat toimineet hyvin, toinen reilut viitisen vuotta ja toinen ehkä neljä. En muista että olisi esim. kertaakaan jättänyt ajastusta käynnistämättä tms. Epg:n lataaminen on kyllä välillä tuskalllisen hidasta.