Humax HDPVR-5000T

Keskustelu osiossa 'Humax' , aloittajana Skatt62, 04.08.2011.

 1. punamusta

  punamusta Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.05.2014
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mikä on tilanne Humax HDPVR-5000T boksin kohdalla mitä Plus TV kortin toimivuuteen / toimimattomuuteen tulee ? Sain uuden DNA sopparin myötä ns.uuden/päivitetyn Plus TV kortin (8v vanhan Plus TV valkoisen kortin tilalle), joka toimi ilman mitään linkityksiä LA Digitalin Conax modulissa ja Panan plasmani conax paikassa..sen 5pv. Ja nyt ei näy nekään (vanha PlusTV kortti toki toimii..). Seuraava yritys: eli 4v vanhaan tämän keskustelun aiheena olevan boxin takapuolelle työnsin tämän uuden Plus TV kortin, nuoli laitteeseen, siru ylöspäin (tätä ennen olin linkittänyt ko.kortin ja boksin Chip ID:n keskenään..ei toimi. Kun tietäisi edes sen että toimiiko nämä nykyisin vai ei, niin olisi jokin alku tälle leikkimiselle.
  1) Toimiiko siis PlusTV ja 5000T keskenään nykyisin ? Ja jos toimii kummin päin siru ? Ymmärrän toki että siru pitää olla laitteen sisässä.
  Jos jollain kommentteja tohon miten ns.DNA-TV kortti toimi (ilman mitään toimenpiteitä, linkityksiä tms) tasan sen 5pv vanhassa perus Conax modulissa ja conax liitinpaikassa (esim. Viasat sport näkyi eilen), ja tänään sitten ei ? Antennitalous, toisessa telkassa se Humax ja tässä Panan plasmassa se LA Digital conax ja vanha Plus tv nyt päällä, uusi toimi 5pv.
   
 2. vps358

  vps358 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  3 463
  Saadut tykkäykset:
  187
  Se kortti lakkasi toimimasta eiCI+ -lukijassa, kun ei saanut valtuutusta enää, siksi se toimi sen 5 pv, kun oli valmiiksi valtuutettu jossakin.

  T: Vesku
   
 3. hhelminen

  hhelminen Käyttäjä

  Liittynyt:
  10.07.2006
  Viestejä:
  854
  Saadut tykkäykset:
  12
  Yleensä boxeissa laitetaan siru alaspäin ja CI/CI+ moduuleissa (conax, viaccess ym) siru ylöspäin.
   
 4. punamusta

  punamusta Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.05.2014
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  0
  "Aha". Jos se 5pv siis toimi ja oli "valtuutettu" DNAlla(?) tätä ennen ja näkyi iän ikuisessa CI-modulissani sen 5pv niin mitä pitää tehdä jotta saa nämä kanavat näkymään (jotka samassa Conax modulissa näkyvät edelleen vanhalla PlusTV kortilla..) ?!
  Tätä CI modulia ei ole koskaan ns.linkitetty tähän Panan TX-P50VT30Y telkkuun, oma T2 viritin myös). PlusTV näkynyt aina siinä, vanhalla kortilla ja vieläkin ok, uusi kortti mykkä tai odottaa "valtuutusta".
  Tätä LA Digitalin conax korttia (perus LA Digital CI) ei voi linkittää DNAn omien sivujen kautta. Ei ole tarvettakaan nyt.
  Toisesta setupistani vielä: edelleen se tieto toimiiko Plus TV kortti tässä Humaxin boxin takapaneelin conax aukossa vai ei ? Sse Humaxin oma conaxmoduli laitteen sisällä ns.valmiina ollut aina. Vuosia sitten jo PlusTV ja tämä Humax oli toimimaton tapaus (laitteeni ostettu 12/2011). Ja mitä kortin laittamiseen Humaxiin (siru sisään, ylös vai alas..), tällainen viesti vuodelta 2012 netistä:

  "Tänään sain vihdoin toimimaan ostamani uuden antenniverkon HD-digiboxin. 3 kertaa piti soittaa
  TV-Viihteen tukipalveluun, ennenkuin homma lähti pelittämään. Uuden TM-lehden
  HD-Digiboxien vertailutestin voittajan Humax HDPVR-5000T käyttöoppaassa kun on kaksi
  virhettä. Ensiksi siinä sanotaan, että HD-katselun salliva kortti pitää asentaa siten, että kortin
  siru on alaspäin. Väärin. Se pitääkin olla ylöspäin. Toiseksi, ohjeessa ei selviä, työnnetäänkö
  kortti sisään sirureuna edellä vai siru takareunassa. Nyt selvisi, että siru reuna edellä
  kortti pitää työntää laitteen sisään. Nyt aukesi antenniverkon HD-kanavat".
  Eli manuaalissa kait väärin. Kortti pitää "kuulemma" asentaa siru ylöspäin!
  Kiitos mahd.lisä-avusta jos vielä jotain..(DNAlle huomenna soitettava..)

  Ja Panasonicissa uusi PlusTV kortti päällä, CI modulissa, siru sisään päin ja ns sirun puoli taaksepäin eli seinään päin. " Common Interface" Pääsy evätty / Salattu kanava.. tuleeko valtuutusta vai ei ?
   
 5. vps358

  vps358 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  3 463
  Saadut tykkäykset:
  187
  Sitä modulia ei linkitetä töllöön, vaan kortti CI+ -moduliin, jolloin se moduli kortteineen voidaan tunkea jokaiseen CI+ -tuettuun laitteeseen, jossa on modulipaikka.
  Tarviit nyt siis CI+ -lukijan, jonka linkitysnumero toimitetaan DNA:lle.

  T: Vesku
   
 6. punamusta

  punamusta Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.05.2014
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  0
  Päivitys:) Humax ja PlusTV kortti toimii ok, siru alaspäin sisään. 5v toi boksi ilman korttia olikin ja jälleensyntyminen tapahtunut.
  Ykköstelkussa CI+ ja sama kortti myös ok (itse linkattu operaattorin omilla sivuilla). Hieman arpomista kumminpäin kortti (vrt PlusTV alkup.kortti vuodelta 2008). Väärinpäin näkyi tekstit, muttei kuvaa ja oikeinpäin sittan avot. Kiitos Vesku ja hhelminen avusta! ps.. ja välittämästi tietenkin paketin hinta nousi, johtuen F1 oikeuksien kallistumisesta..
   
 7. punamusta

  punamusta Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.05.2014
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tietääkö kukaan onko Humax HDPVR5000T digiboksin takapaneelissa CI+ Conax moduli / tuki sille vaí normi CI ja ei tukea DNA/PlusTV:n mallia uudempi kortti joka ollut sen vuoden päivät minulla (DVB-T/T2) ? Kortinlukijahan siinä boksissa on integroituna, mutta onko pelkkä CI ? Olen tota DNAn/PlusTV:n korttia käyttänyt ykköstelkussa CI+ modulin kanssa (joka piti ostaa kun vanha CI ei pelannut enää tän uuden kortin kanssa) Ja nyt tuli kokeiltua kakkostelkussa ja jonka omassa (TV2) Conax paikassa sillä samalla CI+modulilla ja DNAn kortilla näkyy kanavat ok. Digiboksiin pelkän maksuTVkortin laittaessani boksin omaan interoituun kortinlukijaan ( kortin siru alaspäin), niin ei tunnu kanavat aukeavat mallia "että heilahti". Tosin ei tullut valtuutusta odoteltuakaan kymmentä minuuttia pidempään. Yritys oli nauhoittaa toista NFL matsia..
   
 8. hhelminen

  hhelminen Käyttäjä

  Liittynyt:
  10.07.2006
  Viestejä:
  854
  Saadut tykkäykset:
  12
 9. Skatt62

  Skatt62 Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.02.2005
  Viestejä:
  146
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kuinka tästä saa salasanan nollattua?

  Ja itse itselle vastaten:

  menu asetukset järjestelmä järjestelmätiedot pun vih kel sin vih kel sin
   
  Viimeksi muokattu: 28.08.2017