Hullut päivät - yleistä keskustelua

Keskustelu osiossa 'Kauppapaikat' , aloittajana Kummisetä, 16.09.2004.

 1. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 384
  Saadut tykkäykset:
  128
  jannun ei tarvitse kuitenkaan peruskouluun tavaamista lähteä opettelemaan sillä ko. tarjous näkyy olevan huomisen yllätystuote (eli se taida olla ollut brosyyrissä).
   
 2. Super-J

  Super-J Well-Known Member

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 161
  Saadut tykkäykset:
  155
  Ei mulla ainakaan ollut eilen siellä ongelmia visa electron kortin kanssa, maksu sujui muutamassa sekunnissa. Tosin eipä ollut nordean korttikaan. Jotain pikkusälää tarttui mukaan, pari cd:tä, muistitikku ja finnkinon leffalippupaketti. Joo, vaatepuolella ei ollut oikein mitään kiinnostavaa, ehkä jos tarvitsisi uutta talvitakkia mutta kun ei tarvitse... turha tuhlata.
   
 3. vesse

  vesse New Member

  Liittynyt:
  19.10.2009
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näytti olevan tarjolla Logitech X-210 2.1-kajarit hintaan 37 tjs. Onko kenelläkään kokemuksia näistä? Pitäisi hankkia jotkut peruskajarit tietokoneelle kaveriksi.
   
 4. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 384
  Saadut tykkäykset:
  128
  Ystävämme google kertoi ainakin hakutermeillä "x-210 review", että moni arvostaa nuo lähes viiden tähden hankinnaksi hintansa suhteen. Näin ollen nuo lienevät hyvä valinta mikäli alle 50 euroa haluaa kuluttaa.
   
 5. Viipperi

  Viipperi New Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.03.2004
  Viestejä:
  1 199
  Saadut tykkäykset:
  1
  Jos ei halua lähteä mummojen kans tappeleen, niin ystävämme verkkokauppa.com auttaa myös suht hyvällä hinnalla.
   
 6. jannu

  jannu Member

  Liittynyt:
  14.12.2004
  Viestejä:
  53
  Saadut tykkäykset:
  0
 7. vesse

  vesse New Member

  Liittynyt:
  19.10.2009
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Heh, pieni muutos tuohon malliin eli kyseessä olikin Creative T3130 (puhutaan puusilmästä!). Katsoin eilen pikaisesti noita ja sitten verkkiksen sivujen kuvan perusteella ajattelin, että olivat X-210-mallia... Tosiaan osa haukkunu nuo X-201 bassotoiston takia alimpaan helvettiin eli bassot toistuu liian voimakkaasti eikä säätömahdollisuutta ole.

  Eli onko noista T3130:sta kenelläkään kokemusta?

  edit: kävin poistaan T3130-kauitinsetin tietokoneen kaveriksi, hyvin toimii! :)
   
  Viimeksi muokattu: 09.10.2010
 8. Kiila

  Kiila Active Member

  Liittynyt:
  31.01.2001
  Viestejä:
  1 663
  Saadut tykkäykset:
  0
  Voi morjesta mitä sontaa tuola HP:n päivän yllätyksissä:
  "Philippi Päätöksentekopallo 15,90€"

  Siis oikeasti. Tämähän on jo suoraa roskis kamaa, mitä jotkut firmat antavat "hauskoina yrityslahtoina", mutta että siitä vielä pyydetään rahaakin? Ja on oikein vielä HP:n tarjous???

  Oliko muuten tänä vuonna Hesarin tilaus tarjouksia HP:llä?
   
 9. C@rlos

  C@rlos Member

  Liittynyt:
  09.03.2008
  Viestejä:
  172
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pitäneekö huhu vk 14 paikkaansa...
   
 10. Kalza

  Kalza Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  28.11.2002
  Viestejä:
  2 844
  Saadut tykkäykset:
  3
  En nyt jaksa kalenteria katsoa mutta tuolla 4.4.-11.4. olevalla viikolla tuo on.
   
 11. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 384
  Saadut tykkäykset:
  128
  Eipä tuolta mitään erikoisempaa tarttunut mukaan: sukkia ja rennot housut. Erityisesti jäi kuitenkin mieleen miesten muodin tarjonta, joka on tällä kertaa paljon vaihtelevampaa ja laadukkaampaa kuin yleensä. Buffalon 500gb:n ulkoisen kovon (omiaan vaikkapa USB-TV-virittimen kovalevynä) olisi saanut alle 50 eurolla, mikä on lyömätön tarjous UK-paikatkin mukaan luettuna, ja Luhdan testivoittaja-pyyhkeet olivat edullisia -- kummankin tuomitsin omalla kohdalla kuitenkin turhuudeksi a la "entisilläkin pärjää".

  Tuttuun tapaan joudun jälleen kerran mainitsemaan ihmisten käytöstavoista Hulluilla Päivillä.
  Ensinnäkin kassoilla oli koko ajan yli kymmenmetriset jonot. Yhdessä vaiheessa huomasin seisoneeni jonossa liikahtamatta useamman minuutin, kun se ei ollut edennyt mihinkään. Mysteeriksi jäänee se, miksi minulla sitten jokainen kassakäynti kesti maksimissaan 15-20 sekuntia. :rolleyes: Myöskään lastenvaunuäideiltä ei valitettavasti voinut välttyä: siellä taas käytävien risteyksissä (mitkä ovat niitä paikkoja, missä pitäisi eniten antaa tietä) oli lastenkärryjä parkkeerattuna ja äitejä juttelemassa keskenään. En tietenkään odota, että omaan tapaani kaikki ihmiset liikkuisivat epätavallisen ripeästi ja hypähdellen pujottelisivat edessä olevien ihmisten ohi. Toisaalta se kai jo muiden ihmisten huomioon ottamisen takia ei liene paljoa pyydetty, että voisi antaa muille tietä.
   
 12. paaton

  paaton Member

  Liittynyt:
  22.03.2005
  Viestejä:
  848
  Saadut tykkäykset:
  0
  Miksi teet joka vuosi saman virheen ja menet hulluille päiville?
  Mene ostoksille normaalina arkipäivänä aamupäivästä, niin voit juoksennella yksinään pitkin käytäviä.
   
 13. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 384
  Saadut tykkäykset:
  128
  Pohdinkin tuota ilmiötä ongelmana lähinnä yleisellä tasolla, enkä omana ongelmanani -- kuten sanottu, niin minulla kyllä on energiaa juoksennella, pujotella ja hyppiä ihmisten ohi, vaikka he olisivat kuinka tiellä. Mietin tosiaan vain sitä, että mikseihän vaikkapa lastenkärryäidin omatunto kolkuta, jos hän muiden äitien kanssa keskelle ruuhkaristeystä parkkeeraavat ja alkavat vaihtamaan kuulumisia. Varmasti ko. ihmistyypin arki on raskasta ja ymmärrän toki sen, ettei monella ole mahdollisuutta päästä Hulluille Päiville ilman lasta. Lastenkärryt ovatkin siis sinänsä ookoo, mutta sen sijaan se kummastuttaa, miksei niitä pukkaavien äitien ajatus raksuta siihen malliin, että "tiedostan kärryjeni vievän paljon tilaa, etenkin ruuhkassa, ja siksi hoidan ostokseni ripeästi ja jätän kuulumisten vaihtamisen kahvipöytään".
   
 14. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 384
  Saadut tykkäykset:
  128
  Hullujen Päivien tarjoukset kannustavat nettishoppailijan hintavertailuun, joten tässäpä pieni vinkki niille, jotka ajattelivat täydentää Gilleten terä- ja Oral-B:n harjaspäävarastojaan.

  @ Hullut Päivät

  Oral-B Precision Clean 5kpl - 15.50 EUR (3.10 EUR/kpl)
  Oral-B FlossAction 4kpl - 15.50 EUR (3.88 EUR/kpl)

  Gillette Fusion Manual 12kpl - 32.90 EUR (2.74 EUR/kpl)

  @ Amazon.co.uk Super Saver Delivery (ilmainen toimitus kunhan tilaa vähintään £20:lla)

  Oral-B Precision Clean 8kpl - ~ 16.8 EUR (2.1 EUR/kpl)
  Oral-B FlossAction 4kpl - ~ 9.2 EUR (2.3 EUR/kpl)

  Gillette Fusion Power 8kpl - ~ 16.9 EUR (2.11 EUR/kpl)

  Sinänsä hauskaa, että aioin varta vasten noita, Wok-pannua, häkävaroitinta (Suomen hinnat saattavat pahimmillaan olla tarjouksenkin kanssa kolminkertaiset eikä niissä malleissa, toisin kuin UK-Amazonin parin kybän mallissa, ole edes LCD-näyttöä) yms. katsella Hulluilta Päiviltä, mutta hintavertailun myötä päädyin tilaamaan kaikki ilmaisilla toimituksilla UK-Amazonista. :D
   
 15. vemkki

  vemkki Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.09.2006
  Viestejä:
  3 366
  Saadut tykkäykset:
  142
  Mä taas ostin Hulluilta päiviltä Schott Zwiesel Pure Cabernet -viinilaseja, 27,90e/6 kpl. Sit jälkikäteen piti googlata, että olikos hyvä ostos. UK-Amazonissa 54 puntaa 6 kpl. :cool:
   
 16. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  3 664
  Saadut tykkäykset:
  388
  Taisi olla myös 2 TB levy (merkkiä en muista) 79 euroa. Hyvä hinta mielestäni.

  Ajoitus ja taktiikka ovat avainroolissa. Itse katsoin etukäteen esitteestä itseäni kiinnostavat tarjoukset päiväkohtaisesti.

  Isku 1: Tein ensimmäisen iskun eilen aamulla klo 8.00: Noin minuuttia vaille (Hki keskustan) pääovelle (jossa hullu ruuhka). Hullussa ryysiksessä sisään ja vastapuolen kävelyportaita alas (koska rullaportaissa oli hullu ryysis). Hain heti ensimmäiseksi tuotteen, joka oli prioriteettilistalla nro 1 (Peppi Pitkätossu DVD-boksi paremmalle puoliskolle). Kävellessäni DVD-hyllyjä kohti näin jo kassajonossa olevan nuoren naisen, jolla oli vastaava boksi kädessään. Itse otin todennäköisesti toisen kappaleen hyllystä. Kassalle pääsin yhden ihmisen jonolla. Pyörin vielä hetken alhaalla katsellen mitä muita tarjouksia oli. Miniläppärit näyttivät menevän kuumille kiville (joku HP 199 euroa). Kassoille oli jo tässä vaiheessa hullut jonot ja ainakin joka toisella oli tuo miniläppäri kannossa. Tämän jälkeen menin toiseen kerrokseen etsimään Sandin housuja (prioriteetti 2), joita ei löytynyt. (Saatoin muistaa väärin ja ne tulikin vasta ehkä tänään myyntiin, koska näin ne tänään ja osoittautuivat rumiksi.) Sitten rullaportailin neljänteen kerrokseen taloustavaraosastolle ja ostin etukäteen aikomani Iittalan Teema -sarjan keltaiset astiat (prioriteetti kolme). Rullailin vielä alas ja kävin ex tempore katsomassa oliko Björn Borgin kalsongit tälläkin kertaa tarjouksessa ja olihan ne, mutta jäivät ostamatta koska oli vain rumia väriyhdistelmiä tarjolla. En tullut hulluksi ja selvisin terveenä ulos.

  Isku 2: Tänään ruokatunnilla täsmäisku neljänteen kerrokseen ja Iittalan Gaissa-lasit (4 kpl juomalaseja (22 cl) viskilaseiksi ja 2 kpl grogilaseja (28 cl) vaikka Cokis-laseiksi, kun juhlistaa viikonloppua elokuvan parissa) mukaan. Yllätyin miten väljää oli ruokatunnin aikaan. Hyvin ehdin syödä vielä lounaankin. En tullut hulluksi ja selvisin terveenä ulos.

  Isku 3: No pitihän niitä laseja sitten saada lisää. Hain duunin jälkeen 2 kpl Gaissa-juomalaseja lisää ja ostin 6 kpl highball-laseja (olutlasi 38 cl) drinksukäyttöä ajatellen. Suorastaan maistoin jo Mojiton kielelläni ja mietin, että pitää vielä joskus saada jäämurskaa tuottava jääkaappi, kuten kaikilla muillakin kunnon plazalaisillakin on. Odotin, että tämä olisi ollut pahin aika käydä, mutta yllättävän kivuttomasti meni tämäkin isku. Palloilin sitten kiireettä pidemmän kaavan kautta ja kävin vielä alakerrassakin tsekkaamassa tämän vuoden DVD- ja BD-tarjonnan, mutta ei näkynyt mitään pakottavaa ostohalua herättävää. Itse asiassa suorastaan laimea levytarjonta tällä kertaa. En tullut hulluksi ja selvisin terveenä ulos.

  Isku 4 saattaa toteutua vielä sunnuntaina, kun tulee Swiss Diamondin paistinpannusetti myyntiin.
   
 17. valvoline

  valvoline Member

  Liittynyt:
  17.02.2005
  Viestejä:
  223
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tällä kertaa tuli tuhlattua hieman kolmatta tonnia tuonne, hieman yli kymmenen nimikettä kodinkoneista koiranruokaan. Siinä tämä kevät, ensi kerralla sitten lisää.
   
 18. Arttu78

  Arttu78 Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.04.2005
  Viestejä:
  2 449
  Saadut tykkäykset:
  84
  [​IMG]

  ........................................................[​IMG]
   
 19. Kiila

  Kiila Active Member

  Liittynyt:
  31.01.2001
  Viestejä:
  1 663
  Saadut tykkäykset:
  0
  ^ En ymmärrä :confused: Väärän mallinen lasi ja aromit karkaa vaiko mitä? Ihan tyylikäs tuo mielestäni on.

  Tänään tuli pyörähdettyä Hulluilla ja eipä sielä mitään sen ihmeellisempiä dumppitarjouksia minulle ollut. Odottelin aiempien vuosien G-Star farkku alennuksia mutta täydellä hinnalla olivat kaikki. Tuli oikeastaan ostettua sellaiset tuotteet, mitä olen aiemminkin käpistellyt mutta jostain syystä jäättänyt ostamatta:

  - Razer Goliathus 35x25 hiirimatto 10,90€
  - 3* Iittala Gaissa Grogilasi 28cl 2kpl / 19,90€

  Stockalla tsekkasin, että kaikki lasit ovat bokseissa ja ehjiä. Kotona tutkin hiukka tarkemmin ja voin kyllä sanoa että Iittalan laatu on mitä on. Lasit ovat "vinoja", eli lasin yläosa ei ole tasakorkuinen koko matkalta ja yhdessä lasissa yläosa on muuta lasia ohuempi, siinä on tietynlainen muuta lasia ohuempi ura mikä kiertää koko yläosan. Tasaisempaa laatua saa vaikka Ikeasta :hitme:
   
  Viimeksi muokattu: 09.04.2011
 20. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  3 664
  Saadut tykkäykset:
  388
  Itselläni samansuuntaisia huomioita ko. laseista. Itselläni sattui vielä niin, että yhden lasin reunasta oli lohjennut palanen joten jouduin käymään vaihtamassa seuraavana päivänä. :OI

  Itse olen pohtinut, pitääkö urbaani legenda paikkansa siitä, että Hullujen päivien erät ovat sekundaa. Noissa laseissahan on varmaan joka toisessa jotain pientä, kun oikein tarkkaan katsoo. Löydät varmaan jostain sinunkin lasistasi ilmakuplan.Toisaalta ko. lasien valmistusmenetelmä voi olla aivan erilainen kuin Ikean lasien ja vaatia enemmän käsityötä, jolloin käsityö jättää oman leimansa. Jos selitys on jälkimmäinen, niin asia ei haittaa. Pitäisi mielenkiinnon ja vertailun vuoksi käydä Iittalan myymälässä tarkastelemassa ns. taatusti priimoja laseja.

  Lasien reunassahan kulkee paksumpi reunus, joka lienee sulatettu loppuvaiheessa valmistusprosessia. Varsinkin tätä valmistusvaihetta epäilen hyvin käsityövaltaiseksi.