[Arkistoitu] Hk 3480

Keskustelu osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana gijomon, 02.05.2005.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. gijomon

  gijomon New Member

  Liittynyt:
  02.05.2005
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kokemuksia kyseisestä viritinvahvistimesta?
   
 2. OrganGrinder

  OrganGrinder New Member

  Liittynyt:
  13.10.2005
  Viestejä:
  284
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sattuipa sopivasti sillä itse kaipailisin tietoja myös kyseisestä vahvistimesta. Kunhan vain joku niitä laittaisi tänne :)

  Oletko gijomon itse tutustunut tarkemmin tai löytänyt arvosteluja?
   
 3. Shadow69

  Shadow69 New Member

  Liittynyt:
  20.08.2005
  Viestejä:
  55
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minulla on ollut nyt kyseinen viritin vahvistin noin puoli vuotta ja täytyy sanoa että kun asensin tämän Techniksen tilalle niin tuntui kun äänet olisi tulleet verhon takaa esille.
  Ja lisäksi basso alkoi tuntumaan dynaamisemmalta.Mutta eihän tuo ole ihmekään kun tehoja luvataan 2x 120 w ja virtaa hetkellisesti 45 amp.
  Kyllä siinä jo heilahtaa vaikka minkälainen kartio.
  Ulkonäkö on mun mieleen mutta sehän onkin makuasia .
  Kaukosäätimessä on tarpeeksi nappuloita joista ohjailla laitetta,tosin ne ovat aika epäselvästi sijoiteltu.
  Nyt kun sain hommattua nuo Jamon D590 niin musiikki puoli alkaa olla minun tarpeisiin jo aika lailla kohdallaan .
  Suosittelen lämpimästi ,hintaa tuli täällä Kainuussa 420 €. :thumbsup:
   
 4. OrganGrinder

  OrganGrinder New Member

  Liittynyt:
  13.10.2005
  Viestejä:
  284
  Saadut tykkäykset:
  0
  No jos kaukosäätimessä on paljon nappuloita niin taidan mennä ostamaan heti, sähköllä toimivien laitteiden tärkein ominaisuushan on että voi räplätä kaukosäädintä :hitme: :D

  Leikki leikkinä oletko Shadow69 käyttänyt levysoitinta laitteen yhteydessä? Itse ainakin kuuntelen vinyylejä melko paljon joten ominaisuus on aika tärkeä.

  Miten muuten on laite toiminut, onko mitään ongelmia tai puutteita tullut esiin? Entä oletko käyttänyt laitetta elokuvien kanssa?

  Mites toi VMAx ominaisuus, luin käyttäjien kokemuksia ja sain käsityksen ettei toi ihan joka musiikkityylin kanssa toimi, mitäs mieltä olet Shadow69 tai joku muu, joka on vahvistinta käyttänyt, on tästä ominaisuudesta?

  Toivottavasti näistä kysymyksistä on gijomonillekin jotain hyötyä. :)
   
 5. Shadow69

  Shadow69 New Member

  Liittynyt:
  20.08.2005
  Viestejä:
  55
  Saadut tykkäykset:
  0
  En ole käyttänyt lp levyjen soitossa mutta jos entinen Techniks antoi ääntä niiden kanssa niin en näe mitään syytä että tästäkään ei ääntä lähtisi.
  Elokuvissa olen käyttänyt sen verran että tiedän volyymien pitää olla aika isolla että kuuluisi ja voisi sanoa että vaatii subbarin.Jotenkin tuntuu että elokuvien musiikit ja ääniefektit vaimenevat kun taas musiikki tulee puhtaasti mutta 2 kanava toistoonhan tämä onkin tarkoitettu ja siihen se sopii kuin nyrkki silmään.
  Katselee sillä kyllä elokuviakin mutta näillä lievillä puutteilla,itse punnitsin laitanko elokuvia vai musiikkia varten vahvarin ja kun laskeskelin että musiikki vie 80 % kaikesta käytöstä niin ratkaisu oli helppo.
  Tuo Vmax on ihan hanurista ,en ole saanut toimimaan minkään musiikin kanssa ,entinen surround oli parempi jos semmoista kaipaa.
  H/K on ihmeen vähän netissä keskustelua joten jouduin ostamaan lähinnä laitteen speksien perusteella mutta mitä nyt on kokemuksia niin voin vahvistaa että tiedot pitävät paikkansa.On näillä luukutettu vanhoja OR kajareita niin että voimakkuus oli +5 eikä diskantit edes kärähtänyt joten ei sieltä piikkejä mahtanut tulla. ;)
  Ei muuta kuin investoimaan kyseiseen vahvariiin :king:
   
 6. OrganGrinder

  OrganGrinder New Member

  Liittynyt:
  13.10.2005
  Viestejä:
  284
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jostain luin että toi VMAx toimisi hyvin Jazzin ja Bluessin kanssa, en tiedä pitääkö väite ylipäätään paikkaansa.
   
 7. anttha

  anttha Member

  Liittynyt:
  16.01.2006
  Viestejä:
  415
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen ostamassa mahd. kyseisen vahvarin. Käsittääkseni Vmax on tarkoitettu leffaääniä varten saamaan vähän monikanavaista tuntua kakskanavaiseen värkkiin.
   
 8. Timbee

  Timbee New Member

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onkos muiden 3480 vaffissa tuo laitteessa itsessään oleva volumen säätö melkoisen rimpulan oloinen, ihan kuin olisi kuumaliimalla kiinni? Siis kevyelläkin otteella heiluu.

  -edit- Juu niin, toinenkin "ongelma", katsotaan jos osaan selittää. DVD22 on tuon parina, ja tokihan yhden kaukosäätimen käyttö olisi riitettävä. Mutta. Se remote- piuha on vaffarista kytketty DVD:seen ja toimii, mutta DVD on määritettävä VID1 tuloon, sitä ei saa CD:hen. Tai ainakaan en saanut toimimaan. Ongelmahan tulee että DVD:llä ei voi CD:tä kuunnellessa vaihtaa kappaletta nuolilla...
   
 9. Soll

  Soll New Member

  Liittynyt:
  17.12.2005
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minuakin on ruvennut kyseinen vahvistin kiinnostamaan niin tulipa mieleen kysäistä että onko oletettavissa suurtakin parannusta äänenlaatuun jos moisen hommaa Yamaha rx-v440:n tilalle?
   
 10. Simppa88

  Simppa88 New Member

  Liittynyt:
  31.08.2006
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ite ostin ekaks vahvistimeks tämän. Pitää ostaa parempi äänikortti tietokoneeseen niin saa kokeiltuu mitä 2 kanavalla saa aikaan. En oikeen ymmärrä vielä miten ne oikeen eroaa, mutta 5 kanavainen parempi leffojen katsomiseen ja 2 kanavainen musan kuunteluun? Jos haluu saada orkesterin sohvalle niin onnistuuko sekin 2 kanavaisella. Meinaan sitä että saa säädettyy äänet niin kuin ne kuuluisi konsertissakin :king: ?

  VMAx..Kyllähän toi leffoja vähän korostaa, mutta mulla alkaa kuulumaan vinkumista kun laittaa vmaxin päälle. Tiedä sitten johtuuko tietokoneesta vai mistä.
   
 11. kaarlos

  kaarlos New Member

  Liittynyt:
  17.06.2005
  Viestejä:
  816
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos kuuntelet 2-kanavaäänitteitä (lue: mp3, normaalit cd:t,..) niin monikanavajärjestelmä ei tuo siihen mitään lisää. Pro Logic tietty jakaa takakanaville jotain informaatiota, mutta ei sillä ylletä monikanavaäänitteiden laatuun. Niin ja kyllä sillä hyvällä 2-kanavalaitteistolla saa sen orkesterin soittamaan huoneeseensa, vaatii vaan hyvän laitteiston. :)
   
 12. Simppa88

  Simppa88 New Member

  Liittynyt:
  31.08.2006
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niin juu aivan. Kiva lukea hifi lehteä kun niissä haukutaan 10 000e kaiuttimia ja itellä sellaset alle 200e :hitme:

  Harman kardon HK 3480 on maailman ensimmäinen steroviritinvahvistin, joka hyödyntää VMAx äänitekniikkaa. VMAx äänenmuokkaus tuottaa avoimen ja kuulaan äänikentän kun käytössä on vain kaksi kaiutinta. VMAx piiri luo konserttisalin tai teatterin akustiikan tavallisesta stereoäänitteestä.

  Tollanen lukee tässä ohjekirjassa. Tuo on kyllä ihan hyvä toiminto varmaan kunnon kaiuttimilla ja jos biisejä soitetaan joltain mistä ne tulee hyvä laatusena, MP3 on aika surkeaa. Ja kaiken lisäks mulla kuuluu taustalta vinkuinen kaiuttimista tai kuulokkeista, riippuen kumpia käyttää, kun laittaa VMAxin päälle.
   
 13. Soll

  Soll New Member

  Liittynyt:
  17.12.2005
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuota VMAX:ia tuli kerran kokeiltua ja toista kertaa ei varmaankaan tule. Kuulosti aivan kamalalta musiikki sekä elokuva kun tehoste päällä.

  Eli parempi pysyä vmaxien kanssa Yamahoissa ;)
   
 14. Aazu

  Aazu New Member

  Liittynyt:
  24.11.2006
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  Help!

  Kävin eilen ostamassa tuollaisen HK 3380 vahvistimen, ja tänään jo ilmeni ensimmäinen ?ongelma?. Eli vahvistin menee päälle ja kaikki toiminnot pelaavat normaalisti, mutta ääntä ei sitten tule millään. Jos vaikka laitan CD:n pyörimään ja vaihdan soiton radiosta CD:lle, niin musiikkia kuuluu noin 2sec ja sen jälkeen mykistyy. Sama jos vaikka CD:ltä laittaa radiolle. Prkl eikai se nyt samantien p*skana voi olla? :D

  E: Vika selvisi. En tiedä oikeen mikä pissi, mutta kun kaukosäätimestä vaihtelin kuuntelumodeja, niin alkoi pelaamaan. Ihmeellisiä nämäkin. :)

  E2: Taas alkoi samaa tekemään. Pitänee käydä alan liikeestä kysäsemässä.
   
 15. Ombo

  Ombo New Member

  Liittynyt:
  12.10.2006
  Viestejä:
  152
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ensi viikon alusta, varmaan heti maanantaina tulee kuunteluun tälläinen Hk 3480. Katsotaampa sitten onko siinä mitään eriä Technicsin su-x933:een. On jo tämäkin varmaan aika iänikuinen laite.
   
 16. Ombo

  Ombo New Member

  Liittynyt:
  12.10.2006
  Viestejä:
  152
  Saadut tykkäykset:
  0
  Huhhuijaa. Eroa kuin yöllä ja päivällä. Vaikka volumea kuinka kääntää niin homma pysyy täysin hanskassa eikä puuroutumisesta tietoakaan. Aiemmin oli ongelmana myös että solisti kuului ihmeen vaimeasti, no tietääpä nyt että tämäkin johtui vain vahvistimesta. Muutenkin stereokuva selveni selvästi kuin myös erottelukyky. Ja tietysti mikä parhainta sai ottaa mummon tekemät villasukat pois korvista!

  Taitaapa olla että laite jää suoraan kotia enkä vie enää vehjasta kauppaan.. :)
   
 17. anthon

  anthon New Member

  Liittynyt:
  06.07.2005
  Viestejä:
  108
  Saadut tykkäykset:
  0
  HK:n 3480 kiinnostaa... Kaiuttimina Penaudion Rebel2:t. Meillä on iso, kaksiosainen olohuone ja tarkoitus olisi täyttää sitä musiikilla kahdella kaiutinparilla, eli toiset rebelit olisi hankintalistalla. Kysymys 3480:n omistajille; kuinkahan tuo vahvistin toimii A ja B kaiuttimilla yhtäaikaa? Toiset rebelit olisi olohuonen isommalla puolella ja toiset kirjastohuoneessa. niiden välissä iso avoin parioven aukko.

  Telkku (Pioneerin 436 plasma) saa toimia omilla kajareillaan + subbarilla). Eli ihan musan kuunteluun tulee tää HK.
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.