Hilleritarinat eli frettitarinat

Keskustelu osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana hkj, 19.02.2008.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. hkj

  hkj Avatar Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.09.2003
  Viestejä:
  4 127
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nämä pötkylät ovat nostaneet suosiotaan myös Suomessa (USAssa jo erittäin suosittuja), joten pistetään näistäkin ketju pystyyn.

  Meillä on ollut kaikkiaan neljä hilleriä, kolme poikaa ja tyttö. Pojat ovat leikkaamattomina aika vahvasti myskille tuoksahtavia ja jotkut kuulemma pissivätkin minne sattuu, meillä pojat leikattiin koska muuten kiusasivat leikattua tyttöä hieman liian rajusti. Tytöt on lähes pakko leikata jos niillä ei aio teettää poikasia, muuten anemian vaara on sukukypsäksi tullessa erittäin suuri.

  Lisääkin hillereitä oltaisiin otettu näiden entisten kuoltua (kaikilla pojilla syöpä ja yhtä yritettiin hoitaakin, mutta lemmikeillä syöpähoito on yleensä vain leikkaushoitoa, tytöllä ei diagnoosia, kaikki lopetettu kärsimysten välttämiseksi), mutta allergian takia ei ole voitu.

  Jos koirat ja hillerit totutetaan toisiinsa, niin tulevat yleensä toimeen keskenään, luonteeltaan hillerit ovat jotain kissojen ja koirien välimaastosta. Nukkuvat todella paljon, mutta hereillä ollessa meno on aivan mahdotonta, kaikki paikat tutkitaan perusteellisesti ja ruokaa yritetään piilottaa milloin minnekin. Älykkäämmille ;) yksilöille voi opettaa vaikka mitä, mutta toisilla yksinkertaisimmatkin temput tuottavat vaikeuksia.

  Hilleri on pop.
   
 2. peergunt

  peergunt Member

  Liittynyt:
  21.02.2007
  Viestejä:
  683
  Saadut tykkäykset:
  7
  Neljä? 3 + 2 != 4
  Anteeksi offtopic ;)
   
 3. hkj

  hkj Avatar Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.09.2003
  Viestejä:
  4 127
  Saadut tykkäykset:
  0
  Korjattu :)
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.