Hill Street Blues alkaa Yle FST5:llä

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana dispe, 21.08.2008.

 1. 100mo

  100mo Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  25.06.2001
  Viestejä:
  927
  Saadut tykkäykset:
  23
  Loistouutinen, digiboxini oli 2. kauden 17. jakson kohdalla nauhoittanut väärää kanavaa, nyt saan tuon puuttuvan jakson kokoelmiini!
   
 2. cityjeesus

  cityjeesus Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.02.2004
  Viestejä:
  2 314
  Saadut tykkäykset:
  4
  Mitäs näille tiistai- ja keskiviikkoaamujen "uusintojen uusinnoille" nyt tapahtui, kun ei näy enää ensi viikosta lähtien tulevan. Ei kyllä näytä löytyvän ohjelmakartasta tulevinakaan viikkoina näitä aamu-uusintoja, joten olivatkohan nämä extra-esitykset nyt sitten tässä? Olen tallennellut näitä jaksoja tästä 3. kaudesta eteenpäin, kun dvd-julkaisua ei ilmeisesti tarvitse lähitulevaisuudessa odotella, joten aika huolella ottaa päähän, jos projekti menikin nyt näiltä osin puihin.

  Ei kenelläkään satu olemaan parempaa tietoa näiden aamu-uusintojen kohtalosta?
   
 3. Samppa

  Samppa Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 057
  Saadut tykkäykset:
  16
  Ensi viikolla (24.8. alkaen) nuo aamuiset uusintojen uusinnat taas jatkuvat.

  "Varsinaisissa uusinnoissa" on kuudes kausi jo aluillaan ja Bunzkin liittyi vihdoin vahvuuteen. Tässähän alkaa jo huolestuttaa, kun enää vajaat kaksi kautta tätä herkkua jäljellä.
   
 4. Samppa

  Samppa Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 057
  Saadut tykkäykset:
  16
  Vaikka tänään ei jaksoa jääkiekosta johtuen esitetäkään, niin huomisella pikauusintapaikalla (kello 15:17) näyttäisi ohjelmatietojen mukaan tulevan juuri se jakso, jonka tänäänkin olisi pitänyt tulla.
   
 5. cityjeesus

  cityjeesus Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.02.2004
  Viestejä:
  2 314
  Saadut tykkäykset:
  4
  Ja taas pukkaa kesätaukoa uusintojen uusinnoille, eli näille aamuesityksille. Varsinaiset uusinnathan loppuvat tänään, kun viimeinen jakso pyörähtää ruutuun (huomenna vielä tietenkin se 2. esitys).

  Tuon aamuesitysten tauon olisi fiksumpi ohjelmakartan suunnittelija kyllä ajoittanut toisin, sillä nyt mennään idioottimaisesti katkolle, kun 6. kauden jaksoja olisi enää kaksi esittämättä. Vetämällä kausi loppuun ennen kesätaukoa oltaisiin voitu näppärästi jatkaa näitä uusintojen uusintoja syksyllä suoraan 7. kauden alusta. Mutta ei. Ja toivoa sopii, että nämä aamuesityksetkin viedään loppuun asti, vaikka tämä varsinainen uusintakierros tänään loppuukin.

  Olipas sekavaa.
   
  Viimeksi muokattu: 09.06.2011
 6. cityjeesus

  cityjeesus Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.02.2004
  Viestejä:
  2 314
  Saadut tykkäykset:
  4
  No niinpä tietysti, niinhän siinä sitten kävi kuten uumoiltiin, eli aamu-uusintoja ei enää syksyllä jatkettu. :grr:

  Voi pärkke ja kele, todella tökeröä toimintaa Yleltä. Asiaa ei vaivauduttu edes kommentoimaan, toisin kuin yleensä, kun sähköpostilla olen esitysaikoja ym. tiedustellut - nyt jätettiin vaan tylysti vastaamatta.

  Olisivat nyt edes näyttäneet tuon 6. kauden loppuun saakka tuolloin keväällä, mutta ei, aamuesitysten seuraajille jäi nyt luu käteen ja sarja kesken. Kaksi viimeistä jaksoa kuudennelta kaudelta jäi itseltäni puuttumaan, eli täydellistä Hill Street -kokoelmaa ei nyt saatu kokoon, ja sekös syö miestä rotan lailla.:OI