Hiljentyneet plazalaiset

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana Blizzard, 23.01.2004.

 1. Plisukainen

  Plisukainen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 957
  Saadut tykkäykset:
  164
  Käytän jatkossakin Dvdplazaa pääasiallisena sivustona, mitä tulee elokuviin tai kotiteatterilaitteisiin. Joskus tulee syynättyä muutakin. Vuosien saatossa suosiossa tulee vaihtelua, ja sivuston pitäisi pystyä muuttumaan ja palvelemaan aikansa kuluttajia sekä sivuston käyttäjiä. Jokatapauksessa foorumilla tapahtuva keskustelu on asiallista lähes aina, ja ollut peeloilulta sekä muulta häröilyltä kiitettävän hyvin turvassa. Tästä ansiota kuuluu myös modeille. Ja tämän takia viihdynkin täällä. Seuraavassa joitakin ehdotuksia jatkotoimintaa ajatellen

  - Sivuston nimi (olkoonkin kuinka legendaarinen tahansa) viittaa poismenevään formaattiin, joten nykyisenä teräväpiirron aikana nimen olisi jollain tavalla hyvä viitata HD-nimikkeeseen tai sitten täysin uusi nimi.
  - Pääfoorumeiden järjestelyä. Esim Bluray/DVD ymv -laitteiden yhdistäminen omaksi otsikoksi. Streaming-palveluiden kategorisointia mietittävä. 3D puolelta tarvittaneen ainoastaan 3D-bluray tai vastaava. Näitähän olisi vaikka kuinka, tuossa vain pari esimerkkinä.
  - Jonkun topiikin-> 2 tai 3 vuotta vanhojen (edellisen viestin lähetys) keskustelujen näkymistarpeellisuutta katsottava. Karsii tod.näk aika paljon turhaa tauhkaa pois. Tai sitten näille jokin vanha arkisto, josta niitä voi erikseen etsiä.
  - Mihin ovat kadonneet käyttäjien kattavat arvostelut leffoista sekä kiekoista (Etusivun leffa-arvostelut)? Vai nähdäänkö tätä enää ollenkaan tarpeelliseksi...
  - DVDplaza suosittelee ajatusmallia kannatetaan täältäkin.

  Tässä nyt pikamietinnällä jotain...ja ainiin, CHATTI kuntoon :D
   
 2. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 168
  Saadut tykkäykset:
  540
  Hyvää, kypsää analyysia!

  Muillakin hyviä pointteja.

  On sääli, että palsta on tuuliajolla. Nyt alkaisi olemaan ylläpidolla viimeiset hetket tehdä jotain (edes alueiden supistaminen alkutöiksi!). Rakentavia ideoita olisi varmasti saatavilla käyttäjiltä yllin kyllin, jotta plaza säilyisi edelleen jatkossakin merkittävimpänä alan harrastajien kohtaamispaikkana.
   
 3. Pazze

  Pazze Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.09.2003
  Viestejä:
  4 949
  Saadut tykkäykset:
  110
  Kirjoittakaa ja tuottakaa sisältöä, niin sillä tää eloon lähtee. Toki kaiken tiedon löytää muualta googlaamalla, mutta jos Plaza halutana pitää hengissä, niin ei se muuten pysy kuin tuottamalla sisältöä tänne. Ehkä tämän saitin mahdollisuudet ovat siinä, että täällä voisi höpistä uusista vempaimista ja kertoa niistä omakohtaisia kokemuksia. Toisekseen täällä voisi olla aktiivisempi keskustelu sisällöstä, mitä leffoja / pelejä / levyjä jne. on tullut katseltua / pelattua / kuunneltua. Itse ainakin olen kokenut muutamien käyttäjien antamat arvosanat hyvin hyödyllisiksi. Jos herra xyz antaa leffalle arvosanan 4, on hyvin todennäköistä että se on myös minun mielestäni vähintään kelvollinen raina. Remppaketjut ja Pyhitetyt tilat elokuvanautinnoille on myös mielenkiintoisia, tosin muutama sisäisen sisustajahomon omaava kankiperse on pilannut nekin keskustelut. Heidän tapansa kun on ainoa oikea, kuka omia viritelmiään viitsii esitellä. Eli noilla osa-alueilla toivoisin totuudentietäjien pitävän turpansa kiinni, jos ei löydy positiivista sanottavaa.

  Mika vois varmaan itse vähän karsia noita osastoja. Jos osatolle on tullut alle 10 viestiä puolessa vuodessa, niin sen ehkä voi yhdistää jonkun toisen kanssa.

  Missä Mika muuten on? Kiinnostaako sitä tämä saitti enää? Jos ei kiinnosta, niin voisikohan kuvitella että ottaisi jonkun apulaisen...

  Ja chätti pitäisi saada kuntoon, sillä kaipaan chätissä pyörinyttä sakkia. Ne kun on kivoja.
   
 4. vemkki

  vemkki Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  10.09.2006
  Viestejä:
  3 470
  Saadut tykkäykset:
  170
  Niinpä. Aktiivikäyttäjien joukko on edelleen sen verran suuri, että siitä joukosta varmasti löytyisi apua jelppimään muutoksissa, jos itseltä suurin into on vähän hyytynyt.
   
 5. x_jmt_x

  x_jmt_x Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  18.08.2006
  Viestejä:
  7 419
  Saadut tykkäykset:
  406
  Nyt on pakko kysyä kaiken uhalla, että mihin ketjuihin viittaat? Yritän seurata noita aktiivisesti ja on mennyt itseltä ohi.

  Toivottavasti tämä ei tarkoita, että sisäisen sisustajahomon omaava kankiperse löytyy peilistä...
   
  h3mb3 tykkää tästä.
 6. systeemi

  systeemi Käyttäjä

  Liittynyt:
  27.07.2007
  Viestejä:
  370
  Saadut tykkäykset:
  7
  Niin omista ketjuista/projekteista sen verran että kun olen niitä pystyyn laittanut niin kommentointi on ollut asiallista jne... Toki nyt vaan ei ole ollut isompaa meneillä ja tuon autohifin missä nytkin touhuan sen kiinnostavuus täällä on ollut aika pientä. Ei kehtaa kirjoitella romaaneja jos ei ole lukijoita/kommentteja. Ehkä on ollut kertojassa vikaa ettei ole "suosiota" saavuttanut. Lisäksi aina kun kertoo omista projekteista ja laittaa näytille tulee samalla laitettua oma työnjälki ja "asiantuntijamattomuus" kyseenalaiseksi. Eli moniko on halukas kirjoittamaan ja ottamaan siitä seuraavan "palautteen" vastaan.

  Mutta ilman muuta näen että se on samalla itselle oppimisen ja kehityksen paikka kun julkaisee kirjoitelmia ja ajatuksia....Siinä voi kaikesta huolimatta oppia jotain.
   
 7. marcoolio

  marcoolio "JTX: en wareta" Tukijoukot

  Liittynyt:
  23.09.2002
  Viestejä:
  4 511
  Saadut tykkäykset:
  8
  Koitin äsken vilkaista onko chatissa vanhoja tuttuja. Ei koko viritys sitten toiminutkaan enää. :/
   
 8. Takeshi666

  Takeshi666 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  08.01.2003
  Viestejä:
  1 998
  Saadut tykkäykset:
  12
  Onko mua kukaan kaivannut? Ei?

  Ymmärrän kyllä yskän, tein äsken kauhean virheen - menin lukemaan vanhoja viestejäni kymmenen vuoden takaa. Reaktioni niihin oli luokkaa "vittu mikä idiootti".
   
  h3mb3 tykkää tästä.
 9. Bumer

  Bumer Goodfella Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.09.2004
  Viestejä:
  1 689
  Saadut tykkäykset:
  4
  x2 ;)
   
  h3mb3 tykkää tästä.
 10. petepas

  petepas Elämme fataaleja aikoja Tukijoukot

  Liittynyt:
  30.01.2005
  Viestejä:
  2 441
  Saadut tykkäykset:
  4
  Monta vuotta vierähtänyt ettei juurikaan ole Plazalla tullut vierailtua mutta jotenkin viime aikoina on ruvennut tuntumaan että pitää palata o_O

  Kotiteatterihommat jääneet aika vähälle vaikka vehkeet on edelleen käytössä. Musiikin kuuntelua olen enemmänkin harrastanut. Voisihan tuon tykin uusia josko sitä vaikka sitten innostuisi uudestaan...
   
 11. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  7 554
  Saadut tykkäykset:
  615
  Itse mielellään toivottaisin vanhat patut takaisin juttelemaan tänne. Paljon hyvää tietotaitoa ja mielenkiintoisia keskusteluja on jäänyt pois.
   
 12. Liekinheitin

  Liekinheitin Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 433
  Saadut tykkäykset:
  68
  Sibelius-ketju sai kaipaamaan Mahoneya takaisin. Siinä oli kaveri omaa luokkaansa tiettyine mielipiteineen, kuten Pekko-hehkutuksineen :) Vieläkö sitä nukutaan vain pari tuntia per yö? Melkein veikkaisin että ei, mutta ihan sama, harmillisesti jäänyt erakoksi.

  Henk. koht. en aina edes ihan ymmärrä, että joku jonkin foorumin jättää. Jos nettiä edelleen käyttää ollenkaan, niin luulisi edes silloin tällöin olevan aikaa pistäytyä sanomassa vaikka muutaman sanan. Mutta ei kai sitten.
   
 13. Gravehill

  Gravehill Käyttäjä

  Liittynyt:
  10.04.2004
  Viestejä:
  155
  Saadut tykkäykset:
  13
  DVDplaza ei ole ainoa keskustelupalsta joka on hiljentynyt muutaman vuoden aikana selvästi. Syitä on varmaan monia, mutta yksi isoin on varmaan keskustelun ja ihmisten ajankäytön siirtyminen mm. facebookkiin. Toinen syy voi olla ihan siinä, että se nuori porukka mikä kirjoitteli aikoinaan ahkerasti, ovat elämäntilanteessa jossa aikaa keskustelupalstoille ei ole (perhe, duuni yms.) tai on vain kasvettu ulos.

  Onhan DVD- ja Blu-ray-leffat arkipäiväistyneet ja siihen ei sisälly sellaista uutuudenviehätystä ja innostusta kuin vuosia sitten. Kulutustottumukset ovat muuttuneet rapiassa 15 vuodessa.

  Itse olen myös samaa mieltä siitä, että noita alaforumeita on ihan liikaa.

  Nuorempi sukupolvi voi kokea myös tällaisen perinteisen keskustelupalstan vanhanaikaiseksi. Diginatiivit ovat kasvaneet hieman erilaisessa "ympäristössä", missä meille hieman vanhemmille tällainen oli aikoinaan uutta ja ihmeellistä.

  Jorinat tässä omalta osalta.
   
  h3mb3 tykkää tästä.
 14. Pazze

  Pazze Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.09.2003
  Viestejä:
  4 949
  Saadut tykkäykset:
  110
  Chätti on kunnossa, joten sinne kaivataan lisää keskustelua. Kaikki sinne puhumaan mukavia mukavista aiheista. Harry, Coolio, Cane, Jaded voisivat kanssa palata linjoille. Aika hyvin muut siellä ovatkin edes käyneet.
   
 15. Pazze

  Pazze Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.09.2003
  Viestejä:
  4 949
  Saadut tykkäykset:
  110
  Chat on aika hiljainen nykyään.
   
 16. jodorowsky

  jodorowsky Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  18.09.2011
  Viestejä:
  1 311
  Saadut tykkäykset:
  82
  Heh kävin joskus vuosia sitten yhden kerran chatissa niin kyselin mitä kuuluu niin sanoivat että painu vittuun
   
  Recce ja TheRealThing tykkäävät tästä.
 17. big j

  big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.02.2002
  Viestejä:
  3 391
  Saadut tykkäykset:
  111
  Mitäs ihmettä se tuollainen pelleily. Syylliset esiin ja äkkiä. Nykyäänhän tuolla on ollut jo pitkään sellainen leppoisan rauhallinen meininki, joten eikun sinne vaan. Joskus toki pitää purkaa fiiliksiä vaikkapa jostain paskasta elokuvasta/sarjasta, mutta nehän kyllä kestää sen. Taitaapi olla paikka vähän piilossa käyttäjiltä. Tuolta ylälaidan muuta-pikalinkeistä mestoille.
   
 18. Jazo

  Jazo Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  24.10.2004
  Viestejä:
  4 416
  Saadut tykkäykset:
  3
  Valitettavasti huhut hiljentymisestäni ovat olleet vääriä. Olin vain 9 vuoden ajan sellaisessa muistamattomuuden tilassa etten muistanut salasanaani tänne. Nyt kuitenkin sain sen päähäni ekalla sivun avaukselle tälle iltaa.
   
  Hippo, kmruuska ja TheRealThing tykkäävät tästä.
 19. Valentino

  Valentino Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  07.03.2008
  Viestejä:
  546
  Saadut tykkäykset:
  43
  Voihan tuohon hiljenemiseen olla luonnollinenkin syy eli ns. luonnollinen poistuminen. Ja jää vain nähtäväksi, miten monta plazalaista korona tulee viemään...
   
 20. 71 dB

  71 dB Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  19.01.2005
  Viestejä:
  10 242
  Saadut tykkäykset:
  384
  Ei taida plazalaisista kovin moni olla riskiryhmäläisiä? Yli 60-vuotiaita taitaa olla aika vähän täällä? Toki, viehän se viikatemies nuorempiakin...