Hiekka/kalkkimaalaus

Keskustelu osiossa 'Tee Se Itse' , aloittajana JoseK, 05.08.2010.

 1. JoseK

  JoseK Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.09.2006
  Viestejä:
  54
  Saadut tykkäykset:
  0
  Soveltuuko hiekka/kalkkimaalit kaiutinkoteloiden pinnoittamiseen? Olisi tarkoitus pinnottaa pienet kaksitiekajarit mattavalkoisella, mutta tuli mieleen että semmoinen hiekkamainen, mutta ehkä myös pyyhittävä pinta olisi mieluinen. Ei kiiltävä mutta ei ihan liian karkeakaan. Vähän samanlaista haen kuin Q-Acousticin 2020 graniitti-sarjan kaiuttimien pinnat. Saisiko semmoisen pinnan kotikonstein jotenkin?

  -J
   
 2. Electron

  Electron Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  09.05.2003
  Viestejä:
  1 095
  Saadut tykkäykset:
  38
  Kyllä soveltuu hiekkamaalit oikein hyvin. Myös himmeällä sisustuslateksilla samantapaisen pinnan. Kannattaa käyttää superlon telaa jos et halua kovin röpyliäistä pintaa.

  Miksi muutes kaiuttimen pitäisi aina olla teräväkulmainen viilulaatikko?
   
 3. JoseK

  JoseK Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.09.2006
  Viestejä:
  54
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niinpä! Itse ainakin jo kyllästynyt. AW6i-pönttöihin ois nyt luvassa rankat kulmien pyöristykset ja uusi pinta. Pitää tosiaan harkita vetääkö tuolla himmeällä sisustuslateksilla vai jollain Tierrafino T-paintin tapaisella tekstuurimaalilla. Muutenkin huone saamassa täysin uuden sisustuksen niin tummanpunaisella lakalla vedetyille telkänpöntöille pitäisi saada uutta ilmettä myös. Niin ja noilla maaleilla välttyy turhalta "kiilloitteluilta". :D Minkähänlaista hiekkaa kannattaisi tuohon lateksimaalliin sekoittaa, tuskin ihan pihalta haettua omilla siivilöillä siivilöityä hiekkaa kannata käyttää? Pinnasta pitäisi saada luonnon tai kirkkaan valkoinen.
   
  Viimeksi muokattu: 08.08.2010
 4. Takiainen

  Takiainen Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.03.2010
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tikkurilan tuotteista löytyy ainakin "Tunto" tuotemerkillä olevat struktuuripinnoitteet. Löytyy kahta karkeutta hieno ja karhea. Molempia saa sävytettyä ulko- ja sisämaalikarttojen sävyihin. Kokeilemisen arvoinen tavara myös tuohon käyttöön.