Hei kaikki trabant.dna.fi aikana liittyneet, mitä te teette nykyään?

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana Jarkko G., 07.03.2018.

 1. Jarkko G.

  Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2001
  Viestejä:
  12 992
  Saadut tykkäykset:
  37
  Aikaa on kulunut hurjasti siitä kun trabantin/dvdplazan löysi ja elämä on vienyt eteenpäin.
  Ajan myötä aivovamma parani ja se intensiivisin leffakeräily lopahti. Koskaan en astunut siihen dvd -> bluray päivitys junaan mukaan, vaikka silloin tällöin tuleekin elokuvia myös uudemmassa formaatissa hommattua.

  Elokuvakokoelmani ei myöskään tehnyt minusta miljonääriä, vaikka tuhansia ja taas tuhansia euroja siihen tulikin upotettua. Parasta on ollut huomata että isosta kokoelmasta on löytynyt lapsille myös katsottavaa.

  Surullista on huomata että keskustelufoorumit ovat kuolleet. Kaipaan sitä aikaa kun DVDPlaza/trabant.dna.fi oli elämä ja se ykköspaikka internetissä. En osaa mukautua nykyaikaan ja ottaa redditiä samanlaiseksi keskustelukanavaksi.
   
  Pulse+, Raimo, Samppa and 7 others like this.
 2. Recce

  Recce Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  2 968
  Saadut tykkäykset:
  244
  Plaza kuukahti hyvinkin nopeasti, Murobbs jaksaa vielä puuskuttaa jotenkin. Leffakeräilyn lopetin jo aikoja sitten, itseasiassa myin/annoin pois kaikki fyysiset levyt n 6kk sitten. Ei enää korista leffahyllyt seinillä!
   
  JTX tykkää tästä.
 3. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  8 116
  Saadut tykkäykset:
  832
  Jarkko G., enpä olisi ikinä enää uskonut. :)

  plazaa tulee edelleen seurattua päivittäin. Eihän täällä enää samanlainen meno ole kuin ennen, mutta ihan hyvin olen tietoa saanut asioista, jotka kiinnostaa. Tykeistä ja leffoista on edelleen juttua ja sehän se tärkeintä.

  Itse en ole plazaa korvannut millään toisella foorumilla. Muroa en koskaan ole seurannut. Ja luulen, että monilla oman elämän muutoksetkin ovat saaneet aikaan sen, että foorumin seuraaminen lopahtaa. Kyllä täällä edelleenkin on ihan kivaa, vaikka omakin jäsenyys on kohta aikuisiässä. :)

  Ulkomaisista foorumeista avsforumia tulee lueskeltua ja joskus jostain kiinnostavasta aiheesta pari viestiä kirjoitettuakin.

  Plaza varmasti menestyisi hieman paremmin, jos Mika jaksaisi/voisi panostaa siihen enemmän. Välillä on search rikkiä päiviä ja välillä jokin muu juttu. Sekä myös pitäisi olla muutamia aktiivikäyttäjiä, jotka voisivat uutisia/arvosteluja yms. laittaa. Joskus aikanaan tuli tätäkin sivua luettua päivittäin https://www.dvdplaza.fi/reviews/ mutta eipä ole tuonnekaan kukaan mitään vuosiin tehnyt.

  En vielä plazaa kuoppaisi. Ehkä tämä ei ole enää samanlainen paikka kuin ennen, mutta kyllä täällä vielä osaavaa porukkaa juttelee eikä täällä pahemmin mitään trollejakaan ole.
   
  Pazze, Samppa, JTX and 2 others like this.
 4. Recce

  Recce Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  2 968
  Saadut tykkäykset:
  244
  Plaza on siinä mielessä rento että röllejä ei pahemmin ole, kun taas Muro on niitä pullollaan.
   
  JTX tykkää tästä.
 5. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 672
  Saadut tykkäykset:
  720
  Kyllä sitä on tullut mietittyä, mihin Jarkko G:kin hävisi plazalta. Eli mukava nähdä sinun kirjoittavan tänne.

  Trabantin aikaan en ole varma tuliko edes lurkattua, mutta uskallan siitä huolimatta kuitenkin vastata, kun omakin jäsenyys jo teini-iässä kuitenkin. :)

  Varmasti moni asia vaikuttaa.

  Monella vanhemman polven jäsenellä elämä on kuljettanut: työ vie aikaa eri tavalla kuin ennen, perhettä tullut jne.

  Toisaalta itse pidän yhtenä notkahduskohtana sitä kun maailma siirtyi mobiiliaikaan. Ei se vain ole sama lukea ja varsinkaan kirjoittaa mobiililaitteella. Tapatalk on tähän hyvä apu, mutta kaikki ei sitä tietenkään käytä. Nyt tälläkin hetkellä kuitenkin 133 rekisteröitymätöntä (22 rekisteröitynyttä) lurkkailee plazalla eli tietoa kuitenkin haetaan ja luetaan palstaa. Kulta-ajat ei välttämättä enää palaa, mutta muutaman kymmennen aktiivin porukkakin saisi tällaiselle palstalle aikamoisen kuhinan aikaan. Mukavia ja mielenkiintoisia keskusteluita kaikesta huolimatta edelleenkin ja tiedon aarreaitta koko palsta.

  Kehittämisehdotuksiakin on matkan varrella heitelty, yksi rakentavimmista on ollut vähentää alapalstojen määrää, joka on aika raju jos palstalle tulee ensimmäistä kertaa käymään.

  Myös medioiden maailma on muuttunut parissakymmennessä vuodessa. DVD:t oli kuuminta hottia perustamisaikaan, uutta ja jännittävää. Kotiteatterilaitteistot alkuvaiheissaan, elettiinhän vielä kuvaputkien aikaa. Kaikki on parantunut laadullisesti ihan älyttömästi tässä matkan varrella ja kaikesta on netissä tietoa ihan älyttömästi paljon enemmän. Toisaalta edelleen hauskaa lukea uusista virtauksista ja niistä fyysisistä mediajulkaisuistakin (ja ei, en ole hävittänyt fyysisiä levyjä, pikemminkin edelleen keräilen lisää). Kotiteatteriasiat kiinnostavat edelleen ja voi kai sitä jonkinlaiseksi harrastukseksikin sanoa näiden kaikkien vuosien jälkeen. Tähän erona vaikka tietokonekeskeiset palstat, jotka eivät jaksa kiinnostaa kuin ajoittaisessa tarpeessa.

  Itselleni tämä on edelleen verkon tukikohtia, ellei keskeisin tukikohta tsekata mitä uutta tapahtunut. Samoin suhtautuminen on ikään kuin laajennettuun kaveripiiriin. Monesta kirjoittajasta on monituisten viestien lukemisen jälkeen tullut eräällä tavalla tuttuja kuitenkin. Maailma olisi tylsempi paikka ilman plazaa. Siitä kuuluu kiitokset kaikille teille!
   
  Pazze, JTX, nepa and 2 others like this.
 6. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 710
  Saadut tykkäykset:
  302
  Muistaakseni en ole trabantin aikaan liittynyt tänne vaikka silloin jo tuli foorumia lueskeltua, mutta kommentoin nyt sen verran että en ole lopettanut fyysisten levykäisten ostelua, en edes CD-levyjen ostelua - mutta katson kyllä aika tarkkaan mitä tulee ostettua. Jotain epämääräisiä heräteostojakin toki tulee välillä tehtyä. Fyysisen median hyvä puoli on se että se ehkä toimii vielä sittenkin jos netti/tv/yms ei toimi. Kun pistorasiastakaan ei saa sähköä ja yhteiskunta on romahtanut, voi käynnistää aggregaatin ja napsauttaa bd-soittimen ja telkkarin päälle ja katsella leffoja ja sarjoja ja muistella mennyttä maailmaa... :)
   
  TheRealThing ja JTX tykkäävät tästä.
 7. Jarkko G.

  Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2001
  Viestejä:
  12 992
  Saadut tykkäykset:
  37
  Vaikka leffakeräily loppunutkin niin rakkaus elokuviin on säilynyt.
  Oma kokoelma siirrettiin ensin kansioihin, kansipapereineen. Myöhemmin tyhjensin hyllyt ja laitoin levyt cd-taskuihin ja pieniin laatikoihin (kansipaperit tallessa kellarissa). Välillä unohdan että miten hyvä kokoelma itsellä olikin, siksi noiden kansioiden selaaminen onkin yhtä juhlaa joskus. Edelleen katsomattomiakin on varmaan pari sataa.
   
  nepa, TheRealThing ja JTX tykkäävät tästä.
 8. miksu

  miksu Amatööri - monella tapaa Tukijoukot

  Liittynyt:
  02.04.2001
  Viestejä:
  1 682
  Saadut tykkäykset:
  5
  Trabant/Plaza-jäsenyyteni on vuoden kuluttua täysi-ikäinen, ennen rekisteröitymistä tuli vieraana haettua tietoa kotiteatterijuttuihin jota ei ainakaan silloin muualta löytänyt. Poikkeuksetta täältä sai ja saa edelleen apuja ja neuvoja mitä omituisempiin kysymyksiin. Laitteisto on pysynyt staattisena jo vuosia joten enää ei ole ollut tarvetta kysyä neuvoja. Valitettavasti oma tietämys on jäänyt niin vanhoihin juttuihin, että ei itse osaa vastata tämän päivän kysymyksiin. DVD Plazan uudet viestit tulee katsottua muutaman kerran viikossa.

  Levyvarasto karttuu 1-2 levyn vuosivauhdilla, vuokraleffoja menee ehkä kerran kuukaudessa. Nettitoistoa tulee myös jonkun verran hyödynnettyä. Nyt 6- ja 8-vuotiaat pirpanat ovat jo usean vuoden ajan nauttineet ja vähän jännittäneetkin, kun lähes pimennetyssä huoneessa saa katsella piirrettyjä elokuvia ja lasten musiikkivideoita screeniltä.

  Kiitos Mikalle ja kaikille forumin käyttäjille, moni juttu oliisi mennyt vaikeimman kautta tai jäänyt kokonaan selvittämättä ilman tätä palstaa.
   
 9. 71 dB

  71 dB Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  19.01.2005
  Viestejä:
  10 859
  Saadut tykkäykset:
  580
  Mitä lie ovat Trabant-ajat olleet, mutta itse rekisteröidyin 2005 pari vuotta ehkä sen jälkeen kun olin palstaa lueskellut. Pelotti tulla asiantuntijoiden sekaan, mutta kyllähän se sitten sujui meikäläiselä arka-jalaltakin. Apple pilasi maailman sitten iPhonella 2007. Ei tietysti heti, mutta näin vuosikymmenen jälkeen voi vain muistella wanhoja hyviä aikoja, kun ihmiset viettivät aikaansa keskustelufoorumeilla Twitterin sijaan (#saakelinhashtagit), Nokia oli maailman suurin kännykkäfirma, eikä tarvinnut säästää koulutuksesta ja vanhustenhoidosta kestävyysvajeen takia. Mutta omena putosi päähän ja tässä ollaan. Jos Trump orkestroi kauppa-sodan pystyyn, niin päähän alkaa tippumaan kookospähkinöitä.

  Blu-ray -lättyjä kertyy muutama tusina vuodessa. Kertyisi enemmänkin, ellei tarjonta olisi niin perseestä. Edes Anttilaan ei pääse enää lättyjä hypistelemään. Kai sitä pitää vain iloita siitä, että uusimmat Dwayne Johnson-pullistelut ja Marvel-pätkät saa tilattua netistä, joskus jopa alekoodilla. The Rock rulettaa toki, mutta leffat missä mies viilettää ovat vaan aina täyttä skeidaa (lue: eivät yhtään meikäläisen makuun).
   
  nepa, Noita ja JTX tykkäävät tästä.
 10. sokka

  sokka Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  10.10.2003
  Viestejä:
  5 728
  Saadut tykkäykset:
  299
  Olen näköjään kirjautunut 2003 tänne. En muista noita aloitus aikoija. Pyörin aika pitkään Hohdon forumilla. Sen jälkeen pikkuhiljaa tälle puolelle. Vähiin nämä on käynyt. Facebookin puolella on jotain ryhmiä. Levyt on lähes kadonneet kivijalasta. Kaikki pitää tilata muualta. Tosin helpompaa tuo on, mutta ois kiva käydä välillä hypistelemässä. Tuntuu, että Pieni Leffakauppa on oikeasti ainut, missä sitä pääsee nykyään tekemään. Tulossa vanhaksi jo nyt?
   
  JTX tykkää tästä.
 11. 71 dB

  71 dB Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  19.01.2005
  Viestejä:
  10 859
  Saadut tykkäykset:
  580
  Viitisen vuotta sitten alkoi tuntumaan, että sitä on tullut vanhaksi ja pitäisi kuolla pois nuorempien tieltä. Kuinkakohan vanhalta tuntuu 60-vuotiaana? Tuntuu, että elämme 23-vuotiaiden maailmassa.

  1998vs2018.png
   
  JTX ja sokka tykkäävät tästä.
 12. Jarkko G.

  Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2001
  Viestejä:
  12 992
  Saadut tykkäykset:
  37
  Pienessä leffakaupassa olen käynyt vaihtamassa levyjä pari kertaa vuodessa.
  City-Centerissä (makkaratalo) on Rosebud-kirjakauppa joka tarjoaa myös ihastuttavan kattavan elokuvavalikoiman. Siellä sai hieman vanhaa Anttila fiilistä, mutta sillä erolla että juuri ne "uudet marvel, the rock yms rätätätätä julkaisut" eivät ole pääosassa.
   
  JTX tykkää tästä.
 13. sokka

  sokka Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  10.10.2003
  Viestejä:
  5 728
  Saadut tykkäykset:
  299
  Miten mä en ole tästä aikaisemmin kuullut!? :eek: Pakko mennä piipahtamaan. Kiitos vinkistä.
   
  JTX tykkää tästä.
 14. 71 dB

  71 dB Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  19.01.2005
  Viestejä:
  10 859
  Saadut tykkäykset:
  580
  Kiitos Jarkko vinkistä! Rosebudin asiakasmäärä saattoi tuplaantua postauksesi ansiosta. :)

  En myöskään uskonut, että Pieni Leffakauppa olisi vielä 2018 hengissä. "leffa"-divareissa on toivomme...
   
  JTX tykkää tästä.
 15. Aceman

  Aceman Shot down in flames!

  Liittynyt:
  23.02.2000
  Viestejä:
  3 602
  Saadut tykkäykset:
  148
  Käydään nyt pokkaamassa veks tämän threadin reliikkisarjan "vanhin rekisteröinti trabantille evö" -palkinto. Kiitos, kiitos. Muut 2000-sarjan mallit ovat varmaan jo kuolleet pois tai keksineet itselleen jotain kehittävämpää tekemistä?

  Oli miten oli, täällä tulee edelleen käytyä säännöllisesti vilaisemassa uusia keskusteluja, vaikka osallistuminen niihin onkin jäänyt aika vähiin. Sosiaalisen median kierrän muutenkin kaukaa, ei vaan nappaa. Siviilissä olen tehnyt hommia erään kotimaisen televisiokanavan palkkalistoilla nyt about 17 vuotta ja kotiteatteriharrastus elää edelleen vahvana, vaikka 4K-kelkkaan en ole katsonut vielä aiheelliseksi hypätä, kun kerran tv-teatteria en edelleenkään pyöritä.

  Leffoja tulee osteltua nykyään entiseen verrattuna suhteellisen harvakseen, ja niistäkin suurin osa vanhempien pätkien uusia painoksia. Johtunee enimmäkseen siitä, että nykyleffoista noin 90 prosenttia on täyttä tuubaa... tai sitten olen tullut vaan vanhaksi? Jep, niin sen täytyy olla.
   
  Raimo, koomikko, nepa and 4 others like this.
 16. big j

  big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.02.2002
  Viestejä:
  3 403
  Saadut tykkäykset:
  115
  Ei kyllä mitään muistikuvaa, että mitä kautta sitä tuli löydettyä tämäkin sivusto muinoin vuonna kakstuhatkaks. No joka tapauksessa täällä sitä ollaan möllötetty ja vaikka sivuston liikenne on laantunut, niin kyllä ne itseäni kiinnostavien ketjujen uudet viestit katsotaan melkeinpä päivittäin. Ei tämä foorumi nyt mitenkään pystyyn kuollut ole, vaikka rauhallisempaa toki onkin. Mutta voi pojat silloin kun sitä sutinaa oli, niin sitä tosiaan oli (lämmöllä muistellen esim. chatin kulta-aikaa visoineen ja vinoiluineen).

  Leffaharrastus on pysynyt varsin tasaisena jo vuosia, joten päivityskelkkailukin on aika tuttua puuhaa. Leffoja tilaillaan ja elokuvissa käydään kuten asiaan osaltaan kuuluu. Ei ole tullut tarvetta "aikuistua" sen harrastetoiminnan suhteen. Pyh sellaisille ajatuksille. Mutta juu, hieno paikkahan tämä on edelleen tällaisille viihteen monikuluttajille, joten kiitosta vaan minunkin osaltani sinne käyttäjien suuntaan ja varsinkin niille kirjoittaville sellaisille. Jatketaan asian äärillä vastaisuudessakin, ainakin nyt niin kauan kun sivusto jaksaa pysyä pystyssä. Ja pysyyhän se!
   
 17. JTX

  JTX Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  28.09.2001
  Viestejä:
  5 796
  Saadut tykkäykset:
  14
  Elossa.

  Enpä ole plazaa lukenut hetkeen.

  Minä en koskaan oikeastaan ostanut levyjä, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Leffat tuli siis nähtyä joko teatterissa tai vuokraamalla. Edellisen elokuvan vuokrasin joskus viime vuoden puolella, epäilen että jäi viimeiseksi vuokraukseksi. Köröttelin silloin autolla Kaukajärven Makuunia kohti vaan huomatakseni liikkeen lopettaneen toimintansa. Aikansa kutakin. Onneksi Sammonkadulla oli vielä putiikki pystyssä. Streaming-palveluista maksan ihan mielelläni. Netflix tietysti paras esimerkki, mutta Amazonin Primevideo on ihan mukiinmenevä sekin.

  Mieli tekisi kantaa rahaa elokuvateatteriin enemmänkin kuin nykyään tulee tehtyä. Lapset ovat jääneet koukkuun Marveleihin yms. hölmöilyihin ja niitä käymme yhdessä katsomassa. Onneksi Tampereella pyörii myös muuta ohjelmistoa kuin tuota viihdyttävää mutta laskelmoitua pasketta. Niihin ei tarvitse lapsia ottaa mukaan.
   
 18. Hurricane

  Hurricane vaikeemmil tasoil Tukijoukot

  Liittynyt:
  24.07.2002
  Viestejä:
  2 175
  Saadut tykkäykset:
  11
  Elossa myös.

  SIlloin kun minä liityin mukaan, niin tämä paikka oli trabant ja nimenvaihto DVDPlazaksi taisi tapahtua muutamaa kuukautta myöhemmin eli loppuvuodesta 2002 vai olisiko ollut alkuvuodesta 2003? No joka tapauksessa voin sanoa olleeni trabalainen. Löysin tämän paikan sitä myötä kun tuli hetken mielijohteesta kesätyörahoilla hankittua elämäni ensimmäinen oikea DVD-soitin ja aloin miettimään että mahtaa netissä olla joku suomenkielinenkin sivusto jossa elokuvista puhutaan. Aika nopeasti hurmaannuin paikan tunnelmasta. Jarkko G., Nice Guy Eddie, jalmari, MauriE, Samppa...niin ja tietenkin glottis. Siinä muutamia nimimerkkejä jotka ensimmäisenä muistan noilta ajoilta. Aika monta vuotta täällä tuli vietettyä ja DVD-harrastus aloitettua. Oma suurin kiinnostukseni kohdistui itse elokuviin, mutta tuli tekniikkapuolellekin välillä tehtyä syrjähyppyjä. Videotykkiä en siltikään koskaan lopulta hankkinut. Mutta paljonkohan niitä DVD:itä lopulta kertyi...nyt en uskalla edes arvata. Melkein kaikki ovat edelleen tallessa, ja edelleen silloin tällöin jokunen levy tulee vuosittain hankittua, pääosin toki Blu-Ray:na. Jotain käsittämättömän kiehtovaa siinä oli kun leffan netistä tilasi ja sitten sitä odotteli että tuleeko tänään vai huomenna ja sitten kun kotiin tullessa postiluukusta oli tipahtanut ihana paketti...ai että. Tämä paikka oli sellainen, josta kohtalotovereita löytyi ja jotka harrastukseni ymmärsi.

  Pikkuhiljaa palstan seuraaminen sitten kuitenkin väheni. Aivan kaikista muutoksista tällä palstalla en pitänyt. Forumi pirstoutui miljoonaksi eri alaforumiksi, ja tuli kaiken maailman VIP-tupaa ja uusia kauppapaikkoja ja kaikkea muuta. Mutta ehkä kuitenkin enemmän tuli vaan mentyä elämässä eteenpäin ja Traba jäi historiaan. SIlti on myönnettävä että edelleen käyn välillä tiettyjä elokuvaketjuja lukemassa ja joskus tulee jopa palattua ikivanhoihin ketjuihin fiilistelemään (esim. Ei anamorfinen, vaikka niin väitetään!! -ketju) ja tarkastamaan että miten se oikein menikään. Elokuvia silti edelleen katsotaan reilu 100 vuodessa, joten ei se elämä niin paljoa ole muuttunut. Netflix on kiva ja helppo juttu, mutta ei siinä toisaalta ole sitä odotuksen tunnelmaa jota edellä kuvasin...
   
  JTX, Hippo, Samppa and 1 other person like this.
 19. sokka

  sokka Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  10.10.2003
  Viestejä:
  5 728
  Saadut tykkäykset:
  299
  Itsellä tuli jo kakarana aloitettua vhs rumpalla. Kun dvd:t tuli, niin siirryin niihin melko vauhdilla. Sama kävi sitten blurayn suhteen. Nyt on tullut vaan huomattua, että kaikkea ei vieläkään saa bluraylle. Tullut siis otettua takaisin hieman ja ostettua muutamat dvd:t. Noi streamin palvelut on tosiaan ihan hyviä, mutta ei niistä vielä todellista iloa itselle ole. Tämän johdosta vielä olen pysynyt tiukasti levyissä. Muutenkin todella kiva päästä hypistelemään omistuskiekkoa.
   
  Pazze, Liekinheitin ja JTX tykkäävät tästä.
 20. Samppa

  Samppa Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 058
  Saadut tykkäykset:
  24
  Heipä hei.
  Traba ja Plaza olivat aikoinaan juurikin se oma kotoisa yhteisönsä verkossa. Vanhojen käyttäjien (netti)persoonat tulivat hyvinkin tutuiksi vuosien saatossa, ja osa on säilynyt näihin päiviin saakka verkkomaailman ystävinä ja tuttuina. Traban löytyminen ajoittui juurikin niihin aikoihin kun Anttilan (RIP!) hyllyjen kiehtovia DVD-levyjä piti käydä joka käynnillä ihastelemassa, kohta tuli soitinkin hankittua ja se oli menoa sitten. Kirjoitettujen viestien määrästä näkee, että foorumi oli varsinkin viime vuosikymmenen kovassa käytössä - puhumattakaan chatista, joka sisäpiirilätinöineen, kisoineen ja kiistoineen oli kirsikkana kakun päällä.

  Sitten paikka näivettyi. Foorumi paisui aivan turhilla alafoorumilla, aivan kuin monipolvisempi rakenne loisi itsestään uutta keskustelua. Vaikutus oli päinvastainen. Lisäksi tärkein sisältö (itse foorumi) alkoi olla oudosti rempallaan. Jutut toimi jos toimi. Ylläpitoa ei tuntunut asia kiinnostavan, kunhan etusivulle tuli ensi-iltailmoituksia. Tähän päälle vielä muutamat täysin turhat jäsentenväliset kiistat. Ei maistunut tämä enää. Alkuaikojen kaikkien viestien lukeminen vaihtui muutaman valikoidun alafoorumin seuraamiseksi ja sekin jäi. Nykyisin ehkä joskus käyn vilkaisemassa jotain, jos huvittaa. Harvoin sitäkään. Jos tekniikka tulee vastaisuudessa tuottamaan pähkäilyä, luulen suuntaavani yhä tänne.

  Elokuvia katson yhä paljon, kuten tv-sarjojakin. Niistä keskusteleminen on siirtynyt muualle. Leffoja ostelen yhä, mutta harvoin. Keräysvimma on hiipunut, polte sammunut.

  Kiitos Mikalle ja ennen kaikkea kaikille vanhoille käyttäjille. Te teitte tämän paikan.
   
  nepa, JTX, Aceman and 2 others like this.