HDThunder HD6000

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana cossu77, 11.11.2013.

 1. tonkihotti

  tonkihotti Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.05.2008
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
   
 2. kauppi

  kauppi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.02.2014
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämän viimeisen päivityksen jälkeen alkoi YouTube taas toimimaan.
   
 3. Remus

  Remus Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.09.2006
  Viestejä:
  417
  Saadut tykkäykset:
  3
  Uutta päivityksen jälkeen on kellossa eli sekunnit näkyy nyt myös näytössä laitteen olessa sammutettuna. Tallennus valikko on myös muuttunut. Nyt tallennetetut ja ajastetut ohjelmat eivät ole sekaisin vaan omissa valikoissaan.
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2015
 4. Jari2000

  Jari2000 Käyttäjä

  Liittynyt:
  27.02.2001
  Viestejä:
  242
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itselläni myös näkyi näytössä koko ajan tuo 0% ja tuntui ettei mikään muuttunut edellisestä. Kun kävin katsomassa koneen tiedoista, niin mikään ei ollutkaan muuttunut. Edelleen pyöri sama vanha firmis.
  Pienen pohtimisen jälkeen alustin USB tikkuni uudestaan tällä kertaa NTFS:n sijaan FAT32:ksi. Jo alkoi päivitys pelittää. Nyt tuo 0% eteni aina 100% saakka ja päivitys onnistui.

  Sitten kävin ihan etsimässä että onko tämä asia mainittu missään, niin siellähän tuo tieto löytyi käyttöohjeen sivulla 32 kunhan ensin latasi sen täältä. Olisivat voineet tämän mainita ihan yhdellä rivillä siellä nettisivuillakin...
   
  Viimeksi muokattu: 09.01.2015
 5. boxboxbox

  boxboxbox Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.09.2014
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  HDThunder 6500 (= 6000) päivitetty joulun edellä. Nyt verkkopalvelujen pitäisi toimia Watson mukaan lukien. Päivitys aiheutti tietty uusia virhetoimintoja: Ilmoittaa kovalevyn olevan täynnä ja on tallentavinaan ulkoiselle USB HDD:lle.
  Wifi-donglea WU-23 ei näiltä nurkilta saanut kaupasta. Verkkokauppa.com:sta kylläkin. Ostin Gigantista Interner Adapterin Smart TV:lle. NETGEAR WNCE3001. Tällä Wifin sai lanka-ethernetiksi ja verkkopiuha kiinni boxiin.
  Heti alkoi toimia.Verkkopalveluina : Watson, Youtube, Headweb film, Tuneln, Iltalehti, Kauppalehti, Tekniikan maailma. Youtube hyvin.

  Hain tunnukset Watson-palveluun. 6kk maksuttomasta käytöstä ei tullut vahvistusta vaikka laitoin aktivointikoodin.
  Watson-telkkarin kuvanlaatu ja käytettävyys ei vastaa digiboxin laatua. Wifini nopeus tosin on vain n. 2M

  HDThunderin kaukosäädin toimi osittain Watson-telkkarissa. Opt-näppäimellä pääsee valikkoon. Onkohan ohjetta jossain. Kanavia on paljon. Maksukanavaviidakosta löytyy ainakin MTV-Total eri lisäkkeillä ja Ruotsi-paketteja. Nelonen pakettia ei.
  Watsonin kännykkä- ja tablettisovellukset toimivat kai niin kuin pitääkin. Näin parin päivän kokeilujen jälkeen
   
 6. jim777

  jim777 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.01.2015
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  HDThunder HD6000 ja muut sisarmallit ovat menneet jumiin DNA:n verkossa pääkaupunkiseudulla joulukuusta lähtien.
  Nyt on HDThunderin ohjelmistopäivitykset sivulla tällainen viesti.
  "DNA Welho:
  Pääkaupunkiseudun DNA Welho verkossa joulukuun 2014 aikana tehdyt muutokset kanavien koodaamisessa muuttivat datavirtaa siten, että digivastaanottimen prosessori kuormittuu. Kuormitus lisääntyy suoraviivaisesti, ja tyypillisesti digivastaanotin joko lakkaa vastaamasta kaukosäätimen ohjaukseen, ääni tai tekstitys jäävät jälkeen, tai kuva pysähtyy kokonaan. Laite toimii uudelleen käynnistyksen jälkeen jälleen normaalisti jonkun aikaa."

  Näin varmaankin on käynyt, että pääosin ongelma johtuu DNA:n konfauksista. Mutta minulla Topfield Digiboxi on toiminut normaalisti tänä aikana, joten vikaa on osin HDThunder boxissa.
  Vaikka ennen joulukuuta ei HD6000 mennyt kovin usein jumiin, hidastui se toisinaan selvästi. Tuntuisi, että tuo datavirran vastaanotto HD6000:ssa on koodattu siten, että on herkempi ongelmille. Toivottavasti tuovat siihen päivityksen, eivätkä vain tyydy toteamaan, että ongelma johtui DNA:n konfauksista

  Mainitsevat etusivulla, että "HDThunderin laitetestauksesta Suomessa huolehtivat Labwise Oy ja Sofia Digital Oy.". Voisi kuvitella, että ovat tarkoituksella tuoneet nuo esiin siksi, että ongelmia boxissa on ollut monella taholla ja haluavat tuoda vastuullisia esiin. Lisännee painetta noille testausfirmoille tuottaa laadukkaampaa jälkeä. Syystä heidän pitäisi painetta tuntea, sillä varmaan moni boxin omistaja (minä mukaan lukien) on toimenkuvassa, jossa saattaisi käyttää moisia firmoja.

  Toisaalta, nykyaikana softakehityksessä liian usein panostetaan lopputestaukseen, kun keskeistä olisi panostaa sovellusarkkitehtuuriin ja saada siitä rakenteellinen ja helposti skaalatavissa oleva. Spakettikoodista ei saa testaamallakaan parempaa. Uudet softapäivitykset vain aiheuttavat uusia bugeja
   
 7. painman

  painman Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.12.2001
  Viestejä:
  512
  Saadut tykkäykset:
  1
  Mulla on nyt jatkuvan sen ajansiirtopuskurin lisäksi alkanut tulla hdcp virhe ilmoituksia kun vahvarin inputtia vaihtaa takaisin digiboksille. Vain virtojen katkaisu palauttaa toiminnan.
   
 8. Ossira

  Ossira Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.02.2014
  Viestejä:
  15
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ite ostin laitteen kauan sitten kun luvattiin vaikka mitä mutta mikä tämä 6kk maksuton watson on? Onko se joku uusi juttu joka tulee nykyään boksin mukana vai voiko sitä käyttää aikaisemmin boksin hankkineet?
   
 9. mikpuska

  mikpuska Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.11.2014
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuo 6 kuukauden maksuton jakso tulee vain uusien boksien mukana eli vanhojen boksien käyttäjät eivät tuosta edusta pääse nauttimaan.

  Watson tarjoaa kyllä ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi uusille rekisteröityneille asiakkaille, joten pääset ainakin kokeilemaan palvelua ilmaiseksi
   
 10. 2cv

  2cv Käyttäjä

  Liittynyt:
  16.01.2014
  Viestejä:
  73
  Saadut tykkäykset:
  5
  On tainnu jäädä väliin ainakin viimeisin ja sitä edellinen päivitys kun boxi on toiminut hyvin muutenkin. Juutuubaan ei ole päästänyt mutta niitä katellaan läppäristä mieluummin. Yritin eilen päivittää boxia suoraan netin kautta, ei löytänyt päivityksiä, versionumero on selvästi vanhempi kuin nää viimeiset. Taitaa olla niin että päivityspaketti on tallennettava fat32-muotoon formatoidulle muistitikulle ja sitä kautta toi päivitys ajettava??

  Edith Piaf: näkyi onnistuvan päivitys tikun kautta oikein mainiosti.

  Juutubea piti het kokeilla, yllättävän nopeasti toimi. Paitsi etten tajua miten juutubessa pääsen kakella takaisin hakutoimintoon kun jokin raina pyörii alla?? Exitistä pääsen takaisin tv:n puolelle, josta sitten uudelleen takaisin verkkopalveluihin. Watsoniin pitää kait sit rekisteröityä ensin, täytyy tutustua tarjontaan netin kautta..

  Toisena oli se, että kun vaihdan kanavaa, aina satunnaisesti kysyy "vaihdetaanko kanavaa, ajansiirto menetetään" tms. Saako ton kyselyn pois jostain asetuksista??
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2015
 11. Tahein

  Tahein Uusi jäsen

  Liittynyt:
  13.02.2009
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  0
  Formatoin tikun FAT32 ja tein ohjeen mukaan. Käynnistyy uusiksi ja etupaneelissa näkyy 0%, näytössä lukee USB HTTP ym ja ilmeisesti virheilmoituksia kun niiden alla E0 E11 ym. Palkki ei mene mihinkään ja 0 % pysyy ruudussa kunnes käynnistyy uudestaan. Ei kuitenkaan ole päivittynyt.

  Onkos tässä vielä joku rajoitus tikun koolle? Yritin 8 gigan tikulla. Vois yrittää vielä toisella pienemmällä...
   
 12. jim777

  jim777 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.01.2015
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
 13. 2cv

  2cv Käyttäjä

  Liittynyt:
  16.01.2014
  Viestejä:
  73
  Saadut tykkäykset:
  5
  En tiedä onko rajoitetta mutta just päivitin itse 1 Gb tikkua käyttäen, hdthunder.fi -sivuilta löytyneen ohjeen mukaan, sujui hyvin.
   
 14. painman

  painman Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.12.2001
  Viestejä:
  512
  Saadut tykkäykset:
  1
  Uusin päivitys tuli nyt ensimmäistä kertaa verkon kautta ja päivityskin onnistui, mutta heti outo bugi, eilen tallentamani Voice of Finland tallentui kahteen kertaan jostain syystä.
   
 15. TTN

  TTN Käyttäjä

  Liittynyt:
  06.07.2007
  Viestejä:
  60
  Saadut tykkäykset:
  0
  Uusin firmis sisällä ja aina kun laite herää koomasta, niin ilmoittaa että uusia kanavia on saatavilla ja tekee kanavahaun ellei sitä 30 sekunnin sisällä ehdi keskeyttää.
  Onko muilla samaa ongelmaa? En nyt oikein usko että uusia kanavia tulee tai vanhoja muuttuu ihan päivittäin...
   
 16. Jari2000

  Jari2000 Käyttäjä

  Liittynyt:
  27.02.2001
  Viestejä:
  242
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sama juttu täällä. Lisäksi suunnilleen joka toinen päivä ilmoittaa että kovalevy on täysi ja sitten taas siellä on 98% vapaata. :hitme:
   
 17. 2cv

  2cv Käyttäjä

  Liittynyt:
  16.01.2014
  Viestejä:
  73
  Saadut tykkäykset:
  5
  Pari kertaa tehnyt ton kanavahakujutun käynnistettäessä, tota kovalevyherjaa ei ole tullut kertaakaan. Eikä ongelmia tallennusten kanssa, käytössä siis viimeisin päivitys.
   
 18. Vesa

  Vesa Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  27.02.2000
  Viestejä:
  1 033
  Saadut tykkäykset:
  2
  Otin pois käytöstä valmiustilan ja syvävalmiustilan eikä ole sen jälkeen herjannut kanavapäivitystä,vaikka automaattinen kanavapäivitysvalinta on päällä.

  Toinen vaihtoehto, joka toimi: jos valmiustilat on valittu, niin ottamalla automaattisen kanavapäivitysvalinnan pois päältä, ei enää herjaa.
   
 19. TTN

  TTN Käyttäjä

  Liittynyt:
  06.07.2007
  Viestejä:
  60
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mullakin lopetti herjaamisen ihan omia aikojaan vaikken koskenut mihinkään säätöihin.
  Olisikohan syynä ollut tämä?
   
 20. mika_nuutinen

  mika_nuutinen Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.01.2014
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  En oo tätä 6000 mallia vielä päivittänyt, mutta uusi ominaisuus on silti tullut. Nimittäin automaattinen virrantuhlaus, laite lähtee itsestään päälle ja pysyy päällä. Jotenkin ymmärsin sen autom. valmiustilan, mutta automaattinen käynnistys ei tunnu järkevältä. Saako tämän jostain pois?