HDThunder HD6000

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana cossu77, 11.11.2013.

 1. MartianDraft

  MartianDraft Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.02.2014
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla ei enää toimi youtube etsi toiminto. Trendi, komedia, yms valmiiden valikkojen videot toimii mutta etsi valikon alta tulee aina vaan "videoita ei saatavilla" Oon kolme kertaa tentanut Hedengreniä josko löytyisi korjausta. Viimeisimmässä postissa kysyin vielä, että koska tulee etähallinta ja ott ohjelmistot. Tänään tuli vihdoin vastaus Huoltopäälliköltä: Youtubeen ei tulossa korjausta ja ETÄHALLINTAA EI OLE TULOSSA OLLENKAAN!!! Ott ohjelmista ei vastausta. Heinäkuussa aikaisintaan ilmeisesti tulossa "iso" päivitys jossa mukana ehkä maksullinen Watson palvelu. 400 euron boksi joka kykenee 200 euron boksin toimintoihin, jes. Boksi (7kk) lähtee huomenna takaisin liikkeeseen ja kaupanpurku. Otan kaapista LA-digitalin boksi jossa HD, ftp, youtube tallennus, IPtv, verkkolevytuki... harmi vaan kun on vain yksi viritin ja jumittaa joka toinen päivä. Ei pidä jatkossa langeta keskeneräisiin julkaisuihin jossa kovia lupauksia.
   
 2. STim

  STim Käyttäjä

  Liittynyt:
  22.08.2010
  Viestejä:
  43
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ohoh aika yllättävää. Jos etähallinta tms. on joskus mainostekstissä luvattu, niin tossahan hyvä peruste kaupanpurulle :)
   
 3. MartianDraft

  MartianDraft Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.02.2014
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  No aijaa. Verkkokaupan sivuilla edelleen. Laitoin äsken postia, että kuinka tehdään ja suosittelin heitä muuttamaan tuotetiedoissa ylisuuret lupaukset. Boksihan on ollut jo markkinoilla noin vuoden, joten valmistajalla on varmasti jo seuraaja kehitteillä. En yllättyisi vaikka sitä Watsoniakaan ei tulisi. Harmi kun oli niin lupaava ja näyttää hyvältä ja tehokkaalta alustalta mutta kun se on niin keskeneräinen raakile.

  -Yksikään niistä webbi palveluista ei toimi läheskään täydellisesti. Monet linkit ei toimi, nettiradiossa ei voi edes etsiä mitään kun ei ole näppistä. Youtubessa mulla ei ainakaan Etsi toiminto löydä mitään videoita. Puhumattakaan Headwebistä johon sai hienot liput, mutta sitten niitä uusimpia ja parhaimpia leffoja laite ei sitten tuekkaan...?

  -Tallennettujen ohjelmien hallinta aivan alkeellista. Oletusnäkymässä näkyy aina tulevatkin tallenteet eikä oletusnäkymää ei voi muokata mitenkään.

  -Tallenteiden luominen aivan alkeellista. Saakelin monta painallusta, että saa vaikka sarjatallennukseen ja tiettyyn "kansioon". No eipä sitä sarjatallennusta ole muutenkaan, vaan toistuvia tallennuksia. Eli boksi ei löydä kaikkia tietyn sarjan ohjelmia ja automaattisesti niitä tallenna. Huraa kun ohjelmoit suoraan tuolla boksilla vaikka viikottain tiettyä ohjelmaa ja yhtenä päivänä se tuleekin eri aikaan.

  -Tallenteiden katselu toiminnot aivan alkeellista. Ei ole edes bookmarkseja ja lyhyin hyppäys on minuutti, siis minuutti!?!

  +Hyvää boksissa on toki toi väkevä koneisto, kun ei oikein tahdo jämähtää tai takkuilla missään.
   
 4. Ossira

  Ossira Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.02.2014
  Viestejä:
  15
  Saadut tykkäykset:
  0
  No johan on että sitä etähallinta ei tulekkaan!!
  Se oli tärkeipiä ominaisuuksia miksi juuri tämän ostin joskus viimevuoden puolella...

  Verkkokaupasta boksin ostin. Onnistuukohan kaupan purku?
  Kertokaa kokemuksia, vinkkejä tuosta kaupanpurusta.
   
 5. painman

  painman Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.12.2001
  Viestejä:
  512
  Saadut tykkäykset:
  1
 6. Que

  Que Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.10.2003
  Viestejä:
  164
  Saadut tykkäykset:
  0
  Toivottavasti ei käy niinkuin Laatuantennin Handanin boksien kanssa, eli ensin kova tohina päällä ja päivityksiä sateli ja sitten yhtäkkiä tukifoorumi suljettiin ja 500€ paskakasa jäi käteen.
   
 7. painman

  painman Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.12.2001
  Viestejä:
  512
  Saadut tykkäykset:
  1
  Mä laitoin sähköpostilla selvityspyyntöä asiasta kaikkiin kolmeen muuhunkin firmaan, minkä kanssa hdthunder sivuillaan sanoo laitteitaan ja ohjelmistojaan kehittävän. Katsotaan tuleeko mitään järjellisempää vastausta.
   
 8. MartianDraft

  MartianDraft Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.02.2014
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hyvä, kerro miten kommentoivat. Mulle oli kertonut noi asiat Hedengrenin huoltopäällikkö Jouni Juusola. Verkkokauppaan laitoin aamulla vireille reklamaation ja kaupanpurkupyynnön. Huolto tiskillä ihmetteli asiaa ja totesi, että tosiaan jos tuote ei vastaa mainoksia ja lupauksia niin kaupanpurku on perusteltu. Päätöstä pitää vaan odottaa Helsingistä. Saakohan Verkkokauppa mitään hyvitystä valmistajalta? Veikkaan, että ei. Pirkkalan liikkeessä sanoi, että voi mennä muutama päivä ennen kuin kuulen kuinka edetään. Ilmoittelen kuinka käy.
   
 9. painman

  painman Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.12.2001
  Viestejä:
  512
  Saadut tykkäykset:
  1
  Juha Joki Sofia Digital Oy:sta vastasi testanneensa vain laitteen antenni- ja kaapelivastaanottoon liittyvät asiat, ei mahdollisia lisätoimintoja tai käytettävyysasioita.
  Mikael Santala, Toimitusjohtaja/Managing Director, Oy Hedengren Kodintekniikka Ab Vastasi saaneensa meilini ja palaavansa ensiviikolla asiaan.
  Ei muita vastauksia toistaiseksi.
   
 10. Ossira

  Ossira Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.02.2014
  Viestejä:
  15
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mielenkiinnolla odottelen että meinaavatko tosiaan jättää noi mainostamansa ominaisuudet pois.
  Onkohan tullut eteen jotakin johonka rauta ei taivu? Kyllähän toi olis melkoinen PR itsemurha ko merkille että lupaillaan kaikkee mitä ei sitten tulekkaan.
   
 11. painman

  painman Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.12.2001
  Viestejä:
  512
  Saadut tykkäykset:
  1
  Mikael Santala
  Toimitusjohtaja/Managing Director
  Oy Hedengren Kodintekniikka Ab vastasi, että torstaina on joku palaveri asian tiimoilta ja haluavat soittaa minulle sitten asiasta. Sitten ehkä saamme lisää tietoa.
   
 12. Tahein

  Tahein Uusi jäsen

  Liittynyt:
  13.02.2009
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  0
  Miten kansioita saa muokattua? Esimerkiksi muuttaa nimeä. Ja miten kansioita saa poistettua? Tein sarjatallennuksen, mutta tallenteet eivät menneet sille luotuun kansioon. Ilmeisesti ikärajamerkintä nimessä estää kansion käytön kun nimessä ()? Nyt pari tyhjää kansiota ja haluan ne pois.
   
 13. viehe

  viehe Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.05.2014
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tulipahan tänään hankittua tämä boksi, vaikutti niistä saatavilla olevista ehkä vähiten kompromissilta omalla kohdallani. Ikävää jos ei tuota etäkäyttöä tulekaan, mutta eipä sitä juuri mikään muukaan tarjoa, niin tuskin tulee sen takia palautettua. Mut mitähän kautta sitä olisi helpointa tuoda kehitysehdotuksia ilmi, jotakin kun varmasti mieleen tässä tulee ennemmin tai myöhemmin, ei taida nuo Hedengredin heput esmes tätä palstaa lukea..? Heti ensimmäisenä jäin kaipaamaan edellisessä boksissa ollutta muistutus-toimintoa, joka vaihtoi kanavan oikeaksi ohjelman alkamisaikana. Ainakaan en sitä tästä löytänyt. Ollut omalla kohdalla kovin kätevä, kun unohtelen jatkuvasti vaihdella kanavia oikeaan aikaan...
   
 14. painman

  painman Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.12.2001
  Viestejä:
  512
  Saadut tykkäykset:
  1
  Sain jonkun epäselvän vastauksen tekstiviestinä, mutta huomenna tarkemman. Ei kyllä kovin lupaavalta vaikuta. Palaan asiaan huomenna.

  Itse mietin tuota etätallennushommaa ja ehdotinkin heille, että yksinkertaisimmillaan se voisi toimia niin, että boksi tarjoaisi super-EPG:n html5 sivuna jossa ohjelman nimeä klikkaamalla avautuisi ikkuna, jossa kaksi painiketta, tallenna ja tallenna toistuvasti. Asetuksista voisi valita, missä portissa se toimii selaimella, oletuksena normaali 80. Jäisi käyttäjän vastuulle tehdä omiin kotiverkkosysteemeihin tarvittavat porttiohjaukset yms.
   
  Viimeksi muokattu: 15.05.2014
 15. musicman1

  musicman1 Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.08.2010
  Viestejä:
  40
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minulle sanottiin että kaupanpurku tuskin onnistuu kun Watson palvelu tekee melkein samaa kuin alkuperäinen etähallinta piti. Vastasin että en maksa 10€ lisää kuukaudessa turhasta palvelusta kun tarve olisi vaan saada nauhoitukset päälle esim. töystä.
  Hän vastasi että alkuperäinen etähallinta olisi muutenkin ollut maksullinen.. Paskat!
  Ei muuta kuin valitus kuluttajavirastoon väärästä markkinoinnista ja ne saa hoitaa loput. Jos kaikki tekee samaa niin Hedegren joutuu reagoimaan jollain tavalla.
  Ei kovin luotettava firma..
   
 16. MartianDraft

  MartianDraft Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.02.2014
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo ei todellakaan olisi ollut maksullinen etähallinta. Ja maksullinen Watson ei ole mitä myyntitiedoissa luvattu. Myös boksista puuttuu DLNA-tuki, OTT-ohjelmistot, yksikään "tiettyt"-websovellukset ei toimi läheskään täydellisesti. Pahimpana on Youtuben ja nettiradion etsi toiminnot. Ja boksi ei jatka normaalisti ulkoisellekovalevylle sisäisen täytyttyä, vaan ilmeisesti alkaa ontumaan tallentaen vain ja ainoastaan yhtä ohjelmaa kerralla. Näin ainakin joku täöällä aiemmin totesi? Aika suurkee näytös mielestäni Hedengreniltä tämän boksin kanssa. En vielä käsitä miksi laittoivat näin vajaata ja keskeneräistä markkinoille. 200 euron boksina tämä olisi huippu, harmi vaan kun maksoi 400...
   
 17. TTN

  TTN Käyttäjä

  Liittynyt:
  06.07.2007
  Viestejä:
  60
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko sieltä DiviProlta kuulunut mitään?
   
  Viimeksi muokattu: 16.05.2014
 18. TTN

  TTN Käyttäjä

  Liittynyt:
  06.07.2007
  Viestejä:
  60
  Saadut tykkäykset:
  0
  "Uusissa HDThunder smart-digibokseissa on amerikkalaisen Broadcomin vastakehittämä BCM7242-CPU-prosessori, jolla on ylivoimaisia kuluttajaetuja verrattuna nykyisin markkinoilla oleviin digibokseihin."

  Mielenkiintoista ettei ystävämme Google edes löydä tuosta mainostetusta Broadcomin mahtisirusta (BCM7242) käytännössä yhtään mitään. Taitaa HDThunder hoitaa beta-testauksen...
   
 19. Mikro-Make

  Mikro-Make Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.03.2014
  Viestejä:
  34
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tuollakin mainostetaan vielä:

  HDThunder on markkinoiden fiksuin digiboksi, koska sen kaikki ohjelmistopäivitykset ovat virallisesti suomalaisen testilaboratorion hyväksymiä. HDThunder on kehitetty yhteistyössä sveitsiläisen valmistajan ja suomalaisen insinöörin Markku Toivosen yhteistyönä.

  ”CPU” (Central Processing Unit) toimii kaikkien digiboksien keskeisenä, laitteen toimintoja ohjaavana keskusyksikkönä tai ”aivona”.

  Broadcom - Uusissa HDThunder smart-digibokseissa on amerikkalaisen Broadcomin vastakehittämä BCM7242-CPU-prosessori, jolla on ylivoimaisia kuluttajaetuja verrattuna nykyisin markkinoilla oleviin digibokseihin.

  BCM7242 mahdollistaa erityisen nopean datasiirron laitteen sisällä (laite reagoi käyttäjän käskyihin nopeasti), kuluttaa vähemmän virtaa ja mahdollistaa havainnollisemman grafiikan käytön. Uuden prosessorin suorituskykyä voidaan mitata DMIP-luvulla, joka on 3000 (vrt. nykyiset boksit, joiden dmip-luku on 800).

  - HD-teräväpiirtodigiboksi 500 GB:n (tallennusaika jopa 250 h) kovalevyllä
  - Sama laite toimii sekä kaapeli- että antennitalouksissa
  - Sisäisen kovalevyn täyttyessä, laite siirtyy automaattisesti tallentamaan ulkoiselle kovalevylle = HDD+
  - Uusi rullaava ohjelmaopas ”Super EPG”
  - Etäkäyttö myös puhelimella ja padillä*
  - Langattoman näppäimistön tuki*
  - WiFi (erillinen dongle)
  - Cl+ -modulikorttipaikka (kts. ”milloin tarvitaan Cl+ aktivointi” ja www.hdthunder.fi/hinnasto)
  - Cl+ -modulikorttipaikan aktivointi SW-vaiheessa kaksi*
  - Nettiselaimella pääsy valituille www.sivuille
  - Musiikin suoratoistopalvelu, YouTube ja muita sovelluksia
  - SD-korttipaikka valokuvien katseluun
  - SW-päivitys internetin kautta

  * Ohjelmistoversion päivitys keväällä 2014.

  http://www.radiokulma.fi/kauppa/cat/product_details.php?p=2164
   
 20. painman

  painman Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.12.2001
  Viestejä:
  512
  Saadut tykkäykset:
  1
  25 minuuttia puhuttu toimarin kanssa puhelimessa ja etäkäyttöä ei näillänäkymin tule. Asiaan palataan lähiviikkoina, kun tavataan joku kolmas taho jossain tapahtumassa, mitä en nyt muista mikä se oli.
  Watson tulee joskus syyskuussa ja sen tulo on kuulemma sama asia kuin etäkäyttö puhelimella ja pädillä, koska Watsoniakin voi käyttää niillä. :hitme: ???
  Etäkäyttö on kuulemma hyvin tulkinnanvarainen käsite.
  Mainitsin myös, että tätä ketjua on luettu yli 58000kertaa ja epäilemättä kaupankäynti saattaisi vilkastua, mikäli laite haluttaisiin kehittää luvatunkaltaiseksi tai vielä paremmaksi.
  Olen pettynyt.
   
  Viimeksi muokattu: 16.05.2014