HD Thunder HD-5221

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana makian, 31.03.2012.

 1. makemich

  makemich Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.09.2002
  Viestejä:
  1 283
  Saadut tykkäykset:
  52
  Löytyy, pistä osoitetta tulemaan.
   
 2. otnemom

  otnemom New Member

  Liittynyt:
  17.09.2017
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla Topformin nimellä kulkeva boksi, malli TF5221, ohjelmistoversio 2.55, latausohjelman versio 1.00, Micom (mikä tämä on?) versio 3.3 ja viimeinen päivitys kohdassa lukee Oct 31 2011.
  Ongelmana on että mikään DNA kaapelikortin vaatimalta kanavalta tallennettu ohjelma ei näytä kuvaa. Onko muilla ollut samaa ongelmaa? Ohjelma siis tallentuu mutta kun yrittää katsoa niin etenemä ei muutu vaan pysyy 0:00 kohdassa. Pystyn kelaamaan tallennetta eteenpäin mutta kuva ei näy ja tallenne ei itsestään etene.
  Missä vika ja miten se korjautuu? DNA :n puolelta on sanottu että ei pitäisi olla mitään rajoituksia ohjelmien tallennuksessa ja katsominen pitäisi onnistua kun sama kortti on paikallaan millä ohjelma tallennettiin. Eli ongelma on digiboksissa.
   
 3. Boxer

  Boxer Member

  Liittynyt:
  24.10.2009
  Viestejä:
  264
  Saadut tykkäykset:
  10
  Tallentuvatko ohjelmat ilmaiskanavilta, siis esim TV1, TV2, MTV3 jne ? Näkyykö ohjelma maksukanavalta digiboksin kautta vaikka tallennettu ohjelma ei näy? Onhan kaapelikortti digiboksissa eikä tv:ssä ? Sinänsä tuo ohjelmaversio on aika vanha; ei välttämättä vaikuta tallentumiseen, mutta ehkä muuten olisi syytä päivittää uusimpaan.
   
 4. otnemom

  otnemom New Member

  Liittynyt:
  17.09.2017
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ilmaiskanavilta tallentuvat normaalisti ja tallenteet näkyvät normaalisti. Ja maksukanavat näkyvät boksin kautta kyllä suorana katsottuna. Kortti on boksissa.
  Voisin päivittää, mikä versio olis paras? En haluaisi sellaisia ongelmia boksiin joita ei siinä vielä ole.
  Ai niin, ihan kuin ongelmaa hankaloittamaan hoksasin että joskus tuo maksukanavatallenne näkyy alkaa näkymään, sanotaanko että ehkä yksi kymmenestä maksimissaan. Eikä mitään eroa siihen miten olen tallennuksen tehnyt (ajastus / manuaalisesti) toimimattomien ja toimivien tallenteiden välillä.
  Ja siis jos tallenne ei toimi niin se ei näy vaikka kuinka monesti yrittäisi, jos se toimii niin se näkyy jokaisella yrityksellä. Toki saattaa jumittaa sitten myöhemmin (jonka tekeekin usein).
  Kovalevyyn voi liittyä tuo jumitus mut tallenteen näkymättömyys ei koska ilmaiskanavien ohjelmat tallentuvat.
  Koetanko miten ohjelmistopäivitys vaikuttaa asiaan? Onko jossain listattuna löydetyt ongelmat boksissa ja millä ohjelmistoversiolla ne on korjattu?
   
 5. Boxer

  Boxer Member

  Liittynyt:
  24.10.2009
  Viestejä:
  264
  Saadut tykkäykset:
  10
  Klikkaa "Lue lisää": https://hdthunder.fi/asiakastuki/ohjelmistopaivitykset/
  Oma HD5500-mallini (sähköisesti sama kuin HD5221) on toiminut viimeisimmällä päivityksellä oikein hyvin. Päivitin siis keväällä 2015, joten kokemusta on kertynyt. Olen huomannut että laitetta ei kannata pitää virransäästötilassa, kiintolevyn alkaessa täyttyä se ei enää "ehdi mukaan" tallennukseen, ja tallennus epäonnistuu. Kun virransäästötilan ottaa pois käytöstä, kiintolevy on koko ajan valmiudessa.
   
 6. otnemom

  otnemom New Member

  Liittynyt:
  17.09.2017
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Lisätietoa. Hoksasin että tallenne ei näy silloin kun boksi on jäänyt sille tallennettavalle kanavalle tallennuksen keston ajaksi. Jos vaihtaa kanavaa toiselle niin siitä hetkestä tallenne alkaa näkymään. Eli on ilmeisesti sellainen bugi softassa että salatun kanavan koodauksen tallentaminen alkaa vasta kun viritin on säädetty toiselle taajuudelle. Boksin ei tarvitse muuta kuin käydä toisella kanavalla, sen voi heti vaihtaa takaisin tallennettavalle kanavalle.