HD Thunder HD-5221

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana makian, 31.03.2012.

 1. pulkkinen87

  pulkkinen87 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.01.2006
  Viestejä:
  308
  Saadut tykkäykset:
  2
  Heh eihän sitä voi pettyä vaan yllättyä:hitme: en tiedä oliko eileen oma munaus vai ei , mutta tapahtui seuraavaa: Laitoin nauhoittamaan putouksen joka alkoi klo 19:30! Sitten ajastin lätkän klo 20:00 Viasatilta. Saunasta tultuani huomasinkin että kappas Putousta on vain nauhalla reilu puolituntia eli en tiedä olinko itse katkaissut nauhoituksen vai tekikö tämä uusi päivitys sen!. Olisi se kiva tosiaan kuluttajan tietää mitä päivitys korjaa...
   
 2. Jybbe69

  Jybbe69 Guest Guest

  Liittynyt:
  13.08.2010
  Viestejä:
  93
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yhden illan kokeilun perusteella tässä päivityksessä ei ole ainakaan ulkoisesti mikään muuttunut? Paskin 'ominaisuuskin' (ajastuslistassa/EPGssä näkyy vain ensimmäinen ajankohta viikkoajastuksissa) näyttää olevan tallella. Taitaa olla lumepäivitys jotta näyttäisi siltä että boxia edelleen kehitetään...
   
 3. makemich

  makemich Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.09.2002
  Viestejä:
  1 599
  Saadut tykkäykset:
  194
  Eilen illalla tein pienen testirupeaman tallentamalla yhtä aikaa ties mistä ja kelailemalla ristiin rastiin saamatta konetta tilttamaan tai katkaisemaan tallennusta väärällä hetkellä. Siinä mielessä näyttää hyvältä, tosin mulla antenniverkossa ei vanhallakaan ollut ongelmia mitä nyt Av-vahvistin ei välillä tunnistanut(hdmi) koko boxia ilman ivoa. Jossain kanavan info-ikkunassa tms taisi näkyä jotain uutta, pallukoita jotta pystyi valitsemaan ko kanavan tietylle favorites listalle tms...
   
 4. Frontto

  Frontto Guest Guest

  Liittynyt:
  16.11.2011
  Viestejä:
  40
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko päällekkäisten tallennusten selvittämiseen tullut mitään parannusta?
   
 5. Viiksimies

  Viiksimies Guest Guest

  Liittynyt:
  16.01.2014
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Älkää ihmeessä asentako. Aiemmin toimi kahden kanavan yhtä aikaa nauhoitus, eipä toimi enää. HD-kanavien nauhoitus ei toimi lainkaan.

  Näin ainakin HD Thunder 420.
   
 6. ksr

  ksr Guest Guest

  Liittynyt:
  19.09.2005
  Viestejä:
  81
  Saadut tykkäykset:
  0
  Uusin päivitys ollut nyt viikon verran käytössä ja hyvältä vaikuttaa. Tallennukset ovat onnistuneet ja mitään takkuamisia ei ole esiintynyt. Näin siis Anvian kaapelissa.

  Pientä mussutusta tulee niukoista/puutteellisista päivitysohjeista.
   
 7. pulkkinen87

  pulkkinen87 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.01.2006
  Viestejä:
  308
  Saadut tykkäykset:
  2
  Onko muilla ollut ongelmia ajansiirron eli Time Shiftin kanssa? Eilen laitoin lätkän Time Shiftillä ja tilttasi boksi, ei kelannut minnekkään mutta ei totaali jumiinkaan vetänyt mutta vituttihan tuo! Ja kyseessä tuo uusin ohjelmisto!
   
 8. jojala

  jojala Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.04.2001
  Viestejä:
  584
  Saadut tykkäykset:
  0
  Varoituksen sana tämän digiboksin omistajille:
  Omasta 1v8kk vanhasta meni eilen kovo.

  Kesken tallennuksen alkoi jumittamaan ja heittelemään tallennusta päälle ja pois ja lopulta tuli ruutuun ilmoitus: Tunnistamaton tiedosto (tai levy) formaatti EFS2 tsjp, minkä jälkeen boksi kyllä näyttää että levyllä on tallennuksia, mutta tiedostoja ei saa enää näkyviin.

  Yritin default-asetusten palautuksella, mikä joskus on auttanut (+ tietenkin ivo bootilla). ei auttanut. Tämän jälkeen tein levyn formatoinnin (800Gt tallennuksia tuuleen), mutta ei edes pysty tuota tekemään kunnolla. Ilmoittaa ensin, että formatointi tehty, mutta kun tekee ivo-bootin, sen jälkeen ei kuitenkaan ole vapaana yhtään Mt ja edelleen ilmoittaa tallennuksia olevan levyllä.

  Samoin jo korvakuulolla erottaa ettei levy pidä samanlaista ääntä kuin aiemmin, on paljon hiljaisempi. Eli se siitä.
  Vikaantuminen alkoi pari kuukautta sitten ensin samanaikaisten tallennusten jatkuvalla epäonnistumisella ja lopulta pääsääntöisesti myös HD-kanavien tallennusten epäonnistumisena jo heti käynnistymishetkellä; etenkin NelonenHD oli ongelma.

  Tämä boksi oli jo takuuna uuteen vaihdettu kun edellisestä vastaavasta meni kovo jo parin kuukauden jälkeen v.2012. Voi olla että nyt tämän laitteen osalta, ja todennäköisesti myös HDThunderin osalta tie kuljettu loppuun. Ei enää tämän merkkistä laitetta tähän talouteen. Aika kokeilla jotain muuta merkkiä ja valmistajaa. Ikävää, että HDThunder saa jatkuvasti mm. MikroBitin testeissä hyviä arvosanoja, mutta mitään kestotestiä ei kuitenkaan tehdä, millä saataisiin näkyviin näiden laitteiden surkeat kovot.

  Otan kuitenkin yhteyttä Hedengreniin, jotta voin selvittää voisiko kovon vaihtaa ominpäin parempaan.

  EDIT: Huollosta sain tiedon, että periaatteessa voisi vaihtaa, mutta kun on sellaista mallia, mitä ei välttämättä enää saa mistään vapailta markkinoilta (eli vanhaa tyyppiä). Ja kun lisäksi on takuukin vielä voimassa niin huoltoon lähtee. Katsotaan mitä tulee.

  Täytyy selvitä nyt telkkuun kytketyllä ulkoisella kovolla eli yhdellä virittimellä toistaiseksi.
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2014
 9. vps358

  vps358 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  4 514
  Saadut tykkäykset:
  395
  "Perinteinen" vika:
  Paskat elektrolyyttikondensaattorit poksin sisäisessä virtalähteessä...
  Uudellekin kovolle ei ole odotettavissa kovin pitkää ikää, mikäi kokkaremppaa ei virtalähteelle tee (menee taas kovalevystä suojadiodi)...

  T: Vesku
   
 10. tunis

  tunis Guest Guest

  Liittynyt:
  28.08.2012
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kaipa saa hyviä arvosanoja kun lähettävät sen ainoan toimivan laitteen testeihin.

  Niin tuotanoin, mites ootte saaneet asennettua tuon uusimman firmiksen kun mulla se ei onnistu? Sama toukokuun 2013 firmis näyttää olevan sisällä vaikka tuota uusinta yritin asentaa. Masiinassa tulee USB teksti näkyviin kyllä mutta lähtee melkein saman tien boottaamaan. Ja miksi ihmeessä tuon firmiksen versionumero pysyy samana vaikka sitä päivitetään :D. Auttaisko manuaalinen nimenvaihto zipin sisältöön?
   
  Viimeksi muokattu: 29.01.2014
 11. ksr

  ksr Guest Guest

  Liittynyt:
  19.09.2005
  Viestejä:
  81
  Saadut tykkäykset:
  0
  "Niin tuotanoin, mites ootte saaneet asennettua tuon uusimman firmiksen kun mulla se ei onnistu? "

  Useamman yrityksen se otti minullakin. Ohjeen mukaan ja niin, että siellä ohjeissa mainitussa kansiossa on vain ja ainoastaan purettu päivitystiedosto.

  Jos käytät ulkoista kovalevyä, se kannattaa irrottaa ja kytkeä uudelleen päivityksen jälkeen. (pelkkä tehdasasetusten palauttaminen ei ainakaan minulla riittänyt palauttamaan usb-tallennusmahdollisuutta päivityksen jälkeen).
   
 12. penatar

  penatar Guest Guest

  Liittynyt:
  11.12.2008
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sain kyllä tuon uusimman firmiksen asennettua. Se näytti ensialkuun toimivan ok kunnes yritin ajastaa ohjelmaa (lauantai 8.2. klo 22.40 MTV3 Hamilton: kansakunnan puolesta) ohjelmaoppaan kautta. Boxi jumiutui ajastuksen dialogi-ikkunaan niin että se lakkasi vastaanottamasta kaukkosäätimen komentoja. Tilanne ei korjautunut ennenkuin laitteesta katkaisi sähköt. Onkohan muilla samanlaisia kokemuksia tuosta tammikuu 2014 firmiksestä? Muut ajastukset näyttäisivät toimivan ok.
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2014
 13. jojala

  jojala Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.04.2001
  Viestejä:
  584
  Saadut tykkäykset:
  0
  Boksi tuli Hedengrenin huollosta viikko sitten (alle viikossa, kiitos siitä) uudella kovolla ja firmiksellä varustettuna. Matkan vuoksi olen vasta pari päivää testaillut tallennuksia ja ainakin tähän mennessä kaikki toiminut niin kuin pitääkin. Ongelmallisin tilanne eli kahden HD-kanavan tallennus tosin vielä kokeilematta, mutta NelonenHD+SubiSD yhtaikaa tallentui OK. Toistot myös OK. Jan14 firmiksen muutoksia en ole havainnut/löytänyt. Ajastetut tallennukset myös OK.
   
 14. kenni_

  kenni_ Guest Guest

  Liittynyt:
  02.01.2013
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olis kyllä erittäin mukava jos sais changelogin tonne hdthunderin sivuille ton päivityksen lisäks. Ei tarvis arvailla että mitä se korjaa..
   
 15. penatar

  penatar Guest Guest

  Liittynyt:
  11.12.2008
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuon tammikuisen firmwaren johdosta olisi myös toivottavaa että changelog kertoisi myös mitkä toiminnot eivät enää toimi. Täytyi palauttaa vanhempi ohjelmisto että sai EPG-ajastukset toimimaan.
   
 16. obz

  obz Guest Guest

  Liittynyt:
  13.02.2014
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yritän epätoivoisesti pultata Seagaten 1TB usb-kovoa kiinni mutta ei onnaa. Onko näiden usb-kiintolevyjen kohdalla jotain kikkaa mikä pitäisi tehdä ennen kuin homma toimii? Kokeilin molempi usb-portteja mutta ei vaikutusta.
  Pitäisikö levyn pysytä formatoimaan jostain menun syövereistä?

  Jaa... nyt tuo tuntuukin toimivan. Ilmeisesti vaati virtojen katkaisemisen kokonaan.
   
  Viimeksi muokattu: 13.02.2014
 17. kenni_

  kenni_ Guest Guest

  Liittynyt:
  02.01.2013
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ylen kanavilla menee timeshift pois päältä tän uuden päivityksen jälkeen. Uudestaan valikosta renkkaamalla sen kuitenkin saa päälle, mutta kun vaihtaa kanavaa, ja kääntää takas esim kakkoselle niin menee taas pois päältä. Mutta kun vaihtaa taas Esim kolmoselle niin taas on ajansiirto päällä. Pitäis varmaan koittaa päivittää uudestaan, mutta jos ei lähde toimimaan niin onko kellään sitä edellistä firmistä tallessa?

  Saakos näihin vaihdettua kovoo jos haluis ssd. Esim ghostaamalla..
   
 18. Jybbe69

  Jybbe69 Guest Guest

  Liittynyt:
  13.08.2010
  Viestejä:
  93
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo toi timeshift katoaa tosiaan, muutenkin kun nyt katto paljon olympialaisia HDnä niin pari totaalijumia kun yritti jotain katsoa uudelleen timeshiftillä. Koskeekohan toi vaan YLEn HD kanavia, vois kokeilla SDtä jossain vaiheessa.
   
 19. jojala

  jojala Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.04.2001
  Viestejä:
  584
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nyt on 3 viikkoa ollut boksi toiminnassa uudella kovolla ja firmiksellä. Kertaakaan ei ole tarvinnut bootata eikä ole jumittanut. Olin matkoilla yli viikon ja kaikki tallennukset OK, myös tupla-HD tallennukset. Sekä toistuvat viikottaiset. Timeshiftiä en käytä joten en voi tuohon kommentoida. Kovo tuntuu jotenkin myös nopeammalta, mutta voi johtua siitä ettei tallennuksia ole vielä kuin n. 200 Gt.

  EDIT: Niinhän siinä käy kuten Murphylle: Eilen tulin kotiin, laitoin boksin päälle kakesta ja boksista ei kuvaa HDMI-lähdöstä telkulle. Vain ivo bootti auttoi kuten aiemminkin. Tämä ominaisuus on ollut boksissa aina ja olin toivonut uudesta firmiksestä jotain apua siihen. Turha toivo.
   
  Viimeksi muokattu: 26.02.2014
 20. Buckley

  Buckley Uusi jäsen

  Liittynyt:
  29.04.2005
  Viestejä:
  507
  Saadut tykkäykset:
  5
  Ehdin jo innostua uudesta päivityksestä mutta taitaa olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Mulla on laite toiminut suht moitteetta vajaan vuoden joten en taida uskaltaa edes päivittää...