HD digiboksi, jossa YLE areena toimii.

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana jouko_t, 09.02.2014.

 1. jouko_t

  jouko_t New Member

  Liittynyt:
  09.02.2014
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olisi tarve digiboksille, jossa olisi seuraavaa:
  1) HD
  2) YLE areena mahdollisuus
  3) tallennustila
  4) etäohjaus verkon kautta
  5) blueray, ei välttämätön.

  Onko tiedossa tälläistä laitetta markkinoilla tai tulossa?
   
 2. unreal

  unreal Active Member

  Liittynyt:
  04.02.2004
  Viestejä:
  3 805
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ainakin Samsungin bluray-digiboksikomboissa (F8500/F8900 taitaa olla tuo viimeisin mallisarja) nuo kaikki saattavat toteutua, tosin Yle Areenalle ei kait ole Sampan SmartTV-puolella omaa sovellusta ja selaimen kauttakin tuo toimii kait vain osassa TV-malleista, joten on vähintäänkin epävarmaa, toimiiko tuon boksin selaimella. Kenties joku ko. boksin omistava osaisi tästä kertoa. Myös ainakin Panasonicilla on hieman samantyyppinen kombolaite valikoimissaan (en nyt juuri muista mallia), mutta käsittääkseni siihenkään ei saanut erillistä Areena-sovellusta, eikä toimivuudesta sisäisellä selaimella ole itselläni tietoa.

  Kokonaan toinen juttu sitten on, voiko noita kombovehkeitä suositella. Itse en ole kuullut noista juuri mitään positiivisia kommentteja niiltä tutuilta, jotka ovat moisia ostelleet, mutta vuosien saatossa on kyllä oppinut, että ihmisten mieltymykset näissä ovat kovin erilaisia ja laite, joka jollekin toiselle on käyttökelvoton, on jollekin toiselle ihan toimiva peli. Silti vähintäänkin suosittelen tutustumaan noihin ennakkoon jossain kaupassa, joka kokeilumahdollisuuden tarjoaa tai vastaavasti ostaa paikasta, jossa palautusmahdollisuus on kunnossa, jos laite ei satukaan mielyttämään.
   
 3. jouko_t

  jouko_t New Member

  Liittynyt:
  09.02.2014
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olisi sekin hyvä, jos löytyisi kelvollinen tallentava HD digiboksi, jossa YLE Areena toimii tai TeeVee.fi
  Taitaa olla niin, että laitetoimittajia ei taida paljon kiinnostaa. Eihän se niin vaikeaa voi olla!
   
 4. vemkki

  vemkki Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.09.2006
  Viestejä:
  3 454
  Saadut tykkäykset:
  162
  Ongelmana taitaa olla se, että näiden erinäisten netin striimauspalveluiden toimintaa ei ole mitenkään standardoitu. Tämän takia laitevalmistajien pitää erikseen koodata tuki jokaiselle palvelulle, ja Suomessa toimivat palvelut ovat niin pienen markkina-alueen juttuja, ettei kovin monia valmistajia kiinnosta.