HBO tarjoaa näköjään sitoumuksetonta ja maksutonta kokeilua tammikuun loppuun saakka

Keskustelu osiossa 'Streaming-palvelut' , aloittajana Jokamies, 19.12.2012.

 1. Jokamies

  Jokamies New Member

  Liittynyt:
  14.06.2011
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jaaha, nyt HBO tarjoaa näköjään sitoumuksetonta ja maksutonta kokeilua tammikuun loppuun saakka uutiskirjeen tilanneille.
   
 2. Digiman

  Digiman Member

  Liittynyt:
  05.03.2004
  Viestejä:
  910
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo, tällainen ilmoitus tuli HBO Nordic:lta:

  Tärkeää tietoa HBO Nordicilta
  Avasimme viime viikolla hbonordic.com -palvelumme. Jos et ole vielä saanut arvokoodia, saat sen lähiaikoina. Tämän arvokoodin avulla pääset tilaamaan palvelumme.

  Palvelumme sisältää kattavan valikoiman uusien sarjojen lisäksi vanhoja klassikoitamme HBO:lta sekä muilta tuotantoyhtiöiltä. Lisäämme jatkuvasti TV-sarjoja ja elokuvia palveluumme. Muutaman seuraavan kuukauden aikana ensi-iltansa saavat uutuussarja Banshee, Girls-sarjan 2. kausi, Enlightened-sarjan 2. kausi sekä Game of Thronesin odotettu 3. kausi.

  Palvelumme on nyt saatavilla PC:llä, Macilla, Android-puhelimilla ja tableteilla, Samsungin Smart TV laitteilla (sarjat 7, 8 ja 9) sekä iPhonella, iPodilla ja iPadilla. Tuettujen laitteiden lista kasvaa jatkuvasti.

  Tarjoamme tällä hetkellä HD-kuvanlaadun Samsungin Smart TV laitteille. Lähiaikoina tarjoamme HD-laadun myös tietokoneille. Myöhemmin HD-laatu on luvassa muillekin laitteille.

  Jotkut teistä ovat olleet huolissaan siitä, etteivät pääse kokeilemaan palvelua ilman sitovaa tilausta. Olemme huomioineet tämän, ja tästä syystä tarjoammekin teille mahdollisuuden tutustua sitoumuksetta palveluumme 31. tammikuuta 2013 asti ilman lisäkustannuksia tai pidempää sitoutumista.

  Tämä tarjous on yksinoikeudella teille, jotka olette tilanneet uutiskirjeemme osoitteessa hbonordic.com viimeistään 31. joulukuuta 2012. Kiitokset vielä kerran kiinnostuksestasi palveluamme kohtaan.

  Parhain terveisin,
  HBO Nordic
   
 3. LOP

  LOP Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.02.2001
  Viestejä:
  3 978
  Saadut tykkäykset:
  22
  Nyt menee kokeiluun.
   
 4. Kojak Jr.

  Kojak Jr. New Member

  Liittynyt:
  23.01.2006
  Viestejä:
  35
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itsellekin tuli mailia, että tammikuun loppuun asti voi sitoumuksetta kokeilla. No mitenkäs helvetissä tämä sitten käytännössä hoituu? Aikasemmin saatua arvokoodia kun syöttää niin 12kk määräaikaista + 1kk bonusta se sieltä pukkaa ja luottokorttitetoja kovasti kyselee?

  edit: Jaa, itseasiassa hinnan kohdalla komeilee 1€:

  HBO Nordic
  Maksuviite: xxxxx
  Tuote: 16
  Artikkeli: 12 kuukauden HBO-tilaus, joka sisältää HBO:n tarjoaman 1 kuukauden (arvo 9,95 €).
  Yhteensä EUR: 1.00, Sisältää ALV 0.00

  Hieman on sekavaa, uskaltaakohan tuota nyt ottaa.
   
  Viimeksi muokattu: 20.12.2012
 5. ICS

  ICS Member

  Liittynyt:
  20.01.2005
  Viestejä:
  260
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jotenkin kuvaa koko touhun tasoa se, että uutiskirjeessä ei ole linkki, jolla voisi lopettaa sen tilaamisen. Laitoin aspa:lle viestiä, katsotaan poistavatko osoitettani postituslistalta.