Harman Kardon AVR 255

Keskustelu osiossa 'Vahvistimet' , aloittajana Molder, 01.04.2008.

 1. torkkis

  torkkis Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.01.2002
  Viestejä:
  453
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itsellä ihan ekasta erästä. Tuuletin tekee hyvin vaimeaa pumppausta, toisin kun vahvistin on tv-tasossa lasioven takana, niin ei sitä kuule. Firmiksen featuret on ainoa ongelma, ei napsu tai muutakaan.
   
 2. cchaou

  cchaou Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.01.2008
  Viestejä:
  83
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itsellä tuli sellainen ongelma, että kuva jysäyttää kokonaan vihreäksi, kun pidempään hdmi:n kautta katselee. Oikein mikään ei auta.
   
 3. FVampir

  FVampir Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.07.2007
  Viestejä:
  57
  Saadut tykkäykset:
  0
  Uusi vahvari tuli heti vanhan tilalle jo liikkeen toimesta.. kiitoksia hifistudio17lle... ongelma ei kadonnut täysin.. ääni katkoo hieman vähemmän... Piuha ei voi olal vikana KOSKA se toimii vanhalla AVR3000 vahvarilla TÄYSIN PÄTKIMÄTTÄ :( koetan vaffia ps3sen kans het ku saan jostain hommattua sellasen :D kattoo mistä on kii..
   
 4. FVampir

  FVampir Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.07.2007
  Viestejä:
  57
  Saadut tykkäykset:
  0
  olipa piuhasta kii tuo pätkiminen... aika jänjnä et on krantumpi tuo uus avr kun vanha tuolle piuhalle ja siitä tulevalle signaalille :(
   
 5. hhlaine

  hhlaine Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.06.2004
  Viestejä:
  50
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo terve taas, pitkästä aikaa ajattelin vilkaista jokos olisi jotain infoa fw-updatesta 255:lle - ei näy olevan lupauksista huolimatta! Samalla ajauduin AVS-foorumille ja silmiin pisti kommentti ps3 audio ongelmasta (eli kadottaa äänet/osan äänistä) johon olen törmännyt samaan monta kertaa itse eri pelien kanssa mm. MGS4, Ratchet & Clank sekä ihan PS3:n valikossa. Täällä ei ole ollut puhetta joten ajattelin postata lainauksen tänne jos joku muukin on ihmetellyt asiaa:

  Now if you look over at the AVS forum you will see the 255/254 is having alot of problems with the ps3, the main one is that it seems to loose audio sync with the ps3 when the audio is quiet, this cause loss of audi on the odd movie and games. This will be fixed with an update and i have only had a problem with one movie so for. As for games GTAIV seems to be badley effected by the bug and will result in a firmware update. Ther is a way round it and what you have to do is to go into the ps3 menu and switch off all the pcm options and leave only dolby digital ticked, that way only dolby digital audio is sent from the game and there is no sounddropouts.

  Eli ilmenee mm. MGS4:ssa siten että osa/kaikki puheesta jää pois esim. radio keskusteluissa muiden piipitysten edelleen kuuluessa, jotenkin olin itse ajatellut keskiäänien synkan katoavan.....voi ollakin näin en jaksanut avs:ää enempää kaivella.

  Mitä sitten tarkoittaa "this will be fixed with an update..." eli onkohan joku jossain taas luvannut korjata tämänkin siinä FW-updatessa (johon en enää ihan aikuisten oikeasti usko)
   
 6. Make99

  Make99 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.12.2005
  Viestejä:
  66
  Saadut tykkäykset:
  0
  Paljonko olette näistä HK:n 255 maksaneet? Halvin mitä itse löysin on tällä hetkellä 620e. Saako jostain halvemmalla?
   
 7. teemus_

  teemus_ Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.09.2004
  Viestejä:
  124
  Saadut tykkäykset:
  1
  WasaHifi tarjosi heinäkuussa 590e sisältäen toimituskulut. En tiedä mikä on hinta nykyään, voi olla ettei ole laskenut, koska kysyntä on ilmeisesti ollut kovaa.
   
 8. -Force-

  -Force- Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  11.06.2005
  Viestejä:
  322
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pakko kirjoittaa hieman aiheesta kun on muutama viikko Harmanin omistamista takana... Laite on toiminut todella hyvin ilman yhtäkään tilttiä. Ainoa harmi on tuo tuulettimien pitämä pieni ääni joka kuuluu jos huoneessa ei ole ääntä ollenkaan. Muuten laite on toiminyt hyvin ja skaalauskin toimii omasta mielestäni oikein hyvin DVD soittimesta tykille.

  Se mikä itseäni harmittaa on tuo power napin kirkas valo jota ei todellakaan saa sammutettua mistään valikosta. Kaiken muun saa pimeäksi mutta tuo valo palaa kaikenaikaa. Se häiritsee kyllä muuten pimeässä huoneessa.

  Kokonaisuutena olen erittäin tyytyväinen vahvariin vaikka sitä täällä mollataankin olan takaa. Ja jos päivitys joskus tulee niin hyvä niin...
   
 9. jkoivula

  jkoivula Käyttäjä

  Liittynyt:
  04.02.2006
  Viestejä:
  134
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oma vahvistin tuli tänään huollosta, pikaisen testailun perusteella kaikki näyttää hyvältä. :) Ärsyttävät ongelmat eli tuulettimen röpellys ja napsuminen on saatu korjattua. Tuuletin oli ns. selvä peli, mutta napsuminen oli hankalampi. Sitä ei saatu laboratorio-olosuhteissa toistettua, mutta lääke löytyi kuitenkin. Tästä huollolle iso kiitos!

  Firmware-päivitystä ei ole vielä(kään) saatavilla, mutta se on edelleen tulossa.

  Huollon perusteella voi suosituksen palauttaa tasolle osta. :thumbsup:
   
 10. hansolo

  hansolo Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.11.2002
  Viestejä:
  4 024
  Saadut tykkäykset:
  236
  Vaikka soundipuolella HK onkin varsin laadukas peli, niin kyseisessä vaffarissa on vielä niin naurettavia bugeja video ja hdmi audiopuolella (myös 355), etten millään haluaisi laittetta ostaa, vaikka kovasti tekisi mieli. Kyseessähän pitäisi kuitenkin olla AV-vahvistin. Tuleva fw-päivitys ei takaa, että kaikkia kuvapuolen ongelmia saataisiin korjattua. Lisäksi fw-päivitystä on saatua odotella jo luvattoman kauan. Sitten vielä lisäksi nuo puhallinongelmat.

  bugilistaa:

  http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1053202&highlight=254
   
 11. mustseeice

  mustseeice Uusi jäsen

  Liittynyt:
  18.09.2008
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moro. Mullakin samanlaisia ongelmia kun tänne postattu eli tuuletin surisee ärsyttävästi, kun vaihtaa kanavaa digiboksista niin kuuluu keskikanavasta napsahdus joka toivottasti ei ole normaalia. Myös ihmetyttää ettei äänen voimakkuus- ikkunaa saa veke telkusta? Koskahan se päivitys mahtaa tulha?
   
 12. torkkis

  torkkis Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.01.2002
  Viestejä:
  453
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tänään tuli kysyttyä suomen harmanilta, kuittasivat, että ovat itsekkin odottelemassa. Eli ei tietoa.
   
 13. jkoivula

  jkoivula Käyttäjä

  Liittynyt:
  04.02.2006
  Viestejä:
  134
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onhan tuolla kieltämättä paljon "ominaisuuksia" listattuna. Itsekin hoksasin nyt tuon PCM-lock ongelman, kun PS3 menussa ei aina äänet kuulu. Tuollaisenaan ei ole kovin fataali, mutta peleissä tuo onkin toinen juttu.

  Omasta vahvistinvalinnasta vielä, vaakakupissa painoivat merkkiuskollisuus, tehot ja ulkonäkö. Ehkä pienet ominaisuudet on valmis hyväksymäänkin, softan puolella. Mutta kyllä se päivitys sieltä vielä tulee...

  Jos joku vielä pähkäilee tuulettimen ja napsumisen kanssa, niin laitetta huoltoon vaan. Parin viikon odotuksen kyllä kestää, kun vahvistin tulee entistä ehompana takaisin.
   
 14. hansolo

  hansolo Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.11.2002
  Viestejä:
  4 024
  Saadut tykkäykset:
  236
  Omalla listalla kyseinen vaffari on vielä myös toive numero yksi, mutta ostopäätöstä en tee, ellei videopuolen ja muita hdmi-liittyviä ongelmia saada korjattua. Vaakakupissa painaa äänenlaadukkuus, erityisesti ulkonäkö ja se, että jo edellisen vahvistimeni piti olla H/K :rolleyes:. FW-päivityksen jälkeen mietityttää sitten mahdolliset puhallin ja napsuongelmat. Mikä muuten aiheutaa napsumisen? Mikä siellä oikein napsuu?

  Tuolla linkkaamassani thredissä taisi olla jotain puhetta päivityksen julkaisusta lokakuussa ja ilmeisesti vielä lokakuun loppu puolella :hitme:.
   
 15. torkkis

  torkkis Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.01.2002
  Viestejä:
  453
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo, onhan tuossa ongelmia, mutta silti olen tyytyväinen. Pienempi mitä edellinen Yamaha, mahtuu siten paremmin tv-tasoon. Guit ja asetusten säädöt on helppoa, soundissa ei ole mitään vikaa ja skaalain on pirun hyvä. Samaan hintaan ei olisi saanut mitään hdmi 1.3 vahvaria, jossa on pre-outit.

  Tuulettimen puhina ei kuulu sohvalle ja tuota napsetta alkoi vasta ilmaantua, aika vaimeana toisin. Eli ainostaan tuo väricroppaus (joka oli yammussakin) ja 60/50hz ongelma, jonka toisin kiersin vaihtamalla ntsc moodiin haittaa eloa. Eli firmware päivitystä odotellessa.
   
 16. JP1

  JP1 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.07.2004
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä se FW -päivitys varmaan tulee, mutta isojen jenkki firmojen oma byrokratia on aivan käsittämätöntä, niin se kestää. Ongelmat on varmasti jo korjattu ajat sitten, mutta aikaa menee eri laatutarkkailu sun muiden dokumentointien päivityksissä ja hyväksynnissä.

  Itellä tuo myös ykkösvaihtoehtona, kun nyt pitäisi ostaa uusi edellisen HK:n tilalle. Ulkonäkö ei ole vähäisin argumentti. Pitää odotella, koska kyllä nuo ongelmat häiritsevät.
   
 17. Molle

  Molle Sore wa himitsu desu Tukijoukot

  Liittynyt:
  27.03.2000
  Viestejä:
  1 074
  Saadut tykkäykset:
  55
  Harmi ettei tätä samaa proseduuria käytetty ennen laitteen päästämistä markkinoille. :hitme:
   
 18. terppa666

  terppa666 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  28.10.2001
  Viestejä:
  433
  Saadut tykkäykset:
  45
  Osaako tää vehje tehdä pl IIx prosessoinnin noille uusille äänivormaateille?
   
 19. Pake69

  Pake69 Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.01.2008
  Viestejä:
  254
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nythän on niin, että 655 ja 755 mallit on lykkääntyneet aiotusta julkasusta (08/08) johonkin joulukuulle (näillä näkymin), niin johtuuko tämmönen siitä, että isoveljiin korjataan valmiiksi nämä pikkuveljissä esiintyneet viat vai lykkääntyykö nuo isommat sen takia, että pikkuveljiä korjataan jatkuvasti?

  Odottelen 655:sta Wasahifiin, koska sinne saan vietyä vanhat vaihdossa ja Harmaniin päädyin siksi kun he eivät Denonia myy. Denonin (2808) ostaisin kun rahaa olis, mutta pakko saada vanhat vaihdossa tai muuten on kukkaro pahasti auki..
  Ja onhan se 655 pikkusen paremman näkönen noin niinkun puhtaasti ulkonäöllisesti katsoen :thumbsup:
   
 20. jjpp

  jjpp Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.02.2008
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sellainen ongelma, että en saa digiboxsilta kuvaa siirtymään vahvistimen kautta videotykille ! Digiboxsi on Topfield TF100T ja Scart liitin lähtee VCR:tä ja muuntuu componenti videoksi ja menee vahvarin componenti video 1 paikkaan.
  Digiboxsin a/v-lähdöistä olen valinnut videolähtö CBVS.
  Eli haluaisin, että vahvistin skaalaisi digibox kuvaa paremmaksi ja siirtyisi HDMI piuhaa pitkin tykille. Pitäisi ilmeisesti olla mahdollista ?
  Tallentava DVD soitin on myös tuossa sotkemassa asioita. Eli se on kytketty scartilla digiboxsiin ja componentilla menee vahvistimeen componenti video 2 paikkaan. Eli sama homma, kun katsoo dvd:n kovalevyltä, niin haluaisin kuvan siirtyvän HDMI:tä pitkin tykille . Helpointa olisi ostaa tallentava digiboksi jossa HDMI, mutta koettaa ensin muita konsteja:confused:
  PS3:ta menee HDMI vahvariin ja vahvarista HDMI PLV-Z2000, eikä mitään ongeimia.
  Tilapäisesti digibox kuvan saan siirrettyä tykille RCA piuhaa pitkin, mutta kuvan laatu saatanan huono. Laitteessa tuskin on mitään vikaa, mutta käyttäjässä kylläkin:OI
  Laitteet on pikkasen mennyt eteen päin, kun edellisen viritinvahvistimen ostanut 90-luvulla.

  Jos joku kehtaa hiukan auttaa, niin suuret kiitokset etukäteen !!