Handan CV-7700 PVR

Keskustelu osiossa 'Handan' , aloittajana protesti, 01.03.2005.

 1. Bob the Builder

  Bob the Builder New Member

  Liittynyt:
  18.01.2004
  Viestejä:
  87
  Saadut tykkäykset:
  0
  Käsittäkseni sillä saa siirrettyä vain tallennukset jotka on tehty firmiksen päivityksen jälkeen. Joku joka on istuttanut 6000:n "sielun" 7700:een voisi vahvistaa asian. Vaihtoehdoiksi jäisi siis kovon irroittaminen tai siirto jollekin laitteelle, joka tallentaa signaalin esim. Handanin ulostulevan scartin kautta. Itse olen sitä kautta siirtänyt sekä VHS:lle että tietokoneelle analogisen sisääntulon omaavalla USB-digitikulla.
   
 2. von Atsaloom

  von Atsaloom Member

  Liittynyt:
  14.09.2005
  Viestejä:
  284
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kylhän noi tallennukset vissiin saa tuolta boksilta digitaalisenakin, mut en viittis mennä ronkkii ja availee vanhemman tutun kallista laitetta.
   
 3. Bob the Builder

  Bob the Builder New Member

  Liittynyt:
  18.01.2004
  Viestejä:
  87
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuota itsekin muistelin, mutta se vaatii tosiaankin boksin kovon irroittamisen.
   
 4. allapo

  allapo VICE PAL, VICE! Tukijoukot

  Liittynyt:
  23.10.2000
  Viestejä:
  296
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko kukaan kokeillut vaihtaa isompaa kiintolevyä Handaniin sisälle?
  -Toimiiko ja onnistuuko vaihto?
   
 5. jazzrocker

  jazzrocker New Member

  Liittynyt:
  20.02.2007
  Viestejä:
  10
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ostin tuollaisen CV-7800 mallin, minulla oli ennen CV-3300 malli.
  Huomasin heti että kuvalaatu on selvästi huonompi CV-7800 mallissa.

  Onko joku muu huomannut tällaista eroa?
   
 6. arthur

  arthur Active Member

  Liittynyt:
  28.06.2002
  Viestejä:
  2 435
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämä kiinnostaa myös minua, kuten myös tarkemmat kokemukset/ohjeet getHAV:in käytöstä. Ilmeisesti "virittelijät" ovat kaikki Toppyn leirissä?
   
 7. Gramm

  Gramm New Member

  Liittynyt:
  01.03.2007
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tällainen hermoja repivä ongelma boksin kanssa: Kuvasuhdeautomatiikka lakkasi toimimasta! Boksi siis ei anna TV:lle tietoa siitä onko kuva 4:3 vai 16:9. Tämä siis ainoastaan laajakuvatelkkaria käytettäessä. Letterboksaus näyttää kyllä toimivan prkl...

  Sama ongelma oli vanhan telkkarin kanssa (28" fintec). Automatiikka ei koskaan toiminut, vaan piti aina tv:stä säätää. Ilo olikin suuri kun marraskuussa ostin uuden Sonyn 50" taustaprojun (KDF-50E2010) ja automatiikka tuntui toimivan ilman mitään ongelmia. Aina tähän päivään asti siis. Tänään lakkasi toimimasta, ilman mitään syytä. Vika tuskin telkkarissa, koska DVD:n kuvasuhdekäskytys tuntuu toimivan. Olen kokeillut eri scartteja ja kaikki menut on moneen kertaan kahlattu läpi. Virrat otettu pois, tehdasasetukset palautettu jne.

  Mystisesti myöskään Handanin HD-boksin automatiikka ei enää toimi. Päättivätkö Handanin bugiset paskaboksit yhteistuumin, että tänään kiukutellaan, vai mitä v****a?

  Ei voi käsittää, mut verenpaine nousee...
   
 8. ArtoT

  ArtoT New Member

  Liittynyt:
  01.07.2005
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tässä kokemus Sanomatalon huollosta.
  CV-7700:ssani ei kaukosäätimellä enää saanut boksia päälle eli virtakytkintä piti painaa boksissa. Testieni mukaan vika oli nimenomaan boksissa.
  Soitto huoltoon ja neuvoivat viemään Sanomatalon Welhoon pikaisesti, koska kahden vuoden takuuta oli vielä yksi viikko jäljellä. Ostettaessa takuu taisi olla vain yksi vuosi, mutta sehän nousi myöhemmin jossain vaiheessa kahteen vuoteen.
  Sanomatalosta sain sitten tilalle uuden CV-7800-boksin! Levytilaa tuli lisää ja uudella kaukosäätimellä pystyy säätämään myös televisiota. Ainoa miinus oli, että vanhan boksin levyllä olleet talletukset menivät harakoille, mutta onneksi siellä ei ollut mitään todella tärkeää.

  Vanha boksi oli palvelut hyvin lähes kahden vuoden ajan. Alussa oli kovalevyn takia yksi huoltovaihto, mutta muita isompia ongelmia ei ole ollut.

  Hyvin on huolto toiminut, kiitoksia.
  Jospa vielä joskus saisi talletukset usb:n kautta ulos.
   
 9. Bob Fleming

  Bob Fleming Great Bird of the Galaxy Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.10.2002
  Viestejä:
  1 259
  Saadut tykkäykset:
  1
  Mullakin oli hetkellisesti tuota kaukosäätimen power-napin ongelmaa mutta nyt taas tuntuu toimivan...

  edit: P*skat se mihinkään häipynyt, ei vaan jaksa tuon takia kiikuttaa huoltoon...
   
 10. Vili85

  Vili85 New Member

  Liittynyt:
  07.06.2004
  Viestejä:
  108
  Saadut tykkäykset:
  1
  Onko tästä mallista saatu jo se "piippaus" poistettua päivitysten avulla?
   
 11. Superbus

  Superbus New Member

  Liittynyt:
  02.04.2006
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  Muutin viikonloppuna muutaman sata metriä ja jouduin Elisan kaapeliasiakkaaksi. Ennen tietenkin HTV. Muut kanavat löytyivät automaattihaulla mutta kanavapaketti A (YLE) ei näy lainkaan. Olen yrittänyt soittaa monta kertaa Elisan neuvontaan, "tilapäistä ruhkaa" koko ajan, ja katsella www.digitv.fi :stä ohjeita, turhaan. Mikä neuvoksi?

  En haluaisi resetoida tehdasasetuksia ensimmäisenä keinona, koska CV-7700:n hyvät päivitykset varmaan katoavat silloin. (Joku kuulemma oli saanut 1.72-päivityksen laitteeseen Elisankin kautta, onko totta?)

  Nimim. Tahdon asia tulee 2 tunnin päästä =^/
   
 12. sarme

  sarme Member

  Liittynyt:
  23.11.2000
  Viestejä:
  254
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei tehdasasetusten palauttaminen ohjelmistoon koske. Vain omat asetukset nollautuvat ja kanavat pitää hakea uudelleen.
   
 13. Bob Fleming

  Bob Fleming Great Bird of the Galaxy Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.10.2002
  Viestejä:
  1 259
  Saadut tykkäykset:
  1
  Nyt on boksi alkanut jumittamaan ajastuksissa niin että "rec"-teksti jää näytölle eikä laite löydä koko kiintolevyä. Virtaresetillä tilanne normalisoituu mutta se viimeisin tallenne on kadonnut :OI
  Topfield here I come...
   
 14. P@zi

  P@zi New Member

  Liittynyt:
  09.09.2007
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ilmeni tollanen ogelma 7700:ssa. Kun pitää kapulan nappia pohjassa oikealle tai vasemmalle ja yrittää selata EPG listaa, nii alkaa tökkimään. Välillä mene rivakasti ja välillä pysähtyy ja sit taas yhtäkkiä hyökkää eteenpäin. Tossa on myös Handanin 3300 jonka EPG:n selailu menee tökkimättä. Onkohan jotain vika tullu kun ei muistaakseni ennen oo tollee tökkiny?:mad:
   
 15. Klain

  Klain New Member

  Liittynyt:
  05.10.2007
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  0
  No niin, nyt hajosi jo kertaalleen hajonnut ja uuteen laitteeseen vaihdettu 7700 ja 2 vuoden takuu on umpeutunut huhtikuussa. Asiakaspalvelu ilmoitti että kun takuu on umpeutunut niin laitetta ei vaihdeta uuteen tai korjata welhon laskuun.

  Molemmat laitteet kestivät vähän yli vuoden eli kuluttajasuoja lain mukaan heillä on täysi velvollisuus korjata laite heidän kustannuksellaan tai vaihtaa laite ilmaiseksi uuteen. Laite lähti huoltoon ja odotan mielenkiinolla yrittääkö Welho kuluttajasuoja lain vastaisesti huijata asiakasta vai kantavatko rehdisti vastuunsa ja hoitavat asian kunnialla kotiin.
   
 16. Klain

  Klain New Member

  Liittynyt:
  05.10.2007
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  0
  Welho hoiti mallikkaasti asian. Antoivat takuu korjatun 7800:n tilalle :)
   
 17. jumase

  jumase New Member

  Liittynyt:
  11.10.2002
  Viestejä:
  359
  Saadut tykkäykset:
  2
  Itselläni pamahti laite muutama viikko sitten ja takuu on mennyt umpeen toukokuussa. Eivät vaihtaneet eivätkä ottaneet edes huoltoon. Tarjosivat jotain alennusta, jos ostan 7800:n. En ostanut. Laitoin reklamaation asiakaspalveluun viime keskiviikkona ja annoin viikon aikaa vastaukselle. Huomenna pitää soitella perään.

  On se saatana kumma juttu, että ei hoideta myyjän/maahantuojan vastuita kunnolla. Ihan selkeä tyyppivikahan tuossa on kyseessä, kun joka toisella hajoaa boksi täysin identtisellä tavalla. Sanomatalossa ihan pokkana tarinoivat, että ei ole kyseessä tyyppivika, koska kaikki laitteet eivät ole hajonneet. Kyllä ottaa päähän.

  Kuluttajaviraston sivuilla on erityinen digi-tv teema ja siellä mainitaan, että digiboksin ostajalla on syytä olettaa, että boksi kestää useita vuosia, jos ei tekniseen ympäristöön tule oleellisia muutoksia. Liitin kuluttajaviraston kannan reklamaatioon ja aion kyllä kannella asiasta, jos ei Welho pidä kiinni vastuistaan. Oli kyseessä tyyppivika, valmistusvika tai mikä lienee, niin ainakin on selvää, että heillä on vastuu nämä laitteet huoltaa. Ja mikä pahinta, niin laitteita on vaihdettu takuuajan ulkopuolellakin aiemmin. Ilmeisesti huomasivat, että tulee kalliiksi, kun jokainen laite laukeaa ajan mittaan ja yrittävät keplotella vastuustaan.

  :mad:
   
 18. DIAR

  DIAR Ugh! Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.01.2003
  Viestejä:
  2 206
  Saadut tykkäykset:
  9
  Itselläkin on kaukosäätimen kanssa ongelmia. Eli taitaa olla tyyppivika. Kyseessä lienee kylmä juotos tms. digiboksin IR vastaanottimessa, koska kaukosäädin alkaa toimia vasta kun boksi on lämmennyt jonkin aikaa.
   
 19. Ari

  Ari Active Member

  Liittynyt:
  25.06.2000
  Viestejä:
  3 320
  Saadut tykkäykset:
  4
  Luepa seuraavat ketjut:
  https://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=59129
  https://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=64023

  ja tämä 6000:n ketju myös, sama hardis on kyseessä:
  https://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=38531

  ja sitten kun kake lakkaa toimimasta kokonaan niin:
  https://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=49663

  Turha yrittää tehdä omia diagnooseja kun kyseessä on aivan selvä laitteen tyyppivika joka on diagnosoitukin jo virtalähteen kondensaattoreihin. Omakin Handan 7700 (ja lukuisat muut 7700 ja 6000-yksilöt) koki saman kohtalon.
   
 20. DIAR

  DIAR Ugh! Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.01.2003
  Viestejä:
  2 206
  Saadut tykkäykset:
  9
  Vai niin. Suuri kiitos tiedosta.