Handan CV-7700 PVR

Keskustelu osiossa 'Handan' , aloittajana protesti, 01.03.2005.

 1. terje

  terje Käyttäjä

  Liittynyt:
  22.07.2004
  Viestejä:
  132
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kannattaa muistaa, että takuu on myyjän myöntämä lisä normaaliin kuluttajansuojaan. Takuun raukeaminen ei vaikuta myyjän virhevastuuseen, jonka mukaan myyjän pitää korjata tuotteessa olevat virheet. Esimerkiksi digiboksissa kuluttajalla on oikeus olettaa, että laite kestää vuosia, joten myyjällä on vastuu siitä, että näin todella tapahtuu riippumatta takuun kestosta.

  Kannattaa myös muistaa, että kuluttajalla on velvollisuus huomauttaa myyjälle heti kun huomaa virheen.
   
 2. wombatti

  wombatti Uusi jäsen

  Liittynyt:
  25.04.2004
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onkos joku rohjennut tunkea ton 6000C:n 1.15 version 7700:aan jo?

  Itselläni toi 7700C ja EN ole Welhon werkossa, joten päivittäminen jäänyt pikkasen vähemmälle... Tällä hetkellä purkissa 6000C:n 1.08, joka muuten futaa, mutta käynnissä olevan ohjelman ajastus ei onnistu. Tossa 1.15:ssa sen "pitäisi" toimia, mutta ois kiva kuulla kokemuksia aiheesta :)

  /edit: selkokielisemmäksi...
   
 3. Niku

  Niku Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.12.2002
  Viestejä:
  51
  Saadut tykkäykset:
  0
  Alkaa pikkuhiljaa kärsivällisyys loppua Handanin entisestäänkin pahentuneen bugauksen kanssa (rasittavimpana oireena varsin usein tapahtuva käyttöliittymän jumiutuminen, josta selviää boksin uudelleenkäynnistyksellä). Soitin Welhon asiakaspalveluun ja olivat puhelimessa sitä mieltä, että boksin ei kuuluisi tuolla tavoin temppuilla (no shit!) ja uudemmissa yksilöissä tuollaista ei esiinny. Pitäisi kuulemma kiikuttaa boksi huoltoon, jossa voi mennä pari viikkoa ja tuloksena pitäisi olla korjattu laite tai vaihto uuteen.

  Nyt kiinnostaisi, onko kukaan viime aikoina tehnyt tuota ja saanut huollosta merkittävää apua laitteen ongelmiin? Korjattiinko vanhaa vai vaihdettiinko koko boksi? Mitä ongelmia sen jälkeen on esiintynyt? Onko tuosta siis mitään toivoa huollossa käyttämällä saada oikeasti toimivaa laitetta, edes rajallisten ominaisuuksiensa puitteissa?
   
 4. koomikko

  koomikko Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2000
  Viestejä:
  481
  Saadut tykkäykset:
  2
  Minä kävin kiikuttamassa eilen boksin huoltoon, koska kaikki tallennukset alkoivat mennä pikselimössöksi. Laite toimi mielestäni moitteetta ensimmäiset kuukaudet. Mitään tuollaista käyttöliittymän jumiutumista en havainnut. Sen jälkeen saattoi muutama tallenus aika ajoin mennä reisille ja nyt viime viikot kaikki tallennukset suoltivat sotkua. Kerron miten laite pelaa jahka saan sen takaisin.
   
 5. Okaro

  Okaro Uusi jäsen

  Liittynyt:
  31.01.2005
  Viestejä:
  705
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei nyt ihan heti vaan kahden kuukauden sisällä.
   
 6. Sauna

  Sauna Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.03.2006
  Viestejä:
  46
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kun tätä threadiä lukee, niin ilmeisesti tässä boxissa on useilla aika paljon ongelmia. Olisikohan tuo Handanin geneerinen 6000 malli parempi Welhon verkkoon?

  Vai voiko kyse olla siitä että 7700 mallia on myyty paljon esim. Stockmannilta ja Welhon kautta, ja muut boxit ovat harvinaisempia? Ainoa todella kehuttu boxi kaapeliin taitaa olla Topfield, mutta hinta lähentelee jo 600 euroa :weep:
   
 7. Pl-

  Pl- Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.02.2006
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oma boxi on toiminut loistavasti ja nauhoittanut kaikki ohjelmat joita olen halunnutkin. Välillä boxi saattaa jumiutua, mutta tätä suurempia ongelmia omassa boxissani ei ole ollut. Näyttää vähän siltä, että boxien toimivuudessa on aikamoisia eroja.
   
 8. Confide

  Confide Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.12.2005
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
   
 9. jimhoyle

  jimhoyle Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.08.2002
  Viestejä:
  158
  Saadut tykkäykset:
  1
  Minusta 7700:n ongelmat vaikuttavat ihan softaongelmilta (voi toki jotkut olla myös haardikseltaan rikki). Eilen tuli taas uusi lisäys tyypillisimpään bugityyppiin laitteessani: laite rupesi äänittämään Lostia vääränä päivänä. No, pysäytin sen ja halusin ajastaa Lostin uudelleen oikealle päivälle takaisin. Tämä ei kuitenkaan onnistunut, koska "Timer overlaps". Tämä on sikäli "oikein", että ajastukseni oli viikottainen, ja laite muisti edelleen seuraavan viikon Lostin ajastuksen, jolloin päällekkäisyys löytyi (tosin olisihan uusi ajastus voinut korvata sen olemassaolevan, kun kerran on täsmälleen sama nimi ja aika).

  Joka tapauksessa, softabugilta tällaiset mielestäni nimenomaan vaikuttaa. Tuossa on ehkä joku sellainen bugi, että viikonpäivät ja tunnit menevät joskus sekaisin +-1:llä arvolla tai jotain sellaista.

  En ymmärrä miksi softapäivityksiä ei näy.. Viimeisin näyttää olevan V1.54, 28. joulukuuta 2005?
   
 10. LukeVader

  LukeVader Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.01.2005
  Viestejä:
  180
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vähän optimismia kehiin, jottei pessimismi saa valtaa. Laite on toiminut vallan mainiosti! :naminami:
   
 11. radu

  radu Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.10.2004
  Viestejä:
  23
  Saadut tykkäykset:
  1
  Sama täällä, mitään ongelmia ei ole ilmennyt ainakaan vielä (toisin kuin Medion MDC2220:n kanssa)
   
 12. Hifinen

  Hifinen Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.11.2004
  Viestejä:
  55
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ehkä mullakin on laitteessa joku vika, kun siinä ei tunnu olevan juuri mitään vikaa. Viime lokakuussa ostettu, kaikki tallentunut yms. Paitsi kerran, kun kovalevy täytty parin viikon loman aikana. Mutta sitä voine laittaa boxin piikkiin...
   
 13. wombatti

  wombatti Uusi jäsen

  Liittynyt:
  25.04.2004
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo-o, toi välillä pääsee riipimään, ettei pysty nauhoittamaan käynnissä olevaa ohjelmaa. Taidanpa tänään illalla laittaa ton 6000c:n 1.17 sisään ja katotaan kuin äijän käy :)

  nimim. Elisan werkossa myös
   
 14. Ari

  Ari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  25.06.2000
  Viestejä:
  3 320
  Saadut tykkäykset:
  4
  Nyt rupeaa kyllä hieman korpeamaan tuon Handan 7700:n kanssa. Laitteistoversio 03-32CC-10 ja ohjelmistoversio V1.54 (Dec 28 2005) ja boksi ostettu viime loppukesästä, ja softa päivitetty Welhon verkosta.

  Toimi aluksi ihan hyvin, mutta nyt viime aikoina on ruvennut vaivaamaan tuo jumiutuminen (joka oli tapahtunut täällä jo jollekin toisellekin) eli käyttöliittymä menee jumiin, mikään ei toimi, paitsi virtakytkin (kaukosäätimessäkin!). Tietysti "hauskaa" on se, kun jos jumiutumishetkellä on tallennus päällä, niin kyseinen tallennus menetetään ja epäilempä että se tiedostonpätkä jää sinne levylle sulkemattomana viemään tilaa?

  Toinen hyper-ärsyttävä vika on se, että tässä muutaman viikon sisällä se on alkanut myös unohtamaan kaikki ajastuksensa, viimeksi tänä aamuna, kaikki sen jälkeiset ajastukset tietysti olivat tekemättä ja kaikki ajastukset joutui taas syöttämään uudestaan (itselläni on laitteessa runsaasti viikko-ajastuksia, joka taitaa olla aika yleinen tapa tallentavissa digibokseissa).

  Nämä ärsyttävät huomattavan paljon, koska olen usein poissa kotoa ja katson televisiota lähinnä boksin levyn kautta ja on aina todella ärsyttävää havaita, että poissa ollessa boksi ei olekaan tallentanut mitään...

  Tähän verrattuna toinen tallennuslaitteeni, Sonyn RDR-HX1000:n ja VTX-D800:n ja OFA:n DVB-T-sisäantennin yhdistelmä, ajastimena Philips Pronto on toiminut kuin se kuuluisa "junan vessa" ilman mitään ongelmia... ainoana ongelmana siis vain se, että kyseessä on käytännössä 4 erillistä laitetta...

  Onko muilla ollut tuota ajastusten unohtamista joka on tullut vasta näin yli puolen vuoden käytön jälkeen?
   
 15. kamok

  kamok Käyttäjä

  Liittynyt:
  02.01.2006
  Viestejä:
  54
  Saadut tykkäykset:
  1

  Joo, mulla on ollut ihan samoja vikoja. Boksi ostettu vuoden alusta.

  Itse huomasin, että tuo jumiutuminen tapahtuu aina silloin, kun boksilla katselee tallennettua ohjelmaa boksin samanaikaisesti tallennettaessa toista ohjelmaa. Kun tallennettu ohjelma päättyy ja boksi palaa katselutilaan niin boksi jumittuu.

  Tämän jälkeen toimii vain virtanamiska, ja sitä painettaessa boksi tuhoaa tallennuksessa olevan ohjelman.

  Ja se risoo! :mad:

  Kaksi kertaa on ajastuslistat tyhjentyneet, ja joskus tallennukset viivästyvät minuutteja...

  .. Softapäivitystä kauhulla/toivolla odottaen...
   
 16. koomikko

  koomikko Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2000
  Viestejä:
  481
  Saadut tykkäykset:
  2
  Viikon se huollossa viipyi, vaikka meni Stokkan huollon välikäden kautta. Olivat tehneet niinkin mystisen ratkaisun kuin tehdasasetusten palauttaminen. Nyt toimii taas tallennus, mutta aika satavarma, että alkaa taas temppuilla ennen pitkää...
   
 17. Warlord

  Warlord Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.11.2005
  Viestejä:
  272
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla tekee samaa, vituttaa kun leffan alusta puuttuu 5 minsaa vaikka laitan aina tallennuksen alkamaan 5 min ennen ohjelman alkua.
   
 18. wombatti

  wombatti Uusi jäsen

  Liittynyt:
  25.04.2004
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  0
  Huh? Miltäs kanavalta leffat alkavat ajallaan... Taitaa olla joku Canal/TV1000?

  Yleensä ongelmana värkin kanssa, että ajastuksia laittaessa yht'äkkiä lista on tyhjä, mutta silti herjaa päällekäisyydestä.

  Laiskuus ja talkoot tuli softapäivityksen eteen, mutta jos tänään laittais ton 6000c:n softan....

  /edit: liian nopeat sormet..
   
 19. Warlord

  Warlord Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.11.2005
  Viestejä:
  272
  Saadut tykkäykset:
  0
  TV1000. Mut just yritin nauhottaa MTV3:n leffaa, puuttu alusta pätkä vaikka ennakoin 5 minuuttia tätäkin. Eli oikeesti varmaan vartti jäi pois...
   
 20. wombatti

  wombatti Uusi jäsen

  Liittynyt:
  25.04.2004
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  0
  No huoh... Iskin sen 1.17 eilen tohon 7700:aan ja "näytti" rokkaavan ihan jees. Paras parannus mielestäni toi jo alkaneen ohjelman EPG-tallennus.

  Yks mikä harmittaa on, ettei pysty "tarkistamaan" ajastuksia helposti, vai onko muuta tapaa, kuin mennä Menu:n kautta DVR-asetuksiin?`