Handan CV-7700 PVR

Keskustelu osiossa 'Handan' , aloittajana protesti, 01.03.2005.

 1. Roytox

  Roytox Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.03.2005
  Viestejä:
  121
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei korealaisille ole mitään väliä siitä mitä suomalaiset tekevät niiden raudalla. HTV on tilannut nämä laitteet omilla spekseillään ja Handan valmistaa mitä on pyydetty. On uskomattoman typerää HTV:n taholta syyttää laitevalmistajaa tästä asiasta.
  Ja vielä uskomattomampaa on se, että niin moni teistä uskoo tämän.
   
 2. Jarkko.

  Jarkko. Uusi jäsen

  Liittynyt:
  29.08.2005
  Viestejä:
  19
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sittenhän ostokuittiin kannattaa pyytää/vaatia maininta siitä, että päivitys on luvattu :cool:. Kysyin tuota sähköpostitse Welhon asiakaspalvelusta 12.10.2005, jolloin vastaus oli "Handan digisovittimen USB-liitäntä on yksisuuntainen. Voi olla mahdollista, että tämä muuttuu jossain vaiheessa, mutta mitään tarkempaa tietoa ja selvyyttä asiasta ei ole. Näillä näkymin sitä ei ole tulossa toistaiseksi.
  Mikäli ominaisuus tulee sovittimeen niin epäilen, että siitä saisi jonkinlaisen maininnan kauppakuittiin.
  ".

  Eli suomeksi jotakuinkin: lupaamme, että jos lupauksemme täyttyy, pidämme lupauksemme :hitme:.

  Minen tuon takia uskalla 7700:aa ostaa. Voisin harkita, jos joku irrottaisi kovon omastaan, kytkisi tietokoneeseensa ja kertoisi, ovatko tallenteet jossain järkevässä formaatissa. Ei kai se kovo niin vauhdilla täyty, etteikö sitä joskus jaksaisi vaihdella tietokoneeseen? Ja takuu, tiedetään, mutta sehän loppuu kuitenkin 12 kk:n kohdalla ;)

  Hintaeroa Handan DVB-C 6000:een on muuten noin 40-50 euroa, joten vielä boksittomat voivat tietty miettiä, onko tallennusten siirto -ominaisuus tuon arvoinen. Olikos näillä kahdella, siis 7700:lla ja 6000:lla muuta eroa? Muutaman kerran tätä on kysytty, vastausta en mielestäni ole nähnyt.
   
 3. marmik

  marmik Uusi jäsen

  Liittynyt:
  18.03.2005
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse en ole uskonut tuohon Htv:n satujen kerrontaan pätkääkään,nyt kun Handanin toisiin malleihin tuli tuo kaksisuuntaisuus, on Htv todellakin selkä seinää vasten eli alkaa lupailemaan kaksisuuntaisuutta,ei ole enää ketään muuta ketä syyttää. Olen käynyt Htv:n asiakaspalvelun ja parin ylemmänkin tason henkilön kanssa keskusteluja tästä asiasta ja kysymys on luultavasti tekijänoikeusmaksuista,vaikka eivät he sitä suoraan tunnusta.

  Htv:n asiakaspalvelua on myös preefattu tämän asian suhteen,siellä on kyllä minunkin kohdalle sattunut niin monentasoista tapausta. Tosi tukalassa tilanteessahan nuo asiakaspalvelijat ovat,ottavat kaikki haukut niskaansa,vaikka tämä asia ei heidän vikansa ole.
   
 4. Roytox

  Roytox Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.03.2005
  Viestejä:
  121
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olet aivan oikeassa, HTV:n asiakaspalvelu on kohdellut ainakin mua aina asiantuntevasti, ymmärtävästi ja kohteliaasti, yhtä poikkeusta lukuunottamatta (mihin en puutu tässä).

  Nyt pitäisi saada nalkkiin nämä vastuussa olevat.
  Mutta miten?
   
 5. Palsu

  Palsu Uusi jäsen

  Liittynyt:
  29.04.2004
  Viestejä:
  36
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eilen onnistuin pitkästä aikaa katselemaan maksukanavia samalla kun tallensin toista, mikä tietysti on hienoa, mutta samalla tv 2:sta hävisi ääni.


   
 6. zafir

  zafir Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.09.2005
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tänään ilmestyi boxiin uusi softa 1.42. Mikä lie muttunut? Itse en ole ainakaan mitään eroa huomannut.
   
 7. Yore

  Yore Käyttäjä

  Liittynyt:
  22.03.2005
  Viestejä:
  113
  Saadut tykkäykset:
  0
  Enpä tiedä muuta kuin, että 2 elokuvaa jotka tallensin tulivat kummatkin ilman tesktitystä :-(
  Varmasti muuten oikein hyvä päivitys :)
   
 8. Que

  Que Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.10.2003
  Viestejä:
  164
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eikös toi oo ollut jo kuukauden?
   
 9. zafir

  zafir Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.09.2005
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meidän koneessa oli 1.21 eiliseen asti, muista en tiedä...
  Ja virrat käy päivittäin pois päältä eli päivitys olisi kai tullut jos se olisi saatavilla. Voiko HTV:llä olla "täsmäjakelua" päivityksissä esim. alueittain?
   
 10. Que

  Que Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.10.2003
  Viestejä:
  164
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ainakin kun kattoo versiotiedot, niin se näyttää lokakuun alkua, eikä mulle ainakaan oo aikoihin tullut sitä päivitysruutua esiin.
   
 11. Yore

  Yore Käyttäjä

  Liittynyt:
  22.03.2005
  Viestejä:
  113
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onkos jengillä tullut uusiksi vanha kunnon TV1:ssä tai 2:ssa ei oo tekstitystä parin viime päivän aikana ?
  Mulle nimittäin kävi eilisen Tv1 ohjelman aikana niin eli levyllä ei oo ohjelmassa tekstitystä :-(
   
 12. Memyself

  Memyself Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.11.2005
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen lueskellut tätä topickia ristiin rastiin aiheena tämä kyseinen laite.Ajattelin ehdottaa teille kaikille jotka tuskailevat HTV,n päivitys räpellyksien kanssa.Eli ensin haluan sanoa että minä EN kuulu HTV verkkoon.
  Itse otin tietoisen riskin ,ensin tutkittuani kyseistä laitetta verrattuna 6000c malliin.Päällisin puolin laite on aivan identtinen 7700 verrattuna+samat ominaisuudet,ainoa ero on kauko ohjain, mikä poikkeea siis 7700 kaukosta.(time shift samassa kun pause)
  No niin siis eteenpäin.Menin Laatuatennin Web sivustoille,sieltä otin uusimman usb dowloader ohjelman ja 6000c päivitys filun.Sitten ei muuta kun Handan kainaloon ja koneen viereen ja Usb kaapeli kiinni,ensin tietysti dowloader ohjelman asensin(joka mahdollistaa myös VIDEO tiedostojen siirron tieto koneeseen!)Tämän jälkeen sitten itse päivitys koneeseen,ja laite takaisin omalle paikalleen.Ensin tuli ruotsin kieliset valikot,ajattelin et no prkl,mutta ohjeiden mukaan palautin tehdas asetukset ja kaikki alkoi siis samalla tavalla niin kuin esi asennus eli kanavahaku menee uusiksi.mitään ei kuitenkaan hävinnyt kovolta.Valikot ja muuttuivat eri näköiseksi.(niin kuin 6000c valikko=)kaikki toimii mainiosti,ainoa ero on että time shift toiminto on siirtynyt "pause"nappiin(niin kuin 6000c)Itse olen tyytyväinen koneeseen nyt,se on vakaampi ja muutamia mukavia lisä juttuja tuli mitä ennen ei ollut(esim voi sivuuttaa kanavat mitä ei käytä+tietenkin leffat omalle koneelle =).
  Jokainen omalla vastuullaan ja harkinnallaan voi kokeilla tätä,kerroin asiasta tutulleni "HTV" alueelle.Hän teki saman ja laite tuntuisi toimivan paremmin nyt kuin aikaisemmin.
  Eipähän tarvi enää kuskailla boxia HTV johtojen päähän,eli toisin sanoen,voin aina hakea kätevästi päivitykset(mitkä toimii)Laatuantennin sivuilta=)
  Nim:Onnellinen 6000c omistaja =)
   
 13. terje

  terje Käyttäjä

  Liittynyt:
  22.07.2004
  Viestejä:
  132
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minulla on useamman YLE:n ohjelman kanssa käynyt niin, että tekstit ovat tulleet, mutta toistettaessa pitää aina erikseen käydä vaihtamassa kieli suomeksi. Oletusarvo on jostain syystä aina ei tekstitystä.
   
 14. Que

  Que Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.10.2003
  Viestejä:
  164
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko muilla sama ongelma, eli jos EPG:n kautta nauhoittaa kaksi peräkkäistä ohjelmaa, niin laite katkaisee automaattisesti ekan nauhoituksen pituudesta minuutin?

  Eli eilen esim nauhoitin Salatut elämät sekä Joey:n. Laite kyllä näytti nauhoitusajoiksi 19:30-20:00 ja 20:00-20:30, mutta kun nauhoituksia rupesi katsomaan, olikin Salattujen elämien pituus 29 minuuttia. Eli minuutti lopusta puuttui.
   
 15. sarme

  sarme Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.11.2000
  Viestejä:
  254
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näinhän se on aina ollut. Jos olet laitteen ääressä nauhoituksen aikana, voit lisätä puuttuvan minuutin painamalla rec, lisäämällä minuutin ja "vaihda".
   
 16. Memyself

  Memyself Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.11.2005
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  0
  :hitme:
  Tietysti voitte tuskailla noiden ongelmienne kanssa ihan vapaasti,,tarjosin vaan yhden toimivan vaihtoehdon,mutta ei näköjään lukemisen ymmärtäminen mennyt perille,,:OI Jatkakaa samaan malliin siiten vaan =)
   
 17. Que

  Que Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.10.2003
  Viestejä:
  164
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitoksia paljon vinkistäsi. Uskon siitä olevan monelle hyötyä, mutta kovin moni ei varmasti ole vielä ehtinyt lukea/testata "niksiäsi". Itteäni ainakin vähän jännitttää laittaa toisen boksin softa omaan digiboksiini. Saako alkuperäisen softan palautettua sitten jollain tavalla, mikäli tämä 6000c softa kusasee? Onko ilmennyt uusia bugeja joita uusi softa tuo mukanaan?

  No onpas fiksua. Luulis et tommonen bugi olis helppo korjata. Harmittaa vaan kun sarjoista puuttuu just ratkaisuhetket.

  Olisko mitään ideaa kerätä noita tän hetkisiä bugeja vaikka listaksi, jotta niistä voisi infota eteenpäin?
   
 18. Memyself

  Memyself Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.11.2005
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  0
  Saako alkuperäisen softan palautettua sitten jollain tavalla, mikäli tämä 6000c softa kusasee?
  Tuttavani sielä Htv alueella on ollut ainakin tyytyväinen tekemäänsä päivitykseen.Laiten on toiminut paremmin kun aikaisemmin.Eipä kuvat pysähtele ja konetta ei tarvitse sammuttaa suoraan virta johdosta.
  Käsittääkseni päivitys tekee samalla tuosta kys 7700 mallista 6000C mallin.(itse en ainakaan ole huuomannut mitään eroa,mitä vertailin veljen 6000c malliin)
  Näin ollen ainakaan niin kauan kun Htv ei filujaan netissä jaa niin päivittäminen ei ilmeisesti onnistu.Itseäni tietysi vallan ihmetyttä,mikä siin 7700 mallissa viehätyttää?Jos sen kanssa on noin paljon ongelmia.Jos joju pitää 7700 mallia parempana ja kalliimpana mallina,niin tiedoksi niille,näin ei tod ole.6000c malli maksaa 479e.Niin kuin kaikki tietää niin HTV tuo maahan itse nuo kys boxit.Ja samalla vastaa itse noista päivityksistä (huonolla menestyksellä)Nimittäin kukaan muu suomeen maahan tuovista Handan toimittajista ei ole pätkääkään kiinnostuneet 7700 mallistaja sen päivityksistä..olen soitellut ja kysellyt noista jutuista.luuri lyödään lähes korvaan kun mainitaan kys laite =)(mistäköhän se johtuu?Siitäkö että sitä myydään niin paljon halvemmalla kun 6000c)Ja jos joku luulee että Handan tekee kahta erillaista 2 virittemen boxia maahan(suomi)jossa on täysin erillainen digi systeemi mitä muissa maissa niin
  saa vapaasti luulla =).Vai olisko se kuitenkin niin että softalla boxit on tehty erin näköisiksisisältä sisältäen kaikki samat ominaisuudet,(menu valikko)Nämä ovat siis vain minun omia päätelmiäni,voi tietysti olla väärässä.
  Mutta niin kuin sanottu,,jokainen tekee omat päätöksensä loppujen lopuksi.Mitä laitteelleen tekee.Hyvää viikonloppua kuitenkin kaikille Handanin omistajille :p
   
 19. Crannog

  Crannog Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.10.2005
  Viestejä:
  1 344
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ensin kiitokset hyvästä vihjeestä :thumbsup: - monet Handan CV-7700-digisovittimen toimintaan HTV:n verkossa ryytyneet käyttäjät varmasti tutustuvat ensimmäiseen viestiisi tarkemmin kun keksivät, että siinähän puhutaankin nimenomaan heidän boxistaan ja vielä HTV:n verkossa. Anteeksi maalaisuuteni, mutta tämä suhteellisen olennainen tieto ei välttämättä ensilukemalla auennut välilyöntejä kovin niukasti sisältävästä tajunnanvirrasta.

  Muutamia mahdollisia hankaluuksia tulee mieleen näin HTV:n asiakkaan näkökulmasta:
  • Laitteen takuu tuskin on voimassa tällaisen operaation jälkeen eli HTV:n viimeinenkin yhteistyöhalukkuus loppuu siihen paikkaan.
  • HTV:n CV-7700-softan voinee palauttaa vain HTV ja he eivät sitä ehkä ainakaan ilmaiseksi tee, jos takuu ei ole voimassa eikä sovitin ole kaapelin kautta päivitettävissä.
  • Jos Laatuantennin kautta saatava seuraava 6000C-ohjelmistopäivitys ei jostain syystä toimikaan kunnolla CV-7700:ssa HTV:n verkossa, pitää palata edelliseen 6000C-softaversioon (Laatuantennin sivustolla näyttää olevan saatavilla vain uusin versio, joten vanhan on oltava itsellä tallessa).
  Nämä pikku vastoinkäymisethän eivät tietenkään kunnon tee-se-itse-miestä lannista kun lisäominaisuuksia ja luotettavampaa toimintaa on tarjolla. :D
   
 20. unreal

  unreal Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  04.02.2004
  Viestejä:
  3 805
  Saadut tykkäykset:
  0
  OT: lyhyt kommentti asian vierestä, "täysin erilainen" systeemi DVB on aika käytetty standardi ympäri maailmaa:

  http://www.dvb.org/graphics/internal/Adoption-Map_DVB-S_April_20.jpg
  http://www.dvb.org/graphics/internal/Adoption-Map_DVB-C_April_20.jpg
  http://www.dvb.org/graphics/internal/Adoption-Map_DVB-T.jpg

  Noista tietenkin tuo C-kuva sopii tähän Handan-keskusteluun