Halpa, pitkään toimiva bd-player softa?

Keskustelu osiossa 'HTPC eli Home Theater PC' , aloittajana toke, 26.08.2016.

 1. toke

  toke Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  13.12.2001
  Viestejä:
  1 018
  Saadut tykkäykset:
  0
  Juup, testaan kun ehin.
  Mäkillä olin testannu "Aiseesoft Mac Blu-ray Player", "AnyMP4 Mac Blu-ray Player", "Aurora Blu-ray Player" "Blu-ray Player"(Macgo), "Free Mac Blu-ray Player" ja yllätys, yllätys, "iDeer Blu-ray Player":n. Muistaakseni kaikkien paitsi yhen käyttöliittymä oli täysin toistensa kopioita, pieniä väri- ja nappulaeroja varioiden... Ja kaikki kai näitä "epävirallisia", jotka eivät osaa purkaa salausta, vaan ottavat nettiyhteyden ja pyytävät serveriltä sitten avaimia tms.
   
 2. El Grande

  El Grande Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  25.07.2007
  Viestejä:
  3 382
  Saadut tykkäykset:
  223
  Mikset vaan ostaisi PowerDVD:tä? Sen luulisi olevan optisen videomedian toiston kuningas. Valittiinhan se parhaaksi Veskun linkkaamassa testissäkin. Maksaahan se, mutta kun olet muutenkin valmis maksamaan softasta, niin itse satsaisin kerralla laatuun.
   
 3. toke

  toke Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  13.12.2001
  Viestejä:
  1 018
  Saadut tykkäykset:
  0
  PowerDVD:n ongelma on tietty lähtökohtasesti se, että kun tarttis Ladan, ni tää on Mersu. Eli kallein ja hienoin ja laajin paketti, jossa valtaosa turhaa bloatwarea. Lisäksi niiden supporttia kohtaan on antipatiaa, kun eivät ota vastuuta omista virheistään, kun kyseessä on OEM-lisenssi. Sonyn hörpöttimen mukana tullu pDvd10 lataa ja asentaa vahingossa taiwaninkielisen päivityksen aiemman asennuksen päälle, jos ei sitä muista moisesta puuhasta kieltää. Saa olla tarkkana, kun yrittää päivittää avaintietokantaa, jonka sijainti on kai muuttunu ja päivitystä en voi asentaa, kun en taiwanin murretta osaa. Ja supportti ehdottaa ottamaan yhteyttä sonyyn, ikään kuin sony vois korjata koodin ja tehdä mulle uuden päivityksen...

  Kun kerran Nero oli salaa poistanu bd-playerin paketistaan, ni "virallisia" vaihtiksia kai on sitten vaan windvd?
  pDvd-upgrade on 70€, winDvd-full on 49€...

  EDIT: pDvd onkin $70=63€...

  EDIT2: https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00W3EFJ0M fyysinen loota 34,50€ + postit...
   
  Viimeksi muokattu: 01.09.2016