Hajosiko PS3-konsolisi? - osa2

Keskustelu osiossa 'Blu-ray sekä UHD -laitteet' , aloittajana JuKo, 20.11.2007.

?

Hajosiko PS3-konsolisi?

 1. Toimii edelleen

  82,3%
 2. Hajosi

  17,7%
 1. remukka

  remukka Guest Guest

  Liittynyt:
  16.03.2005
  Viestejä:
  211
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eihän kellään sattumoisin olisi virtalähdettä myytävänä 120gb slimiin?
  Yyveenä voi vastailla!
   
 2. Jva79

  Jva79 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  13.12.2009
  Viestejä:
  184
  Saadut tykkäykset:
  0
  Myönnän, että olin nyt vähän laiska, enkä jaksanut lukea kaikkia 17 sivua, josko samaa ongelmaa olisi ollut muillakin. Parilla eri hakusanalla en kuitenkaan vastausta löytänyt.
  Minulla on siis vanhanmallinen 40Gb PS3, johon olen vaihtanut 320Gb kovon. Konsoli on toiminut moitteetta vuosia, mutta viimeaikoina on ollut vähemmällä käytöllä ja nyt on alkanut olemaan ongelmaa.
  Ensimmäisellä kerralla ongelma tuli vastaan, kun käynnistin laitteen normaalisti ja aloin ihmettelemään, kun se ei tottele ohjaimia. No kaikista ohjaimista oli mennyt akut tyhjäksi, mutta eipä toiminut harmonylläkään, eikä ohjain usb:llä liitettynä.
  Kokeilin sammuttaa laitteen, muttei sammunut hipaisusta, vaan piti pitää nappia pohjassa muutama sekunti, jonka jälkeen kuului muistaakseni 3 piippausta ja sitten sammui. Käynnistyksen jälkeen tuli se ilmoitus, että virhe on tapahtunut edellisellä kerralla tjsp. haluatko suorittaa tarkistuksen tms?
  Tässä vaiheessa ohjain pelaa ja kun valitsee kyllä, se suorittaa sitä toimintoa hetken ja käynnistyy normaalisti, mutta taaskaan ei ohjaimet pelaa ja jatkamaan pääsee vain toistamalla edellinen.
  Sitten kun valitsee siinä tarkistuskohdassa ei, niin käynnistyy myös normaalisti ja kaikki tuntuu toimivan, mutta sama on edessä taas seuraavalla kerralla.
  Onkohan vika mahdollisesti kovalevyssä, vai itse laitteessa? Sinänsä tuo on niin monta vuotta hienosti jo palvellut, ettei olisi ihme jos alkaisi olla jo lopun alkua.
  En tiedä yhtään liittyykö asiaan mitenkään, mutta ps3 mediaserverin kanssa on myös tullut sellaista viimeaikoina, että aina muutaman minuutin jälkeen (elokuvaa katsottaessa) tulee ilmoitus, että yhteys verkkolaitteeseen katkennut tms, mutta toisto ei kuitenkaan keskeydy. Nyt viime kerralla kun toista ongelmaa tutkiessani katsoin pätkiä eri elokuvista (mediaserverin kautta), niin parin minuutin jälkeen kaikki alkoi enemmän tai vähemmän nykimään ja osassa toisto loppui kokonaan.
  Tuollaista ongelmaa on tosin ollut aiemminkin ja silloin syynä on ollut joko mediaserver-softa tai reititin ja niin voi hyvin olla nytkin. Television kautta se mediaserver tosin toimii moittetta.
   
 3. Juuso_86

  Juuso_86 Guest Guest

  Liittynyt:
  04.01.2013
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kytkin eilen uuden silmmini. Joka oli ostettu jo ennen joulua odottamaan asennusta... No eipä lukenut mitään levyjä ja välillä jumittu alku valikkoon... No sain takuusta uuden.
   
 4. teemleht

  teemleht Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.08.2006
  Viestejä:
  26
  Saadut tykkäykset:
  0
 5. MJ45

  MJ45 Guest Guest

  Liittynyt:
  25.07.2008
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pienehkö ongelma pääs tulemaan... Elikkäs pleikkari sanoi sopimuksen irti. No eihän siinä nyt mitään erikoista kun se oli kuitenkin vanha vehje jo, mutta mulla oli käytössä se Music Unlimited ohjelma. Nyt ei tietenkään ole minkäänlaista hajuakaan omasta käyttäjätunnuksesta/salasanasta tuohon palveluun. Eli mitenköhän saan sen lopetettua?
  Kokeilin netissä päästä kirjautumaan playstation networkiin mut en vaan löytänyt oikeanlaisia tunnuksia... Hiukan v*tuttaa...
   
 6. petrivirpo

  petrivirpo Guest Guest

  Liittynyt:
  08.04.2013
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sain korjattua YLOD ongelmani kun löysin Helsingin myllypurosta (metroasemalta n.30m) sellaisen pikkupaikan kuin Verkkotalo.fi. Korjaus maksaa 90e (sisältää tarkistusmaksun 30e), takuu tosin kait 1kk + posti 15e, mitä ei maksaa tarvitse luonnollisesti jos paikan päälle viet, eli ainakin 50e halvempi korjaus kuin tampereen gamehouse.
  Vein koneeni sinne 4.4.2013 n.klo 14 ja sain heti 5.4.2013 aamu10 puhelun että voin noutaa kyseisen laitteen pois.
   
 7. diablo

  diablo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.07.2004
  Viestejä:
  384
  Saadut tykkäykset:
  2
  moro!
  omistan 40gb fatty-mallin ja jotain outoo on ruvennut tapahtumaan? dvd ja bluray-kiekot toimii mutta kun laitan pelin sisään niin menee hetki ja kone sammuttaa itsensä ja punainen valo vilkkuu!! mistähän lähtis vikaa hakemaan??