Hail, Caeser! (Coen Bros / Brolin, Johansson, Tatum, Clooney, Fiennes)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana sokka, 10.10.2015.

 1. sokka

  sokka Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  10.10.2003
  Viestejä:
  5 692
  Saadut tykkäykset:
  294
  Odotukset on taas kovat, kun Coen Bros pääsee vauhtiin. Viimeiset vuodet ollu pelkkää timangia mun mittapuulla. Ensimmäinen traileri tuli viime yönä.  EDIT: Ja otsikkoon tietysti tuli kirjoitushärö. Voisko joku admin korjata. Kiitos.
   
 2. big j

  big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.02.2002
  Viestejä:
  3 396
  Saadut tykkäykset:
  112
  Kieltämättä tuli hymyä suunpieleen kun tuota katsoi. Josko tuolla paluuta sinne oikeasti hykerryttäviin Coen-tunnelmiin. Viime vuosien tekemiset kun eivät ole juurikaan säväyttäneet.
   
 3. temeksi

  temeksi Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  07.05.2003
  Viestejä:
  1 754
  Saadut tykkäykset:
  0
  Coenit ovat tarponeet suossa sitten True Gritin ja tämä ei näytä olevan poikkeus, itseasiassa todella heikolta vaikuttaa trailerin perusteella.
   
 4. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 491
  Saadut tykkäykset:
  256
  Traileri ei kyllä ole vähimmässäkään määrin hauska mutta onhan tuossa aineksia vaikka mihin, eikä Coenit ole vielä ainakaan huonoa leffaa tehneet. Ja onhan siinä Scarlett ja Tildakin. Eli käyn varmasti katsomassa sitten kun teattereihin tulee.
   
 5. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  7 858
  Saadut tykkäykset:
  738
  Clooney oli hyvä Voi veljet, missä lienet -elokuvassa ja ehkä vähän samaa on tässäkin. Trailerin perusteella mitään kovin kummoista on turha odottaa, mutta jospa se vain johtuisi siitä, että traileri on huonosti tehty...
   
 6. big j

  big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.02.2002
  Viestejä:
  3 396
  Saadut tykkäykset:
  112
  Se mikä tässä kutkuttelee eniten on tuo miljöön sijoittuminen sinne Hollywoodin kultavuosiin. Luulisi että ammennettavaa löytyy.
   
 7. marlan

  marlan Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.06.2004
  Viestejä:
  2 207
  Saadut tykkäykset:
  151
  Coenin veljekset ovat aika ajoin onnistuneet komediantekijöinä, ja usein he saavat ykkösluokan nimiä tuotantoihinsa, kuten George Clooneyn.

  Hail, Caesar! kertoo 1950-luvun Hollywoodista, keskushenkilönä järjestäjä Eddie Mannix (Josh Brolin). Elokuvan kulta-aika avautuukin valkokankaalle monin hienovaraisin viittauksin ja täyteläisin näkymin (ts. Scarlett Johansson).

  Elokuva nojaa pitkälti luonne- ja tilannekomiikkaan, ja vaikka se onkin paikoin osuvaa, kokonaisuus kärsii heikosta juonesta. Samoin kuin elokuvassa Burn After Reading myös tässä on ehkä hiukan liikaa luotettu höpsöihin henkilöhahmoihin ja suurten tähtien karismaan. Monenlaista herkkua on mukana (varsinkin Ralph Fiennesin hahmo sekä merimiesten tanssinumero), mutta kokonaisuus tuntuu rahtusen verran epätoivoiselta sillisalaatilta: ahdetaan tähän vain kaikkea mahtavaa ja hassua mukaan, niin sen on pakko olla hyvä.

  Kertojan (Michael Gambon) osuus vaikuttaa melkein turhalta, tai ainakin kertojaa olisi voinut käyttää johdonmukaisemmin tai ironisemmin läpi elokuvan.

  Kokonaisuutena Hail, Caesar! on kuin valjuhko versio Woody Allenin komediatyylistä: paikoin hauskakin, mutta turhan lepsu juoni.

  3/5

  Pakollinen elokuvateatterikännykkänarina...
  Vaikka Kinopalatsissa on nykyään teatterisalin ovessa ohje, joka kieltää käyttämästä puhelinta teatterisalissa, ja vaikka ennen elokuvaa esitettiin mainospätkä, jossa kehotettiin antamaan toisille katsomisrauha muun muassa pimentämällä puhelin, niin eikö juuri minun viereeni osunut urpo, jonka piti vilkuilla puhelintaan parin minuutin välein. No, kapiaisen äänellä käskytin urpoa sammuttamaan puhelimen. Onneksi sammutti.
   
 8. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 491
  Saadut tykkäykset:
  256
  Coenien huonoimpia leffoja, selkeä välityö. Sisältöä ei ollut oikein mitään, vain löyhästi toisiinsa liittyvää sekalaista huumoriköyhää räpellystä joka ei ole oikein draamaakaan. Paras tapa nauttia tästä lienee pikakelata niihin kohtauksiin joissa Scarlett esiityy, ja niitä ei ole kovin montaa. Tietty jos on jonkun muun näyttelijän fani niin nekin kohtaukset voi katsoa.

  2/5
   
 9. sokka

  sokka Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  10.10.2003
  Viestejä:
  5 692
  Saadut tykkäykset:
  294
  Tuli katottua kanssa tämä viikonloppuna. Olihan tämä hienoinen pettymys. Odotukset oli ehkä suuremmat, mitä itse elokuva oli. Hyvät näyttelijät, mutta juoni oli melkoisen köyhä. Ei mitään twistejä, mitä olisi tällaisesta Coen elokuvasta normaalisti odotettanut.

  3/5
   
 10. Snafu68

  Snafu68 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  06.05.2013
  Viestejä:
  970
  Saadut tykkäykset:
  88
  En suoranaisesti odottanut "Inside Llewyn Davis"in jälkeen yhtään mitään, mutta olihan tämä silti
  aivan paska. Ei tarjonnut käytännössä yhtään mitään, siellä täällä pikkuhassuttelua, mutta ei
  mitään uutta. Näyttelijäsuoritukset Brolinia lukuunottamatta olivat mitäänsanomattomia vaikka
  nimien mukaan olisi jotain voinut odottaakkin. Edes Tilda Swinton ei saanut rool(e)istaan
  mitään irti, kertoo käsikirjoituksen tason.

  Muutaman viime rainan perusteella voisi jo luulla, että Coenien eväät on syöty ?

  */5