[Arkistoitu] H.264 toisto, ratkaisu minun tapauksessa

Keskustelu osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana P_J, 11.07.2008.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. P_J

  P_J New Member

  Liittynyt:
  04.11.2003
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ajattelinpa laittaa tänne oman kokemukseni H.264 videoiden toistosta Mac Book Pro:lla. Jospa tästä olisi jollekulle täällä hyötyä.

  Eli minulla oli suuria ongelmia kaikentasoisten H.264 videoiden toistossa uudella MBP:lla Sony W2000 television kanssa (dvi>hdmi). Mac Pro:lla kaikki on toiminut sulavasti, mutta jostain syystä MBP:n GeForce 8600M GT (512Mt) ei tuntunut pitävän Sonyn telkusta. Tai näin luulin aluksi. Kaikki H.264-videoni nykivät pahasti. Kokeilin toistoa Quicktime Playerillä, VLC:llä ja MPlayerillä, myös SwitchRex tuli tutuksi. Kuva nyki pahasti, vaikkei prosessorit pahemmin edes toistosta lämminneet.

  Sitten tulin kokeilleeksi toistoa Front Row:lla ja raskaimmatkin (H.264/+20000kbits/s) videot pyörivät sen kautta täysin virheettömästi.
  Itselläni ei ole hajuakaan mistä tämä johtuu, mutta mikäli jollain teistä on OSX:n puolella ongelmia videotoiston kanssa ulkoisella näytöllä, niin kannattaa kokeilla Front Row ohjelmaa, joka tulee siis Leopardin mukana. Meikäläiselle se oli ainakin apu ja nyt MBP toimii mukavana ja hiljaisena viihdekeskuksena.
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.