H.264 toisto, ratkaisu minun tapauksessa

Keskustelu osiossa 'Mac & OS X' , aloittajana P_J, 11.07.2008.

 1. P_J

  P_J New Member

  Liittynyt:
  04.11.2003
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ajattelinpa laittaa tänne oman kokemukseni H.264 videoiden toistosta Mac Book Pro:lla. Jospa tästä olisi jollekulle täällä hyötyä.

  Eli minulla oli suuria ongelmia kaikentasoisten H.264 videoiden toistossa uudella MBP:lla Sony W2000 television kanssa (dvi>hdmi). Mac Pro:lla kaikki on toiminut sulavasti, mutta jostain syystä MBP:n GeForce 8600M GT (512Mt) ei tuntunut pitävän Sonyn telkusta. Tai näin luulin aluksi. Kaikki H.264-videoni nykivät pahasti. Kokeilin toistoa Quicktime Playerillä, VLC:llä ja MPlayerillä, myös SwitchRex tuli tutuksi. Kuva nyki pahasti, vaikkei prosessorit pahemmin edes toistosta lämminneet.

  Sitten tulin kokeilleeksi toistoa Front Row:lla ja raskaimmatkin (H.264/+20000kbits/s) videot pyörivät sen kautta täysin virheettömästi.
  Itselläni ei ole hajuakaan mistä tämä johtuu, mutta mikäli jollain teistä on OSX:n puolella ongelmia videotoiston kanssa ulkoisella näytöllä, niin kannattaa kokeilla Front Row ohjelmaa, joka tulee siis Leopardin mukana. Meikäläiselle se oli ainakin apu ja nyt MBP toimii mukavana ja hiljaisena viihdekeskuksena.