Guitar Hero III vs. Rock Band

Keskustelu osiossa 'Yleistä konsolipeleistä' , aloittajana ElvisThePelvis, 04.02.2008.

 1. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  Nyt tuli sitten tehtyä asian eteen jotain eli laitoin tilaukseen Wiille GH: Metallica Guitar Bundlen ja RB: The Beatles -pelin. Alunperin aioin ostaa GH5 bundlen ja pelkän Metallica-pelin, mutta tällä tavoin saan "toisen" kitaran, kun aikanaan sitten ostan GH5:n (mahdollisesti ehkä jopa band bundlena). GH5:ssa on muuten muutama jännä ominaisuus. Siinä pystyy liittymään mukaan soittoon kesken biisiä todella helposti, ja sillä voi luoda kattavan partysetin (ei tarvitse olla valkkaamassa biisejä koko ajan). Helpottavin lisä on mahdollisuus aiempien GH-pelien ohjekirjassa olevan koodin avulla ladata näiden pelien biisit GH5:seen -- mikä siis eliminoi tarpeen vaihtaa GH-peliä, jos haluaa soitella eri biisejä. Voin siis nuo Metallica-pelin biisitkin siirtää GH5:lle aikanaan. Ilmeisesti tästä täytyy kuitenkin maksaa muodollinen maksu.

  Tuo RB: Beatlesin tilaaminen, jota aiemmin kritisoin sen soveltuvuudesta tällaiseen formaattiin, taas johtui siitä, että erehdyin kuuntelemaan muutamaa suosikkibiisiäni kyseiseltä bändiltä, ja sehän taas johti siihen, että pakkohan niitä on saada soittaa. :) Vaikuttaa siltä, että ihan oikean valinnan tein, kun en lähtenyt tilaamaan esim. Beatles-instrumenttipakettia, sillä alustavien arvioiden mukaan niiden taso ei ole kovin päätähuimaava ja ne lienevät edelleen jäljessä GH:n vastaavia.
   
 2. J_1

  J_1 Käyttäjä

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  31
  Saadut tykkäykset:
  0
  Beatlesin rummuthan pohjautuu Rock Band 2:n rumpuihin, joten eiköhän nekin ole GH rumpuja paremmat :)
   
 3. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  Puhuinkin enimmäkseen kitaroista. RB2-rummuissa on vaan se Wiillä, ettei niillä käsittääkseni voi pelata GH:ta. GH:n rummuilla taas voi pelata RB:tä, joskin vähemmän optimaalisella tavalla.
   
 4. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  Kolmas uudelleenharkintakerta toden sanoo. :D Päätinkin sitten perua tilaukseni GH: Metallica Guitar Bundlesta ja RB: Beatles -pelistä, koska jotenkin vaan kaikista aiemmista puheistani huolimatta tuo RB: The Beatles Limited Edition Bundle Höfner-kitaroineen ja Ludwig-rumpuineen alkoi vetää puoleensa. Muutos suunnitelmiin taisi johtua siitä, että ajattelin kai liikaa sitä mitä muiden olisi hauska soittaa -- eikä mitä minun olisi. The Beatles ei edusta minulle mitään kaikkien aikojen suosikkibändiä (vaikka olenkin monta vuotta bändiä kuunnellut), mutta mitä noita trailereitakin on pelistä katsonut, niin taitaa sittenkin sopia tällainen musiikki tällaiseen peliin. Katselin myös tuossa vasta hyvin tehdyn vertailuklipin GH- ja RB2-rumpujen välillä, ja etenkin tuo RB2-rumpujen siirreltävyys (asun yksiössä) ja kompaktius tuntui tärkeältä.

  Niinpä sitten lähti tuo n. 200 euron Wii-bundle ennakkotilaukseen ja ehdin jo tilata tämän hetken kovimmat rumpusuojat, RockBandPartsin X-Cellit, valmiiksi, jottei nuo RB2-rummut sitten ala kuplia tuottamaan rummutuspinnalle -- mikä on ilmeisesti aika yleinen vika. Tulevaisuudessa pitänee hankkia myös tuollainen Harrisonin Gretch, joskin Harmonix (oli Beatle-lisenssi kuinka kallis tahansa) kyllä rahastaa aika kovasti noissa: 99 euroa/kitara. Lennonin Rickenbacker ei niin vetoa.

  PS. Ihan veto muutenkin oli peruuttaa GH: Metallica Guitar Bundle, sillä olin tilannut sen sillä -10%:n alella Zavvista, mutten tiennyt, että Zavvi ei toimita EU-alueelta (vaan samantyyppisesti kuin Play.com) ja niinpä tuo olisi voinut tulliin jäädä.

  PS2. Boostepissä taisi muuten vielä eilen olla jonkinlainen supertarjous (joskaan sitä ei tarjoukseksi mainittu) tästä RB: Beatles LE Bundlesta. Kaikkiallahan se irtoaa n. 200 eurolla, mutta Boostepissä sitä kaupiteltiin n. 150 euroon. Tänään kuitenkin ei enää tätä tuotetta ollut listoilla. En tiedä sitten oliko tuo joku rajoitetun erän erikoinen vai oliko se Boostepin virhe. En kuitenkaan uskaltanut tuolta tilata, koska Boostep ei vaikuta ainakaan palautteiden tasosta ja määrästä päätellen superluotettavalta. Jos käy niin esimerkiksi, että tulee ongelmia noiden bundlessa olevien instrumenttien kanssa, niin Boostep ei liene paras paikka takuuasioihin -- kuulemma asiakaspalvelu ei ole kovin hyvää.
   
  Viimeksi muokattu: 27.08.2009
 5. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  Tulipas sitten vihdoin hankittua musiikkipeli, ja kaikkien käänteiden jälkeen valinnaksi osui PS3-versiona The Beatles: Rock Band. Kävin ostamassa siitä sen Limited Edition -bundlen, koska en ainakaan halunnut Value Edition -bundlen paljon parjatuilla RB1-soittimilla aloittaa "muusikkouraani". Pakettiin oli tungettu pieneen tilaan paljon roinaa ja välillä se kyllä hirvitti minkä muovikasan on mennyt ostamaan, kun lattia oli täynnä ties mitä härpäkettä. Äkkiä kuitenkin kaikki oli koottuna ja pakkausmuovit sun muut sullottuna takaisin pahvilootaan.

  Sananen noista instrumenteistä... McCartneyn Höfner-viulubasso oli hypetyksen mukaisesti upea ilmestys. Laatu tuntui olevan kohdallaan ja "plektra" ei ollut niin kumimainen kuin RB1-kitarassa. Tämä RB-kitara on saanut paljon ristiriitaista palautetta pitkän kaulansa ja toisaalta koosta johtuvan rungon reunan (jossa ranne/käsivarsi lepää samalla kun sormet liikuttelevat "plektraa") takia. 185-senttisenä tuo pitkä kaula sopi ihan kivasti minulle eikä tuo ed. mainittu reuna ollut niin terävä (mitä jotkut ovat sanoneet), että siitä tulisi rasitusvammoja -- ehkä pidemmällä soitolla tämä on mahdollista. On tämä siis laatukitara kaikin puolin, ja vaikka viimeisin GH-kitara on ehkä ergonomisesti hitusen parempi, niin nämä RB-soittimet tuntuvat jotenkin realistisemmilta -- ei vähiten sen takia, että RB-kitarat eivät liikuttaessa "plektraa" naksahtele.

  Saatavilla on tietenkin myös Lennonin Rickenbacker sekä Harrisonin Gretsch, joista jälkimmäinen tosin näyttää olevan harvinaisuus Suomessa. Nämä kaksi RB-kitaraa näyttävät kulkevan 80-105 euron hintalapuilla varustettuna. Etenkin tuota Gretschiä on kehuttu kaikkien musiikkipelien kitaroista ehdottomasti parhaaksi. Olisihan sellainen kiva hankkia, koska vaikka Höfner on laadukkaasti tehty, niin muodoltaan se on sellainen, että normaalimpi RB-kitara ei olisi pahitteeksi. Toisaalta jotenkin tuntuu, ettei halua taas maksaa verrattain suurta summaa muovikimpaleesta.

  Rummut eivät olleet niin hienot ulkoisesti kuin mitä olin odottanut. Toisaalta ne olivat myös yllättävän kevyet ja kompaktit, mikä oli hyvä asia -- saan ne kivasti nurkkaan piiloon pois tieltä aina kun en pelaa. Pienen testauksen jälkeen (varmasti toimivat) kiinnitin niihin postissa vasta tulleet X-Cell -suoja-/äänenvaimennustyynyt (tällaisen pyöreät pehmeän hiirimaton materiaalia muistuttavat). Kyllähän niitä käyttämällä tietenkin realistisuus hieman kärsii, mutta toisaalta rumpujen hakkauksen aiheuttama ääni vaimentuu kivasti -- näin kerrostalossa asuvana se lienee hyvä asia.

  Mikkiständi oli yllättävän korkealaatuinen.

  Eilen pelailin jonkun aikaa ja testasin kaikkia instrumentteja. Kyllähän tämä ehdottomasti hauska peli on ja The Beatlesin musiikkia on huomattavasti mielekkäämpää soittaa tällaisella setillä kuin vaikkapa Metallican. Kaikesta kyllä huomaa, että Harrisonin poika ja kumppanit ovat rakkaudella tehneet tämän pelin.

  Kieltämättä silti instrumenttien kokoamisen jälkeen tuli vähän sellainen olo, että tulipas sitä juuri ostettua 160 eurolla muovia -- varsinkin kun vasta tuli hankittua se PS3 oikeastaan tämän pelin takia, joskin myös käytännön syistä (ei tarvitse enää ostaa erikseen toista BD-soitinta). Toisaalta kyllä tällaiset pelit tuovat omanlaisensa hauskuuden viihdeiltoihin ja luulenpa, että jo alanikin suhteen tällaisen omistaminen on ihan positiivinen asia.
   
 6. Ville.P

  Ville.P Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.04.2009
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nostetaanpa vanhaa aihetta...
  Näin joulun alla olisi ostoslistalla PS3:lle joku hyvä rämpytys- ja bilepeli. Eli lähinnä mieleen tulee joku GH-sarjasta tai sitten Rock Band 2. RB:ssä tuntuu olevan niin paljon parempia biisejä ja mahdollisuus hommata siihen niitä hemmetisti lisää. Siispä tuo RB kiinnostaisi pelinä, mutta mitenkäs soittimet?
  Paikallisessa Prismassa oli noita RB:n soittimia tarjoushintaan n. 50€. Netistä sain kuitenkin semmoisen käsityksen, että ne ovat niitä ensimmäisen "mallin" soittimia, joissa varsinkin kitara olisi melko surkea. Tänä vuonna olisi ilmeisesti pitänyt ilmestyä uudet RB2:n soittimet, mutta olenko oikeassa, että ne eivät ole ilmestyneet eikä ole tietoa milloin ne ilmestyvät?
  GH:n soittokamoja en haluaisi ostaa, koska niillä tuon RB:n pelaaminen ei ole ihan niin "sujuvaa". Pitääkö tässä jäädä odottelemaan, että milloin RB:n paremmat kamat ilmestyvät, vai onko jotain erikseen ostettavia kitaroita/muita soittimia olemassa jotka olisivat järkeviä?

  P.S. Oliko tässä syksyllä noista eri soittimista jotain testiä Mikro Bitissä, vai muistanko väärin?

  Siinähän sitä tarinaa jo alkuun olikin :)
   
 7. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  Kokemusta kummastakin sarjasta omaavana ja aika paljon aikaa aiheesta lukeneena... RB:t ovat peleinä enemmän "rakkaudella tehtyjä" kuin GH:t, jotka taas ovat ehkä juuri kitaransoiton kannalta kivempiä. GH:n kitarat mielletään yleensä paremmaksi (joskin RB:n Gretch Duo Jet on tällä hetkellä ehkä se halutuin kitara monella), kun taas RB:n rummut ovat voittaneet usein mielipidekyselyt. Mikä sitten kannattaa hankkia? Itse näkisin parhaimpana ratkaisuna joko GH-kitarabundlen tai RB2-bändibundlen.

  RB2-instrumentit ovat tosiaan parempia (en suosittele RB1-instrumenttien ostamista). Valitettavasti vaikka ne on julkaistu jo ajat sitten rapakon toisella puolella, niin Suomeen niitä vaan ei ole saatu rantautumaan. Tosin tämä äskeinen ei pidä täysin paikkaansa: Suomesta voi kyllä ostaa RB2-instrumentit, mutta osana The Beatles: Rock Band LE Bundlea (150-200 euroa, Amazon.co.uk:ssa halvemmalla). Tosin kyseiseen bundleen tulee Maccan vielubasso ja ringotetut rummut, mutta kummassakin on kyse RB2-instrumenteista periaatteessa.

  Jos The Beatles yhtään uppoaa, niin tuo LE Bundle voisi olla hyvä veto -- onhan ko. peli varmaan se kaikista eniten kiitettäviä arvosanoja kerännyt soittopeli tähän mennessä. Amazon.co.uk:sta tosiaan tuon bundlen saisi jopa sitä Suomen alinta hintaa, 150 euroa, halvemmalla. Tosin jouluksi tuo ei ehdi.
   
  Viimeksi muokattu: 15.12.2009
 8. Anathor

  Anathor Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  11.12.2009
  Viestejä:
  928
  Saadut tykkäykset:
  52
  Kaverilla löytyy nuo kaikki mahdolliset pelit boxille sekä jonkin verran niitä soittimia.
  Itselläni on vain PS3:selle GHIII sekä GH:Metallica, mutta väittäisin että tuo peruskitara joka tuli GHIII:sen mukana eli siis Les Paul on kyllä paras kaikista kokeilemistani GH/RB-kitaroista, uusimman RB2:sen soittimia en ole tosin vielä päässyt testailemaan. RB1:n kitara ok, mutta tuntuma melko onneton etenkin niissä kaulan ylemmillä painikkeilla.
   
 9. Ville.P

  Ville.P Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.04.2009
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nopeita vastauksia, kiitoksia niistä! :)

  Ei tunnu oikein helppoa olevan semmoisen setin ostaminen missä olisi hinta ja laatu edes suurinpiirtein käsikädessä. Tosiaan tuon 50€ RB-setin olen jo henkisesti unohtanut.
  Jostain luin että tuossa Beatlesin bundlessa olisi ne samat vanhat soittimet uusilla kuorilla, pitääköhän paikkansa? Nopeasti katsottuna en kyllä löytänyt PS3:lle tuota Beatles bundlea Amazon.co.uk:sta alle 200€... Tuommoinen kitara kyllä löytyi: http://www.amazon.co.uk/Beatles-Rockband-George-Harrison-Gretch/dp/B002C73VX2/ref=pd_sim_vg_h__2
  Pystyykö ihan oikeita RB2-soittimia tilaamaan netistä?

  Saako noita soittimia kätevästi Suomesta? Harmittaa, kun tietää että parempiakin soittimia olisi mahdollista saada, niin ei viitsi sitten ihan täyttä kuraa kuitenkaan ostaa... En kuitenkaan ole mitään 300€ valmista pelkistä rummuista maksamaan, mitä joku ION:n setti maksaa.
   
 10. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  Kuten aiemmin jo mainitsin, niin Beatles-bundlessa on Rock Band 2 -instrumenttejä vastaavat soittimet eli toisin sanoen RB2-instrumentit uusilla kuorilla.

  Kappas, hinta on kiepsahtanut ylös Amazon.co.uk:ssa. Jos katsot esimerkiksi X360-version hintaa Beatles bundlesta, niin se on £89.90 ja jokin aika sitten myös PS3-versio oli mielestäni samanhintainen. Myöhästyit siis aika hyvästi diilistä. :)

  Euroopasta taitaa saada aika nihkeästi noita RB2-soittimia, kun Harmonix näytti panostaneen ainoastaan Amerikan markkinoille ko. peliä.
   
 11. Ville.P

  Ville.P Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.04.2009
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos vain Elvikselle vastauksista:)
  Minun mielestä tuota Rock Bandin Beatles bundlea sai pelin ja soittimien kanssa paikallisesta Prismasta johonkin 120€(?). Ihmettelin silloin sitä että miten pelkät soittimet ovat 50€ ja sitten pelin kanssa 120€... Onhan tuossa Beatles setissä sitten erilainen kitara ja rummut?
  Se nyt ei ollut uutta että minä hyvästä diilistä myöhästyn...
   
 12. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  Ota huomioon, että Beatles bundlea liikkuu kahtena eri versiona. Limited Edition bundle on se kalliimpi mustavalkoinen boksi, missä on ne muunnellut RB2-soittimet (=paremmat soittimet) aina Maccan hienosta viulubassosta lähtien. Value Edition bundle on se halvempi sinertävä boksi, missä on sitten normi-RB1-soittimet ja mitä en ainakaan tästä syystä itse suosittele.

  Taisit bongata tuon Value Editionin Prismasta varmaan. Täytyy ottaa huomioon, että joissakin paikoissa Suomea tuo Limited Edition bundle on ollut pitkästi yli 200 euroakin hinnaltaan -- joskin sitä kyllä Suomestakin voi saada sillä 150 eurolla.
   
  Viimeksi muokattu: 16.12.2009
 13. Ville.P

  Ville.P Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.04.2009
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  0
 14. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  Käy ihmeessä. Jos tosiaan 120 euroon irtoaa, niin voisin melkein sanoa, että juokse ostamaan se. Myin nimittäin oman LE-setinkin juuri käytettynä 150 euron hinnalla. Jotenkin vaan tuntuu (muistaen etenkin Prisman armottoman suomalaiset hinnat), että tuo 120 euroa on sula mahdottomuus. Edes Hulluilla Päivillä tai Keskisen Kyläkaupassa ei varmasti tuota noin halvalla myytäisi, koska kuitenkin suurimmassa osassa suomalaisista liikkeistä LE irtoaa siihen 199 euroon tai päälle.

  Jos jaksat odotella, niin sinuna lataisin Firefoxiin Pricedrop-nimisen lisäosan ja merkkaisin Amazon.co.uk:sta tuon LE Bundlen siihen seurantaan. Jos se kerran on käynyt £89 punnassa, niin käy se toistekkin varmaan.
   
 15. Magee

  Magee Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.01.2008
  Viestejä:
  247
  Saadut tykkäykset:
  7
  Lainaan hieman threadia, koska tähän tämä kai parhaiten sopii...

  Pukki toi "Ion Audio DrumRocker - Rock Band", Rock Band 2 ja Quitar Hero (ei virallisesti tuettu) PlayStation 2 ja 3 pelien kanssa yhteensopiva sähkörumpusetti" ja GH Metallican.

  ISO ONGELMA: Soittelin tuossa muutamaa biisiä ja toimi oikein hyvin "Easy" tasolla, jee jee rock rock, tie tähtiin oli jo valettu. Kun muusikon urani eteni siihen pisteeseen, että rohkenin tehdä tuttavuutta "Medium" -tason tai "Hardin" kanssa, vehje ilmoittaa että controller disconnected tjsp. Tämä tulee ajankohtaiseksi yleensä siinä vaiheessa, kun introt ja biisien alku on takanapäin ja ruvetaan rämistelemään yhtä aikaa useita lyömärumpuja (onko tuollaista sanaa?) ja jalkapedaalia (vähäinen jalkapedaalin käyttö easy-tasolla toimii moitteettomasti). Seuraavaksi takaisin valikkoon ja biisi uudelleen eetteriin ja suurinpiirtein samassa kohdassa sama tilanne uudestaan. Biisissä kuin biisissä.

  Välillä ongelmana on myös se, että näyttöön ilmestyy "viides rumpu", eli se oranssi mitä ei noissa rummuissa ja RB-rummuissa ole. Tähän auttaa usb-johdon irroittaminen ja uudelleen taas biisien ym. alusta laittaminen, jolloin peli tunnistaa, ettei näissä rummuissa ole kuin neljä eri rumpua+pedaali.

  Mikä neuvoksi? Onko pedaalini/rumpujen "keskusyksikkö" rikki? Johto se ei ole (pedaali-keskusyksikkö) koska sen jo vaihdoin. Vai eikö nuo rummut vain pelitä kunnolla GH Metallican kanssa?

  Pitäisikö peliä päivittää jotenkin? Miten se onnistuu(taitaa olla automaattista jos päivityksiä on tarjolla)?

  Erittäin kiitollinen olen auttavista vastauksista.
   
 16. TheJambo

  TheJambo Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  08.06.2004
  Viestejä:
  2 272
  Saadut tykkäykset:
  2
  Njääh, kyllä tuo uusi GH metallican, GH5:n ym. mukana tuleva on parempi nopeamman strum barin ansiosta..
   
 17. Lefa

  Lefa Käyttäjä

  Liittynyt:
  17.09.2004
  Viestejä:
  105
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eka kertaa hankkimassa GH-pelejä ja vähän mietityttää mitä kannattaisi ostaa. Olen aiemmin vaan pelannut RB2:sta. PS3 on jo tilattu. Koska en rumpuja osaa soittaa ja vievät muutenkin liian paljon tilaa ajattelin lähinnä GH:5 (bundle) ja GH:Metallica (bundle).

  Onko kyseiset kitarat mistään kotoisin? Nuo molemmatsetit irtoaa suht halvalla cdon.comista. Lähinnä kiinnostaa kitaran ja basson soitto, onnistuuko se GH:5 vai voiko ainoastaan soittaa kitaraa?

  Entäs miten tuo lisäbiisien tilaaminen PS-networkin kautta sujuu? Saako tuohon GH:5 tilattua biisejä samalla tavalla ku RB2-xboxsilla?
   
 18. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  Nyt on tullut aika mukavasti kaikkea testattua, ja voin sanoa olevani täysin RB:n leirissä. Jos lähdetään noista kitaroista, niin ainakin minulla soitto sujui paljon paremmin, koska RB2-kitara on painavempi ja isompi. GH-kitara tuntui liian muovimaiselta ja kevyeltä verrattuna siihen, ja etenkin nappien painaminen oli paljon vaivalloisempaa kuin RB2-kitaralla. Makuasioitahan nämä ovat ja edelleen kai GH-kitara on enemmistön suosikki. Itse kyllä ehdottomasti silti sijoittaisin RB2:seen. Tosin huomioida täytyy, että soitin nimenomaan The Beatles:Rock Bandin viulubassoa, mutta sehän perustuu kuitenkin RB2-kitaraan. BTW nämä pelithän eivät erittele instrumenteissa kitaroita ja bassoja. Toisin sanoen voit kitaralla soittaa bassoraitoja ja toisinpäin.

  VAROITUS: Älä missään nimessä osta kuitenkaan RB1-soittimia (jotka ovat mukana myös The Beatles: Rock Bandin Value Bundlessa). Kyseiset soittimet on mollattu ongelmaiseksi hyvin monessa yhteydessä.

  Rummuista voisin sanoa sen verran, että RB2-rummut eivät vie paljon tilaa ja ovat hyvin kevyet. Kaiken lisäksi niillä on paljon hauskempi soittaa kuin GH-rummuilla. Toki RB2-rummut näyttävät orvoilta, kun symbaaleja ei ole (ne toki voi tilata erikseen, joskaan ne eivät toimi samalla tavalla kuin GH:ssa). Toisaalta jokainen joka on soittanut vähääkään GH-rummuilla tietää kuinka ärsyttävää on, kun kapula osuu tomin yläpuolella olevaan symbaalin takapuolelle toistuvasti.

  GH5 oli minusta muuten suhteellisen turha peli, ja GH: Metallica oli huomattavasti hauskempi. Henkilökohtaisesti ostaisin jopa GH: World Tourin enemmin kuin GH5:n, vaikka jälkimmäisessä toki on se hauska party mode: kaverit voivat liittyä mukaan kesken biisin milloin haluavat ja jäädä tauolle milloin haluavat.

  EDIT: Ai niin, pitänee mainita, että Rock Bandin takana oleva Harmonix tosiaan on ollut melko p#skamainen EU:ta kohtaan olemalla vieläkään tarjoamatta Rock Band 2 bundleja täälläpäin. Toisaalta The Beatles: Rock Bandiä täältä kyllä saa missä mukana on siis RB2-rummut ja modattu RB2-kitara. Esimerkiksi Amazon.co.uk:sta Suomeen tilaamalla saa vaikkapa tuota Limited Edition Bundlea kohtuullisen huokeaan hintaan.
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2010
 19. DannyDJ

  DannyDJ Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.04.2010
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sori typerä kysymys... Mut mitä toi Bundle tossa meinaa??? Ja osaako joku sanoa sopiiko noi samat soittimet sekä PS2:seen että PS3:seen?

  Siis Rock band 2:sen soittimet tai GH:n soittimet...
   
 20. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  Bundle on siis paketti, jossa pelin lisäksi tulee soittimia.