Gta Iv

Keskustelu osiossa 'XBOX - pelit' , aloittajana khan, 23.04.2008.

 1. eddie63

  eddie63 Eddie Tukijoukot Guest

  Liittynyt:
  16.01.2003
  Viestejä:
  1 574
  Saadut tykkäykset:
  0
  On tuo peli ollut jo jonkun aikaa, muttavasta tänään kokeilin sitä 2-3 h ja kyllähän siihen pääsi mukavasti "sisään"
  Alussa vaikutti vähän oudolta kun on tottunut aiemmpia pelaamaan PC:llä, mutta kyllähän tuo pleikkariversio aukkes mullekin, vaikka olen vielä ihan alussa ja vasta opin matkustamaan eim. taxilla jne.

  Grafiikka 720p ihan ok.

  Jos aikaa pitää kuluttaa, niin :thumbsup:
   
 2. killer7

  killer7 Guest Guest

  Liittynyt:
  17.06.2008
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Läpi en ole vielä ehtinyt vetää, koska on ollut liikaa kiireitä työpaikalla mutta olen vetänyt pelistä silti jo 59.75%. Melkein kaikilta Nicon ystäviltä olen saanut ne spesiaali hommat ja Brucien rallitkin on jo suoritettu. Myös olen napannut ne kaikki rikolliset poliisitietokoneelta.

  Grafiikat ovat tosiaan hienoja ja Euphoria moottori on nerokkain keksintö mitä Rockstar on koskaan keksinyt. On se vaan niin hauskaa ajella ihmisten päältä, kun joka kerta lentää eri tavalla tai ampua vaikka mahaan ja katsella uhrin liikkeitä. IV on kyllä paljon väkivaltaisempi kuin edeltäjänsä, koska kun ampuu uhria jos hän on lähellä seinää veret jäävät seinään ja toisin kuin viime GTA-peleissä veri jää uhrin vaatteisiin eikä lainehdi lammikkona. Lisäksi veri on paljon aidomman näköistä.

  Uusi suojaus-systeemi toimii myös todella hyvin ja poliisitkin osaavat suojautua eivätkä Ramboile. Lisäksi tehtäviä on paljon ja ne ovat todella laadukkaita. Pelaaja voi myös itse vaikuttaa tehtäviin ja pelin loppuun tekemillään valinnoilla tehtävissä. Pelialue on myös suuri ja todella hienosti suunniteltu.

  Ainoat narinan aiheet IV:ssä ovat ruudunpäivitys, ei ole kunnon ajotalleja ja radiokanavat eivät olleet niin hyviä kuin odotin. Mutta itse antaisin tälle pelille 93/100 asteikolla 40/100.

  Niin ja julkaisupäivänä postissa IV:n sain. :D
   
 3. JPH

  JPH Guest Guest

  Liittynyt:
  02.02.2003
  Viestejä:
  2 907
  Saadut tykkäykset:
  4
  Euphoria ei ole Rockstarin kehittämä, mutta pelimoottori eli RAGE (Rockstar Advanced Game Engine) on Rockstarin omaa käsialaa. Euphoriaa käytetään mm. tulevassa Star Wars - The Force Unleashed-pelissä rinnakkain perinteisemmän Havok-fysiikkamoottorin kanssa.

  RAGE on ensimmäinen Rockstarin oma pelimoottori. Aikaisemmissa osissa (GTAIII-sarja) käytettiin Criterion Gamesin kehittämää Renderware-moottoria. Kun Electronic Arts osti Criterion Games-yhtiön, Rockstar päätti kehittää oman moottorin huonojen lisensointiehtojen vuoksi.

  Renderware-moottoria on käytetty GTA:n ohella esim. Burnout-sarjassa.

  Nykyään taitaa olla aika harvinaista, että pelifirmat kehittäisivät edes pelimoottoriaan itse, vaan yleensä ne lisensoidaan muualta, jolloin itse pelin sisältöön päästään nopeammin kiinni ja pelin kehitysaika lyhenee huomattavasti. Fysiikkamoottorin kehittäminen itse taitaa olla vielä harvinaisempaa.
   
 4. eddie63

  eddie63 Eddie Tukijoukot Guest

  Liittynyt:
  16.01.2003
  Viestejä:
  1 574
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuli "vahingossa" ajettua yhden kansalaisen päälle jollain STW:llä, jossa oli joku karjapuskurin tapainen.
  Vaimo tuli kattoo toisesta huoneesta ja kysy mikä nyt on niin hauskaa kun mä nauroin vedet silmissä.
  Oli meinaan aika koomisen näköstä menoa kun uhri raahautui siinä puskurissa kiinni parin korttelin ajan ja taustalla tuli venäläistä rokkia... :D
   
 5. khan

  khan Käyttäjä

  Liittynyt:
  25.07.2001
  Viestejä:
  417
  Saadut tykkäykset:
  0
  Helmikuussa pääsee kaivamaan GTA:n kaapista kun DLC ilmestyy. :thumbsup:

  http://kotaku.com/5093975/gtaiv-dlc-announced-lost-and-damned-out-in-feb-09

  Harmi vain ettei uusi osa sijoittunut Vice Cityyn tai San Andreakseen..
   
 6. Jarkko G.

  Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2001
  Viestejä:
  12 994
  Saadut tykkäykset:
  37
  Grand Theft Auto: Episodes from the Liberty Cityä odotellessa saapuvaksi voisi kysellä plazalaisten mielipiteitä lisäosista.
  Lost and the Damned on varmaan jo hakattu läpi monet kerrat, mutta mitenkäs uusi Gay Tony? Onko vielä lisää yhtä hauskaa menoa?

  Itse varmaan joutuu jopa Fallout 3:n laittaa tauolle kun nämä lisäosat tulee postiluukusta. Ikävä Liberty Cityyn on kova.
   
 7. Jarkko G.

  Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2001
  Viestejä:
  12 994
  Saadut tykkäykset:
  37
  Ikävä todeta mutta The Lost and Damned oli kenties vuoden, jopa kahdenkin, suurin pettymys. Kauan kesti että jaksoi loppuun asti vääntää, mutta eilen sitten tein tämän uroteon.

  Toivottavasti Homo-Tony on toista maata.
   
 8. The F1nn

  The F1nn Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  08.07.2000
  Viestejä:
  443
  Saadut tykkäykset:
  0
  No tässä olet täysin oikeassa! Olen kokeillut pelata sitä, Lost and Damnedia, enkä vaan saa siitä sitä samaa jota alkuperäinen peli oli ja on. Joten pelaan viidettä kertaa nyt alkuperäistä läpi. :hitme:
   
 9. Jarkko G.

  Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2001
  Viestejä:
  12 994
  Saadut tykkäykset:
  37
  TLAD jätti sen verran pahan maun suuhun että vaikka Homo-Tony tuntuikin paljon pirteämmälle ja paremmalle niin pakko oli jättää peli tauolle. Yliannostus tuli nyt Liberty Cityä epäsympaattisten prätkäjätkien takia.
   
 10. The F1nn

  The F1nn Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  08.07.2000
  Viestejä:
  443
  Saadut tykkäykset:
  0
  No niin, nyt kun xboxini kuoli, taas "the ring of death":iin niin edessä on jälleen GTA IV pelaaminen, joskin mukava sellainen omien muistojen keran. MUTTA, onko tuo Homo-Tony hankittava paketti? Siis viihtyvyydeltään verrattavissa alkuperäiseen peliin?
   
 11. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  8 344
  Saadut tykkäykset:
  920
  Itse ostin aikanaan peecelle paketin, jossa nuo lisäosat olivat mukana ja tykkäsin kyllä molemmista. Vaikka esim. Pelit-lehdessä kehuttiin Lost and Damned paremmaksi kuin homo-toni, niin itse kyllä pidin jälkimmäisestä enemmän. Molemmat ovat lyhyempiä kuin alkuperäinen peli, mutta itse kyllä hankkisin lisäosat, mutta tietenkin riippuu hinnasta.