GT5 optimointi

Keskustelu osiossa 'Aloittelija kysyy' , aloittajana Pertsking, 21.09.2010.

 1. beddis

  beddis Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.12.2005
  Viestejä:
  387
  Saadut tykkäykset:
  0
  Just just, no ei ole nyt kuitenkaan rannevoimien puutteesta kyse :D Kyllähän tuossa joku vika säädöissä kai sitten oli, mutta tuli myytyä jo Prologue pois niin ei pääse testaamaan. Mutta tuo vatkaus oli tosiaan niin voimakasta, etten kehdannut illalla pelata kun ratin taukoamaton VIUVOUVIUVOU kaikui koko kämpässä. Kai tuossa pelissä nyt tarkoitus on kuitenkin pystyä ajamaan suoralla suoraan eikä eestaas mutkitellen.
   
  Viimeksi muokattu: 18.10.2010
 2. Higher

  Higher 1. Stanley Kubrick Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.02.2004
  Viestejä:
  825
  Saadut tykkäykset:
  5
  Pudottaa niitä Forceja niin jaksaa pitää rattia suorassa.
   
 3. beddis

  beddis Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.12.2005
  Viestejä:
  387
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuskin kai tuon silti pitäisi oletusasetuksilla olla täysin ajokelvoton. Ja edelleenkään kyse ei ole siitä, että en jaksaisi pitää rattia suorassa, vaan siitä että se on käytännössä mahdotonta.
  GT4 ja kaikki muut autopelit ovat toimineet ratilla kyllä ihan niinkuin pitääkin. Mutta jospa tuo bugi olisi täyspeliin korjattu.
   
  Viimeksi muokattu: 20.10.2010
 4. MP84

  MP84 Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.01.2007
  Viestejä:
  76
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyseessä on tosiaan jonkinlainen bugi joka on täysversioon korjattu, ja kohtahan tätä päästään pelaamaan! :thumbsup:
  Oletko miettinyt Playstation Eye:n hommaamista joka tulee Move starttipackin mukana? Pelissähän on head-tracking joka seuraa sisäkuvakulmasta pelatessa päänkääntämistä niin että voit katsoa vaikka auton sivuikkunasta. Saa nähdä onko miten toimiva tai ylipäänsä tarpeellinen syysteemi. :)
  Itsellä myös Driving Force GT + itsetehty wheelstand pro:n tyylinen teline, PS3 slim 320GB + Playstation Eye, Sony KDL-46W4000, Denon AVR-1611, Usher S-520 II, Audio Pro B1.36.
   
 5. Pertsking

  Pertsking Uusi jäsen

  Liittynyt:
  29.08.2006
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kajareita en ole vieläkään saanut aikaiseksi hankkia, mutta peliä on tullut pelattua. Ja erittäin hyväksi sen joutuu toteamaan.

  Kuvia lupasin aiemmin. Niitä muutama http://img42.imageshack.us/gal.php?g=studio1x.jpg joissa valitettavasti olen itse tunnelmaa pilaamassa.

  Mahtava fiilis puristaa rattia useita minuutteja ja ryssiä viimeisessä mutkassa. Oman auton ääriviivoja vaikea hahmottaa vaikka keula näkyvissä yleensä ajelenkin. Tulee välillä kireitä tilanteita lisenssiajoissa varsinkin, kun pitäisi ajaa oikeasti tarkasti. Eikä sekään aina auta, kun pieleen saattaa mennä vaan siitä, että koneen auto ajaa päin.

  Rattiin olen ollut oikein tyytyväinen. Tärinää on, mutta se kertoo hyvin tuntumasta tiehen. Isompii kiitos menee tästä kuitenkin ehkä erittäin hyvälle rattitelineelle.

  Ja ah ne hikiset kämmenet. Kyllä tätä kannatti odottaa.