Godzilla vs. Kong (2021) (Adam Wingard/Alexander Skarsgård,Millie Bobby Brown,Rebecca Hall)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Plisukainen, 26.01.2021.

 1. Plisukainen

  Plisukainen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 971
  Saadut tykkäykset:
  169
  Monsterverse sarjan neljäs osa laittaa aiempien leffojen pääosan "tähdet" taisteleen keskenään...ja ihmiset kituvat jälleen välissä. Saattaapi siinä olla jotain muutakin tarinaa. Ensi-ilta luvassa jo 2kk kuluttua ja julkaistaan samanaikaisesti leffateattereissa (missä mahdollista) sekä HBO Max -palvelussa.

  Wiki

   
  Viimeksi muokattu: 26.01.2021
  nepa tykkää tästä.
 2. Pazze

  Pazze Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.09.2003
  Viestejä:
  4 957
  Saadut tykkäykset:
  115
  Tämä leffa on pakkohankinta!
   
 3. opelman

  opelman Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.10.2007
  Viestejä:
  1 586
  Saadut tykkäykset:
  55
  Nyt oon antanut tahallaan hypen kasvaa ja kyllähän tuo vaikuttaa etukäteen huipulta. Shingin godzilla pitäs ootellessa katsella. Nyt huomasin että ois vihdoin ok kuvalla tuo godzilla king of monsters tuolla netflixissä.
   
  Viimeksi muokattu: 29.01.2021
 4. Plisukainen

  Plisukainen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 971
  Saadut tykkäykset:
  169
  Tämä oli huomattavasti parempi kuin aiempi elokuva. Painopistettä on siiretty jälleen enemmän "Titaanien" suuntaan ja henkilöhahmojen määrää on vähennetty oleellisesti. Tarina kulkee kahdella aikajanalla, jossa toisessa seurataan Kongia sekä hänen henkilögroupia; Godzillan osalta toisessa Apex-industries väkeä sekä osittain edellisen osan porukkaa, mukaanlukien uusi siinä ja siinä rajoilla hauska - podcast tyyppi. Ensimmäinen ryhmä näistä suoriutuu paremmin, Kong itsessään on saanut vielä lisää inhimillisyyttä ja on tavallaan elokuvan keskiössä. Tällä kertaa pimeys on ilahduttavasti siirretty minimiin, ja nyt todellakin nähdään tannerten tuhoa päivänvalossa; merellä ja kaupungeissa ja.... Tiedeosasto heittää vielä aiempia osia hullumpaa teoriaa ja matkustelua, mikäs siinä sopii tällaiseen meininkiin. Tehostepuolen väki pistää parastaan, elokuva näyttää ja kuulostaa hyvältä. Toimintaa tarjotaan nykyelokuville tyypillisesti kolmessa isossa vaiheessa, joista kerta kerralta rähinät suurenevat. Elokuva saa riittävän hyvän lopetuksen jonka osalta näiden kahden ikonisen titaanin tarinan voisi päättää, ja jatkossa esitellä uusia monstereita.

  3,5/5