Fringe (jenkkitahtiin)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Rokkari, 01.06.2008.

 1. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 996
  Saadut tykkäykset:
  432
  Mihis suuntaan sarja on 2. kaudella mennyt?
   
 2. excalibur

  excalibur VIVA LA RESOLUTION! Tukijoukot

  Liittynyt:
  01.01.2001
  Viestejä:
  611
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos 1.kausi loppua kohden alkoi hieman laahaamaan, niin 2. kauden
  ensimmäiset jaksot ovat keskittyneet taas paremmin pää juonen eteenpäin viemiseen ja muutamat "Motw" jaksotkin ovat olleet oikein mainioita.

  Kyllä Fox on mielestäni viimein löytänyt sen etsimänsä X-filesin korvaajan, varsinkin jos diggaili fileissä juuri näitä Motw jaksoja...
   
 3. CrC

  CrC Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.01.2007
  Viestejä:
  394
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hyvää tykitystä tämä toinen kausi :thumbsup: Juoni kehittyy ja Walterin hahmoon pääsee entistä syvemmälle. On se vaan huikea näyttelijä tuo John Noble. Sen vaan totean että tuota seuratessa syömisestä ei tule mitään.
   
 4. swilen

  swilen Käyttäjä

  Liittynyt:
  16.02.2005
  Viestejä:
  148
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hieman hämmentävä jakso tämä s2e11, kuolleita henkilöitä hiippailee ympäriinsä...

  Imdb:stä selviää, että kyseessä on ykköskauden näyttämätön jakso....
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2010
 5. chevalier

  chevalier Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.01.2009
  Viestejä:
  179
  Saadut tykkäykset:
  0
  :OI:OI

  voi v-tun fox, mitä ne oikein pelleilee?! kun katsoin jakson, niin piti laittaa oikeasti stopille ja googlata,että hä, olenko missannut jotain oleellista juonesta. no en näköjään ollut,vaan nämä vammaiset esitysjärjestykset sotkevat koko kuviota. mistä tällaisesta voi oikeasti tietää ellei ota netistä selvää? pois tällaiset perseilyt, vai haluaako fox näillä vedoilla ihan tietentahtoen pilata ja tuhota omat sarjansa? jeesus sentään.. paska kanava.

  aluksi en tykännyt fringestä ollenkaan,mutta nyt kun olen katsonut tiiviisti ja kuronut jenkkitahdin kiinni, niin ei tämä hassumpi sarja ole :thumbsup:
   
 6. xclone

  xclone Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  09.02.2004
  Viestejä:
  1 623
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen katsonut pilottijakson tästä sarjasta ja satunnaisesti sitten töllöstä jaksoja ja meininki vaikutti ihan ok:lta.

  Onko tässä sarjassa UFO/ALIEN juttuja tyyliin X-Files??
   
 7. big j

  big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.02.2002
  Viestejä:
  3 398
  Saadut tykkäykset:
  114
  Sarja tähtäilee rinta rinnan uloittuvuuksien hamuiluihin. Ufoilut on jätetty.
   
 8. excalibur

  excalibur VIVA LA RESOLUTION! Tukijoukot

  Liittynyt:
  01.01.2001
  Viestejä:
  611
  Saadut tykkäykset:
  0
 9. VON

  VON Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.12.2009
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  1
  Eikö tätä seuraa enää kukaan? Mielestäni ollut minitauolta palaamisen jälkeen entistäkin upeampaa settiä (musikaalijaksoa lukuunottamatta). Nyt viimeisimmänkin jakson lopun odottamaton päräytys oli mahtavaa petausta season finalelle, joka tulee ilmeisesti kahdessa osassa kahtena seuraavana viikkona. Lisää Mr. Secretaryä odotellessa. :naminami:
   
 10. Ephram

  Ephram Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.03.2004
  Viestejä:
  357
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täällä ainakin on tiukasti seurannassa. Kylläpä kannatti pyristellä läpi heikkojen hetkien, nyt nimittäin on tullut todella tiukkoja jaksoja. Sarja on yksi tämän hetken kuumimmista.

  Lopun "Hello son" nostatti kylmät väreet niskaan ja odotukset kaksiosaista finaalia kohtaan todella korkealle.

  Viime jaksosta välittyi muuten vahvasti X-Files-viboja. On nuo Vancouverin maisemat vaan täydellisiä tälläiseen sarjaan. Ja tietty naispoliisin "i want to believe" -repliikki. :)

  Onneksi kausi 3 on jo varmistettu.
   
 11. Mookid

  Mookid Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 553
  Saadut tykkäykset:
  255
  Ajauduin sitten minäkin Fringeä seuraamaan, vaikka MTV3:lta aikoinaan sarjaa katseltuani heitin sen mäkeen parin jakson jälkeen kun ei aika/mielenkiinto riittänyt. Nyt vähän myöhemmin kaksi kautta hurahtikin sitten sen sileän tien, vaikka toki epätasaisuutta ja töyssyjä on mahtunut matkan varrelle aika paljonkin, esim. kakkoskausi kyllä petrasi paljon ja veti pääjuonen ihan uudelle tasolle mutta toisaalta kokonaisuus oli silti vähän "hit or miss". Homma paranisi, jos näillä Foxeilla ym. kanavilla otettaisiin kaapelipuolelta tuttu ~15 jakson kausiratkaisu käyttöön jotta saadaan löysät pois.

  Mutta asiaan: toinen kausi loppui ja luonnollisesti loppuun vedettiin taas cliffhangerit ja ässät hihasta ensi kautta varten, mitähän lie vielä keksivät? Oletettavasti Peter hyvin äkkiä tavalla tai toisella hoksaa ettei Olivia ole ihan se sama, esim. tuo tatuointi niskassa. Tässä vain mietityttää, että onko tämä soluttautuminen nyt ihan loppuun saakka mietitty siellä toisella puolella, kun riskit paljastua on näinkin ilmiselvät. Ehkä pöytä siivotaan tyhjäksi jo parin jakson sisällä ja saadaan tuo mahdollinen pelastusoperaatio käyntiin jne.

  Tietty tässä nyt se koukutuksen jalo taito osataan, mutta kunpa Fringelle ei kävisi kuten Aliakselle eli kolmen kauden jälkeen punainen lanka katoaa ja loppu on enemmän tai vähemmän alamäkeä ja reset-nappulaa, toivottavasti jutut on jollain tapaa funtsittu pidemmälle ja toivottavasti Fox ei liikaa sekaannu "suuressa viisaudessaan" sarjan kuvioihin. Oli tosiaan jo varoittava esimerkki se Unearthed-jakso: keskelle kakkoskautta tuupataan ykköskauden esittämätön jakso, joka johtaa hämmennykseen ja jatkuvuusongelmiin. :rolleyes:

  John Noble on tajuttoman hyvä roolissaan ja enpä olisi sarjan alussa uskonut, että hahmoon saadaan noinkin paljon syvyyttä ja koko isä-poika-suhde on sekin saatu varsin koskettavalle tasolle. Lisäksi Noble on päässyt myös näyttelemään kolikon molempia puolia, oli tuo loppu sen verran hyytävä. Tästä on hyvä jatkaa.
   
 12. Ephram

  Ephram Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.03.2004
  Viestejä:
  357
  Saadut tykkäykset:
  0
  Komea lopetus toiselle kaudelle. Koko kauden loppupuolisko oli tekijöiltä mainio suoritus. Yhteydessä varmaan siihen, ettei puhtaita MOTW-jaksoja loppupuolella kautta juuri nähty.

  Kolmannen kauden alussa kuvioita ei varmaan saada palautettua normaaleiksi ihan parin ensimmäisen jakson aikana. Tulee olemaan kutkuttavaa seurata, miten epäilykset alternate-Oliviaa kohtaan heräävät ja miten "meidän" Oliviaa toisella puolella kohdellaan.


  Mitä sarjan tulevaisuuteen tulee, niin viime syksynä showrunnerit kertoivat, että heillä on sarjan suhteen kuuden kauden suunnitelmat valmiima. Eli jos se vain FOXille sopii, sarja jatkuu kevääseen 2014. Ilmeisesti siis Lostin tapaan tarinan suuret linjat on mietitty hyvissä ajoin etukäteen.
   
 13. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 996
  Saadut tykkäykset:
  432
  Miltäs sarjan tulevaisuus Amerikasssa näyttää, hyvinkö porskuttaa?
   
 14. excalibur

  excalibur VIVA LA RESOLUTION! Tukijoukot

  Liittynyt:
  01.01.2001
  Viestejä:
  611
  Saadut tykkäykset:
  0
 15. bugweep

  bugweep Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.04.2003
  Viestejä:
  88
  Saadut tykkäykset:
  0
  http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/fringe-renewed-season-4-171266

  On tullut viimeaikoina huonon tv-tarjonnan takia katseltua vanhoja jaksoja uusintana, luettua fringewikejä ja huomattua sitä kautta hienoja asioita sarjan aiemmista jaksoista (watch closer...). Ja onhan tämä nyt huikein sarja jota amerikan töllöstä tulee tällä hetkellä, hands down (spartacus jäi jo tauolle :cool:). Ekan kauden ryöminnän jälkeen on noustu (muutamia turhia jaksoja lukuunottamatta) aivan uudelle tasolle ja kokoajan tarina on kehittynyt mielenkiintoisempaan suuntaan.

  Onneksi tämä ohjelma siirrettiin jenkeissä perjantai-iltaan, se ilmeisesti oli sarjan pelastus. Tarinassa päästiin tarpeeksi pitkälle, nyt saa suht paineetta nauttia siitä, että näin laadukas sarja tulee saamaan ansaitsemansa jatkon (ja toivottavasti myös päätöksen) jenkkimarkkinoiden kovilla laduilla. paras ennenaikainen baarista kotiutuminen hetkeen. ugh.
   
 16. Mookid

  Mookid Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 553
  Saadut tykkäykset:
  255
  Juuri näin :)

  Ajattelin katsoa tämän kolmannen kauden loppuun ja sitten tsekata alusta asti uusintana, että mitäs kaikkea yllättävää ja aiemmin missattua infoa silmille pomppaakaan.

  Fringe on tosiaan saanut juonen päästä kiinni ja on kaikinpuolin hyvässä vireessä tällä hetkellä. Saa nähdä mitä hulinoita kauden loppuun keksitään, kun on enää muutama hassu jakso jäljellä. Jännitin aidosti tuota, että saadaanko se neloskausi mutta onneksi tilanne kääntyi näin päin. Yleensä kun perjantaipaikka on ollut enemmän tai vähemmän kuolinisku useille (scifi)sarjoille. Noh, tästä esteestä selvittiin ja neloskausi siintää horisontissa...

  On se kyl... :thumbsup:
   
 17. Scorsese

  Scorsese Uusi jäsen

  Liittynyt:
  25.03.2011
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kakkoskausi oli mielestäni aivan huikaiseva. Kolmoskauden aloitus oli köykäisempi, mutta nyt sarja on taas noussut uuteen kiitoon, kun asetelmassa on palattu jossain määrin vanhaan.
   
  Viimeksi muokattu: 28.04.2011
 18. Sabbe

  Sabbe Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.07.2003
  Viestejä:
  736
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tykkään Fringestä tällä hetkellä enemmän kuin koskaan ennen. Tää uusin kausi on paras ja tulee luultavasti aivan huikea loppuhuipennus. :thumbsup:
   
 19. Rokkari

  Rokkari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2005
  Viestejä:
  2 385
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pitäisiköhän huolestua ja katsella vähemmän sarjoja, kun bongasin kolmannen kauden 19 jaksosta Lostin Charles Widmoren suosikkiviskinä tutuksi tulleen MacCutcheon 60 pullon William Bellin toimistossa...


  Sarja on kyllä kivasti nostanut päätään viimeaikoina. Kovasti on kehitytty ensimmäisen kauden monster of the week touhuilusta ja kahden universumin välinen kitka on ollut todella mielenkiintoista seurattavaa. Väittäisin helposti parhaaksi sci-fisarjaksi tällähetkellä telkkarissa. John Noblelta huikeata suorittamista jaksosta toiseen ja myös Anna Torv on alkanut kolisemaan allekirjoittaneelle joka tasolla.
   
 20. Rokkari

  Rokkari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2005
  Viestejä:
  2 385
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jännä ettei ollenkaan keskustelua tämänhetken ylivoimaisesti parhaasta sci-fisarjasta.

  Fringe palasi viimeyönä joulutauolta neljännen tuotantokauden kahdeksannella jaksolla ja palasikin räjähtävällä voimalla. Jos neloskauden alku on tuntunut laahaavalta, niin tässä tauoltapaluujaksossa pääjuonta kiidätettiin kyllä pikajunan vauhdilla. Lopuksi vielä lyötiin twistiä twistin päälle, eeppistä matskua jälleen luvassa.
  David Robert Jones is back :thumbsup:. Toivottavasti Jared Harrista nähdään pääkonnan roolissa mahdollisimman paljon, mainio näyttelijä.

  Othersiden Broylesia koskevalle käänteelle en lämmennyt ainakaan vielä, mutta toisaalta hahmo on tuntunut aina hivenen etäiseltä. Eiköhän "meidän" Broyles kuitenkin ole ihan niitä hyviksiä :)

  //edit. niin no hitto eipä tullut mieleen, että se Broyleshan on tietenkin korvattu shapeshifterillä :hitme:.... On se jännä ohjelma :)
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2012