FlashForward (Nelosen tahtiin)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Samppa, 07.01.2010.

 1. diablo

  diablo Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.07.2004
  Viestejä:
  389
  Saadut tykkäykset:
  2
  Jaahans nelonen esittää uusintana tänään KAKSI KERTAA..klo 15.15 ja 23.45??? ja lisää mainoksia vai onkohan nelonen vähentänyt mainoksia noissa lähetyksissä!! että ihan kaksi kertaa...:hitme:
   
 2. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  No ei kai tuo keneltäkään pois ole...Kiitän Nelosta että nyt näin tuon.

  Aika perusnykyjenkkisarjalta vaikuttaa. Siinä alussa se helikopterijuttu kyllä jäi vaivaamaan. Eli blackout kesti 2 min. 17 sekuntia, tähän päälle ihmisten ihmettelyt virkoamisen jälkeen, eli kopteri lensi ilman ohjausta ilmassa sen 2,5 min. vähintään ennen törmäilyjään pilvenpiirtäjään? :confused: Oli muuten koomisen CGI:tä, kuin jostain pelistä. Hyvä läppäkin oli, heti toisena oltiin kysymässä onko paavi jo ilmoittanut mielipiteensä tapahtuneesta. :D Ja tämän agentin kävelykohtauskin alussa dramaattisten taustamusiikkien kera huvitti, niin jenkkiä. No olihan tossa ihan ok perus-cliffhangeri.

  Ei mitään maata mullistavaa toistaiseksi, hieman kliinistä, jotenkin roolihahmot ei vaikuttaneet vielä kovinkaan mielenkiintoisilta. Katellaan nyt mitä tästä kehkeytyy.
   
 3. Skywalker

  Skywalker Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.09.2001
  Viestejä:
  36
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jakson parasta antia oli Oceanic mainos talon seinässä... jäädäänpä vielä kanavalle. :naminami:
   
 4. katchu

  katchu Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.06.2006
  Viestejä:
  487
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aiemmin näkemieni mainosten perusteella tuumasin heti että olipa Lostimainen ote :) Itse sarjassa ehkä kuitenkin hieman vähemmän kuin mainoksessa.

  Mielestäni avausjakso paljasti melko paljon, jos huomiodaan että kyseessä oli vasta ensimmäinen jakso. Esimerkiksi Lostissa ekassa jaksossa ei selvinnyt oikein muuta kuin että rannalla ollaan mutta kukaan ei oikein tiennyt miksi. Tuossa näytettiin jo mahdollinen syyllinenkin. Vaikuttaisi hieman siltä että sarjassa olisi hieman nopeampi tempo kuin Lostissa, saas nähdä. Jos vielä hieman verrataan lostiin niin ensimmäisen jakson koukutusfiilis oli mielestäni heikompi kuin Lostissa.

  Ehdottomasti kuitenkin mielenkiintoinen asetelma. Pitää koitta muistaa katsoa muutama seuraava jakso ja tehdä sitten isompia johtopäätöksiä.
   
 5. paarma77

  paarma77 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.01.2007
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Miten se sairaalaan tuotu lapsi tunnisti sen lekurinaisen, oliko muka nähnyt sen fläsärissään? Jos oli, niin eikö sen lekurin olisi pitänyt nähdä kyseinen kakara omassaan? Sen isukkihan sillä vaan mielessä pyöri, vai onko tenava vakoillut wanhuksia ovenraosta...?
   
 6. mjkr

  mjkr Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  29.05.2005
  Viestejä:
  143
  Saadut tykkäykset:
  0
  Muistaakseni siinä ei näytetty kuin se kopterin putoaminen siitä pilvenpiirtäjän seinästä, olisko ollut siinä kiinni ja nyt vasta putosi tjsp.
   
 7. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ok, toka jakso..

  Jotenkin lostmainen, sellain löysästi tehtyä jännitysdraamaa..Toi juonikuvio, tuntuu ettei ihan saada kaikkea irti. Eikä noi hahmot oikein niin älyttömästi kiinnosta. Ei oikeastaan yhtään huipputyyppiä. Tietty näissä aina seurataan draaman vuoksi vain rajattua ryhmää ihmisiä mutta tässä noi FBI-tyypit on jotenki lässyjä. Vaikka olihan siinä alussa huumoriakin tai yritystä siihen sen sinänsä täysin tarpeettoman (?) vessakohtauksen muodossa.

  Mikäli tän logiikka nyt on taas toi, että tiedetään hetki kohtalosta etukäteen, eikä sit voida just sille tehdä mitään vaikka muuten yritystä löytyy, niin :hitme:

  No ei tää toisaalta pahemmin ärsytä. Muttei tästä oikein huippukiinnostavaa sarjaakaan saa, liikaa henkilödraaman yritystä, jännityksen rakentelu ontuu. Perusnykykauraa...

  Pakko mainita vielä se Joseph Fiennes, hemmetti onko sillä kasvohalvaus vai mikä kun ei saa millään mitään muita ilmeitä sen perusvakavan huolestuneen lisäksi? Vaikkei muuten ärsytäkään. Ja se pikkutyttö alko kyllä rasittaa jo, niin kliseistä...

  Kaikesta tosta huolimatta, katellaan nyt vielä kolmas jakso, jos tossa saadaan niiden pahiksien ja juonenkin suhteen jotain jännää kehitettyä.
   
  Viimeksi muokattu: 14.01.2010
 8. opelman

  opelman Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.10.2007
  Viestejä:
  1 626
  Saadut tykkäykset:
  61
  ihan mukava toka jakso. Kyllä mää tän aina melkeen livenä katon. Mukava clifhangeri lopussa taas. Eri asia paljustuuko vielä ihan heti. Eipä tuo viime jaksonkaan härdelli paljon edennyt. Mutta seurataan nyt toistaiseksi kaikki jaksot kun ei muutakaan oo tekemistä valmiissa mualimassa. :thumbsup:
   
 9. DVB-G

  DVB-G Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  05.03.2003
  Viestejä:
  10 281
  Saadut tykkäykset:
  30
  Pilattu hyvä idea totaalisesti. Typerä ämmäsarja taas tämäkin. Perhelässytystä, suhdelätinää. Pitäisi liimata varoitustarrat näihin paskoihin, jotenkin tyyliin:

  EI MIEHILLE, ETENKÄÄN POIKAMIEHILLE!

  AIVOJEN KÄYTÖN VAARA!  Missä piileskelevät rehelliset toiminnat ja jännärit, joissa ammutaan perheet pilun päreiksi ja humanoidit soluttautuvat ihmisten sekaan ja urhoolliset miehet ratsastavat auringonlaskun kiinni ja potkivat sitä perseelle niin että viereisessä galaksissa tv-vastaanotto häiriintyy aurinkomme yskiessä gamma-aivastuksia siihen suuntaan. Ei täällä kaivata mitään nyyhkyilyä, että "oi voi, vieras mies oli vaimon kanssa samassa huoneessa, yhyy, kutsukaa poliisi apuun, ettei kakara vaan nähnyt vieraan miehen paljasta nilkkaa ja saa traumoja siitä". Saatana.
   
 10. Anathor

  Anathor Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  11.12.2009
  Viestejä:
  933
  Saadut tykkäykset:
  52
  Mukava jakso mutta pikkasen liikaa tuota ainaista "Daddy"-meininkiä. Jotenkin erittäin varovasti etenevät koko hommassa. Kyllähän Lost:ikin vaatii aikaa jotta jäi koukuttamaan mutta siinä ne takaumat olivat kaikkine ihmissuhteineen ihan mielenkiintoisiksi tehty.

  Ja kyllähän nuo mainostauot tehokkaasti syövät immersiota:sleep:
   
 11. Clef

  Clef Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.07.2005
  Viestejä:
  614
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kun Nelonen puffasi tätä syksyllä, hankin ekan jakson HD:nä (näytti muuten fantastiselta)...ja eipähän ollut mitenkään mieltä ylentävä esitys. Isolla rahalla tehtyä (erikoisen idean kera) hyvin tavanomaista amerikkalaista huttua.

  Lisäbonuksena Sonya Wagner on aivan helvetin huono näyttelijä. Suorastaan piinallista katseltavaa. Jopa se sen amerikkalaisaksentti on nolo.
   
 12. Padex

  Padex Käyttäjä

  Liittynyt:
  27.09.2005
  Viestejä:
  149
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla taas melkein ainut syy katsoa tätä sarjaa on Sonya Walger. ;)
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2010
 13. DVB-G

  DVB-G Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  05.03.2003
  Viestejä:
  10 281
  Saadut tykkäykset:
  30
 14. paha_kuukkeli

  paha_kuukkeli Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.06.2007
  Viestejä:
  401
  Saadut tykkäykset:
  0
  Parin jakson jälkeen tuntuu kaikin puolin keskinkertaiselta. Eipä tuolta telkusta silti nyt juuri paljon muutakaan näytetä niin kai tätä vielä jaksaa. Ihan liikaa tulee sellainen jotain kaikille fiilis: on pikkasen scifiä, pikkasen jännäriä, pikkasen perhedraamaa, jne. Ihan turha yrittää tehdä sarjoja tai leffoja, jotka upposivat kaikille, kun ei se kuitenkaan ole mahdollista.
   
 15. HAM

  HAM Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  24.01.2001
  Viestejä:
  102
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hyvin samanlaiset fiilikset itselläkin. Mutta kaipa sitä ainakin pari jaksoa tulee vielä seurattua...
   
 16. Sinihammas

  Sinihammas Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.04.2005
  Viestejä:
  178
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onhan tuossa ihan mielenkiintoista ajatusleikkiä tahattoman mahdollisen tulevaisuuden tietämisen vaikutuksista. Osa pyrkii näkyään kohti ja osa siitä pois.

  Hieman käytännöllisemmällä tasolla taas ajatellen itse tapahtumasta. Koska koko planeetta simahti samalla hetkellä, täytyi jossain päin maailmaa olla yön jolloin suuri osa porukasta nukkuu. Pienemmät vahingot... Ja koska kaikkien enneunet ajoittuvat samaan hetkeen tulevaisuudessa, täytyy jossain päin maailmaa suuren osan porukasta "nähdä" itsensä nukkumassa eli jäävät ilman enteitä. Semmosia nuo aikavyöhykkeet minun mielestä ovat.

  Yllättävän paljon kaikkea lentävää skeidaa ollut liikkeellä tapahtuman aikaan, kun kaupunkikuvassa näyttää lähes joka toiseen rakennukseen osuneen jotain.
   
 17. Digital Man

  Digital Man Käyttäjä

  Liittynyt:
  17.06.2000
  Viestejä:
  661
  Saadut tykkäykset:
  4
  Voihan niissä taloissa olla muutama tupakoitsijakin, joka simahtanut väärään paikkaan ja sytyttänyt palon. Tai sitten tehneet liekitettyjä ohukaisia, kaataneet palavan kynttilän, tipahtaneet kaasuhellan päälle...
   
 18. Iso-Mies

  Iso-Mies Käyttäjä

  Liittynyt:
  31.01.2006
  Viestejä:
  693
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuohon kiteytyy tämäkin sarja. Samaan kastiin menee tämäkin arvostelu tuon Surrogates -arvostelun kanssa, pilattu hyvä idea totaalisesti surkealla toteutuksella. Näyttelijätkin ovat todella keskivertoa, jopa 24 mitä jaksoisin seurata pari kautta piti sisällään moninverroin mielenkiintoisemmat hahmot ja parempaa tasoa olevat näyttelijäsuoritukset.

  Ehkä tämä vaan on tarkoitettu tusinaviihteeksi ihmisille jotka eivät halua ajatella omilla aivoillaan. Mua ihmetyttää suuresti esimerkiksi minkä helvetin takia pitää korostaa koko ajan niitä näkyjä kun jokin palanen loksahtaa kohdalleen, kyllä itse tajuaisin paljon vähemmästä että tutkijan kuvaama nukenraato liittyy seinällä oleviin johtolankoihin, ei sitä tarvitse erikseen käydä katsomassa siitä kameran näytöltä. Tai daamin näkemä tuleva mies sairaalassa ja taas vilkkui flashforwardit ruudulla niin että varmasti 5-vuotiaskin ymmärsi mistä on kyse.

  Paljon vähemmällä informaatiolla saataisiin mielenkiintoa katsojille enemmän.  Iso
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2010
 19. Clef

  Clef Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.07.2005
  Viestejä:
  614
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo, Walgerista puhuin. Muistin eukon nimen väärin. Todella sensuelli ja seksikäs kissa, mutta aivan umpisurkee näyttelijä.
   
 20. Thezeus

  Thezeus Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.07.2008
  Viestejä:
  344
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jep, FlashForwardissa on tosiaankin liikaa FlashBackejä...