Finnsat FH05-HDR

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana Akhard, 22.11.2011.

 1. mara111

  mara111 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.07.2007
  Viestejä:
  64
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täällä on hehkutettu nopeaa kanavanvaihtoa ... Minulla ainakin, jos vaihtaa kanavanipusta toiseen tai HD kanavasta SD kanavaan, kuva räpsähtää ja kestää, ennenkuin hakee oikean formaatin..
   
 2. cedi

  cedi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.02.2010
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  onko tosiaan niin että laite ei näytä kelloa etupaneelissa stanby tilassa ? ja ilmeisesti ei saa tietokoneeseen kiinni tallenteiden siirtoa varten ? ja tallennuksissa pysty tekemään kansioita? tässä yritän pähkäillä tämän finnsatin ja humax hdpvr-5000t laitteen välillä ja nämä asiat ovat mulle isoja miinuksia jos ei toimi, muuten viestien perusteella tämä finnsat taitaa toimia harvinaisen hyvin joihinkin muihin merkkeihin verrattuna.
   
 3. Ja5ka

  Ja5ka Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.12.2011
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen nyt muutaman viikon ajan tuskaillut boksin kanssa ja koonnut sitä vaivaavia isompia ja pienempiä puutteita yhteen listaan, jonka lähetin juuri Anvialle ja Finnsatille. Pluslistalle voin laittaa, että yli puolet maksullisten HD-kanavien tallennuksista onnistuvat eli ainakin teoriassa laite pystyy tuollaistakin formaattia tallentamaan ongelmitta. Samaan hengenvetoon on todettava, että liian moni tallennus epäonnistuu - etenkin jos rupeaa katsomaan ohjelmaa ennen kuin tallennus päättyy.

  Alla on palautteeni kokonaisuudessaan. Siitä saattaa olla apua muille käyttäjille tai ostoa harkitseville.

  -------------------------------------------------------------------------------------------------------

  HUOMIO! Toivottavasti huomaatte edellä olevista kuvauksista, että monissa ajastusongelmistani kyseessä EI OLE varoajan käyttööön liittyvä ongelma. Tallennettujen ohjelmien kestoa vaivaa joukko muitakin bugeja. Minulla ei ole automaattista tallennuksen lisäaikaa eikä ajansiirtoa käytössä. EN tee ajastuksia EPG:n kautta, koska siinä on tiedossa olevia ongelmia Welho/DNA:n kaapeliverkossa.

  - HD-maksukanavatallennukset korruptoituvat usein, vaikka signaalin taso on 100 %. Tästä on erillinen vuodatuskin, joka edelleen pitää paikkansa. Tosin myös onnistuneita tallennuksia on tullut.

  - HD-maksukanavatallennukset korruptoituvat todella, todella usein jos ohjelman katsomisen aloittaa ennen kuin tallennus on päättynyt. Toistossa tulee aiemmin kuvaamani kohta, josta ei mitenkään pääse eteenpäin ennen kuin tallennus on pysähtynyt tai manuaalisesti pysäytetty. Sen jälkeen kyseisen töksähdyskohdan ohi pääsee. Tosin lopputiedoston ajan sama "pausettaminen" voi tapahtua ihan jatkuvasti ja siihen auttaa toiston pysäytys ja käynnistys, hyppy eteenpäin tai siirtyminen aikajanalla ensin paljon taaksepäin ja sitten hieman yli töksähdyskohdan. Sama tapa ei valitettavasti auta jokaiseen töksähdykseen vaan noita kaikkia pitää osata kokeilla.

  - Edellisen ongelman saa osittain kierrettyä esim. ajastamalla pitkiä ohjelmia puolen tunnin tai tunnin pätkiin. Jos yksi faili menee pilalle, ei töksähtely vaivaa välttämättä koko ohjelmaa. Huonona puolena boksi ei aina tallenna kaikkea mitä on tullut ajastettua ainakaan kokonaan, jolloin ohjelman keskeltä voikin sitten puuttua yksi puolen tunnin pätkä tai osa siitä.

  - Sama töksähtely vaivaa myös valmistuneita tallennuksia, mutta hieman harvemmin. Silloinkin edellä mainitut korjaustoimenpiteet lähes aina auttavat. Tosin jos ohjelma rupeaa pysähtelemään useamman kerran minuutissa, on katseleminen tosi tuskaista.

  - Tallennetun tiedoston nimeä ei voi muuttaa jälkikäteen. Tämä on todella suuri puute etenkin, koska kaikilla maksukanavilla EPG:tä ei ole ja laite antaa jokaisen tiedoston nimeksi kanavan nimen. Muulloinkin laite välillä nimeää tiedostoja kummallisesti. EDIT: Ei pidä paikkaansa. Menun kautta tallennelistaan menemällä pääsee muokkaamaan tehtyjen tallenteiden tiedostonimiä ja kuvakkeita.

  - Ei kansiorakennetta tallennetuille tiedostoille

  - Tiedoston yhteyteen voi ajastettaessa laittaa erilaisia kuvakkeita, mutta niitä ei voi lisätä tai muuttaa enää tallennuksen jälkeen. Harmi, sillä muuten tämä ominaisuus edes osittain korvaisi kansiorakenteen puutteen. EDIT: Ei pidä paikkaansa. Menun kautta tallennelistaan menemällä pääsee muokkaamaan tehtyjen tallenteiden tiedostonimiä ja kuvakkeita.

  - Kovalevylle kertyy da-alkuisia omituisia tallenteita, joiden päiväys on menneisyydessä. Tallenteita ei voi toistaa. Ilmoitettu kesto on useimmiten 1,6 h, mutta myös muun mittaisia tiedostoja ilmestyy.

  - Satunnaisesti tallennukset eivät ole oikean mittaisia vaan loppuvat kesken. HUOMIO! En viittaa varoaikabugiin, joka on yleisesti tiedossa.

  - Satunnaisesti tiedoston kesto lukee väärin tallenteessa. Esim. kestona lukee 2 h, vaikka todellisuudessa kesto on 5 h. Ohjelma on tallessa kokonaan, mutta hyppiminen yli 2 h kohtaan ei onnistu ja pikaselaaminen katkaisee toiston, jonka jälkeen pääsee jälleen takaisin enintään 2 h kohtaan. Tätä käy noin 10 prosenttia tallennuskerroista. Esimerkiksi viime yönä käsin ajastin 5 tunnin tallennuksen ja katsoin ohjelmaa livenä 2 h. Kaukosäätimestä painoin boksin kiinni ja kas, boksi onkin sitä mieltä että tiedosto päättyy samaan kohtaan, jossa painoin virtakytkintä. Ohjelman voi kuitenkin katsoa loppuun, kunhan ei pikaselaa, käytä aikajanaa tai hyppypainikkeita. Aika kurjaa on katsoa esim. mainoskatkoja täynnä olevaa NFL-lähetystä tällä tavalla.

  - Automaattisen varoaika-asetuksen ollessa käytössä kaikkiin tallennuksiin tulee punainen huutomerkki. Muulloinkin huutomerkki esiintyy onnistuneissakin tallenteissa usein.

  - EPG:n avulla ei voi tehdä ajastuksia ainakaan Welho/DNA:n kaapeliverkossa, koska niistä tulee liian lyhyitä (yhteensä alku- ja loppupään varoaikojen mittaisia).

  - Ajastuslistauksessa ei näy ajastuksen oikeaa alku- ja loppuajankohtaa. Laite yrittää lisätä lennosta alun ja lopun varoajan ja lisäksi yrittää kesken tallennuksen EPG:n avulla arvailla, joko saa lopettaa.

  - Liian useasta yhtäaikaisesta ajastuksesta ei yleensä tule varoitusta. Tämä yhdistettynä edellä mainittuun ongelmaan on äärimmäisen rasittava piirre!

  - Boksilla on todella vaikea nähdä, mitkä kanavat ovat samassa kanavanipussa. Laitteessa on kaksi viritintä, mutta kolmea ohjelmaa saa tallentaa yhtä aikaa. Kun liian monen yhtäaikaisen ajastuksen varoituksiin ei voi luottaa, on ajastusten teko todella työlästä.

  - Suojakoodi on syötettävä rasittavan usein, vaikka sitä ei haluaisi käyttää ollenkaan. Esimerkiksi signaaliteho on todella monen kaukosäädinpainalluksen takana. Vaikkei koodia olisikaan, voisi nuo infot tuoda helpommin saataville. EDIT: Signaalitehon saa suoraankin näkyviin kaukosäätimen signal-painikkeella.

  - Eteenpäin hyppy -painike ei toimi oikein. Ensin tulee yksi lyhyt ja sitten pelkästään pitkiä, vaikka sen pitäisi olla toisinpäin. Kun taaksepäin hyppy kuitenkin toimii oikein, ei ongelmaa voi kiertää edes konfiguroimalla lyhyttä hyppyä pitkäksi ja pitkää lyhyeksi.

  - Taaksepäin hypylle ei voi asettaa eri pituutta kuin eteenpäin hypylle.

  - HDMI-painikkeen logiikka on huono: pitäisi ensin pystyä valitsemaan kuvatila ja sitten painamaan OK jolla vaikutus näkyisi ruudussa. Nyt jos pitää siirtyä kuvatilasta toiseen, pitää valikossa niiden välissä olevat tilat käydä kaikki läpi ja odottaa, että kuva rupeaa näkymään. Valikossa kuvatilojen ohi ei siis voi kulkea ilman niiden aktivoimista käyttöön.

  - Laite tallentaa tiedostot ilmeisesti siihen formaattiin, joka on valittu HDMI-kuvatilaksi. Onko olevinaan ominaisuus? Mielestäni on vika. EDIT: Testasin uudestaan ja tämä ei pidä paikkaansa. En tiedä, mistä olin saanut tämän päähäni.

  - Signaalin voimakkuusnäytön todenmukaisuus on epäilyttävä, koska se näyttää aina 100 % ja tallennukset menevät silti pieleen.

  - Ajastuksia tehdessä Rec+Opt -yhdistelmän voisi korvata kahdella peräkkäisellä Rec-painalluksella. Rec+Optia tarvitsee koko ajan monistakin eri syistä (EPG-ajastusbugi, automaattinen lisäaika ei näy ajastusmenussa, liian monesta yhtäaikaisesta ajastuksesta ei anneta varoitusta).

  - Ajansiirron käyttö varaa pikkuhiljaa kaikki virittimet eikä mitään kanavaa voi katsoa. Olen saanut toistettua ongelman myös kun ajansiirto on ollut pois käytöstä eikä tallennuksia ole ollut käynnissä, mutta tämä vika esiintyy todella harvoin.

  - Kerran laite on hukannut kellonajan. Se oli minuutilleen neljä tuntia pielessä. Asia korjaantui buutilla ja muutaman minuutin odottamisella.

  - Kellonaika olisi mukava saada näkyviin laitteen ollessa standby-tilassa.

  - Lisätty 16.1. Peräkkäisiä ajastuksia tehtäessä boksi lisää varoajan kaikkiin tallennuksiin. Esim. ajastus samalta kanavalta klo 20-21 ja klo 21-22 varaa kaksi yhtäaikaista tallennusta varoajan mittaiseksi ajaksi.
   
  Viimeksi muokattu: 16.01.2012
 4. M Penttonen

  M Penttonen Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.11.2011
  Viestejä:
  26
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiiitos Ja5ka - ainakin itseni ja varmasti monien muiden puolesta - Anvialle lähettämästäsi yksilöidyistä puutelistasta. Nyt Anvialla ja Finnsatilla tietävät mitä pulmia on Welhon verkossa. Toivattavasti ovat pohtineet näiden korjaamista myös omassa verkossaan. Mukavaa olisi että Elisa ja Sonerakin alkaisivat toimia. Monetkohan ongelmat ovat lähetysverkkokohtaisia?
   
 5. Ghost_Glove

  Ghost_Glove Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.01.2012
  Viestejä:
  65
  Saadut tykkäykset:
  0
  On totta eli ei näy mitään standby tilassa. Ilmeisesti ei myöskään saa tietokoneeseen kiinni. En ole tosin kokeillut itse, mutta näin olen ymmärtänyt. Toivottavasti ohjelmistopäivitys tuo käyttöä USB liittimille. Ei pysty tekemään kansioitakaan.
  Muuten mukava käyttää. Mulla on toiminut Elisan/TTV:n kaapeliverkossa hyvin. Kerran mennyt jumiin, kaks tallennusta on tainnut olla varoaikojen mittaisia, yhtään tallennusta ei ole tainnut unohtaa...
   
 6. Georg Tilsa

  Georg Tilsa Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.08.2007
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  0
  Procaster 6200T vaihtui tänään Finnsat FH05-HDR:ään. Pitkän pähkäilyn ja foorumien selailun jälkeen kaikista keskeneräisistä ehdokkaista tässä tuntui kuitenkin olevan potentiaalia hyväksi laitteeksi. Hinta oli Anttilassa 349€. Asennus oli ainakin helppo ja nopea. Varsinainen kokemusten kerääminen alkaa vasta nyt ja niistä myöhemmin.

  Vaihdoin kovalevyn isompaan saman tien, kun joutilaana oli teran lättyjä. Samalla lisäsin kiinnityksen alle kumit eristämään värinöitä. Täytyy sanoa, että kyllä on vähäisistä aineksista turkkilainen koneen kasannut. Voi olla hyväkin asia. Mustafa oli ainakin todennut laatikon toimivaksi :)
  Kuvia kotelon sisältä: http://tekniikka.kuvat.fi/kuvat/Finnsat/
   
 7. Ghost_Glove

  Ghost_Glove Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.01.2012
  Viestejä:
  65
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos kuvista. Todellakin on vähistä osista kasattu... Tuuletus reistä tuli itekin kurkattua, mutta en purkkia ihan noin väljänä pitänyt...
  Toivotaan, että se on vain hyvä asia. Hiljainen laitoshan tämä ainakin on. :)
   
 8. Ohramies

  Ohramies Käyttäjä

  Liittynyt:
  31.01.2006
  Viestejä:
  465
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vanha juttu mutta kommentoin silti. Sanoin siis että CRP-2401 vaikuttaa paremmalta kuin CRP-2400, tästä ainakin vaikuttaa olevan topfield-palstalla yksimielisyys. Topfieldin purkkia taas ei ole mitään mieltä verrata hintapuolella eri valmistajan laitteeseen. Suomen CRP-2400 maksaa 500GB levyllä 450e, CRP-2401 on 1GB levyllä ja maksaa tuon mainitsemasi n. 560e kaikkinensa. Hintaerolla saa siis TAPit, softapäivitykset joita ei ole sidottu sertifiointihölmöilyyn vrt Wbox HD ja isomman kovalevyn joka on kyllä edelleen aika pieni HD-ohjelmille. Homman pihvi sitten on että hinta ei ole syndikoitu vaan ostopaikasta riippuen on aika laillakin eroa mistä sen ostaa.

  Miten tämä liittyy finnsatin purkkiin? No ei yhtään mitenkään paitsi ehkä siten että toi CRP2401 olisi ainoa HD-digiboksi mitä tällä hetkellä ostaisin omalla rahalla omaan käyttöön jos pitäisi ostaa kun tämä finnsattikin vaikuttaa olevan sekundaa softaltaan. Ehkä se oli ihan hyvä että faijalle myytiin finnsatin vanhempi HD purkki vaikka tätä FH05-HDR-purkkia meni nimenomaan kysymään vaikkei sitäkään 5000-mallia tosiaan ole täällä kehuttu..

  Jos topparista on enemmän juttua niin sitä voi varmaan alan miesten palstalla jatkaa..
   
 9. Georg Tilsa

  Georg Tilsa Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.08.2007
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  0
  FH05-HDR on nyt ollut pari päivää käytössä. Välissä ehti kaapeli-tv-verkkokin vaihtua DNA Welhosta Soneralle. Käyttöpaikka pysyi samana Helsingissä.

  Welholla tapahtui tuo EPG-lisäaika-ongelma, eli lisäajan kanssa EPG:stä tehdyt ajastukset olivat enimmäkseen vain lisäajan mittaisia. Ongelman sai kierrettyä lisäämällä ajastuksiin käsipelillä lisäaikaa.

  Soneran verkkoon siirryrryttyä näyttävät tallennennukset toimivan toistaiseksi ongelmitta! EPG:n kautta tehtyinä ja automaattinen 5 minuutin lisäaika toimii. Lisäaika pelaa myös siten, että peräkkäisissä ohjelmissa jälkimmäinen alkaa oikea-aikaisesti vaikka etummaiseen lisäaika tuleekin. Näin sen pitäisikin toimia. Täytyy vielä illalla jatkaa rasitustestiä, mutta tällä hetkellä näyttää hyvälle.
   
 10. Georg Tilsa

  Georg Tilsa Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.08.2007
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  0
  Lisää kokemuksia kertyy. Hyvää ja huonoa sanottavaa löytyy. Finnsatille olen yrittänyt samaisista asioista toimittaa palautetta.

  Hyvät asiat:
  - Valikot ovat selkeät ja ilmeeltään yksinkertaiset. Ei turhia efektejä tai kuvakkeita.
  - Toiminnot ovat pääasiassa nopeita.
  - Ohjelmaopas on selkeä ja nopeakäyttöinen.
  - HDMI-kuvan saa komponenttisignaalina ulos.
  - Kolme vaihtoehtoa siirtyä tallenteiden aikajanalla.
  - Vähäinen virrankulutus ja lämpeneminen (ei tuulettimien melua).
  - Tallennusten ja ajastusten lajittelumahdollisuudet.

  Huonot puolet:
  - EPG-ajastukset eivät toimi lisäajan kanssa Welhon kaapeli-tv-verkossa Helsingissä. Ajastuksista tulee enimmäkseen vain lisäajan mittaisia. Soneran kaapeli-tv:ssä toimii ongelmitta.
  - EPG-ajastukset lisäajan kanssa eivät toimi oikein lyhyiden ohjelmien kanssa, jos peräkkäisiä ajastuksia. 5 minuutin ja lyhyemmät ohjelmat tallentuvat n. 10 minuuttisina ja jälkimmäisen seuraavan ohjelman alku tallenteessa myöhästyy lisäajan verran. Yli 5 minuuttisten ohjelmien kanssa peräkkäisissä ajastuksissa ohjelmat tallentuvat oikein.
  - Jatkuvan ajansiirron käyttö hidastaa kanavanvaihtoa. Ilman ajansiirtoa kanavanvaihto on suhteellisen nopeaa.
  - Ei kansioita tallennuksille.
  - HDMI-lähdön skaalattu kuva on melko kovasti terävöitetty. Itse päädyin toimittamaan kuvan televisiolle alkuperäisessä muodossa ja televisio skaalaa kuvan pehmeämmin.


  Asioita joita voisi parantaa:
  - Kanavanvaihto edelliselle kanavalle on turhaan myös kaukosäätimen back-näppäimessä, vaikka asialle on aivan omakin näppäin. Valikoissa käynnin jälkeen saattaa tulla vahinkopainalluksia.
  - EPG_n toiselta tasolta olisi mukava päästä pois myös EPG-näppäintä uudelleen painamalla, eikä tarvitsis painella back-näppäintä erikseen.
  - Tallennuksien aikajanalle olisi mukava saada kirjanmerkit
  - Kello saisi näkyä boksin näytössä, kun on valmiustilassa
  - Ajastuslistalla saisi olla jokin kuvake, josta toistuvat tallennukset erottuisivat muista.
  - Tallenteiden kelauksen/pysäytyskuvan/hidastuksen aikana ruudulla näkyy info-laatikko, joka vie turhan paljon tilaa ruudulla. Vähemmän näkymää peittävä ja yksinkertaisempi aikajananäyttö riittäisi mainiosti. Valikoista saa kyllä koko aikajana laatikoineen pois näkyvistä, mutta tämäkään ei ole hyvä.
   
 11. Ghost_Glove

  Ghost_Glove Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.01.2012
  Viestejä:
  65
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hyviä pointteja Geor Tilsa.
  Ylöjärvellä Elisan/TTV:n kaapeliverkossa EPG ajastukset tuntuvat toimivan. Virhemerkkejä ja pientä vaihtelua kyllä esiintyy, mutta pääasiassa ajastukset on onnistunu. Olen asettanut tallennuksiin etuaikaa minuutin ja loppuun 5 minuuttia. Silti tallennus saattaa alkaa neljäkin minuuttia ennen ajastettua aikaa... Eihän tästä haittaa kauheasti ole, mutta jokin pikku bugi kuitenkin. Toivottavasti nämä kaikki ajastusongelmat poistuvat tulevan päivityksen myötä.

  Hieman täytyy ihmetellä, että miksi tämä Suomalainen laite ei toimi Suomen kaapeliverkoissa tämän tasaisemmin. Jos yhdessä verkossa ei EPG-ajastukset toimi lainkaan ja toisissa kokolailla ongelmitta. Finnsatin sivuilla kehuvat, että heillä on laaja testaustiimi tms. Hieman pistää epäileen....

  Kanavakohtaiselle EPG listalle siirtyminen voisi mun mielestä tapahtua myös painamalla EPG-näppäintä toistamiseen. Nyt tarvii painaa oikealle nuolta kaksikertaa.

  Tuosta ruudulla näkyvästä infolaatikostahan pääsee kelauksen aikana eroon exit-napilla. Itse olen laittanut infolaatikon kooltaan pienimmäksi mahdolliseksi ja melko läpinäkyväksi, jolloin se ei peitä niin pahasti tekstitystä.
  Asetuksissa voisi toki olla vielä infolaatikon paikan määrittäminen... :)
   
 12. Georg Tilsa

  Georg Tilsa Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.08.2007
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  0
  Anvialta/Finnsatilta oli kiitettävästi reagoitu palautteeseen. Sain sähköpostivastauksen nopeasti ja asiallisin kommentein jokaiseen kohtaan.

  Uusi ohjelmisto kuulemma edistyy ja sisältää jo useampia korjauksia ja lisäyksiä ominaisuuksiin. Mm. kanavakohtainen EPG-näkymä yhdellä painalluksella lupailtiin. Toivottavasti pian näemme, mitä kaikkea sitten saadaan parannettua. Odottavan aika on vaan aina pitkä.

  Useat ehdotuksista ja huomioistani olivat jo työlistalla jossain muodossa. Kaikkea ei kuitenkaan saada ensimmäiseen päivitykseen.

  Hyödyllisä vinkkejä mitä sain:
  - EPG:stä postuminen Exit-näppäimellä.
  - Ohjelmatiedot OK+Info-näppäinyhdistelmällä
  - Kelatessa Exit-napilla Infoboksi piiloon
  - Tallenteen alkuun painamalla pitkään Rew-näppäintä
   
 13. M Penttonen

  M Penttonen Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.11.2011
  Viestejä:
  26
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kokeilin välittömästi listaamisiasi hienoja temppeja. Kaikista ihmeellisintä oli se, se pääsin välittömästi tallenteen alkuun painamalla pitkään vasemmalle osoittavaa kaksoisnuolta.
   
 14. Ghost_Glove

  Ghost_Glove Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.01.2012
  Viestejä:
  65
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nuo muut tiesinkin. Lukevat esim. ohjekirjasessa... :p
  Mutta tuo tallenteen alkuun palaaminen oli uusi kikka. Pitääpä kokeilla. Kiitos.
  Juurikin parin päivän sisään oon ehtinyt miettimään, että mahtaisko siihen olla jokin keino... :)
   
 15. zpetke

  zpetke Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.01.2012
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Toista viikkoa ko. boxi nyt käytössä. Ihan toimivalta värkiltä vaikuttaa muuten, mutta toki joitain omituisuuksia löytyy:

  - boxi hukannut kaksi kertaa viikon sisään Ylen kanavat (katosivat vain kanavalistasta, uudelleen haku palautti)
  - muutama omituinen tallenne ilmestynyt tallenteisiin (mm. 18tuntia Ostos-tv:ta ja pari n. minuutin mittaista täysin randomia tallennetta)
  - EPG päivittää turhan hitaasti ohjelmalistauksen. Välillä eivät lataudu ollenkaan, ei vaikka kävisi kanavalla seisomassa tovin.
  - Volumen kontrollointi on jotenkin omituinen - ääni voimistuu ja hiljenee jotenkin viiveellä, ikäänkuin joku kääntäisi potikkaa hitaasti.. :OI

  Paljon positiivista kyllä tästä laitteesta löytyy ja uskoisin, että kun softapäivityksiä alkaa tippumaan, ongelmia alkaa korjaantumaan.
  Melkein olin jo palauttamassa boxia, mutta annan vielä tilaisuuden. :naminami:

  Niin ja Elisan kaapelissa törötetään.
   
 16. gooman2000

  gooman2000 Käyttäjä

  Liittynyt:
  11.11.2003
  Viestejä:
  67
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sama vika täällä - tosin kyseessä mtv3:en maksulliset kanavat. Asetuksista otin automaattisen päivityksen pois päältä, ja nyt ovat kanavat jääneet listoille.

  Muutama tallenne on mennyt "solmuun". Listalla ohjelma möllöttää, mutta laite antaa virheviestin, kun sitä yrittää toistaa. Kyseisten tallenteiden perässä ei ole ollut punaista huutomerkkiä. Ohjelmat tallennettiin ilmaisilta sd-kanavilta.
   
 17. Ghost_Glove

  Ghost_Glove Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.01.2012
  Viestejä:
  65
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla on ollut sellaista, että välillä tallennus ei lopu asetetun ajan kuluttua vaan jatkuu ja jatkuu, kunnes sen itse lopettaa.
  Nämä on siis ollut itse ajastettuja ohjelmia, jotka ovat alkaneen kokolailla silloin kun pitikin, mutta eivät ole päättyneet itsestään.

  Muutaman kerran boksi on myös tallentanut ihan omalla valinnallaan paria ohjelmaa.
   
 18. Ja5ka

  Ja5ka Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.12.2011
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sain juuri tiedon, että tämän valmistajalla "HD-pysähdykseksi" nimetyn ongelman korjaus on jo sisäisessä testauksessa. Odotan päivitystä innolla ja jos todella saavat tämän ongelman lähiaikoina kuntoon, on käsillä hintalaatusuhteeltaan ilmeisesti ihan pätevä laite.
   
 19. zpetke

  zpetke Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.01.2012
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yhtenä uutena "ominaisuutena", TV5:n ohjelmatiedot EPG:ssa eivät lataudu, kuin osittain. Vaikea tehdän ko. kanavalta ajastuksia,
  kun ei haluttua ohjelmaa ole näkyvissä. Ellu Viihteen boksi ja vanha Topfield kyllä saavat kanavalta ohjelmatiedot..

  Nyt toistamiseen katos Ylen-kanavat. Huoh.. uudelleen kanavahaku ja kaikki säätämiset uusiks. Stana!
   
 20. Pete77

  Pete77 Käyttäjä

  Liittynyt:
  31.12.2005
  Viestejä:
  58
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuo EPG ongelma TV5 kanavalla on ollut täällä Anvian kaapelissa ainakin jo kuukauden. Tuo ei siis liity itse boksiin millään lailla. 3 eri boksia meillä käytössä ja kaikissa sama ongelma.