Finnsat FH05-HDR

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana Akhard, 22.11.2011.

 1. hoo-s

  hoo-s Guest Guest

  Liittynyt:
  12.04.2004
  Viestejä:
  97
  Saadut tykkäykset:
  0
  Laitetta sen paremmin tuntematta kommentoin, että etkö nyt menetä yhden ominaisuuden ajansiirron käytössä? Kun avaat boxin ja huomaat että telkkarissahan menee mielenkiintoista ohjelmaa, olisipa nähnyt alusta ,niin ajansiirron ollessa käytössä voit suoraan kelata tääksepäin ohjelman alkuun ilman mitää erillistä tallennusta.
   
 2. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  9 006
  Saadut tykkäykset:
  1 231
  Tätä mietin itsekin, että on aika paska, jos pitää yksi parhaimmista ominaisuuksista ottaa pois, jotta boksi ei bugita.... Ei hyvä ei...
   
 3. hoo-s

  hoo-s Guest Guest

  Liittynyt:
  12.04.2004
  Viestejä:
  97
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sen verran korjaan että ohjelman alkuun ei taida päästä kun laittaa boxin tulille, vaan siihen asti kun boxin laittaa tulille.
   
 4. Mölyapina

  Mölyapina Guest Guest

  Liittynyt:
  14.08.2011
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0

  Myös minun boksissa oli tuota raivostuttavaa nykitystä. Nykiminen loppui täysin kun vaihdoin kuva-asetuksista HDMI valinnasta asetuksen "Alkuperäinen". :thumbsup:
   
 5. jalkkis

  jalkkis Guest Guest

  Liittynyt:
  20.01.2010
  Viestejä:
  39
  Saadut tykkäykset:
  0
  No niin,

  Nyt ei sitten voi luottaa yhtään tallennuksiin. Pari päivää sitten laitoin lopun ohjelmaa tallennukseen illalla. Näytti menevän ok. Aamulla boksi surisi edelleen mutta ei reagoinut mitenkään komentoihin, ei kaukosäätimellä eikä etupanelista. Töpseli vaan irti. Tallennus näkyi koneella mutta sitä ei voi katsoa, jotenkin vahingoittunut. Eilen koitin ajastaa taas pari peräkkäistä ohjelmaa. Ensimmäinen meni, toinen ei, tai toistakin meni mutta huimat 8 sekuntia. Katsoin kyllä ensimmäisen ohjelman samaan aikaa, kun toinen tallentui.

  Alkaa v-tuttamaan tämä boksi.
   
 6. Mölyapina

  Mölyapina Guest Guest

  Liittynyt:
  14.08.2011
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Käyttöä vajaa viikko:

  1. Ohjelmaa ei löytynyt mistään, vaikka 95% varma olen että ajastin kyllä kyseisen ohjelman oikein.
  2. Ohjelma tallentui. Listassa näkyi ohjelman pituutena virheellisesti 15 sekuntia, vaikka kyllä se siellä kokonaan onneksi siellä oli.
  3. Ohjelma tallentui, mutta sitä ei voi katsoa. Katsominen päätyy samantien virheilmoitukseen "tallennetta ei voi näyttää".

  :mad:
   
  Viimeksi muokattu: 29.12.2011
 7. amppa1

  amppa1 Guest Guest

  Liittynyt:
  30.12.2011
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Paskan möivät sanon mä ! Ei voi tajuta mikä idea tuossa kanavan katsominen ilman tallenteiden pysäyttämistä on.
  Monta kertaa tehnyt tuon vaikka yhtään tallennusta ei ole käynnissä ja muutenkin tuo loota jäätyilee satunnaisesti ilman mitään syytä.

  Soitin finnsatin aspaan ja kyselin, että oisko päivityksiä mahdollisesti tulollaan? Kuulemma viat tiedossa ja päivitys tulee
  joskus kuukauden tai kahden päästä varmaankin. Tarkempaa päivää ei osannut sanoa.

  Miten tämmöisiä raakileita voidaan päästää markkinoille ? Kyllä tulee vanhaa topfieldiä ikävä prkle.
   
 8. M Penttonen

  M Penttonen Guest Guest

  Liittynyt:
  30.11.2011
  Viestejä:
  26
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hienoa että päivityksiä on tulossa kuukauden tai kahden eli käytännössä puolen vuoden kuluttua. Wbox2 HD:n maahantuoja on luvannut päivityksiä laitteeseensa monesti ja mikään tarjottu päivitys ei ole vielä korjannut sellaisia asioita, jotka FH05-HDR:ssä toimivat jo paketista revittäessä. Paskana ja raakileena ostamaasi laitettasi voit käyttää rampana, kun katsot aiempien kirjoitelmieni vihjeitä.
   
 9. mara111

  mara111 Guest Guest

  Liittynyt:
  03.07.2007
  Viestejä:
  64
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niin..itse siirryin juuri topparista(TF600) tähän Finnsatin HD-boksiin. Tietysti on ikävä hienoja ominaisuuksia, mm omien kansioiden luominen tallenteille jne. Mutta .. halusin siirtya nyt 'HD aikaan' ja muihin bokseihin (esim WBOX2) verrattuna, ongelmat tässä boksissa ovat pienet. Juurikin täältä saaduilla vinkeillä olen saanut boksin pelittämään ihan kelvollisesti.. Ja toivotaan, että tulossa oleva päivitys korjaa nyt olevat bugit.
   
 10. Ja5ka

  Ja5ka Guest Guest

  Liittynyt:
  30.12.2011
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itsekin päädyin ostamaan tämän boksin lähinnä täällä olleiden vähäisten haukkujen sekä kohtalaisen houkuttelevan hinnan (349 euroa Anttilassa) perusteella. Kaikki muut tallentavat HD-laitteet olikin jo ehditty todeta kelvottomiksi, mutta tätä ei.

  Allekirjoitan kommentit mukavasta käyttöliittymästä, nopeudesta jne. mutta valitettavasti tallentavan boksin tärkein ominaisuus eli tallennus tuntuu ontuvan pahasti. Pelkästään parin päivän käyttökokemuksella lienee pakko todeta, että ainakaan HD-kanavien tallennus ei tällä laitteella onnistu ollenkaan. SD-kanavien (ilmaisten ja maksuttomien) tallennusta en ole vielä ehtinyt kokeilemaan, kun siihen tarkoitukseen oli jo valmiiksi toimiviksi todetut välineet olemassa.

  1. Välillä laite tallentaa ajastettua HD-ohjelmaa pätkän alusta ja lopettaa sen sitten kesken. Alkuosa jää talteen, mutta loppu ohjelmasta on tietenkin menetetty. Onneksi asian näkee tallenteen kestosta niin ei hermot mene kesken katselua vaan jo ennen aloittamista. EDIT: Viestissä #76 on tähän väliaikaisratkaisu.

  2. Välillä tallennus toimii loppuun asti, mutta keskellä tallennusta kuva vain pysähtyy eikä sitä saa millään tempuilla palaamaan. Alun voi kyllä katsoa uudestaan jämähdyskohtaan asti niin monta kertaa kuin haluaa, mutta jäätyminen tapahtuu aina samassa kohdassa. Laite ei varsinaisesti tilttaa tms. vaan toisto yksinkertaisesti menee pausen kaltaiseen tilaan. Eteenpäin hyppiminen tai stoppaaminen ja palaaminen tallennukseen ei auta, vaan kuva pysyy "pausella" ja jämähdyskohdasta eteenpäin liikuttaessa mustana.

  3. Välillä HD-tallennus ainakin näennäisesti onnistuu ja koko ohjelma tallentuu boksiin, mutta katselu tökkii silti: kuva pysähtyy edellä mainittuun pausen kaltaiseen tilaan vähän väliä ja kaukosäätimellä pitää joko stopata toisto ja laittaa sama tallenne uudestaan käyntiin tai vaihtoehtoisesti hyppypainikkeella siirtyä tallenteessa hieman eteenpäin. Sen jälkeen kuva pyörii taas tuurista riippuen joistakin sekunneista joihinkin kymmeniin minuutteihin ennen oireen toistumista.

  Seinän ja boksin välissä on pitkähkö antennikaapeli ja vanha Topfieldin boksi. Kanavien signaali näyttää kuitenkin 100 %, joten en tiedä onko laitteiden järjestyksen vaihtaminen edes vaivan arvoista.

  Surullista, sanon minä... Onko kellään DNA:n (eli entisen Welhon) kaapeliverkossa tai ylipäänsä missään kaapeliverkossa (tai vaikka antenniverkossakaan) onnistuneita kokemuksia maksullisten HD-kanavien tallentamisesta? Luulisi, että siihen tarkoitukseen näitä kalliimman hintaluokan laitteita ostetaan?

  Ai niin, epäonnistuneet tallennukset ovat mm. kanavilta Nelonen HD, 4Pro1 HD, MTV Live HD. Tuskinpa sillä tällä tiedolla on hirveästi merkitystä...

  PS. Käyttöopas on ala-arvoisen huono minkään asian selvittämiseen poislukien aivan perustoimintojen opettelu, jotka kyllä oppii nopeammin laitetta käyttämällä kuin 100-sivuista kuvakirjaa lukemalla.
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2012
 11. M Penttonen

  M Penttonen Guest Guest

  Liittynyt:
  30.11.2011
  Viestejä:
  26
  Saadut tykkäykset:
  0
  En haluaisi olla tallentavan HD-laitteen maahantuoja, sillä laitteiden kysyntä on kova ja ne on pitänyt suunnitella, valmistaaja alkaa markkinoida ilman että niitä on voinut testata kunnolla sillä HD-lähetykset alkoivat vasta tänä syksynä. Lisäksi kanavat ovat eläneet siten, että aluksi YLE HD:tä piti katsoa maksukortilla ja MTV3 HD:n katsomiseen alettiin jossain vaiheessa vaatia maksukortti käyttöä.

  Kohtuullisen uudella 5000 sarjan Samsungilla en pysty katsomaan FINNSAT CAMC-CIP kortinlukijalla ja Elisan kanavakortilla MTV3 HD:tä ollenkaan, mutta kanava pelittää saman maahantuojan FH05-HDR:llä. Kortinlukijan kävin vaihtamssa uuteen, joten vika on joko kortinlukijan suunnittelussa, Samsungin suunnittelussa tai näiden ja Elisan verkon yhteistoiminnassa. Antennijohdoissa en usko MTV3 HD:n toimivattomuuden johtuvan, sillä tallennin toimii samalla johdolla.

  Joissakin tallentimissa huonolaatuiset antennijohdot tai antennivahvistimet aiheuttavat kuvan jäätymistä. Onnistuneiden johdatusten perusperiaate on ettei käytä kahdesta kaapelista jatkettua johtoa ja ei ota TV-pistorasiasta Y-haaroittimella signaalia kahteen johtoon. Jos tavallinen kaapeli ei toimi, voi käyttää ns. 100 Hz:n antennikaapelia, jossa ympäristön häiriöitä suodatetaan johdon päissä olevilla ferriittipaloilla. Toinen periaate on se, että jos johdatukset ovat alun perin yllä mainituilla tavoilla tehtyjä ja kuva jäätyy, niin kannattaa kokeilla Y-haaroitinta, mahdollismman huonoja kaapeleita ja jättää 100 Hz:n johto kalliina suoraan kauppaan.

  FH05-HDR:llä olen tallentanut etupäässä YLE HD:tä ja Nelonen HD:tä ja tallennukset ovat onnistuneet pääsääntöisesti hyvin. Parissa ajastuksessa olen havainnut tallentimen olevan turhan ahkera, sillä kerran se oli tallentanut ohjelmaa 64 tuntia ja toisen kerran 32 tuntia. Ensin mainitussa tapauksessa tallenuksen hirveä pituus näkyi tallennusten luettelossa ja toisella kertaa tallennuksen pituudeksi oli merkitty ohjelman oikea pituus ja lisätty punainen huutomerkki kaveriksi. Myös EL?Macon havaitsemia da68 nimisiä katselemiskelvottomia tallenteita olen havainnut pari kertaa.
   
 12. pulliainen

  pulliainen Guest Guest

  Liittynyt:
  31.12.2011
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  No niin, tässä kommentteja parin viikon käytön jälkeen.
  Härveli on antenniverkossa, suunnattu Espoon lähettimeen. Mitään maksukorttia ei ole, HD-kanavista vain YLE HD näkyy.

  Käyttöliittymä on hyvä. Yksinkertainen ja toimiva.
  EPG tuntuu pienen totuttelun jälkeen loogiselta ja helpolta käyttää. Samoin EPG-ajastukset ovat helppoja tehdä.

  SD-kanavien EPG-ajastukset ovat toimineet häiriöittä kaikilta kokeilemiltani kanavilta.

  YLE HD-kanavalta EPG-ajastus toimi kerran. Yhden kerran. Sen jälkeen kaikki EPG-ajastukset ovat tuottaneet tallenteita joita ei voi toistaa.
  Toisaalta, kaikki YLE HD kanavan tallennukset jotka olen aloittanut ohjelman alussa kanavaa katsoessani, ovat onnistuneet.

  Muut kanavat näkyvät häiriöittä, YLE HD -kanava pysähtelee lyhyeksi ajaksi silloin tällöin, harvoin mutta kuitenkin.
  Johtunee signaalin hetkellisestä heikkenemisestä. Muut kanavat näyttävät 100% signaalia, YLE HD vaihtelee 40-55% välillä. Mikähän mahtaa olla syy?

  Kaiken kaikkiaan tuntuu ihan hyvältä boxilta. Itseäni tuo YLE HD -kanavan EPG-ajastusten tökkiminen ei pahemmin häiritse, eihän sieltä vielä edes tule oikeaa HD-ohjelmaa kuin satunnaisesti. Mutta kun tulee niin ero vanhaan on uskomaton! Olisihan se kiva jos kaikki ohjelmat näkyisivät HD-tasoisina...

  Alkumetreillä oli toimintahäiriöitä, niitä samoja mitä muillakin, muut paitsi EPG-ajastus YLE HD-kanavalta loppuivat kun laitoin ajansiirron pois päältä, HDMI-lähdöksi alkuperäinen ja tein tämän jälkeen IVO-bootin. En tarvitse ajansiirtoa omassa käytössäni joten tämä ei kiusaa.

  Toivotaan vain että (pian?) julkaistava firmispäivitys korjaa tuon EPG-talletusten bugin.
   
 13. Ohramies

  Ohramies Uusi jäsen

  Liittynyt:
  31.01.2006
  Viestejä:
  465
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nosiis onhan hd matskua tullut kaapelista jo hyvän aikaa. Ole silti huoletta, onhan "virallisten" maahantuojien ohi ostaminen estetty HD ready sertifikaatilla joka samalla takaa että boksi täyttää minimivaatimukset tallennusten toimivuuden suhteen yms. Ainiin eipäs takaakaan mitään muuta kuin että saksan boksi ei suomessa toimi ja päivitysväli on brezhneviläinen koska uudelleensertifiointi maksaa ja firmistä ei voi hakea suoraan valmistajalta.
   
 14. Capo

  Capo Guest Guest

  Liittynyt:
  01.01.2012
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täällä on ollut boksi reilu viikon verran käytössä. Kyseessä Welhon kaapelitalous, signaali on hyvä ja katselu onnistuu varsin mukavasti pätkimättä. EPG:n kautta ajastukseen laitetuista ohjelmista on onnistunut ehkä 2/10.

  1. Boksi tallentaa ohjelmista vain 5 min! Onko muilla ollut tätä ongelmaa? Ohjelma alkaa tallentumaan ajallaan, mutta kesto niinkin pitkä kuin 5 minuuttia. Tämä on ongelma on toistunut suurimmassa osassa tallennuksia, varsinkin jos on samaan aikaan toinen tallennus.
  2. Tallennus ei lähde käyntiin alusta. Parissa muuten onnistuneessa tallennuksessa alusta on jäänyt pois 5-10min.
  3. Tallenusta ei löydy ollenkaan, vaikka se varmasti on laitettu ja löytynyt timers-listalta ennen ohjelman alkua.
  4. Tallennusten lista näyttää, että ohjelma kestää 11s vaikka olisikin tallentunut kokonaan.

  Onko joku keksinyt, mitä punaiset huutomerkit tarkoittavat joidenkin tallenteiden perässä?

  Kaiken kaikkiaan laite on todella epäluotettava tallenusten osalta. Jos parannuksia ei ole luvassa pian, vaihtoon lähtee.
   
 15. M Penttonen

  M Penttonen Guest Guest

  Liittynyt:
  30.11.2011
  Viestejä:
  26
  Saadut tykkäykset:
  0

  Minulla on ihan myönteiset käsitykset saksalaisita tuotteista. Vuosi sitten tilasin esimerkiksi kahdet 80*80 cm etupäässä hanhenuntuvalla täytetyt tyynyt ja satiiniset tyynynpälliset niiden käyttöliittymäksi. Niillä olen nukkunut makeasti ja Suomesta olisin saanut vastaavaan hintaan S-kokoa olevat etupäässä ankan höyhenillä täytetyt tyynyt. Kotiovelle saakka tulivat isoissa pahvilaatikoissa.

  Sen verran saksalaisten laitteiden hankintaehdotuksestasi kiinnostuin, että Testberichte.de sivulta löysin erinomaisen - tosin pelkästään kaapelissa ja vaihtoehtoisesti myös sateliitissa toimivan HD tallenteminen. VANTAGE HD 8000C Twin PVR oli saanut monista lehdistä hyvät arvioinnit: yksi totesi sen olevan "referenzklasse", muutama "sehr gut" ja useimmat arvioivat sen tasoksi vahintään "gut". Amazon.de toimittaisi sen hintaan 315 euroa ja rahdit päälle. Tosin käsittääkseni siihen pitäisi itse hommata kiintolevy, mutta silloin saisi ainakin mieleisensä. Samaa tuotetta myydään Suomessakin kiintolevyllä ja englanninkielisellä käyttöohjeella hintaan 529 euroa ja rahdit päälle.

  Laitteen toimivuudesta Suomessa minulla ei ole käsitystä. Kovasti se näyttää määrittelyjen ja kuvien pohjalta Wbox2 HD tallentimelta ilman antenniviritintä. Kyseisestä laitteesta on kovastikin kokemuksia suomalaisilla ja niistä riittää luettavaa moneksi päiväksi.

  Mistähän tästä HD ready sertifikaatista voisi lukea. Voisitko laajemmin valaista miten se vaikuttaa meihin käyttäjiin?
   
 16. Ja5ka

  Ja5ka Guest Guest

  Liittynyt:
  30.12.2011
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sinulla boksi tallentaa säännöllisesti 5 minuutin pätkiä ja minulla taas silloin tällöin 16 minuutin pätkiä. Syy on siinä, että sinulla on luultavasti varoaika-asetuksissa alussa lisäaikaa 0 minuuttia ja lopussa 5 minuuttia. 0+5=5. Minulla taas on alussa 1 minuutti ja lopussa 15. 1+15=16. Itselläni valtaosa ajastuksista on (tuurilla) onnistunut, koska olen tehnyt ajastuksia manuaalisesti ohjelmaoppaan sijaan.

  Sain Finnsatin oma-aloitteiselta tukihenkilöltä ohjeen, jolla ongelman voi kiertää tekemällä valmiiseen ajastukseen muutoksen sen jälkeen kun on EPG:llä ensin tehnyt alkuperäisen ajastuksen.

  Kuten täälläkin on huhuiltu ja puhuttu, ovat kuulemma tekemässä korjauksia firmikseen, jossa mm. edellä mainittu bugi fiksataan. Tuntuu kyllä oudolta, miten tällainen bugi voi päästä myyntiversioon saakka ennen kuin se huomataan.


  Itselläni punainen huutomerkki näyttäisi tulevan jokaisen maksukanavatallennuksen (SD ja HD) yhteyteen. Jos huutomerkki ei tarkoita maksukanavaa vaan jotain ongelmia, olisi mielenkiintoista itsekin kuulla mitä symboli merkitsee.


  Se mitä kommentoin HD-maksukanavien tallennuksesta aiemmin, pitää ikävä kyllä edelleen paikkansa - tuo 16 minuutin mittaisten tallennuksien ongelma poislukien, joka ratkeaa käyttämällä Finnsatin ehdottamaa workaroundia kunnes bugi korjataan. Tänään koin lisäksi onnistumisen elämyksiä saamalla yhden tunnin mittaisen HD-ohjelman kokonaan talteen ja toistettua ilman, että kertaakaan piti stopata tallennusta kesken katselun. Muut HD-tallennukset eivät sitten olekaan onnistuneet, vaikka live-kuvaa katseltaessa häiriöitä ei näy ja signaali näyttää aina 100 %.
   
 17. mävaan

  mävaan Guest Guest

  Liittynyt:
  05.12.2011
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tallennuksia tehty ko. boksilla pari-kolme viikkoa. Muutama ongelma havaittu:

  - yksi tallennus mystisesti vain 5 minuutin pituinen
  - eilen kävi näin: avasin tv:n, kun boksi oli valmiiksi kanavalla, jolta tallennus paraikaa meneillään. Kuvaa ei näy. Painelen boksin kaukosäätimen kanavanvaihdinta, mitään ei tapahdu. Boksi ei myöskään sammu sen paremmin kaukosäätimestä kuin virtakytkimestäkään. Kyseinen tallennus ei ollut järin tärkeä, joten vetäisin virtajohdon irti ja käynnistin boksin uudelleen. Nyt kuva näkyi taas ja näytti jopa, että tallennus jatkuu. En ole vielä tarkistanut, millainen tallennus tuosta tuli, mutta voi hyvinkin olla jotenkin vahingoittunut kuten nimimerkillä "jalkkis" oli käynyt. No, toivottavasti tuleva päivitys korjaa tämänkin ongelman.

  HD-kanavilta tallentaminen taitaakin olla vielä kokeilematta, pitää testata sitäkin...
   
 18. M Penttonen

  M Penttonen Guest Guest

  Liittynyt:
  30.11.2011
  Viestejä:
  26
  Saadut tykkäykset:
  0
  Koska joillakin kirjoittajilla on ollut ohjelmien tallennuksissa isoja ongelmia, mutta minulla vain joitakin satunnaisia pulmia, ajattelin kokeilla FH05-HDR:n rahkeita suhteellisen vaativassa tilanteessa.

  Elisan kaapeliverkossa asetin sähköisestä ohjelmaoppaasta (EPG) vapaasti saatavissa olevan YLE HD:n ja kanavakortin takana olevan MTV3 HD:n kaikki uudenvuodenpäivän 1.1.2012 klo 17:00-23:59 lähetettävät ohjelmat tallennukseen. Molemmilla kanavilla lähetettiin tuona aikana 11 ohjelmaa, joista osa oli uutisia ja urheiluruutua, mutta suurin osa 30-90 minuuttia pitkiä sarja- tai erillisohjelmia. Asetin ohjelmaa edeltäväksi lisäajaksi 0 minuuttia ja ohjelmaa seuraavaksi lisäajaksi 5 minuuttia, sillä ohjelmat eivät ala milloinkaan liian aikaisin, mutta voivat joskus myöhästyä hieman ja haluan tietää murhaajan. Ennen kokeilun alkamista suljin tallentimen ja avasin sen vasta tänä päivänä tuloksia katsoakseni. Kanavakortilla näen MTV3 HD:n lisäksi Eurosport HD:n, mutta en ole tilannut mitään varsinaisia maksullisia kanavia. Elokuvat vuokraan mieluummin Blue ray videoina ja parhaat TV-sarjat ostan Blue ray pakkauksina.

  Ajastettujen ohjelmien listan nimien ja aikojen sekä pikakelauksen varmentamana havaitsin, että kaikki 22 ohjelmaa olivat tallentuneet oikein. Kaikkien ohjelmien alku näkyi ja kaikkien lopussa oli riittävästi lisäaikaa, jotta seuraavan ohjelman alku tai välissä olevat mainokset olivat tallentuneet. Olin hieman hämmentynyt siitä, että 5 minuutin lisäajasta huolimatta ohjelmien ajoitukset olivat oikein. Voisihan olla niin, että tyhmä tallennin lopettaisi ohjelman tallenuksen, kun seuraavan tallennus alkaa tai jättäisi seuraavan tallentamatta. Koska ainoastaan Kotikatsomon Putoavia enkeleitä on kiinnostava, katson sen myöhemmin alusta loppuun varmistaakseni ettei tallenuksessa ole mitään jäätymisiä. Jos sellaisia havaitsen ilmoitan niistä, mutta mukaan en ota huomioon hetkiä, jolloin näyttelijä on ajatuksissaan liikkumaton.

  Siten ainakin yhden toimijan kaapeliverkossa vuoden yhtenä päivänä tallennin toimii kuten pitääkin.
   
 19. Ja5ka

  Ja5ka Guest Guest

  Liittynyt:
  30.12.2011
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämähän on ihan positiivinen uutinen, vaikka se ei vielä omia ongelmiani poistakaan. Olen nyt onnistunut saamaan myös virheettömiä HD-tallennuksia muutaman, mutta edelleen yli puolet on epäonnistunut. SD-lähetysten kanssa ei ole ollut ongelmia. Enkä nyt siis puhu tuosta liian lyhyestä kestosta johon on väliaikaisratkaisu olemassa, vaan nimenomaan siitä, että näennäisesti kokonaan onnistunut tallennus on katselukelvoton pysähtelemisen takia.

  Kävin juuri ostamassa pari galvaanista erotinta, joilla eristän seinästä tulevien antennikaapelien maan kotiteatterilaitteiden maasta. Tämä saattaa vähentää häiriöitä ja häiriöiden väheneminen taas saattaa korjata outoja tallennusongelmia. Odotukset eivät ole hirveän korkealla, mutta toivon silti parasta.

  Finnsatin mukaan muuten punainen huutomerkki tarkoittaa sitä, että tallennus ei ole onnistunut kokonaan: joko se on katkennut liian aikaisin tai käyttäjä on keskeyttänyt ajastuksen. Minulla kuitenkin huutomerkki tulee poikkeuksetta lähes jokaiseen tallennukseen. Yleensä kuitenkin tallennetta on ollut liikaa eikä liian vähän, sillä boksi lisäilee varoaikojaan myös manuaaliajastuksiin.
   
 20. Capo

  Capo Guest Guest

  Liittynyt:
  01.01.2012
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitoksia vinkistä, täytyypä kokeilla tuota.

  Eilen tehdyt ajastukset epäonnistuivat lähes kaikki. Hieman kummallista oli, että elokuvaa tallettaessa näin että boksi tallensi sen alusta loppuun asti, ja toimikin kun koekatselin. Mutta sitten kun ajastus oli päättynyt, ja menin Playlisteihin, oli siellä tallennettuna vain tuo 5 minuuttinen. Näin kävi kahden ohjelman kohdalla.