Finnkino

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana sokka, 21.03.2011.

 1. Khilon

  Khilon Käyttäjä

  Liittynyt:
  28.10.2006
  Viestejä:
  227
  Saadut tykkäykset:
  9
  Se tyhmä peli on kyllä ainakin täkäläisissä teattereissa loppunut elokuvan ilmoitettuun alkamisaikaan. 15 minuuttia saa toki katsella mainoksia, se on totta.

  Mitä muihin tekijöihin tulee, niin ns. rauhattomuuteen puuttumattomuus tuskin on mikään tietoinen päätös vaan seurausta siitä, että saleja ei voida tehokkaasti valvoa (tai tietenkin voitaisiin, mutta lisäkustannuksin). Lisäksi mikäli rauhattomuus on "normaalia" ajoittaista supattelua yms. niin sopivan puuttumiskynnyksen raja on häilyvä.
  Leffaharkut ovat olleet kalliita kaikkialla missä olen käynyt ja ylipäänsä kaikkialla missä herkkujen myyminen ei ole pääliiketoimintaa.
   
 2. Recce

  Recce Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  2 917
  Saadut tykkäykset:
  218
  Mielestäni Turussa ovat mainostaneet kyllä alle kympin karkkeja, kun siitä joskus olen ohi kävellyt. Toki naapuriissa on kaksi karkkikauppaa jotka myyvät halvalla. Veikkaan myös että teattereilla on kovat sisäänostohinnat juomille, niin joutuvat pyytämään kovaa hintaa.
   
 3. rauttiz

  rauttiz Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.12.2004
  Viestejä:
  297
  Saadut tykkäykset:
  13
  Star Wars: The Last Jedin näytöksessä joku keksi laittaa spoilerin elokuvasta leffapelin kommenttiin, joten kyllä sillä voisi tosiaan pilata leffakokemuksen. Onneksi tällä kertaa spoileri ei pitänytkään paikkaansa. Se taisi lopulta parantaa elokuvakokemusta, koska tapahtumat eivät edenneetkään odotetulla tavalla.
   
 4. vintsukka

  vintsukka Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  25.03.2004
  Viestejä:
  1 435
  Saadut tykkäykset:
  69
  Kyllä se on tuossa tapauksessa se idiotti joka sen kokemuksen pilaa, ei peli.
   
 5. vemkki

  vemkki Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  10.09.2006
  Viestejä:
  3 565
  Saadut tykkäykset:
  194
  Noh, ainahan voi tulla leffaan vaikkapa 10 minuuttia myöhässä, koska mainoksia on yleensä aina tasan vartti.
   
 6. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 926
  Saadut tykkäykset:
  77
  Finnkinon sivuiltahan näkee näytöksen päättymisajan ja siinä on huomioitu siis alun mainokset eli vähän lyhyttä matikkaa: koko kokemuksen pituus - itse elokuvan pituus = paljonko on mainoksia. Voi sitten hyvillä mielin tulla myöhässä.
   
 7. vintsukka

  vintsukka Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  25.03.2004
  Viestejä:
  1 435
  Saadut tykkäykset:
  69
  Ei tarvita edes matikkaa, ainakin Plevnassa niitä mainoksia tulee kyllä melko lailla tasan sen 15 minuuttia joka kerta, korkeintaan minuutin saattaa jäädä vajaaksi. Tämä 38 Plevnassa tänä vuonna nähdyn leffan kokemuksella.
   
 8. Maxi

  Maxi HT-hörhö mallia 101 Tukijoukot

  Liittynyt:
  15.04.2002
  Viestejä:
  2 626
  Saadut tykkäykset:
  10
  Mutta kun tämän leffoissa käynnin pitäisi olla suoraviivainen kokemus: tulet saliin ajoissa, leffa alkaa täsmälleen ilmoitetussa ajassa ilman ylimääräistä kotkotusta. Kokonaisuus huomioiden Finnkinon pitäisi parantaa meininkiään aika paljon ennen kuin saisi minut takaisin asiakkaakseen joten ehkä puljun kannnattaa keskittyä vähemmän vaativan asiakaskunnan tarpeiden tyydyttämiseen. Kai on niitäkin joita nuo kotkotukset eivät haittaa ja jotkut saattavat jopa pitää niitä viihdyttävinä. Yksi asia on kyllä varma: tämän kotiteatterin leffat alkavat joissa, mainoksia ei esitetä leffapelistä puhumattakaan ja katselutila on rauhallinen. Jos Finnkino joskus pystyy samaan niin harkitsen puljun asiakkuutta uudestaan.
   
  mdk 5.1 tykkää tästä.
 9. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  4 753
  Saadut tykkäykset:
  708
  No ehkä et ole varsinaisesti heidän kohdeyleisöä.
  Nuoret tykkäävät käydä leffassa ja syödä/juoda niitä juttuja siellä. Käyvät ehkä kerran viikossa?
  Mainoksista joku maksaa.

  Niinhän minäkin kävin viime vuosituhannella. Lähes kaikki leffat käytiin ensin katsomassa teatterissa. (Swayzen tansseista Cruisen Coctaileihin)
  Lähetit ekan viestin 2002, joten heitän villin arvauksen, että olet 35 vuotias eli vähintään iässä, jossa aletaan haluta enemmän.
  Miksi minulla on viisi numeroisella hinnalla hankittu teatteri himassa? Koska en jaksa paskoja tuoleja, huonoja paikkoja, mässyttäviä ja haisevia vierustovereita ja etenkään kikattavia teinejä puhelintensa kanssa samaan teatteriin. Ja koko homma raahata itsensä sinne juuri siihen aikaan, kun olisi vielä voinut ottaa vielä yhdet saunan jälkeen terasilla. Mutta pitääkin lähteä äkkiä ytimeen ja ei saa juoda liikaa ennen elokuvaa, ettei kusihätä yllätä. Plus pitää jotenkin ehtiä vielä leffan jälkeen syömään, mutta eihän monet mestat ota enää varauksia kahdeksan jälkeen, joten on toi koko homma ihan saatanan hankalaa.

  Jopa niin hankalaa, että meillä on ollut neljä ilmaislippua yli vuoden ja nyt oli kiire ne käyttää. Käytiin katsomassa Last Jedi. Ruokamestat oli tietysti kaikki menos kiinni. Onneksi sentään yksi löydettiin. Nyt vielä toiset kaksi lippua, vaikka uuden vuoden krapuloissa maanantaina.
  Ikinä en itse maksaisi moisesta vaivasta.
   
 10. vintsukka

  vintsukka Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  25.03.2004
  Viestejä:
  1 435
  Saadut tykkäykset:
  69
  Miks kukaan olis niin idiootti, että söis jossain ravintolassa? Muut ruokailijat metelöi, tarjoilijat ärsyttää ja ruoka on kalliimpaa kun kaupassa.
   
 11. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  4 753
  Saadut tykkäykset:
  708
  Aivan samaa mieltä!
  Ja ruoka on pahempaa ja tehty huonommista aineksista kuin oma tekemä. 10€ kierrekorkki viinipullon saa osta 40 eurolla ja vastaavassa suhteessa myös kalliimmat.
  Mutta mies syö vaikka pieniä kiviä, jos on pieni mahdollisuus saada pillua tai minun tapauksessani halu varmistaa tasainen tarjonta tulevaisuudessakin.
  Jotenkin tuossa leffa keikassa yhdistyy: Lähdetään ulos, ilman autoa, ykköset päällä, kävellään käsikynkkää, ostetaan niitä poppareita ja kalliita karkkeja, mennään ravintolaan, syödään ja jatketaan johonkin juottolaan, josta näkee ohi kulkevia ihmisiä tai siellä on paljon alkuasukkaita, joita voi katsella heidän omassa ympäristössään.
   
  Fopa tykkää tästä.
 12. pasala

  pasala Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.05.2005
  Viestejä:
  392
  Saadut tykkäykset:
  5
  Onhan tuo Finnkinon mainostouhu vielä aika mietoa koska lipputuloista taitaa kuitenkin jokunen euro tulla teatterillekin. Jenkkilässähän ollaan hiljalleen siinä pisteessä että teatteri tekee tuloksen poppareilla ja mainoksilla ja lipuista ehkä muutaman viikon jälkeen alkaa tulla se vajaa 50% kassaan. Kyllähän se teatterikäynnin suurin houkutin on poppareiden tuoksu ja se elämys kaikkine häiriöineen. Ja joillekkin 3D. Kaikki vakavammat ja pienemmät elokuvat tykkään mieluummin katsoa kotona mutta supermiehet ja tähtien sodat tulee katsottua teatterissa. Blade Runner oli mukava katsoa teatterissa kun koko sali oli täynnä faneja ja ainakin käytökseltään aikuista porukkaa eikä levotonta nuorioa ollut metelöimässä. Tietenkin harmi että kolmen tunnin scifi-eepos floppasi niin pahasti mutta saipahan olla teatterissa rauhassa.
   
 13. Miku-91

  Miku-91 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  27.01.2010
  Viestejä:
  396
  Saadut tykkäykset:
  90
  Itselläkin kävi Blade Runnerin kohdalla syksyllä niin, että vaikka sali oli melko täynnä, niin kaikki olivat hiiren hiljaa koko näytöksen. Oli aika ideaali kokemus kieltämättä.
   
 14. kopro

  kopro Käyttäjä

  Liittynyt:
  06.07.2015
  Viestejä:
  52
  Saadut tykkäykset:
  7
  Kyllä ne liput vain ovat täällä Suomessa ja Ruotsissa aika samalla tasolla eli korkealla! Yhdessä artikkelissa, jonka luin kerrottiin, että ei ne katsojat siitä ole ainakaan Ruotsissa vähentyneet, vaikka hinnat nousevat. Ei tässä osaa muuta sanoa nyt kuin että Fan!!
   
 15. Mookid

  Mookid Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 540
  Saadut tykkäykset:
  245
  Miks kukaan olis niin idiootti, että yrittää saada jotain pillua? Runkkaamisellakin pärjää.
   
 16. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  4 753
  Saadut tykkäykset:
  708
  Juu ja juuri oli tiedotusvälineissä juttua kaverista, joka dyykkaa ruokansa ja jolla voi mennä siihen 0€ kuussa.
  Katseleehan monet DVD:eitä ja bluray:tä, vaikka saman leffan saisi UHD:nä.
  Hauskaa runkkailua sinne vaan.
   
 17. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  7 872
  Saadut tykkäykset:
  745
  Itse käyn mielelläni yksin leffassa. En koe sitä mitenkään sosiaaliseksi tilanteeksi. Hiljaa istutaan pari tuntia, joten miksi mennä kavereiden kanssa aikaa tuhlaamaan? Kotona katsottaessa tilanne on eri, kun voi pitää taukoja ja hieman jutella/kommentoida.

  Treffeille voisin leffaan mennä, jos nainen sitä ehdottaisi. Pari tuntiahan siinä sitten kyllä menee hukkaan itse tekemisestä.

  Lähin fyysinen kontakti, mitä leffassa on tullut koettua oli kun kerran vieressä istunut nuori nainen säikähti jotain elokuvan kohtausta (en muista enää leffaa) niin paljon, että tarrasi kädestäni kiinni. Puolisen minuuttia (tjsp. vaikea arvioida aikaa) piti tiukasti kädestä kiinni, kunnes huomasi mitä tekee ja nykäisi kätensä nopeasti pois. Ja leffan päättymisen jälkeen poistui kavereineen nopeasti. Olisin muuten voinut vaikka drinkille kysyä. :)
   
 18. Snäckby

  Snäckby Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.04.2016
  Viestejä:
  1 255
  Saadut tykkäykset:
  59
  Tuskin muuten tulee hinnat laskemaan kun venäläisten omistama Cinemon avaa syksyllä Kalasatamaan ja ensi vuonna Pasilaan yhteensä tusinan verran saleja. Kiinalaiset kun omistaa nykyisin Finnkinon niin YAA sopimuksella pitävät hinnat pienessä nousussa.
   
 19. vemkki

  vemkki Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  10.09.2006
  Viestejä:
  3 565
  Saadut tykkäykset:
  194
  Ei kyllä laskisi hinnat ilman kähmintääkään, koska uusissa tiloissa on kalliit vuokrat.
   
 20. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 926
  Saadut tykkäykset:
  77
  Finnkinon uusitut sivut ottavat päähän.