Finnairin suoralla lennolla Singaporeen ja Balille

Keskustelu osiossa 'Matkailu' , aloittajana Huti, 31.10.2011.

 1. Huti

  Huti Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.12.2009
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täältä varmaan löytyy tietoa siitä miten homma kannattaisi hoitaa. Ajankohta on tuolla maaliskuun lopulla ja pari viikkoa olisi tarkoitus reissussa olla. Ajattelimme viettää ensin Singaporessa n. vajaan viikon ja suunnata sitten Balille jollain halpalentoyhtiöllä (esim. Air Asia)

  Finnairin tarjouksia tuolle suoralle lennolle ollaan odoteltu ja näppituntuma olisi että niitä voisi tulla vuodenvaihteen jälkeen. Onko tästä tarkempaa tietoa? Tällä hetkellä hinnat pyörivät siinä reilun 800 euron paikkeilla. Toinen vaihtoehto voisi olla pyyhkäistä Ryanairilla Milanoon ja siitä Singapore Airlinesilla Singaporeen.

  Lähinnä pähkäilen tuon Balin kanssa(vaihtoehdot Borneo ja Tioman kiinnostaisivat kovasti myös) Millainen paikka Bali on nykyään? Tämä ei ole mikään reppureissukeikka joten tarkoitus olisi lähinnä oleilla kohtuumukavasti jossain kivassa hotellissa. Eli jos olisi kokemuksia eri majoituksista ja missä päin saarta kannattaisi olla niin vinkit olisivat tervetulleita.
   
 2. MiGi_

  MiGi_ Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.02.2006
  Viestejä:
  71
  Saadut tykkäykset:
  0
  KLM:llä taisi noihin aikoihin olla lennot Helsingistä Singaporeen 490e ja Airasialla n. 100e Balille.
   
 3. JTu

  JTu Käyttäjä

  Liittynyt:
  20.08.2003
  Viestejä:
  211
  Saadut tykkäykset:
  1
  Olin Balilla ekaa kertaa viikon nyt marraskuussa. Hotelli oli Nusa Duassa, joka lienee sitä Balin fiineintä aluetta. Lyhyesti tuli kierrettyä toki muuallakin. Yleisesti paikkana ihan kohtuu ok, mutta ei täysin omaan makuun - mielestäni kivempia kohteita on halvemmalla esim Thaimaassa. Ja jos haluaa oikeasti luksusta ja hiljaisuutta, löytynee parempiakin vaihtoehtoja.

  Ai niin. Sain ensimmäistä kertaa elämässäni mahataudin (aka Bali Belly), vaikka söin vain suht tasokkaissa ravintoloissa. Vierailtuja maita ja eksoottisia ruokia on takana kuitenkin useita kymmeniä…